Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Filabatya: 09.11.2025 22:43головне шоб він не оглохнув на столі
Більше не менше :super:
Radio Bay
Member

alexander-magnus: 09.11.2025 22:30Це PRESONUS ERIS 5 BT
Невелика різниця, і май же їх знайшов, у них же єдина модель звуку.
Пацану слухати рока ті 2 перших варіанти - саме те, але уважно подивітся на розмір. Можна навіть з коробки макет зробити. Робоче місце повинно залишатися комфортним.
Тут ще треба розуміти, що студійні монітори не робляться для комфортного прослуховування музики, особливо довгого.
Я можу накидати тракт на стидійниках, де Motorhead буде Motorhead, але то зовсім інші гроші
Кров із вух на року у тих Пресонусів
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Чим більше цифра тим крутіше
alexander-magnus
Member

Radio Bay: 09.11.2025 22:53Робоче місце повинно залишатися комфортним
Згода. Там два монітора стоїть. Якийсь мои старі Sven SPS 702. Місце досить
Radio Bay
Member

alexander-magnus: 09.11.2025 23:39Там два монітора стоїть. Якийсь мои старі Sven SPS 702. Місце досить
Я тільки підкресилив, що можлива проблема, якщо не розрахувати
Filabatya
Member

alexander-magnus
в мене такаж ситація була стояло пару років два 10кг монітора перед хліборізкою і я думав шо воно грає. Спочатку товарищ Слон, показав лютий хайенд Югрін міжблок за 200грн на олх б у) тепер я взяв стійки самі дішманські за 3,5К гривень і аж тепер воно нормально почало будувати сцену виконавець рівно за монітором. Тож більше не завжди краще, але басу точно буде більше. ці манюні 1855 прсото шикарні за 100 баксів б у для ближнього поля, але бас вже не таки монументальний :up:
в моніторах дивлюсь щоб кожен живився самостійно, це для мене признак не дешевизни якщо йде тільки 2 шнура до нього то вже дішман напів активний :weep:
Ці 2K едіки не ближне поле а середне мінімум :gigi:
Radio Bay
Member

Filabatya: 09.11.2025 23:59лютий хайенд Югрін міжблок за 200грн на олх б у
Проте я б апнув цей лютий хайенд, коли зрозиміло, що тема працює, звісно у розумній ціні, Canare або Neotech 3003. Буде бажаня щось підберезо по грошах.
Filabatya: 09.11.2025 23:59але бас вже не таки монументальний
Тут ще треба гарно вписати це у існуюций простір, бо я в шоці, коли на стіл ставляять трьохполосні Едіки, крім того, що велика вертикальна відстань між полосами і не буде злитності усіх полос. Ну, то нехай alexander-magnus по місцю міркує, що там ліпше бачится, а хлопцю мабуть що те, що те буде гарно. От тут я не маю якогось однозначного бачення.
Filabatya: 09.11.2025 23:59в моніторах дивлюсь щоб кожен живився самостійно
То вже інший клас, та інші гроші. S2000 також підсилювач у одній колонці.
А наступний класс - кожна смуга свій підсилювач, тобто стерео 2 смуги - 4 підсилювачі
Filabatya
Member

і балансіком все приправити, наступні будуть балансні вже і цапик відповідний)
ага зрозумів: в 1855 два усілка кожен з яких живить одну пару динаміків(полосу) а в пресонусах Е8, так як ви кажете, два окремих усілка з біампінгом відповідно
Radio Bay
Member

Filabatya: 10.11.2025 04:28і балансіком все приправити, наступні будуть балансні вже і цапик відповідний)
Тут важливо, щод уся система була баланснойю, а не лише балансну кабелюку спаяти, тому я б не парився.
Filabatya: 10.11.2025 04:28 1855 два усілка кожен з яких живить одну пару динаміків
Це у Депо потрібно дивитися, він, здається, розбирав внутрішній устрій

Presonus Eris E8 так біампінг, бо
Усилитель мощности НЧ 75W
ВЧ усилитель мощности 65W

Взагалі, ліпше гарний не баланс ніж поганий баланс, тому б я не наполягав на цьому
Ostin
Member

