Новости
Последние статьи и обзоры
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Я граю в 4К. Я для цього 7800 ХТ і купував, інакше б грав на старій 1660 Ті, яка зараз у мене в іншому ПК і спокійно тягне в 1080р всі ігри, в які я граю на 7800 ХТ. Вона і в 1440р їх тягне, але у мене на іншому ПК звичайний 1080р монітор.
ВуВа зараз на максимальних налаштуваннях без фср і без трасування променів завантажує відеокарту майже до паверліміту і фпс постійно дропається до 45 кадрів, коли бігаєш у відкритому світі. З фср споживання 120 Вт і фпс стабільний, але картинка мильніша. Втім, для мене прийнятна. Краще так, ніж жарити відеокарту та палити електроенергію в умовах її дефіциту.
Порівняно з ВуВа та ДНА ігри Хойо працюють просто чудово. До того ж Геншин на мій смак має набагато красивішу картинку – я маю на увазі саме візуально гарну, а не високотехнологічну графіку. ХСР також виглядає дуже круто, всі ці спецефекти і все таке. А ось Зенлесс має проблеми з оптимізацією, в деяких місцях є просадки фпс. Вони з’явилися, коли розробники в патчі 1.2 чи 1.3 додали програмне трасування променів. Але ці просадки не порівняти з тими, що в ВуВі. Навіщо Куро вибрали цей рушій – не зрозуміло. Вони з самого початку не могли довести його до пуття, та і зараз він має значно гіршу оптимізацію, ніж рушій Геншина. Не знаю, коли ви востаннє грали в Геншин, але там є такі пейзажі, які просто заворожують, так гарно художники постаралися їх зробити. І при цьому на ультра в 4К він навантажує відеокарту всього на 100-120 Вт.
Відправлено через 8 хвилин 51 секунду:
daesz
Я про сюжет нічого і не пишу, бо я не граю в гру. Мені не сподобалася оптимізація і я її видалив. При бажанні можна буде почитати основний сюжет в будь-який час, для цього не обов’язково грати в гру з релізу.
Я зараз розгребуся з Зенлессом, якраз дочитую сюжет поточного патчу. Потім планую таки дочитати Амфореус в ХСР, щоб самому оцінити його, а не слухати людей з ютубу. А потім мабуть спробую почитати Chaos Zero Nightmare. Постійно грати в гру не буду, але хочу почитати сюжет заради Хікаси Йоко.
Я граю в 4К. Я для цього 7800 ХТ і купував, інакше б грав на старій 1660 Ті, яка зараз у мене в іншому ПК і спокійно тягне в 1080р всі ігри, в які я граю на 7800 ХТ. Вона і в 1440р їх тягне, але у мене на іншому ПК звичайний 1080р монітор.
ВуВа зараз на максимальних налаштуваннях без фср і без трасування променів завантажує відеокарту майже до паверліміту і фпс постійно дропається до 45 кадрів, коли бігаєш у відкритому світі. З фср споживання 120 Вт і фпс стабільний, але картинка мильніша. Втім, для мене прийнятна. Краще так, ніж жарити відеокарту та палити електроенергію в умовах її дефіциту.
Порівняно з ВуВа та ДНА ігри Хойо працюють просто чудово. До того ж Геншин на мій смак має набагато красивішу картинку – я маю на увазі саме візуально гарну, а не високотехнологічну графіку. ХСР також виглядає дуже круто, всі ці спецефекти і все таке. А ось Зенлесс має проблеми з оптимізацією, в деяких місцях є просадки фпс. Вони з’явилися, коли розробники в патчі 1.2 чи 1.3 додали програмне трасування променів. Але ці просадки не порівняти з тими, що в ВуВі. Навіщо Куро вибрали цей рушій – не зрозуміло. Вони з самого початку не могли довести його до пуття, та і зараз він має значно гіршу оптимізацію, ніж рушій Геншина. Не знаю, коли ви востаннє грали в Геншин, але там є такі пейзажі, які просто заворожують, так гарно художники постаралися їх зробити. І при цьому на ультра в 4К він навантажує відеокарту всього на 100-120 Вт.
