Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

STARL1GHT: 07.11.2025 16:40
Vlaad13: це не зовсім так
чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина - тим кращу вона відяху може собі дозволити
:lol:
спойлер
ьаран. :lol:
ви напевно можете пояснити як так сталося що людина одночасно розумна і бідна
якщо людина бідна то щось мені підказує що не така вона вже й розумна
хоча звісно ця тупа людина думає - що ось я бідний але хоча б розумний
але звісно це не так :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
SergN: 07.11.2025 16:42
Vlaad13: 07.11.2025 15:30це пост із разряда - зайшла людина на форум по іграм - написала що не збирається купляти комп бо ігри її не цікавлять (хоч вона і мьйонер)і вийшла
ну і до чого це тоді все? от навіщо ця людина зоходила і писала це нам
Владік, ну хоч подивися вгору, як сайт зветься. Тут написано "геймодр..черс" чи, можливо, якось інакше?
Зупинися вже в своєму безперервному (з дати реєстрації) потоці несвідомості.
тобто по темі діалогу вам сказати нічого і ви додумалися причепитися до дати моєї реестрації на форумі - я правильно зрозумів?
erkins007
Member

vsx
Можно ставить под сомнение моральные принципы или эпатажность Маска, но его уровень интеллекта занижать просто глупо.
unique-neon
Member

erkins007: 07.11.2025 16:36
unique-neon: 07.11.2025 12:54Я більше до того, що частина тих покупців, котрих по яким-небудь підставах не влаштовували 5070, об'єм пам'яті наприклад, матимуть зайву нагоду подивитись в червону сторону
И получить через несколько лет приколюхи с поддержкой и новыми технологиями?
Цей м'яч на різних половинах поля буває, власники паскалів свого часу рівно такі самі приколюхи отримали. Таке життя.
erkins007
Member

unique-neon: 07.11.2025 16:46Цей м'яч на різних половинах поля буває, власники паскалів свого часу рівно такі самі приколюхи отримали. Таке життя.
Нет, владельцы паскалей получили отсутствие длсс и лучей когда и то и то было в зачаточном состоянии, было в паре игр и было и накуй никому не нужно. У меня тогда была 1080ти я предельно знаю о чем говорю - рт были в метро, батлфилде, ларке и на этом все. Длсс тоже был в играх без РТ не нужен.

А Радеоны получили кидок на новые технологии спустя 7 лет когда апскейлер это опция по умолчанию в КАЖДОЙ игре.
+ недавний прикол с прекращением поддержки.
Последний раз редактировалось erkins007 07.11.2025 16:55, всего редактировалось 1 раз.
SergN
Member

Vlaad13: 07.11.2025 16:44тобто по темі діалогу вам сказати нічого і ви додумалися причепитися до дати моєї реестрації на форумі - я правильно зрозумів?
По темі обговорення новини я якраз сказав вище, а про те, як ти можеш в погоні за мінусами заофтопити тему будь-якою дурницею, зокрема обговоренням чужих доходів, вже не раз бачили. І з перших днів реєстрації як писав дурниці, то і до сих пір не порозумнішав. То як зветься ресурс, на якому ти пишеш?
Vlaad13
Member

erkins007: 07.11.2025 16:41
Vlaad13: 07.11.2025 14:47я не вірю в жодне ваше слово - це так не працює
мені потрібна відяха - у мене є гроші - я купую відяху
Я сидел на 3080ти до выхода 5090, и на 5090 буду сидеть до выхода 7090. Хотя деньги у меня были и на 4090 и на 6090 будут.
Просто обновлять видяху каждое поколение это нерационально, вот и все
От наприклад я вам вірю що у вас є гроші + розум. Це відразу видно по тому як людина мислить, пише і яке залізо купує.
zalizo_org
Member

З психологічної точки зору, модель поведінки Vlaad13 поєднує в собі кілька феноменів:
спойлер
1. Домінування Дихотомічного Мислення (Чорно-біле мислення)
Користувач Vlaad13 демонструє жорстке дихотомічне мислення, де світ поділений на два непримиренні та пов'язані між собою табори:

Багатий = Розумний = Споживає найкраще/найдорожче: Людина з грошима повинна купувати найдорожчу техніку (наприклад, 4090, нормальну пам'ять, OLED монітор), інакше вона нелогічна.

