Новости
Последние статьи и обзоры
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass
-
Барбарис
Member
STARL1GHT, не треба за всіх розписуватись - ніяких проблем із сейвами не мав з першого патчу.
-
sonhador93
Member
Игра кал, подождём модов через 3-5 лет когда допилят мододелы. Это бета-тест игры, релизной версии ещё нет. Интелект отсутсвует у нпс. Игра тормоз, баги, свет отвратительный, обрубок, а не игра 
-
Damien256
Member
-
Afit
Member
Ні, бо було насрати в якому він стані! Я голодний був поринути в нього. аж 200 годин проходив. Перший час просто насолоджувався атмосферою оточення і т д. Доречі пройшов повністю без критичних багів, які могли би перешкодити проходженю. Але я приблизно й очікував таку якість. Звісно багато що недороблено. Біноклів, ПНБ, маленька бульбашка A-Life, ну і звісно купа всього недоналаштованого. Все це мені все одно дало насолодитись задуманим. Хорошими іграми я насправді насолоджуюсь коли проходжу їх вдруге. Не тому що вже в них зазвичай крайщій стан, а тому що так мені чомусь цікавіше. Можливо вже механіку гри знаєш і все складається ще кращеsyavik2001: ↑ 03.11.2025 19:25побув бета-тестером за своїж грошіAfit: ↑ 03.11.2025 10:51 Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl незабаром покине підписку Game Pass
Той випадок, коли купив ультимативне видання по старій ціні перед релізом (1600 з копійками)![]()
![]()
-
Kullerok
Member
0% осуждения
-
taras_cs
Member
Я один з тих, хто сидів із гей-пассом та чекав, коли покращать стан гри, бо баги відлякували. Десь тиждень тому почав, нарешті, грати, бо пройшов RE 2/3 та ще деякі свіжі релізи. І тут така новинаDremjke: ↑ 03.11.2025 12:41 Цілком закономірно. За рік на геймпасе вже всі, хто хотів - пройшли. Хто не хотів, а тільки думав - пройшли "умовно-безкоштовну" версію.
-
gregory_amd
Member
XDDDD все, штiрлiц з мене не вийде
-
Voozy
Member
100%.taras_cs: ↑ 04.11.2025 09:02Я один з тих, хто сидів із гей-пассом та чекав, коли покращать стан гри, бо баги відлякували. Десь тиждень тому почав, нарешті, грати, бо пройшов RE 2/3 та ще деякі свіжі релізи. І тут така новинаDremjke: ↑ 03.11.2025 12:41 Цілком закономірно. За рік на геймпасе вже всі, хто хотів - пройшли. Хто не хотів, а тільки думав - пройшли "умовно-безкоштовну" версію.
Не так давно вышла обнова с ночным виденьем полноценным.
Все люди, которые пишут "была возможность пройти" - не читали список пофиксеных багов, размером с простыню. Играть на релизе - это было бы как смотреть хороший фильм, скачав CamRip.
Справедливости ради: Киберпанк тоже "созревал" года два. Я бы даже сказал до выхода Фантом Либерти - почти 3.
Последний раз редактировалось Voozy 04.11.2025 09:20, всего редактировалось 1 раз.
-
BoKl
Member
Зі старту проходив гру, зустрів усі баги (Лодочка, Залісся, фінал з Ріхтером...), але гра сподобалась, хоч і прийшлось до консолі звертатися і мануалів. Чекати коли сталкер буде без багів і закінченний я гадаю не варто, завжди будуть недоліки, якщо подобалась трилогія, то варто грати, 2 частина не гірше трилогії по багамtaras_cs: ↑ 04.11.2025 09:02Я один з тих, хто сидів із гей-пассом та чекав, коли покращать стан гри, бо баги відлякували. Десь тиждень тому почав, нарешті, грати, бо пройшов RE 2/3 та ще деякі свіжі релізи. І тут така новинаDremjke: ↑ 03.11.2025 12:41 Цілком закономірно. За рік на геймпасе вже всі, хто хотів - пройшли. Хто не хотів, а тільки думав - пройшли "умовно-безкоштовну" версію.
-
Gorumus
Junior
Доброго дня. Після компіляції шейдерів граю 5-10 хвилини потім іде перевантаження ПК на любих налаштуваннях. СИстема така
Процесор AMD Ryzen 5 7500F 3,7 ГГц,
плата asus prime b650m-k
Память Team Group T-Create Expert DDR5 32GB (2×16GB) DDR5 6000MHz CL30
4 диск накопителя 2 SSD 2.5 2 HDD 1tb+1tb
4 вентилятора
Кулер ID-Cooling SE-224-XTS
NITRO+ AMD Radeon™ RX 6800
Chieftronic PowerPlay 1050W Platinum. Хто стаким стикався і як вирішив проблему? Всі ігри нормально ідуть а тут не розумію у чому справа.