Відправлено через 8 хвилин 51 секунду:
daesz
Я про сюжет нічого і не пишу, бо я не граю в гру. Мені не сподобалася оптимізація і я її видалив. При бажанні можна буде почитати основний сюжет в будь-який час, для цього не обов’язково грати в гру з релізу.
Я зараз розгребуся з Зенлессом, якраз дочитую сюжет поточного патчу. Потім планую таки дочитати Амфореус в ХСР, щоб самому оцінити його, а не слухати людей з ютубу. А потім мабуть спробую почитати Chaos Zero Nightmare. Постійно грати в гру не буду, але хочу почитати сюжет заради Хікаси Йоко.
-
daesz
Member
Kirakishou
я просто в цій лоці ставлю ліміт кадрів на 60 замість 120 (з длсс кволіті), в неї після прологу повертатись потрібно тільки раз, щоб сундуки та всяку іншу "дрібідєнь" позбирати, ну тобто за раз закривається спокійно
В наступних локах такого немає.
Я підозрюю, що це через люмен (ну типу софтверний РТ), бо в цій першій області є дуже багато води, через яку якраз таки і йде навантаження на ВК. При тому сама область відносно мала в порівнянні із наступними по сюжету, і вона все ще умудряється нагрузити ВК так нефігово.
3 стовпчик - це споживання+температура в тій лоці із 120 ліміт капом, не глянув що було після того як скинув на 60 на хотспоті, але споживання на нвідієвському оверлеї було 110 Вт, а температура 54-56*С (в мене двохпропелерна карта з доволі простеньким охолодженням).
Взяв сьогодні 40 в ХЗН, спалив смолу, покрутив крутки з лвл апу і закрив гру. Напевно, не гратиму її зовсім

я просто в цій лоці ставлю ліміт кадрів на 60 замість 120 (з длсс кволіті), в неї після прологу повертатись потрібно тільки раз, щоб сундуки та всяку іншу "дрібідєнь" позбирати, ну тобто за раз закривається спокійно
В наступних локах такого немає.
Я підозрюю, що це через люмен (ну типу софтверний РТ), бо в цій першій області є дуже багато води, через яку якраз таки і йде навантаження на ВК. При тому сама область відносно мала в порівнянні із наступними по сюжету, і вона все ще умудряється нагрузити ВК так нефігово.
3 стовпчик - це споживання+температура в тій лоці із 120 ліміт капом, не глянув що було після того як скинув на 60 на хотспоті, але споживання на нвідієвському оверлеї було 110 Вт, а температура 54-56*С (в мене двохпропелерна карта з доволі простеньким охолодженням).
- спойлер

Взяв сьогодні 40 в ХЗН, спалив смолу, покрутив крутки з лвл апу і закрив гру. Напевно, не гратиму її зовсім
Її за перші 4 чаптери навіт ьне згадували покиKirakishou: ↑ 03.11.2025 23:41хочу почитати сюжет заради Хікаси Йоко
-
Kirakishou
Member
daesz
Я просто офігів від того, як сильно нагрілася відеокарта буквально відразу. Якщо середній показник 90 градусів, то хот спот міг бути 100. Перемкнув на середні налаштування – споживання і температури ті самі. Перемкнув на мінімальні – все одно те саме. Перезавантажив гру – те саме. Не захотів далі розбиратися і просто видалив гру. Я шануванням ставлюся до заліза, я ніколи його не силував. А зараз тим більше треба берегти залізо. Хоч у мене в фінансовому плані трохи краще ніж на початку року, але все одно купувати нову відеокарту я не готовий, хіба що в оплату частинами.
Та й хочу розібратися з іншими іграми. Тим більше в середу в Зенлессі буде жіночий персонаж з сейю Альбедо із Оверлорду, у неї просто шикарний голос. Хочу почитати її історію. Шкода, що гра заскамила і круток немає. Вчора навіть знову підписку взяв і мабуть візьму БП. Може якимось чудом вдасться її забрати в цьому патчі, а не на рерані.