Бідний = Нерозумний = Ждун/Неадекватний: Поведінка, наприклад, очікування зниження цін (ждунство), автоматично прирівнюється до браку грошей. Більше того, він прямо заявляє, що бідна людина не може бути розумною.

Цитати, що ілюструють цей феномен:

«чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина».

«ви напевно можете пояснити як так сталося що людина одночасно розумна і бідна».

Він відмовляється вірити, що людина може мати гроші, але свідомо обирати скромнішу чи дешевшу річ, називаючи це «трошки не дружить з головою».

2. Гіперфіксація та Проєкція
У психологічному контексті, така постійна фільтрація реальності через фінансову призму може бути ознакою гіперфіксації або компенсаторної поведінки навколо теми, яка викликає внутрішній дискомфорт або відчуття нестачі.

Проєкція: Користувач постійно проєктує свої фінансові судження та уявлення на інших. Він не просто висловлює свою думку, він звинувачує інших користувачів у брехні про їхній фінансовий стан, використовуючи їхній вибір техніки як нібито «доказ» бідності.

Приклад: «так що можете спокійно писати що у вас немає грошей - в цьому немає нічого поганого».

Редукція складності: Vlaad13 спрощує всі мотивації до грошей: «люди стають ждунами тому що грошей немає». Він ігнорує інші фактори, такі як раціональний вибір, час, доступність, або просто різні пріоритети, що є типовим для людини, для якої гроші стали єдиною мірою цінності.

3. Сприйняття Багатства як Гедонізму
Він також демонструє стереотипне та романтизоване уявлення про крайнощі багатства, фокусуючись на гедоністичних проявах:

Опис успішної людини: «людина вже була на всіх курортах, переспала з усіми топ моделями, заробила майже всі гроші».

Ідея про те, що сенс життя після досягнення багатства зводиться до пошуку «розваг».

Це свідчить про те, що його поняття успіху тісно пов'язане не просто з наявністю грошей, а з їхньою демонстративною та надмірною тратою на престижні товари та досвід.

Висновок:

Постійна зацикленість Vlaad13 на грошах виходить за рамки звичайної дискусії про ціни на техніку. Це є проявом глибинної ментальності бідності (poverty mindset), яка, замість того, щоб бути пов'язаною з фактичним доходом, є когнітивною схемою. У цій схемі фінансовий статус стає єдиним критерієм оцінки не лише товарів, але й розуму, логіки та цінності інших людей.
starinfo
Member

могли б зробити нове покоління на гддр6 або 6х, яка різниця?
та ж 5050 виходить не на стіки прям гірша за 5060
ну трохи б більше споживання було, я не думаю що це було б принципово для більшості геймерів
продуктивність наврядче постраждала б, та й вгагалі 12 гб для тої ж 5060 з гддр6\6х на мою думку були б краще ніж ці 8
куди вже гірше?

Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
erkins007: 07.11.2025 16:53
unique-neon: 07.11.2025 16:46Цей м'яч на різних половинах поля буває, власники паскалів свого часу рівно такі самі приколюхи отримали. Таке життя.
Нет, владельцы паскалей получили отсутствие длсс и лучей когда и то и то было в зачаточном состоянии, было в паре игр и было и накуй никому не нужно. У меня тогда была 1080ти я предельно знаю о чем говорю - рт были в метро, батлфилде, ларке и на этом все. Длсс тоже был в играх без РТ не нужен.

А Радеоны получили кидок на новые технологии спустя 7 лет когда апскейлер это опция по умолчанию в КАЖДОЙ игре.
+ недавний прикол с прекращением поддержки.
ну я б не сказав шо прям в кожній, можливо в кожній новій ААААААААААА, але я не знаю чи це плюс
те що умовно було б гарне для моніторів з великою герцовкою стало по дефолту для звичайних речей, ми дійшли до стану коли без цього гівна воно не працює
а для моніторів з герцовкою - фреймген
і я б не сказав шо це якийсь плюс, який ви малюєте
оптимізація вже давно виходить з чату)
Vlaad13
Member

dead_rat: 07.11.2025 16:35
vsx: 07.11.2025 15:14 dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
Я замислився, це має логіку. Якщо через ковід, а потім війну людина зачинена вдома левову частину часу, то вибір хоббі дуже обмежений.