Процесор AMD Ryzen 5 7500F 3,7 ГГц,
плата asus prime b650m-k
4 вентилятора
Chieftronic PowerPlay 1050W Platinum. Хто стаким стикався і як вирішив проблему? Всі ігри нормально ідуть а тут не розумію у чому справа.
-
taras_cs
Member
В мене дуже схожий конфіг (той, що з 6800 в профілі).Gorumus: ↑ 04.11.2025 09:57Процесор AMD Ryzen 5 7500F 3,7 ГГц,
плата asus prime b650m-k
4 вентилятора
Chieftronic PowerPlay 1050W Platinum
Жодних проблем на будь-яких дровах. Перевірте, чи є своп. Колись в мене був вимкнений файл підкачки, що викликало багато проблем
Відправлено через 7 хвилин 21 секунду:
Gorumus
Драйвери для матплати та прошивка BIOS свіжі?
-
Gorumus
Junior
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
у мене биос 3222 стоїть кажуть що гарно на ньому все іде. Я от думав може у біосі вимкнути експо? Зараз спробую Файл підкачки поставив 32гбtaras_cs: ↑ 04.11.2025 10:26В мене дуже схожий конфіг (той, що з 6800 в профілі).Gorumus: ↑ 04.11.2025 09:57Процесор AMD Ryzen 5 7500F 3,7 ГГц,
плата asus prime b650m-k
4 вентилятора
Chieftronic PowerPlay 1050W Platinum
Жодних проблем на будь-яких дровах. Перевірте, чи є своп. Колись в мене був вимкнений файл підкачки, що викликало багато проблем
Відправлено через 7 хвилин 21 секунду:
Gorumus
Драйвери для матплати та прошивка BIOS свіжі?
-
taras_cs
Member
Ну найсвіжіший не треба. Просто перші ревізії в мене викликали проблеми, а зараз немає проблем - то і оновлюватись не бачу сенсу (і виробник так рекомендує робити)Gorumus: ↑ 04.11.2025 10:35у мене биос 3222 стоїть кажуть що гарно на ньому все іде
-
Барбарис
Member
BoKl, зустрів лише баг із Заліссям, правда, не перший, а просто із результатами та стадіями квесту. В іншому все гаразд з релізу. Хоча..,. ачівки за химеру та гранату не зарахували, але не дуже й треба.
Пнб міг знадобитися лише раз для стелсу, але там 1 з вартівців на вході в підвал постійно на стрьомі - навіть пнб не допоможе прибрати по тихому.
Не просто була можливість пройти гру, а взагалі не було перешкод. Обнишпорив майже всю карту.
Пнб міг знадобитися лише раз для стелсу, але там 1 з вартівців на вході в підвал постійно на стрьомі - навіть пнб не допоможе прибрати по тихому.
Не просто була можливість пройти гру, а взагалі не було перешкод. Обнишпорив майже всю карту.
-
Rapt0r
Member
Чи це я такий везучий, чи ви такі невезучі, я пройшов гру на релізі, облазивши усі закутки, залізши під усі кущі, і у мене був тільки один серйозний сюжетний баг який виравлявся встановленням консолі, і однією командою. Все. Решта проблем були абсолютно незначні (труп який застряг в текстурі будинку, чи артефакт який сапвниться під картою), які ніяк не забрали в мене задоволення від гри. І мені жаль що розробники постійно нерфлять противників, раніше зустрічав кровососа і доводилось піднапрягтись, в зараз химеру можна затискати з пістолетаVoozy: ↑ 04.11.2025 09:19Все люди, которые пишут "была возможность пройти" - не читали список пофиксеных багов, размером с простыню. Играть на релизе - это было бы как смотреть хороший фильм, скачав CamRip.taras_cs: ↑ 04.11.2025 09:02
Я один з тих, хто сидів із гей-пассом та чекав, коли покращать стан гри, бо баги відлякували. Десь тиждень тому почав, нарешті, грати, бо пройшов RE 2/3 та ще деякі свіжі релізи. І тут така новина
-
Grava
Member
І відлітав він за секунду від сайгиRapt0r: ↑ 04.11.2025 15:10раніше зустрічав кровососа
-
STARL1GHT
Member
Казки. Проблема підтверджена в релізному білді і фіксилась не один патч.Барбарис: ↑ 03.11.2025 20:56 STARL1GHT, не треба за всіх розписуватись - ніяких проблем із сейвами не мав з першого патчу.
Доказів повно в інтернеті.
-
Барбарис
Member
STARL1GHT, казки ти пишеш. У мене всі сейви з передзамовлення цілі, там ще решейд, моди на погоду та довгі ніч/день. Хто із друзів грав теж не стикався.
-
AlexWest
Member
В наш то час чекати коли Сталкер 2 пофіксять, випустять моди і т.д. – то така собі ідея. Нема коли зволікати – гра сильно ліпшою вже не стане, пора занурюватися. Хіба 1.7 дочекатися – вже скоро.
-
der_meister
Member
всем привет! прошел игру на старте, в подписке - ни одного бага не словил! на моем старом ведре шло нормально