Хойо реально не шкодують грошей на крутих сейю. Цікаво, це китайський офіс приймає рішення щодо сейю, чи це рішення приймають самі японці.
Я просто офігів від того, як сильно нагрілася відеокарта буквально відразу. Якщо середній показник 90 градусів, то хот спот міг бути 100. Перемкнув на середні налаштування – споживання і температури ті самі. Перемкнув на мінімальні – все одно те саме. Перезавантажив гру – те саме. Не захотів далі розбиратися і просто видалив гру. Я шануванням ставлюся до заліза, я ніколи його не силував. А зараз тим більше треба берегти залізо. Хоч у мене в фінансовому плані трохи краще ніж на початку року, але все одно купувати нову відеокарту я не готовий, хіба що в оплату частинами.
Та й хочу розібратися з іншими іграми. Тим більше в середу в Зенлессі буде жіночий персонаж з сейю Альбедо із Оверлорду, у неї просто шикарний голос. Хочу почитати її історію. Шкода, що гра заскамила і круток немає. Вчора навіть знову підписку взяв і мабуть візьму БП. Може якимось чудом вдасться її забрати в цьому патчі, а не на рерані.
Хойо реально не шкодують грошей на крутих сейю. Цікаво, це китайський офіс приймає рішення щодо сейю, чи це рішення приймають самі японці.
-
daesz
Member
У мене карта в бублику споживала максимум 68-69, а тут видало в грі 74. Я також прохи профігів з цього.Kirakishou: ↑ 04.11.2025 00:16Я просто офігів від того, як сильно нагрілася відеокарта буквально відразу.
Треба буде погуглити/посерфити реддіт чи у всіх таке, мб хтось знає як пофіксити (хоча знову ж таки - на фарм стейджах, та далі по сюжету споживання та температури не такі "кінські")
-
Kirakishou
Member
Справді? Дякую за інформацію. Тоді відкладу цю гру до кращих часів, коли реально буде нічим зайнятися. До того часу може її доведуть до розуму, хоча на реддіті читав думку, що її можуть просто закрити. У деяких гачах крутий дизайн персонажів та шикарні і доволі відомі сейю. Але іноді в самій грі тебе чекає розчарування. Мабуть вони запрошують крутих сейю спеціально, щоб підігріти зацікавленість аудиторії. Особливо прихильників тих чи інших сейю.
-
daesz
Member
Більшість персонажів із гачі з'являються як другорядні разок, інколи взагалі в "сайт-чаптерах" (veronika/selena/khalipe/lucas+luke/maribell/mei lin), деяких взагалі ще не бачив жодного разу (amir/cassius/hugo/kayron/nia/rin).Kirakishou: ↑ 04.11.2025 00:26Справді? Дякую за інформацію. Тоді відкладу цю гру до кращих часів, коли реально буде нічим зайнятися.
Ось доречі, "показники" після десь 30 хв в місті (в осному афк/спілкувався тут із вами та якусь роботу робив)
- спойлер

lewerlin: ↑ 03.11.2025 12:24Ним там і не пахне. А от Evolution Engine несе за верству. Або десь похибка, яку всі повторюють, ШІ і гугл в тому числі, або деви настільки зґвалтували УЕ4.

Доречі, з властивостів екзешника
-
lewerlin
Member
Люмен - ексклюзив УЕ5. Тут точно його немає.daesz: ↑ 03.11.2025 23:56Я підозрюю, що це через люмен
-
daesz
Member
Kirakishou
локалізація в ДНА божественна
Доречі, на рахунок CZN - закінчив 5 чаптер (то, здається, останній на даний момент і з перерахованих персонажів яких ще не було - жодного не додали/не показали)
Відправлено через 48 хвилин 36 секунд:
Я всцикаюсь тут
локалізація в ДНА божественна
- спойлер

Доречі, на рахунок CZN - закінчив 5 чаптер (то, здається, останній на даний момент і з перерахованих персонажів яких ще не було - жодного не додали/не показали)
Відправлено через 48 хвилин 36 секунд:
Я всцикаюсь тут
- спойлер
- https://fex.net/uk/s/eofa46z
-
Kirakishou
Member
Зараз в ХСР реран Гіацини – на даний момент топ 1 хілера в грі. Якщо заберу її, то легко пройду весь ендгейм, ці рівні ще доступні.
