Вакансія: скдальник пк у м.Київ

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Ortyomko: 16.09.2025 14:37з не сказати щоб великими вимогами к знанням на 20-30к
Давайте будемо відверті - працювати на заводі (якщо це звичайна робоча вакансія) може будь-хто. Максимум за 2 дні навчать. Зібрати комп з нуля, з розумінням, з тестами і тд - це робота яка потребує певну кількість знаннь, яку за 2 місяці не факт що навчиш, не кажучи вже про 2 дні. А по кількості роботи будеш не мало менше впрацьований.
Ну й вже слушно підмітили на попедерній сторінці - 20-30к, але отримуватимеш 20к, а після оподаткування ще менше.
Все ще цікаво? I dont think so.
daesz
Member

Ortyomko: 29.10.2025 13:49Тут не треба на ногах стояти 8+годин, як в маці.
Ага, тут біля свого 2-3 години скрювеним постоїш, позаймаєшся кабель менеджментом після якогось невинного перемазування термопасти і поперек ще декілька днів болить від всіх поз йоги :D
DDt
Member

GreenMile: 30.10.2025 23:27 2-3 ПК в день
это будут копейки
в Киеве никто в здравом разуме не будет подрывать жопу за 500грн

Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
daesz: 31.10.2025 00:20Зібрати комп з нуля, з розумінням, з тестами і тд - це робота яка потребує певну кількість знаннь, яку за 2 місяці не факт що навчиш
Нет )) как мне когда-то сказали: "собирать комп может и обизяна" . Тут расчёт на студентиков, ибо дёшево.
Rucha
Member

DDt: 31.10.2025 09:05 в Киеве никто в здравом разуме не будет подрывать жопу за 500грн
Їсти захочеш - будеш і не за такі гроші "подривать".
GreenMile
Member

DDt: 31.10.2025 09:05
GreenMile: 30.10.2025 23:27 2-3 ПК в день
это будут копейки
в Киеве никто в здравом разуме не будет подрывать жопу за 500грн
Ага, і взагалі, придумали щось таке дивне: щоб за гроші і працювати оце треба було! :D

Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
daesz: 31.10.2025 00:20
Ortyomko: 16.09.2025 14:37з не сказати щоб великими вимогами к знанням на 20-30к
Давайте будемо відверті - працювати на заводі (якщо це звичайна робоча вакансія) може будь-хто. Максимум за 2 дні навчать. Зібрати комп з нуля, з розумінням, з тестами і тд - це робота яка потребує певну кількість знаннь, яку за 2 місяці не факт що навчиш, не кажучи вже про 2 дні.
Все зовсім навпаки, скласти ПК може і обізяна: он всі півдня інтернет почитали і самі собі ПК зібрали. А на заводі, поки ви не будете мати певний розряд, вас до верстата не підпустять. Зможете звичайного болта виточити на токарнику перший раз в житті просто подивившись пару відео? Не зможете, і заготовку запорете і різець зламаєте, і добре, якщо на бабку не намотає.
Ortyomko
Member

daesz: 31.10.2025 00:20
Давайте будемо відверті - працювати на заводі (якщо це звичайна робоча вакансія) може будь-хто. Максимум за 2 дні навчать. Зібрати комп з нуля, з розумінням, з тестами і тд - це робота яка потребує певну кількість знаннь, яку за 2 місяці не факт що навчиш, не кажучи вже про 2 дні. А по кількості роботи будеш не мало менше впрацьований.
Ну й вже слушно підмітили на попедерній сторінці - 20-30к, але отримуватимеш 20к, а після оподаткування ще менше.
Все ще цікаво? I dont think so.
у вас якісь дуже віддалені уявлення про роботу на заводі. І ні, за 2 дня там не навчишся навіть на умовному пакуванні, завжди є нюанси і "напрацювання". І фізично там робота всеж-таки поважче. Це я вам кажу на 100% відповідально, працюючи на заводі. Улітку +35-40 в цеху, і ніяких тобі кондиціонерів, і ніхто не буде питати мамину бубочку, чи ти вже впрацьований.
І ті знання, які тут треба, ці знання є у більшості цього форума і так, без додаткового навчання, максимум трохи скоригувати і зробити собі загрузочну флешку. Тому, напевно, вони і виклали вакансію ще й тут.
_VlaD_
Member

Ortyomko: 31.10.2025 09:38 у вас якісь дуже віддалені уявлення про роботу на заводі. І ні, за 2 дня там не навчишся навіть на умовному пакуванні, завжди є нюанси і "напрацювання".
Ну, це дивлячись який завод. Якщо концервний, ти і за день навчать огірки в банки засовувати, банки в корзини складати і т.д. Але то в основному сизонна робота для студентів.
Ortyomko: 31.10.2025 09:38І фізично там робота всеж-таки поважче. Це я вам кажу на 100% відповідально, працюючи на заводі. Улітку +35-40 в цеху, і ніяких тобі кондиціонерів, і ніхто не буде питати мамину бубочку, чи ти вже впрацьований.
А оце правда. Наприклад графік 6 днів на тиждень по 12 годин. Причому один тиждень 6 нічних змін, другий - 6 дневних змін. Вільний час лише поспати.
Геральт
Member

_VlaD_: 31.10.2025 10:00 А оце правда. Наприклад графік 6 днів на тиждень по 12 годин. Причому один тиждень 6 нічних змін, другий - 6 дневних змін. Вільний час лише поспати.
6*12=72, при нормі 40. То рабство, а не робота.