Тоді реально є сенс вкластися у геймінг по повній, бо варіантів не дуже є, а майбутнє може не настати.
Та в що я там вклався, зараз мій бомж сетап коштує біля 50к гривень, і то це мені пощастило що добрі люди на форумі мені продали за дешево материнку проц та оперативку. Найдорожче що я купував останнім часом це ssd за 6к гривень. :weep:
Filabatya
Member

dead_rat
проблема в тому що хочеться того чого не маєш, і живий світ(авто вело гори) не перекриє олед чи 5070 з геймпадом навіть :rolleyes:
це розумієш тільки тоді коли більше року дома сидиш, з плюсів хіба те що можна грошенят заробити більше, якщо робота за пк, мінус ожиріння :weep:
Vlaad13
Member

zalizo_org: 07.11.2025 17:09 З психологічної точки зору, модель поведінки Vlaad13 поєднує в собі кілька феноменів:
спойлер
1. Домінування Дихотомічного Мислення (Чорно-біле мислення)
Користувач Vlaad13 демонструє жорстке дихотомічне мислення, де світ поділений на два непримиренні та пов'язані між собою табори:

Багатий = Розумний = Споживає найкраще/найдорожче: Людина з грошима повинна купувати найдорожчу техніку (наприклад, 4090, нормальну пам'ять, OLED монітор), інакше вона нелогічна.

Бідний = Нерозумний = Ждун/Неадекватний: Поведінка, наприклад, очікування зниження цін (ждунство), автоматично прирівнюється до браку грошей. Більше того, він прямо заявляє, що бідна людина не може бути розумною.

Цитати, що ілюструють цей феномен:

«чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина».

«ви напевно можете пояснити як так сталося що людина одночасно розумна і бідна».

Він відмовляється вірити, що людина може мати гроші, але свідомо обирати скромнішу чи дешевшу річ, називаючи це «трошки не дружить з головою».

2. Гіперфіксація та Проєкція
У психологічному контексті, така постійна фільтрація реальності через фінансову призму може бути ознакою гіперфіксації або компенсаторної поведінки навколо теми, яка викликає внутрішній дискомфорт або відчуття нестачі.

Проєкція: Користувач постійно проєктує свої фінансові судження та уявлення на інших. Він не просто висловлює свою думку, він звинувачує інших користувачів у брехні про їхній фінансовий стан, використовуючи їхній вибір техніки як нібито «доказ» бідності.

Приклад: «так що можете спокійно писати що у вас немає грошей - в цьому немає нічого поганого».

Редукція складності: Vlaad13 спрощує всі мотивації до грошей: «люди стають ждунами тому що грошей немає». Він ігнорує інші фактори, такі як раціональний вибір, час, доступність, або просто різні пріоритети, що є типовим для людини, для якої гроші стали єдиною мірою цінності.

3. Сприйняття Багатства як Гедонізму
Він також демонструє стереотипне та романтизоване уявлення про крайнощі багатства, фокусуючись на гедоністичних проявах:

Опис успішної людини: «людина вже була на всіх курортах, переспала з усіми топ моделями, заробила майже всі гроші».

Ідея про те, що сенс життя після досягнення багатства зводиться до пошуку «розваг».

Це свідчить про те, що його поняття успіху тісно пов'язане не просто з наявністю грошей, а з їхньою демонстративною та надмірною тратою на престижні товари та досвід.