Але думаю чи варто взагалі паритися навіть не через ті одну чи дві крутки на місяць, а через те, що вперше за довгий час в статистиці буде не 36 зірок, а 35?
Чисто по вайфу-фактору мені Гіацина не подобається, але якщо говорити саме про підсилення аккаунту, то вона просто маст хев.
Особисто мене не дуже парять ці 35, а тим більше дві крутки. Але верх бере цікавість спробувати пройти їх з Гіациною.
Якщо по вайфу-фактору, то в наступному патчі буде жінка в моєму смаку. Панянка з вайбами леді Дімітреску із Resident Evil Village. Її показували рік назад.
Що б ви робили? Крутили б Гіацину заради підсилення аккаунту? На банері 50/50. Тобто не факт, що я її виграю, але матиму гарант на наступного персонажа.
daesz
А що по сюжету CZN? Овен забирає всіх ваших дівчат? Чи в локалізації ці моменти згладили, вони тільки в корейській версії є?
Але думаю чи варто взагалі паритися навіть не через ті одну чи дві крутки на місяць, а через те, що вперше за довгий час в статистиці буде не 36 зірок, а 35?
- спойлер

Чисто по вайфу-фактору мені Гіацина не подобається, але якщо говорити саме про підсилення аккаунту, то вона просто маст хев.
Особисто мене не дуже парять ці 35, а тим більше дві крутки. Але верх бере цікавість спробувати пройти їх з Гіациною.
Якщо по вайфу-фактору, то в наступному патчі буде жінка в моєму смаку. Панянка з вайбами леді Дімітреску із Resident Evil Village. Її показували рік назад.
- спойлер
Що б ви робили? Крутили б Гіацину заради підсилення аккаунту? На банері 50/50. Тобто не факт, що я її виграю, але матиму гарант на наступного персонажа.
daesz
А що по сюжету CZN? Овен забирає всіх ваших дівчат? Чи в локалізації ці моменти згладили, вони тільки в корейській версії є?
-
daesz
Member
Kirakishou
я скіпнув Спрінгфілд, яку всі називають маст хев "хілер/бафер" в ГФЛ2 і зміг прожити вже з 4 місяці без неї. Тому відповідь очевидна
Там раніше було декілкьа моментів із ним, але мені здається в локалізації вони були не настільки "критичними" як в корейській.
Відправлено через 40 хвилин 51 секунду:
Kirakishou
я скіпнув Спрінгфілд, яку всі називають маст хев "хілер/бафер" в ГФЛ2 і зміг прожити вже з 4 місяці без неї. Тому відповідь очевидна
Там раніше було декілкьа моментів із ним, але мені здається в локалізації вони були не настільки "критичними" як в корейській.
Відправлено через 40 хвилин 51 секунду:
Kirakishou
- спойлер

-
Kirakishou
Member
А я вагаюся, бо персонаж імба. Хоча Хойо зараз сходять з розуму по Сайрін, щойно дали 10 круток від її імені і в самій грі є всякі приколи типу рожевого експресу при завантаженні гри. Ще вони випустили штук сім трейлерів з нею на ютубі.daesz: ↑ 05.11.2025 18:30я скіпнув Спрінгфілд, яку всі називають маст хев "хілер/бафер" в ГФЛ2 і зміг прожити вже з 4 місяці без неї. Тому відповідь очевидна
- спойлер

-
daesz
Member
Не по темі гача ігор, але цей мужик публікує нуклір бомбу одну за одною
- спойлер
-
Raynor
Member
Kirakishou
Якщо цікава моя думка, то я опираючись на власний досвід з геншину, в певний час став цінувати ефективність персонажа більше за його зовнішність, раніше через те що зовнішність Шеньхе дуже сподобалась викрутив її, обійшлась вона мені в 150+ круток, спочатку радів, але через пару неділь "вайфу фактор" зник і залишився персонаж який він є, а саме дуже нішевий, посередній кріо сапорт... тому відповідаючи на ваше запитання з приводу кого крутити, я б обрав Гіацину. Якщо що, я в ХСР не граю, тому гадки не маю що за персонажі, відповідаю чисто по тій ситуації що ви описали.