Radio Bay: 10.11.2025 05:01гарний не баланс
кратно дорожчий за аналогічний баланс. Щоб зробити баланс гіршим в одному пристрої - то треба ще постаратись.
В дешевому навушниковому сегменті це зараз як аксіома: хочеш підняти планку на своєму дешмані - перейди на балансну дірку і балансний кабель.
Radio Bay: 10.11.2025 05:01важливо, щод уся система була баланснойю
Важливо, щоб цапик віддавав аналог вже балансним, а далі все буде ок. Бо якщо з цапа тягнути щось по rca - то звісно, діла не буде.
alexander-magnus
Member

Всім велике дякую. Поки вибрав Edifier S1000 MKII. На що ще стоїть звернуть увагу?
Filabatya
Member

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/stud ... YQM7R.html
Є ще такі якщо торганути по 7 наприклад)
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/stud ... Xfm47.html
Низ з пресонусів + що фазік буде спереду можна впритул до стінки тулити
Бажано би перед покупкою послухати :rolleyes:
alexander-magnus
Member

Filabatya: 10.11.2025 09:53Є ще такі якщо торганути по 7 наприклад)
Трохи бюджет не позволяє.
Filabatya: 10.11.2025 09:53Низ з пресонусів + що фазік буде спереду можна впритул до стінки тулити
Бажано би перед покупкою послухати
Теж бачив. Щось багато продають. різниця велика с магазином. Треба слухати
Filabatya
Member

S2k дивився відоси менще басять ніж s1k, багато читав в відгуках про це, тож якщо кімната не велика то я би все-таки на 2к ті б у краще дивився, тай твітер кращий :up:
І обовязково торгуйтесь на олх, вони це люблять :lol:
Radio Bay
Member

Filabatya: 10.11.2025 09:53https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/stud ... YQM7R.html
Є ще такі якщо торганути по 7 наприклад)
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/stud ... Xfm47.html
Не треба брати дешевы монітори, для музики ті Едіки саме те. До того ж для цих цап потрібен, із встрійки вони ще гірше будуть трати.
Якщо що, не прихильник Едиків, я прихильник Genelec та iLoud, але намагаюсь порадити у рамках бюджету.

alexander-magnus: 10.11.2025 08:06На що ще стоїть звернуть увагу?
Нормальну оптичку кабелюку не за всі гроші світи. Типа, довжина по місцю, 1 - 3м,
Hotspur
Member

Radio Bay: 10.11.2025 14:52Не треба брати дешевы монітори, для музики ті Едіки саме те. До того ж для цих цап потрібен, із встрійки вони ще гірше будуть трати.
Якщо що, не прихильник Едиків, я прихильник Genelec та iLoud, але намагаюсь порадити у рамках бюджету.
JBL сильно кращі
alexander-magnus
Member

Hotspur: 10.11.2025 15:05JBL сильно кращ
8 000 т.гр. за штуку( Перебор по цене
Filabatya
Member

Якщо з встрійки, то едіки думаю виграють, через свій дсп внутрішній. Ці ж джабли як і мої пресонуси просто балансні колонки, а не комбайн і мамка зазвучить так як вона є :D
Radio Bay
Member

Filabatya: 10.11.2025 15:46 і мамка зазвучить так як вона є
І то буде жах, а цей жах буває ще й різної жахливості. От людина начілилась на S1000, для дытины та подарунку саме те. Треб брати до уваги, що син там не на хайенді до чьго виховувався. Тут ще треба драти до уваги кінцеву ціль - подарунок сину. От кого треба радивати. Для моныторыв потрібен цап, комутація. тут один дріт вмикнув та свято. Я, як батько, ше трохи по іншим кутом на це дивлюсь теж :)
alexander-magnus
Member

Radio Bay: 10.11.2025 16:08що син там не на хайенді до чьго виховувався.
Та трохи соображает в качестве. Он взагалі хтів Klipsch чи Kanto. Тільки коштують вони в разі дорожче. Ну, не в рази, але дорожче.
Якій звук він розуміє
Radio Bay
Member

alexander-magnus: 10.11.2025 16:36Он взагалі хтів Klipsch чи Kanto
То він щось у мережі начитався, дешеві Кліпші ні. Ок, чекаємо відгука
Ответить