Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
StTechnik
Member
Radio Bay
Если компактное решение некритично проигрывает даже - я выберу его. Ключевое тут - не критично.
Мне тоже. Я люблю минимализм и функциональность. И не люблю визуальный шум и мусор. В моей голове давно прошло что все должно быть огромным, тяжелым и много.Мне нравятся
Если компактное решение некритично проигрывает даже - я выберу его. Ключевое тут - не критично.
-
Radio Bay
Member
Я тоже стараюсь поменьше лишнего городить. Лишние шнурки и теряешься что где на что влияет. Потому, например, я отбросил идею DDC типа Gustard, хотя, говорят, i2S рулитStTechnik: ↑ 02.11.2025 14:56Если компактное решение некритично проигрывает даже - я выберу его
Відправлено через 1 годину 19 хвилин 25 секунд:
Хотя iDefender+ стоит, а вот MSiAventador им не проникся. Не панацея, но чуть получше, особенно, когда неделю послушал и убрал, регресс всегда лучше слышен, особенно, когда привык. Кстати, даже без БП. Не хочу городить, хотя запечатанный iFi iPower2 есть. Может потом попробую
-
MSiAventador
Member
Фемтоклоки дістались вже і до портативних плеєрів.
Відправлено через 3 години 18 хвилин 59 секунд:
Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі
Відправлено через 3 години 18 хвилин 59 секунд:
Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі
-
Ostin
Member
Портативний він дуже з натяжкою)MSiAventador: ↑ 03.11.2025 14:12портативних плеєрів
-
Filabatya
Member
Еран не олед, ютуб не грає. Приклеїти скотчем малу станцію, включити титанік і скинути з скелі. А от плеєрок топчик звичайно 
-
StTechnik
Member
Спасибо, молодец. Продолжай наблюдение.MSiAventador: ↑ 03.11.2025 14:12Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі
-
MSiAventador
Member
StTechnik: ↑ 03.11.2025 14:33Спасибо, молодец. Продолжай наблюдение.MSiAventador: ↑ 03.11.2025 14:12Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі![]()
-
StTechnik
Member
пусть эти знания тебя не беспокоят. Тебе есть о чем переживать.MSiAventador: ↑ 03.11.2025 14:55Віскарь вітчизняний чи британський ?
-
tablestikus
Member
дизайн класний
-
Hotspur
Member
дурня якась за 1500 баксівMSiAventador: ↑ 03.11.2025 14:12Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі
-
Z440_User
Member
Може хтось пояснить олдскульній людині, як така балалайка може побудувати широку стерео сцену?Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі![]()
Я вже не кажу коли звук є лівіше лівої колонки, та правіше правої. Про глибину, коли музиканти не лише ліворуч/праворуч розташовані, а й ближче/далі розташовані, та й взагалі ефект присутності музикантів у тебе в кімнаті.
-
Hotspur
Member
ніякZ440_User: ↑ 03.11.2025 23:27Може хтось пояснить олдскульній людині, як така балалайка може побудувати широку стерео сцену?
-
Filabatya
Member
девайс для тих для інтерєр приміщення важливіший за звук, з розряду колонок в стінках 
-
MSiAventador
Member
Після 3-х бокалів шотландського віскаря буде тобі і ширина сцени і глубина і Долбі АТМОС !Z440_User: ↑ 03.11.2025 23:27Може хтось пояснить олдскульній людині, як така балалайка може побудувати широку стерео сцену?Нові шашечки для буржуа з розлитим віскі у кріслі![]()
![]()
Я вже не кажу коли звук є лівіше лівої колонки, та правіше правої. Про глибину, коли музиканти не лише ліворуч/праворуч розташовані, а й ближче/далі розташовані, та й взагалі ефект присутності музикантів у тебе в кімнаті.
Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
Доречі, таки вийшов всіма очікуваний ФЛАГМАНСЬКИЙ цап від Еверсоло.