daesz
Ліниво дивитись 25 хвилинне відео, а можна коротко що там?
То я так зрозумів що вам ДНА більше зайшло ніж CZN? Я також спробував обидві гри, і поки до кінця не розумів механіки ДНА, обидві гри мені в принципі подобались, і на перший погляд ситуація з гріндом в ДНА мені здавалася нормальною, але от коли вже стало ясно як збираються персонажі, зброя і т.д., то чесно кажучи тепер мені ця ситуація здається повною дупою, навіть грінд в Варфреймі, принаймі в тому вигляді яким він був кілька років тому просто дитячі забавки.
Якщо цікава моя думка, то я опираючись на власний досвід з геншину, в певний час став цінувати ефективність персонажа більше за його зовнішність, раніше через те що зовнішність Шеньхе дуже сподобалась викрутив її, обійшлась вона мені в 150+ круток, спочатку радів, але через пару неділь "вайфу фактор" зник і залишився персонаж який він є, а саме дуже нішевий, посередній кріо сапорт... тому відповідаючи на ваше запитання з приводу кого крутити, я б обрав Гіацину. Якщо що, я в ХСР не граю, тому гадки не маю що за персонажі, відповідаю чисто по тій ситуації що ви описали.
daesz
Ліниво дивитись 25 хвилинне відео, а можна коротко що там?
То я так зрозумів що вам ДНА більше зайшло ніж CZN? Я також спробував обидві гри, і поки до кінця не розумів механіки ДНА, обидві гри мені в принципі подобались, і на перший погляд ситуація з гріндом в ДНА мені здавалася нормальною, але от коли вже стало ясно як збираються персонажі, зброя і т.д., то чесно кажучи тепер мені ця ситуація здається повною дупою, навіть грінд в Варфреймі, принаймі в тому вигляді яким він був кілька років тому просто дитячі забавки.
-
daesz
Member
У нього дуже добре розгорнуті відео з великою кількістю аргументування. За раз не поясниш, але в нього кожне відео бенгєр за бенгєром за бенгєром.Raynor: ↑ 05.11.2025 22:43Ліниво дивитись 25 хвилинне відео, а можна коротко що там?
Абсолютно, ДНА нереально крута. Історія - просто пік, драма, інтриги, топ10 аніме гача бітреялс. Відчувається як добре написана високо бюджетна гра. Просто вище будь-яких похвал. Вчора почав проходити роуглайк/лабіринт, а там своя історія і також дуже крута.
Це єдиний мінус. Але ця гра не є вимогловою до часу, її можна закинути на місяць, повернутись - і ви нічого не пропустите. Бо гача тільки косметичнаRaynor: ↑ 05.11.2025 22:43тепер мені ця ситуація здається повною дупою
Відправлено через 32 хвилини 23 секунди:
1х І6 першсонаж = 1 блупринт коштує 10 листів, 10% дропрейт на 10шардів, треба 30 шардів на 1 дюп, десь в середньому 20 листів на 1 дюп виходить, 7*20*10=1400
1х замакшений вепон = десь 6 дюпів, кожен дюп потребує блупринт (10% шанс дропу, тобто 10 листів всередньому), це підрозуміваючи що обидва компоненти дропнут ьв процесі, тобто 6*10*10=600 листів
1 замакшений, золовий ведж = 10 копій золотого веджа (там з +6 до +10 потрібні копії веджа щоб лвл апнути його), 10% шанс дропу блупринта 10*10*10 = 1000 листів + вифармити 50 фіолетових/епічних веджів також
-
lewerlin
Member
Гіацина - рожевий рескін Барбари. Буквально. Знаю людей, котрі тільки через це ї крутили.Raynor: ↑ 05.11.2025 22:43я б обрав Гіацину. Якщо що, я в ХСР не граю, тому гадки не маю що за персонажі, відповідаю чисто по тій ситуації що ви описали.
