Ну наприклад у старшої людини від HDR очі болітимуть, а без HDR можна буде дешевший взяти і на здачу ще щось до подарунку
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор телевизора
-
Gold_Star
Member
Nikolayovich
Ну наприклад у старшої людини від HDR очі болітимуть, а без HDR можна буде дешевший взяти і на здачу ще щось до подарунку
-
l-m
Member
Олед за 200 євро? Це щось новеньке...
-
Nikolayovich
Member
Gold_Star
Хочу з хдр, батьки не є ще такі старі, теща взагалі викладач і до ноута інколи хоче підключати.
Хочу з хдр, батьки не є ще такі старі, теща взагалі викладач і до ноута інколи хоче підключати.
-
Gold_Star
Member
І то вірно, надто висока цінаl-m: ↑ 02.11.2025 20:06Олед за 200 євро? Це щось новеньке...
-
Nikolayovich
Member
l-m
Я також так подумав.
Я також так подумав.
-
Gold_Star
Member
Так, а тут детальніше про ноут! Яка модель, які характеристики? А то візьмете новенький телевізор з HDR, а ноут таке зображення не видаватиме, вийде якось незручноNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:08Хочу з хдр, батьки не є ще такі старі, теща взагалі викладач і до ноута інколи хоче підключати.
-
Nikolayovich
Member
Точно не знаю, но новий hp, на W11 і не для ігор!Gold_Star: ↑ 02.11.2025 20:10Так, а тут детальніше про ноут! Яка модель, які характеристики? А то візьмете новенький телевізор з HDR, а ноут таке зображення не видаватиме, вийде якось незручноNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:08Хочу з хдр, батьки не є ще такі старі, теща взагалі викладач і до ноута інколи хоче підключати.
Що скажите на рах. Kivi 43F730QB?
Последний раз редактировалось Nikolayovich 02.11.2025 20:14, всего редактировалось 1 раз.
-
Gold_Star
Member
Ну тоді не знаю, зазвичай саме ігрові моделі з потужними відеокартами мають підтримку HDRNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:11Точно не знаю, но новий hp, на W11 і не для ігор!
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Якщо тещі не давати до нього підключати ноут тоді нормNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:11Що скажите на рах. Kivi 43F730QB?
-
Nikolayovich
Member
А чого так?Якщо тещі не давати до нього підключати ноут тоді нормNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:11Що скажите на рах. Kivi 43F730QB?
На що ще можна див.?
-
Gold_Star
Member
Бо у нього роздільна здатність як у 24 дюймових моніторів, з великими пікселями неприємно буде конспекти дивитисяNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:15А чого так?
-
Nikolayovich
Member
Gold_Star
Ну це вже смішно, конспекти, може тв для презентацій, а може взагалі 4К див. за 10 т.! Ніхто перед тв сидіти не буде і тв розглядається тільки фуллхд.
Ну це вже смішно, конспекти, може тв для презентацій, а може взагалі 4К див. за 10 т.! Ніхто перед тв сидіти не буде і тв розглядається тільки фуллхд.
-
Gold_Star
Member
Так а для HDR потрібен саме 4К! Це невід'ємна характеристикаNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:19тв розглядається тільк фуллхд
-
Nikolayovich
Member
Не знаю, в мене був монік делл фуллхд з хдр, зараз 2К і також, і що, все норм., хіба для тв якась особливість.Gold_Star: ↑ 02.11.2025 20:21Так а для HDR потрібен саме 4К! Це невід'ємна характеристикаNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:19тв розглядається тільк фуллхд
-
Gold_Star
Member
Ну звичайно, монітор у вас не 40+ дюймів, а роліки в ютубі і бдріпи з HDR йдуть саме в 4КNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:23Не знаю, в мене був делл фуллхд з хдр, зараз 2К і також і що, все норм., хіба для тв якась особливість.
-
Nikolayovich
Member
Gold_Star
Ви запропонуєте щось чи будем мірятись, що і для чого, мені хдр дуже подобається і монітора без нього вже не хочу, тв буду собі вибирати в майбутньому точно з хдр і 4К, поки мого старічка з головою вистачає, добре, що на той час брав по макс.
А тв може і для дітей, приїдуть на канікули ps5 погоняти.
Ви запропонуєте щось чи будем мірятись, що і для чого, мені хдр дуже подобається і монітора без нього вже не хочу, тв буду собі вибирати в майбутньому точно з хдр і 4К, поки мого старічка з головою вистачає, добре, що на той час брав по макс.
А тв може і для дітей, приїдуть на канікули ps5 погоняти.
-
Gold_Star
Member
Собі можна, а батькам ні?Nikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:30тв буду собі вибирати в майбутньому точно з хдр і 4К
-
Nikolayovich
Member
За 10 т.? Як на мене, за норм. 4К, мін. треба виложити 500 $!Gold_Star: ↑ 02.11.2025 20:33Собі можна, а батькам ні?Nikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:30тв буду собі вибирати в майбутньому точно з хдр і 4К
-
Gold_Star
Member
Поправлю - за нормальний телевізор. І не ківі з вінгою (ви ж там щось про проблеми казали), а щось з іменитих брендів і бажано мінілед, щоб діти не подумали що пс5 бракована і видає погане зображенняNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:36За 10 т.? Як на мене, за норм. 4К, мін. треба виложити 500 $!
-
Nikolayovich
Member
Gold_Star
Ну знаєте, щось я не туди попав, я собі часто не можу позволити міняти тв, а ви пропонуєте на подарок за штуцер брати, на банковій не сиджу! Я шукаю бюджетний, брендовий їм не треба.
Моєму вже р. 13 і пс літає.
Ну знаєте, щось я не туди попав, я собі часто не можу позволити міняти тв, а ви пропонуєте на подарок за штуцер брати, на банковій не сиджу! Я шукаю бюджетний, брендовий їм не треба.
Моєму вже р. 13 і пс літає.
-
Gold_Star
Member
Ну дешева риба - погана юшка, за 200 баксів телевізор беруть для т2 або на кухні поставити для фонуNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:47Я шукаю бюджетний, брендовий їм не треба.
Ви якраз по адресуNikolayovich: ↑ 02.11.2025 20:47Ну знаєте, щось я не туди попав