Eversolo називає свою нову топологію повністю ізольованою архітектурою (FIA™), що фізично розділяє цифровий та аналоговий домени, щоб мінімізувати перешкоди та зберегти чистоту сигналу. Три незалежні тороїдальні джерела живлення обслуговують лівий канал, правий канал та системні схеми відповідно, підтримуючи рівень шуму на рівні 42 мкВ. Ця повна ізоляція каналів поширюється аж до каскаду ЦАП, де окрема комбінація перетворювачів AK4191 та AK4499 обробляє кожну сторону. Працюючи в тандемі з новітньою технологією Velvet Sound від AKM, DAC-Z10 обіцяє не тільки точність, але й нотку тональної теплоти, якою відомий AKM. Замість того, щоб покладатися на цифрове ослаблення, Eversolo обрала справжню подвійну мережу регулювання гучності R2R — масив сходових резисторів для кожного каналу, який зберігає ідеальне фазове вирівнювання та цілісність повної роздільної здатності у всьому діапазоні гучності. У поєднанні з повністю збалансованою секцією аналогового передпідсилювача, що пропонує входи та виходи XLR та RCA з посиленням +10 дБ, DAC-Z10 може працювати як повноцінний цифровий передпідсилювач та центр керування, що усуває необхідність в окремому передпідсилювачі. Тактування здійснюється з характерною для Eversolo точністю. В його основі лежить OCXO (кварцовий генератор, керований піччю) у поєднанні з системою фазового автопідстроювання частоти (ФАПЧ) та реконструкцією тактової частоти FPGA, що утворює систему синхронізації з точністю до фемтосекунд. Спеціальний підсилювач для навушників забезпечує потужність до 1 Вт на навантаження 16 Ом та 32 Ом, автоматично регулюючи посилення залежно від імпедансу навушників. Спереду та по центру розташований 8,8-дюймовий сенсорний IPS-екран, обрамлений корпусом з авіаційного алюмінію. Інтерфейс дозволяє користувачам вибирати входи, налаштовувати параметри та обирати з різноманітних дизайнів дисплеїв VU-метра та спектру. Кожна деталь — від інтуїтивно зрозумілого розташування елементів керування до налаштовуваних кольорів світлодіодних ручок — підкреслює поєднання Eversolo аудіофільської серйозності та сучасної зручності використання. Ціна Eversolo DAC-Z10 становить 1980 доларів США.
1220 долярів пішло на OCXO , регулювання гучності R2R та 3-ій тороїд.
-
lewerlin
Member
MSiAventador: ↑ 04.11.2025 00:25AK4191 та AK4499
Шматок маркетингу. Напхали аби напхати і написати на коробці. Толку з того R2R, якщо перед ним АК.
-
Radio Bay
Member
Такого я ще не бачивlewerlin: ↑ 04.11.2025 02:04Толку з того R2R, якщо перед ним АК
-
Ostin
Member
- спойлер
До речі, ця аналогія мені якимось чином нагадує олед монітори сучасні. Картинка на них дійсно дуже чудова, така барвиста. Але я виглядаю за вікно - і там нічого подібного немає. Все тускленько, як на моєму старенькому Dell IPS.Radio Bay: ↑ 02.11.2025 13:15про музику, жирно грає, драйвово
Щодо драйвової музички, жирної, захопливої, з якимось чудернацьким басом. Коли я слухаю якусь більш-менш якісну дельта-сигму, вона видає той звук, який я очікую почути. Він не зовсім відтворює живі інструменти, є зауваження до тембрів, протяжності звуків та їх розсипу в просторі. Але. Воно грає і не дивує. Я цілком очікую на такий звук. Такий звук я чую за вікном або на концертах.
Коли ж вмикається якийсь мультибітно-р2рний оксамитовий звук - то це взагалі ні разу не про той звук, який я очікував почути. Так, він до біса може бути захопливим, злитним, драйвовим і тембрально насиченим, але він "не такий". Якийсь плеєр від АстелКерн, в якому оксамитовий бас тебе обіймає, обгортає та заколисує - це може бути красиво, але це доволі неочікувано.
То до чого я веду. Оті дорогі оледи та мультибіти за тисячі доларів - це про штучно насичену красу, яка подобається людям. В цьому немає нічого поганого. Але загалом дивно іноді чути від адептів якогось р2р про "синтетичну дельта-сигму". Ви, бляха, серйозно?)
-
StTechnik
Member
Вот даже жалко тебя немного.MSiAventador: ↑ 04.11.2025 00:25Після 3-х бокалів шотландського віскаря буде тобі і ширина сцени і глубина і Долбі АТМОС !
-
lewerlin
Member
Еталонний сигналOstin: ↑ 04.11.2025 10:22Ви, бляха, серйозно?)
- спойлер
- спойлер
- спойлер
ДС ніколи не дасть настільки наближеної до реальності атаки(швидкості наростання/затухання сигналу), як Мультибіт/R2R, бо такий принцип її роботи. Сучасні ДС і близько не видають жаху з картинки під спойлером, там все цілком рівненько, і навіть регулюється(ті самі фільтри ЦАП) за смаком, але проблема атаки лишається.
Інша річ, що ДС набагато легше реалізувати в кінцевому девайсі і при схожій собівартості, до певного порогу, якість реалізації ДС буде вище, ну або ж вона буде дешевша при схожій якості. Фактично всі "свистки" - на ДС/гібридах, бо мультик туди просто не запхнеш, щоб він видавав щось пристойне.
-
Scoffer
Member
lewerlin
От тільки частота сучасних дельта-сігма далеко за мегагерць, і на один такт звуку приходиться щонайменше 250 тактів дельта-сігми на 4кГц, а не 10 як у тебе на картинці. В той час як р2р навпаки деградував і більш ніж 20 років вже не підпилюється лазером
От тільки частота сучасних дельта-сігма далеко за мегагерць, і на один такт звуку приходиться щонайменше 250 тактів дельта-сігми на 4кГц, а не 10 як у тебе на картинці. В той час як р2р навпаки деградував і більш ніж 20 років вже не підпилюється лазером