СЕО "великих"(Амазон, МС, etc) настільки рагулі в ігровій індустрії, що Габен овнить їх, буквально нічого не роблячи.
Взагалі, якщо прямо чесно, ринку такого типу гри не вистачало. Любителів врубити брейнлесс режим і в грінд досить багато, але за отими всіма комісіями "партії", їх ігнорували. Я все чекаю, коли хтось перезавантажить ММОРПГ, щоб схрестити вайфу і ЛА2, я б пограв.Raynor: ↑ 05.11.2025 22:43ситуація з гріндом в ДНА мені здавалася нормальною, але от коли вже стало ясно як збираються персонажі, зброя і т.д., то чесно кажучи тепер мені ця ситуація здається повною дупою, навіть грінд в Варфреймі, принаймі в тому вигляді яким він був кілька років тому просто дитячі забавки.
В мене особисто до DNA претензії лише технічні
- спойлер
- Гра не дає налаштувати керування, щоб мастеринг персонажів не ламав пальці, і налаштувати комфортно картинку. Те, що вони "згвалтували" УЕ, то таке(хоча ще той
), мені і в готику2 нормально грати. Але те що я, який зрісся з компом, починаю фізично втомлюватись від гри буквально за годину, як би показник. При чому я конкретно можу назвати причину - загальний дизбаланс картинки, керування і звуку,
Те саме, що ви говорили раніше "гра, зроблена під мобілки", от тут буквально воно в самій основі. Фреймтайм менший, ніж мав би бути на АРМі(бо комп може) і приїхали. Колізії спрощені, до стану зламу, текстури максимально замилені, хоч і гарно задизайнені(художники старались), керування для клави просто жесть.
-
daesz
Member
Це буквально blue protocol, тільки не потрібно бездумно 24/7 товкти мобів, замість цього товчеш босів які нічого не дропають тижнями. Хоча гравцям ла2 та їхнім 60% саксес рейтам не впершеlewerlin: ↑ 06.11.2025 02:49Я все чекаю, коли хтось перезавантажить ММОРПГ, щоб схрестити вайфу і ЛА2, я б пограв.
В мене ніби й половини з цих проблем немає. З мінімальних технічних недоліків - в перші дні статерило (по 2-3с), але то швидко фіксанули, ще в деяких моментах проскакують китайські ієрогліфи замість англомовного перекладу, але то в не в квестах, а в "системному" тексті швидше (хоча і його останні декілька днів не зустрічав - або пофіксили, або він зустрічається в якихось певних рідкісних сценаріях), ще гра не дуже добре пояснює деякі механіки (наприклад, скіли неможуть крітувати, фізично, але якщо скіл активує консонанс вепон - то крітувати з цим вепоном можна / це пістолети Лінн, меч Вереніс та грейтсворд Лісбель). Ну й дропрейти далеко не 10% для блупринтів, в мене в середньому займає 15 листів на 1 блупринт.
