Ай молодці, сплю і бачу як володарь 5080 радіє цим змінам) Головне - вчасно)було усунуто «вильоти» застосунків на базі API Vulkan на системах із процесорами Intel Core 2 Duo/Quad
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 581.80 WHQL з підтримкою Call of Duty: Black Ops 7
-
SPEC1AL1ST
Member
Пропоную обговорити Вийшов Game Ready драйвер GeForce 581.80 WHQL з підтримкою Call of Duty: Black Ops 7
-
Martix
Member
Удивил данный пункт в ченджлоге, особенно в свете отсутствия официальной поддержки у оных Windows 10,11.а во-вторых, были устранены «вылеты» приложений на базе API Vulkan на системах с процессорами Intel Core 2 Duo/Quad
И неужели на них ещё кто-то играет, да и на актуальных ОС? Может опечатка?
-
osmose
Member
А нашо 
-
Enjthesilence
Member
кс і дота на вулкані, хоча не думаю, що ці проци вже актуальні навіть в цих іграх.Martix: ↑ 04.11.2025 19:45Удивил данный пункт в ченджлоге, особенно в свете отсутствия официальной поддержки у оных Windows 10,11.а во-вторых, были устранены «вылеты» приложений на базе API Vulkan на системах с процессорами Intel Core 2 Duo/Quad![]()
И неужели на них ещё кто-то играет, да и на актуальных ОС? Может опечатка?
-
Voozy
Member
Может быть хоть кампанией уделает БФ6. Это не сложно сделать 
-
erkins007
Member
Voozy
Вряд ли, там судя по трейлерам треш
Вряд ли, там судя по трейлерам треш
-
Samilo
Member
Мені цікаво чи якимось чином драйвер фіксить проблеми Win 11 після їх чудо оновлень? Старий драйвер то так
-
MaxZema
Member
А навіщо поміняли іконку для Nvidia control panel
У них більше проблем немає? Нема чим зайнятися?
- Вложения
-
-
Vpupkin
Member
Якщо ви це помітилити, то і вам теж.MaxZema: ↑ 09.11.2025 20:01Нема чим зайнятися?
-
MaxZema
Member
я шизVpupkin: ↑ 09.11.2025 20:04Якщо ви це помітилити, то і вам теж.MaxZema: ↑ 09.11.2025 20:01Нема чим зайнятися?![]()