Не пройшли і три роки
Новости
Последние статьи и обзоры
Steam Deck нарешті отримала можливість завантаження ігор із вимкненим екраном
-
_Andrik_
Member
Пропоную обговорити Steam Deck нарешті отримала можливість завантаження ігор із вимкненим екраном
Не пройшли і три роки
. Хоча стоп , якраз таки і пройшли 
Не пройшли і три роки
-
Tetronga
Member
Шо? Там не було такої функції весь цей час?
Вона хоч в сплячий режим вміє переходити чи ця технологія древніх не вміститась в цього монстра?
Вона хоч в сплячий режим вміє переходити чи ця технологія древніх не вміститась в цього монстра?
-
Nehrk
Member
А на деке Steam как и на ПК проц жрет как не в себя во время загрузки?
-
_Andrik_
Member
Сплячий режим дуже файний , жодній вінді про такий тільки мріяти . Ставиш на паузу , засинаєш , і протязі що найменше 3 дні продовжуєш грати .Tetronga: ↑ 05.11.2025 18:08 Шо? Там не було такої функції весь цей час?![]()
Вона хоч в сплячий режим вміє переходити чи ця технологія древніх не вміститась в цього монстра?![]()
Так що мимо каси ваш пост.
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Не звертав уваги на жор , але завантаження гри під час грання ніяк не впливало на геймплейNehrk: ↑ 05.11.2025 18:48 А на деке Steam как и на ПК проц жрет как не в себя во время загрузки?
-
Олег963
Member
технолоджия 
-
Afit
Member
А якщо вінду вирубити, то вона теж не буде споживати_Andrik_: ↑ 05.11.2025 19:12Сплячий режим дуже файний , жодній вінді про такий тільки мріяти . Ставиш на паузу , засинаєш , і протязі що найменше 3 дні продовжуєш грати .Tetronga: ↑ 05.11.2025 18:08 Шо? Там не було такої функції весь цей час?![]()
Вона хоч в сплячий режим вміє переходити чи ця технологія древніх не вміститась в цього монстра?![]()
Так що мимо каси ваш пост.
-
_Andrik_
Member
Якщо що я мав на увазі гру , бо тема про стім дек.Afit: ↑ 05.11.2025 19:52А якщо вінду вирубити, то вона теж не буде споживати_Andrik_: ↑ 05.11.2025 19:12
Сплячий режим дуже файний , жодній вінді про такий тільки мріяти . Ставиш на паузу , засинаєш , і протязі що найменше 3 дні продовжуєш грати .
Так що мимо каси ваш пост.Бо хіба це споячій режим?)) Це якась гібернація
![]()
Як приклад граю в РДР 2 - ставлю на паузу - тисну кнопку і кидаю деку в рюкзак- за 3 дні тисну кнопку і далі продовжую грати . На віндовс в такому сценарію гра або запускається з дикими просадками , або просто вилітає . Дека навіть в кат сценах ставить на паузу і продовжуєш з того самого місця
-
Robostyle
Member
Пфф, ламеры - у меня последние 24Н2 в синьку проваливались после гибернации, но после перезагрузки восстанваливали все как было вплоть до запущеных приложений и вкладок браузера (не знаю что это вообще было)
-
AssayMAS
Member
у меня с Ютубом, браузером, ОС вечная трабла - пообновляются без спросу и не хотят "уметь" в спящий режим...Tetronga: ↑ 05.11.2025 18:08в сплячий режим вміє переходити чи ця технологія древніх не вміститась в цього монстра?
это ж хакеры злые хотят ПК вырубить после пары часов бездействия - надо запретить и не пущать выведя окно.
И еще не дай бог когда ПК спит - ты пройдя рядом создашь вибрацию мышка сдвинется на сотую часть миллиметра, то ПК заревет зверем раненым во всю мощь всех вентиляторов и тарахтения жестких дисков.
-
cspp
Member
А вы планы электропитания покрутите
-
Graveworm
Member
Ну звісно
Як тільки я все, що хотів, накачав
Але поставив плагін, який виводить чорний оверлей поверх екрану і ніяких проблем
Як тільки я все, що хотів, накачав
Але поставив плагін, який виводить чорний оверлей поверх екрану і ніяких проблем
-
N0il
Member
Цікаво, але в десктоп моді можна було качати з вимкненими екраном. Я саме так і качав весь час, взагалі не розумію в чому хайп. В десктоп моді це вже було с першого дня, якщо що. В мене дек теж с першого дня через передзамовлення, якщо що
.
-
AssayMAS
Member
в винде реализовал подобное накатав 1 строчное ПО и скомпилировав в exe по выключению монитора и ярлык на раб столN0il: ↑ 06.11.2025 07:52Цікаво, але в десктоп моді можна було качати з вимкненими екраном.
SendMessage_(#HWND_BROADCAST,#WM_SYSCOMMAND,#SC_MONITORPOWER,2)