От із гфл2гільддискорду :

-
lewerlin
Member
Так в Ла2 було не бездумно, в тому то й прикол. Там купу нюансів треба було продумувати, я в же не кажу про кілька вікон і "потяги".daesz: ↑ 06.11.2025 03:25тільки не потрібно бездумно 24/7 товкти мобів
-
daesz
Member
lewerlin
незнаю, мені ла2 саме такою і запам'яталась (як і рагнарок онлайн), весь геймплей це спамити 1 клавішу в одній лоці, і коли там перестають давати "вміняєму" кількість експи - свапаєш локу на рівень повище. В рагнароці хоч осади були топовий топ (зі всіх ігор які я в принципі грав в свому житті), в ла2 вони були доволі унилі
незнаю, мені ла2 саме такою і запам'яталась (як і рагнарок онлайн), весь геймплей це спамити 1 клавішу в одній лоці, і коли там перестають давати "вміняєму" кількість експи - свапаєш локу на рівень повище. В рагнароці хоч осади були топовий топ (зі всіх ігор які я в принципі грав в свому житті), в ла2 вони були доволі унилі
-
Kirakishou
Member
Я таки забрав учора Сайрін, яку Хойо зараз форсять, і кинув більше тридцяти круток в банер Гіацини. Вирішив спочатку забрати Сайрін, бо вона мені як вайфу подобається. Зараз в грі купа івентів і на крайній випадок у мене є запас ігрової валюти, яку я тримаю для покупки скінів. Тому при бажанні можна покрутити до піті на банері Гіацини і я мабуть спробую це зробити. Хочу пограти цими персонажами. Касторія, Сайрін, Евернайт і Гіацина мають бути імбовою командою. Зараз такі часи, що краще сьогодні не відмовляти собі в задоволенні, а не чекати чогось кращого. Зовнішність у Констанції (леді Дімітреску) просто вогонь і вона має бути імбою в брейк пачках, але вона буде через півтора-два місяці. Зрештою можна просто купити крутки, якщо дуже сильно хочеться персонажа. Ігри допомагають скидати стрес і часто покупка персонажів це дешевше, ніж увійти в штопор. Не знаю, як у вас, а у мене стрес і вигорання є майже постійними супутниками. І навіть не від роботи, а від того, що коїться навколо. До цього всього ще й додається хандра і безсоння. А звичайні ігри не так затягують, як гача. Більшість згаданих в цій темі ігор мене не зацікавили. Я пробував Mass Effect і він мені не зайшов. Відтоді як почав грати в гача, мене тільки Resident Evil зміг зацікавити. І то не увесь, а Village та ремейк четвертої частини. Думав, що Stellar Blade зможе зацікавити, але я навіть демку не можу пройти, настільки мені цей геймплей не заходить. Хоча сам персонаж гарний, так. Якщо колись і осилю цю гру, то лише заради персонажів.
-
daesz
Member
Kirakishou
мені дуже привид цусіми зайшов, хоча там геймплей трохи схожий до Стеллар Блейду. Дуже крута гра. А так з не гач навіть і не згадаю, що із нового за останні 2-3 роки сподобалось. Дед айленд 2 був ніби непоганим, мені в свій час (ще в студенські роки) перша та сиквел дуже зайшли, але історія в другій якась обрубана, а враховуючи скільки часу пройшов між першою/сиквелом та другою, то кінець істоії вже, напевно, на старості літ дізнаюсь
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Вже після того як написав пост - глянув на робочий стіл та згадав джедай сурвайвора, дуже класна гра вийшла, єдине що в кінці трохи пожалів що купив, бо деви вчергове "канонізували" маневр холдо, а я всю трилогії сиквелів просто ненавиджу.
мені дуже привид цусіми зайшов, хоча там геймплей трохи схожий до Стеллар Блейду. Дуже крута гра. А так з не гач навіть і не згадаю, що із нового за останні 2-3 роки сподобалось. Дед айленд 2 був ніби непоганим, мені в свій час (ще в студенські роки) перша та сиквел дуже зайшли, але історія в другій якась обрубана, а враховуючи скільки часу пройшов між першою/сиквелом та другою, то кінець істоії вже, напевно, на старості літ дізнаюсь
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Вже після того як написав пост - глянув на робочий стіл та згадав джедай сурвайвора, дуже класна гра вийшла, єдине що в кінці трохи пожалів що купив, бо деви вчергове "канонізували" маневр холдо, а я всю трилогії сиквелів просто ненавиджу.