Висновок:

Постійна зацикленість Vlaad13 на грошах виходить за рамки звичайної дискусії про ціни на техніку. Це є проявом глибинної ментальності бідності (poverty mindset), яка, замість того, щоб бути пов'язаною з фактичним доходом, є когнітивною схемою. У цій схемі фінансовий статус стає єдиним критерієм оцінки не лише товарів, але й розуму, логіки та цінності інших людей.
Я і був би радий не зациклюватися на грошах, але ми зараз живемо в такому світі де без грошей мало що можна зробити. Чим більше в тебе грошей - тим більше в тебе можливостей, і навіть для будь якої самореалізації потрібні гроші.
Як говорив один мій бідний але напевно дуже розумний знайомий: - У мене є гарний план, і для його втілення потрібен мільйон долларів і два професіонала. :laugh:
Можливо колись настане комунізм і гроші перестануть бути потрібними, але поки що...

Відправлено через 44 секунди:
Filabatya: 07.11.2025 17:27 dead_rat
проблема в тому що хочеться того чого не маєш, і живий світ(авто вело гори) не перекриє олед чи 5070 з геймпадом навіть :rolleyes:
це розумієш тільки тоді коли більше року дома сидиш, з плюсів хіба те що можна грошенят заробити більше, якщо робота за пк, мінус ожиріння :weep:
Ожиріння не буде якщо менше їсти
tablestikus
Member

dead_rat: 07.11.2025 14:57
Vlaad13: 07.11.2025 14:47 і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
Це як люди без грошей уявляють людей з грошима ;)

Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
А що робити людям які мають гроші купити любу відяху, але не можуть обрати яку купити? :laugh:
Filabatya
Member

5070ti, переплата за 80тку не раціональна
Vlaad13
пробема в кількості руху більше, ліні :gigi:
xtbtch
Member

но мы то знаем причину, никому не интересны карты с 8 гигами памяти
Vlaad13
Member

Filabatya: 07.11.2025 17:34 5070ti, переплата за 80тку не раціональна
Vlaad13
пробема в кількості руху більше, ліні :gigi:
Будь яка переплата нераціональна і найкраща відяха по співвідношенню ціна/фпс буде радеон 580 - тільки нам від цього знання не холодно ні жарко. Все одно люди купляють в основному те на що вистачає коштів, а чи воно раціональне - це діло десяте.
Ви можете мало їсти і просто днями лежати - і ви не потовстішаєте
erazel
Member

Tetronga: 07.11.2025 12:36 Я взагалі не розумію навіщо вони роблять ті Супери. Прогрес за рік зараз +5% продуктивності в не більше
Ну в даному випадку 5070 супер то мала бути хороша річ. 12Гб памяті зараз мало
Vlaad13
Member

tablestikus: 07.11.2025 17:33

Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
А що робити людям які мають гроші купити любу відяху, але не можуть обрати яку купити? :laugh:
Продайте людині із нашої теми про відяхи свою 580арку - у неї як раз небагато коштів зробите добру справу, а собі купите якусь 5080 msi gaming або Асус таф(найкращі вендори)
Последний раз редактировалось Vlaad13 07.11.2025 17:46, всего редактировалось 2 раза.
denizen
Member

треба купити найкращу :laugh:
unique-neon
Member

zalizo_org: 07.11.2025 17:09З психологічної точки зору, модель поведінки Vlaad13 поєднує в собі кілька феноменів:
Чат ГПТ не настільки цікавий, як психологічний експеримент в штатах з цукерками та дітьми. Їх мотивували відкласти споживання однієї цукерки на дрібний термін, щоб отримати потім дві.

А потім виявилось - хто втримався від спокуси мав більш успішне життя в подальшому.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_ ... experiment
tablestikus
Member

Vlaad13: 07.11.2025 17:44
Продайте людині із нашої теми про відяхи свою 580арку - у неї як раз небагато коштів зробите добру справу, а собі купите якусь 5080 msi gaming або Асус таф(найкращі вендори)
Я вже пів року шукаю чим її замінити на більш потужну і щоб була повністю біла і навіть не маючи верхньої планки бюджету не можу знайти щоб мені сподобалась - всьо беру (

Відправлено через 39 секунд:
denizen: 07.11.2025 17:44
треба купити найкращу :laugh:
це дискусія на декілька пляшок гарного віскаря
Ответить