Новости
Последние статьи и обзоры
В американському Amazon процесори AMD Ryzen X3D-серії продаються у більших обсягах, ніж усі CPU Intel
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Пропоную обговорити В американському Amazon процесори AMD Ryzen X3D-серії продаються у більших обсягах, ніж усі CPU Intel
І нічого для Intel не змінеться з виходом Nova Lake, якщо тільки не зроблять модель з bLLC.
І нічого для Intel не змінеться з виходом Nova Lake, якщо тільки не зроблять модель з bLLC.
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить В американському Amazon процесори AMD Ryzen X3D-серії продаються у більших обсягах, ніж усі CPU Intel
Цікаво буде коли вийде 9700х3д.. Дуже цікаво буде
Цікаво буде коли вийде 9700х3д.. Дуже цікаво буде
-
lewerlin
Member
Роздріб - самозбір/маленькі фірмочки. Все подібне - практично завжди "ігрове". Інтел "ігровий" маркетинг програв з тріском.
Але це все лірика. Хто скільки продав всього, а не тільки роздрібу? Якщо на АМД впевнено почали переповзати хоча б мід-контори, то ой.
Але це все лірика. Хто скільки продав всього, а не тільки роздрібу? Якщо на АМД впевнено почали переповзати хоча б мід-контори, то ой.
-
coffeeman
Member
І R7 5700X на п'ятому місці - оптимальний фінал AM4. +/- 2х продуктивності на 8 ядер можна лише в АМ6 очікувати.
-
Polaris
Member
Цікаво скільки ще інтелфанів будуть розказувати що "інтел це поставив і забув" 
-
tablestikus
Member
А що, якщо поставив інтол це буде якось відрізнятися від поставив амд?Polaris: ↑ 08.11.2025 13:42 Цікаво скільки ще інтелфанів будуть розказувати що "інтел це поставив і забув"![]()
-
doc-oc
Member
Оптимальный финал для АМ4 был в лице 5700X3D за 150 баксов, пока его намеренно не убила AMD и не развязала руки сумасшедшим барыгам!coffeeman: ↑ 08.11.2025 11:49 І R7 5700X на п'ятому місці - оптимальний фінал AM4. +/- 2х продуктивності на 8 ядер можна лише в АМ6 очікувати.
Обычный же 5700X мало чем интересен простым юзерам для игр. Там где с головой хватает 5600го, 5700Х выдаёт +- такой же FPS и наоборот, там где 5600го не хватает и 5700Х сливает.
-
pushpop
Junior
AWS, Hetzner, OVH, Netcup і ще багато менших провайдерів VDS з KVM переповзають на AMD Epyc. Більше частоти, більше ядер, більше L3 кеш.lewerlin: ↑ 08.11.2025 11:27 Роздріб - самозбір/маленькі фірмочки. Все подібне - практично завжди "ігрове". Інтел "ігровий" маркетинг програв з тріском.
-
ronemun
Advanced Member
pushpop
Зараз все не так як раніше, через бум AI потреба в процесорах настільки що Інтел не встигає виробляти навіть застарілі 10нм Xeon, не те що нові на 3-4 нм. Просто спочатку ціни опустили, особливо для оптових покупців, і всі переваги АМД відійшли на другий план
Зараз все не так як раніше, через бум AI потреба в процесорах настільки що Інтел не встигає виробляти навіть застарілі 10нм Xeon, не те що нові на 3-4 нм. Просто спочатку ціни опустили, особливо для оптових покупців, і всі переваги АМД відійшли на другий план
-
lewerlin
Member
Так то трішки інший сегмент. На Епіки ринок мігрує давно і впевнено. А тут мова про "тазіки".pushpop: ↑ 08.11.2025 14:41AWS, Hetzner, OVH, Netcup і ще багато менших провайдерів VDS з KVM переповзають на AMD Epyc. Більше частоти, більше ядер, більше L3 кеш.
-
firestarter256
Member
Хе хе 60к процов, на все штаты за 3 квартала. Я в одном Дэнвере больше поменял, да и были в основном Пентиумы, реже 8500г
ПС Тут Новость проскакивала что ТСМС опять цены поднимает
ПС Тут Новость проскакивала что ТСМС опять цены поднимает
-
Smok
Member
амазоне не єдиний ритейл в штатах, а розетка не єдиний ритейл в Україніfirestarter256: ↑ 08.11.2025 15:06Хе хе 60к процов, на все штаты за 3 квартала
-
firestarter256
Member
Smok
Это то да, есть еще микроцентр и подобные но все равно мало если их всех в кучу собрать
Это то да, есть еще микроцентр и подобные но все равно мало если их всех в кучу собрать
-
Nekros
Member
Перед тим щоби казати «мало» треба спочатку назвати кількість. Так скільки усього разом?firestarter256: ↑ 08.11.2025 15:56 Smok
-
l-m
Member
Це тільки за жовтень, у новині про це 2 різи сказано.firestarter256: ↑ 08.11.2025 15:06Хе хе 60к процов, на все штаты за 3 квартала.
-
firestarter256
Member
l-m
Ну и пес с ними, мне от это не холодно не жарко! Я беру то что есть хорошее и использую его, после 9900 выбор пал на 13900 с ддр4 и мне его хватает на 2к. Будет лучше возьму амд. Просто я выразился о том чем занимаюсь и вот там доля амд крайне мала
Ну и пес с ними, мне от это не холодно не жарко! Я беру то что есть хорошее и использую его, после 9900 выбор пал на 13900 с ддр4 и мне его хватает на 2к. Будет лучше возьму амд. Просто я выразился о том чем занимаюсь и вот там доля амд крайне мала
-
kairo
Member
Де Володя? Я хвилююсь...
-
Nekros
Member
Потрапив під скорочення маркетингового відділу у інтелkairo: ↑ 08.11.2025 18:04 Де Володя? Я хвилююсь...
-
VRoman
Member
Откуда столько любви к АМ4? Не понимаю кому хочется покупать новые морально устаревшие процессоры пяти летней свежести? Хотите сэкономить - берите их на вторичке.
-
firestarter256
Member
VRoman
От туда из те кто покупал райзены с 1ххх по 5ххх, есть экземпляры
От туда из те кто покупал райзены с 1ххх по 5ххх, есть экземпляры