Затухання від перешкод більші ніж при 5ГГцAlexsandr: ↑ 31.10.2025 00:25От частоты 6ггц есть толка за несколькими стенами?Bruno Banani: ↑ 30.10.2025 23:01 Alexsandr
Я так понимаю это аналог xiaomi be5000 в исполнении tenda на процессоре airoha.для максимального облучателя головы смотрите на xiaomi be7000.
Для стабильности лучше не на tenda смотреть. Да и в китайском wifi7 без частоты 320 и 6ггц толку мало, у нас вроде как только wifi 6e одобрили.
На мой взгляд лучше взять качественный wifi 6 аппарат.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір роутера
-
tablestikus
Member
-
Bruno Banani
Member
Смотрю, что на Linksys MX5300 выпустили финальную версию OpenWrt 24.10.1
Очень повезло данной модели, что для такого мощного железа вышла стабильная owrt, железо уровня Flint 2, только дешевле. А по качеству изготовления даже лучше.
Очень повезло данной модели, что для такого мощного железа вышла стабильная owrt, железо уровня Flint 2, только дешевле. А по качеству изготовления даже лучше.
-
vdemeshko
Member
там те же нюансы с поддержкой NSS, которых нет у Flint 2Bruno Banani: ↑ 31.10.2025 19:17 Смотрю, что на Linksys MX5300 выпустили финальную версию OpenWrt 24.10.1
-
Tesseract
Member
Я погрався з NSS на MX4300, і перейшов на сток. Взагалі не бачу для себе користі від цієї пропрієтарної штуки. Повноцінного апаратного шифрування потрібних мені алгоритмів там усе одно немає. Зате є невеликі дропи пакетів навіть при підключенні кабелем. А гігабіт воно видає і так, і так.
-
Bruno Banani
Member
Tesseract
В стоке у MX4300 единственная реальная беда — он вообще не обновляется.
Прошивка старая, патчей безопасности нет, всё застыло на уровне релиза.
А вот MX4200, с почти тем же железом (тот же Qualcomm IPQ8174, только памяти 512/512), наоборот — живой, получает апдейты, у него даже прошивка свежая за 2025-й.
С другой стороны — работает и работает.
В стоке у MX4300 единственная реальная беда — он вообще не обновляется.
Прошивка старая, патчей безопасности нет, всё застыло на уровне релиза.
А вот MX4200, с почти тем же железом (тот же Qualcomm IPQ8174, только памяти 512/512), наоборот — живой, получает апдейты, у него даже прошивка свежая за 2025-й.
С другой стороны — работает и работает.
-
Tesseract
Member
Я помилився, хотів сказати, що я на чистому OpenWRT. NSS зараз уже можна вважати застарілою технологією. У Квалкома тепер є подібна фіча, але з новою архітектурою, називається PPE (Packet Process Engine). Базову підтримку уже почали заливати в апстрім. Чи віддадуть на опенсорс смачніші шматочки - ще питання, але про NSS точно усі забудуть.
-
Slavon84
Member
Міцного пива і здоров'я. Порадьте повноцінний 4g роутер під Vodafone. Щоб просто топ за свої гроші. Щоб виглядав як роутер, антени там всякі сторчать і все таке. Вельми дякую 
-
Valdey377
Member
Під Sim карту?Вони завжди будуть дорожчі ніж звичайний з USB портомSlavon84: ↑ 02.11.2025 09:57 Міцного пива і здоров'я. Порадьте повноцінний 4g роутер під Vodafone. Щоб просто топ за свої гроші. Щоб виглядав як роутер, антени там всякі сторчать і все таке. Вельми дякую![]()
-
Scoffer
Member
Телефон. Роутери оператори ріжуть по швидкості в рази. Якщо 10-15 мегабіт даватиме то вже добре.Slavon84: ↑ 02.11.2025 09:57Порадьте повноцінний 4g роутер під Vodafone. Щоб просто топ за свої гроші. Щоб виглядав як роутер, антени там всякі сторчать і все таке.
-
Slavon84
Member
Scoffer не знав таких нюансів. Телефон саме зараз використовую, думав з роутером буде краще.
-
Slavon84
Member
Valdey377 порадьте конкретну зв'язку будь ласка.
-
Grava
Member
Підкажіть роутер, вимоги: гігібітні порти, мале споживання, можливість встановити актуальну openwrt, живлення 5 або 12в, Можна щось нове, можна б/в.
-
Bruno Banani
Member
Grava
Linksys E8450 на olx, проверенный аппарат в условиях отключений. OpenWrt самая актуальная 24.10.4.
Ну и Linksys есть Linksys.
Linksys E8450 на olx, проверенный аппарат в условиях отключений. OpenWrt самая актуальная 24.10.4.
Ну и Linksys есть Linksys.
-
Smok
Member
менше слухайте мамкиних "спеців" і спитайте на профільному форуміSlavon84: ↑ 02.11.2025 20:58 Scoffer не знав таких нюансів. Телефон саме зараз використовую, думав з роутером буде краще.
бачу Scoffer вже мінус вліпив, ось тобі скрін з форуму. лайф ще й без агрегації
-
Scoffer
Member
Smok
Поменше наркоманії неси

1. через ZTE 4G UFi U10 Pro
2. мобіла напряму лежить на тому ж столі
в іншій локації через модем доходить до 20, а через мобілу доходить до всіх 200
АР ідентичні
коли я щось кажу щодо рекомендацій обладнання, то я мабуть це вже протестував
Поменше наркоманії неси

1. через ZTE 4G UFi U10 Pro
2. мобіла напряму лежить на тому ж столі
в іншій локації через модем доходить до 20, а через мобілу доходить до всіх 200
АР ідентичні
коли я щось кажу щодо рекомендацій обладнання, то я мабуть це вже протестував
-
Smok
Member
huawei e3372h, який торчить з USB хаба мого ПК під монітором і якому явно мало живлення на нормальну силу сигналу
- спойлер
-
Scoffer
Member
Smok
А тепер те ж саме з мобільника на ту ж ар.
А тепер те ж саме з мобільника на ту ж ар.
-
Smok
Member
Scoffer: ↑ 02.11.2025 23:26 А тепер те ж саме з мобільника на ту ж ар.
- спойлер

-
Scoffer
Member
Smok
Ну класно тобі. А що у мене я вище показав. І так по всьому місту, а не на одній вишці. Я розумію що модем не найкращий в світі, але не на в 10 раз різницю швидкості. Явно задушено з боку оператора. Київстар, до речі.
Ну класно тобі. А що у мене я вище показав. І так по всьому місту, а не на одній вишці. Я розумію що модем не найкращий в світі, але не на в 10 раз різницю швидкості. Явно задушено з боку оператора. Київстар, до речі.
-
Scoffer
Member
При чому по рівню сигналу модем бере сильно краще за мобільник. Тут у мене зараз "на дві палки" мобілка, і на всі модем. Що йому ніяк не допомагає.
І це я арн змінив на той що в мобільнику, а той що автоматом підтягується взагалі 2 мегабіти дає
І це я арн змінив на той що в мобільнику, а той що автоматом підтягується взагалі 2 мегабіти дає