Відповідно до статті 50 КЗпП України, нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.
_VlaD_
Member

Геральт: 31.10.2025 16:26 6*12=72, при нормі 40. То рабство, а не робота.

Відповідно до статті 50 КЗпП України, нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.
Так то було років 20 тому назад. І неофіційно. І ти сам погоджуєшся на ту роботу. Тобто, працювати ніхто не заставляє. Йди шукай більш вигідні умови. Але коли ти студент та потрібна підробітка на кілька тижнів або місяців, то непросто щось знайти.
Але я так думаю, що зараз ще гірша ситуація.
В Одесі ще така тема була як розгрузка контейнерів. Отам нормально можна було підзаробити. Але від вантажу залежить. Бо то можуть бути великі легкі коробки з дитячими велосопедами та роботи на 40 хвилин. А може бути контейнер із цвяхами. І трахайся з отим півночі.
Последний раз редактировалось _VlaD_ 31.10.2025 16:42, всего редактировалось 2 раза.
Ortyomko
Member

Геральт: 31.10.2025 16:26
_VlaD_: 31.10.2025 10:00 А оце правда. Наприклад графік 6 днів на тиждень по 12 годин. Причому один тиждень 6 нічних змін, другий - 6 дневних змін. Вільний час лише поспати.
6*12=72, при нормі 40. То рабство, а не робота.

мені здається, ви живете у рожевих окулярах... :shuffle:
_VlaD_
Member

Ortyomko: 31.10.2025 16:39 мені здається, ви живете у рожевих окулярах... :shuffle:
Та ні. Він Геральт із Рівії. Він може примусити всіх в Україні виконувати закон. Але треба йому відплатити за це дзвінкою монетою. :D
Adamantium
Ghost

Геральт
все правильно, по отчетности и уровню ЗП - он и не превышает, а вот по факту...
Геральт
Member

Ortyomko: 31.10.2025 16:39 мені здається, ви живете у рожевих окулярах... :shuffle:
Справді? 6*12 неможливо ефективно працювати. Якщо цього не розуміє працедаваць, що ж...туди йому й дорога.
Он Влад вже навіть визнав, що було то за царя гороха. А зараз тим більше малоймовірно. Бо частина народу просто знищена, ще частина чухнула. А понове без окулярів і далі хочуть як в 90х: платити копійки, а вимагати диплом +80год на тиждень.

Adamantium
Ну то якщо по факту x2 год, то і з/п x2, а то і x3. Сезонні роботи за бугром також не мед, але ж і не про 20к грн мова
Последний раз редактировалось Геральт 31.10.2025 17:08, всего редактировалось 1 раз.
Ortyomko
Member

Геральт: 31.10.2025 17:05
Справді? 6*12 неможливо ефективно працювати. Якщо цього не розуміє працедаваць, що ж...туди йому й дорога.
Он Влад вже навіть визнав, що було то за царя гороха. А зараз тим більше малоймовірно. Бо частина народу просто знищена, ще частина чухнула. А понове без окулярів і далі хочуть як в 90х: платити копійки, а вимагати диплом +80год на тиждень.
на умовному Арселорі працює 20к+ співробітників за 20-50к грн у такому графіку. :shuffle:
Геральт
Member

Ortyomko: 31.10.2025 17:08 на умовному Арселорі працює 20к+ співробітників за 20-50к грн у такому графіку. :shuffle:
Весь місяць 6*12? Не вірю.
_VlaD_
Member

Геральт: 31.10.2025 17:05Справді? 6*12 неможливо ефективно працювати.
Ми говоримо про низькокваліфіковану працю. Там неможна працювати ефективно чі неефективно. Просто є конвеєр, наприклад з банками і ти туди засовуєш огірки. Швидкість конвеєру постійна і від твоєї ефективності не залежить. Просто, банка повинна бути повна і все. Є люди які те контролюють. Будеш працювати повільно - завтра на твоєму місці буде інший.

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Геральт: 31.10.2025 17:10 Весь місяць 6*12? Не вірю.
Особисто я два тижні відпрацював. Я ж кажу. Робота тимчасова. Оплата в кінці зміни. На наступну зміну можеш не виходити, бо то все неофіційно. Напевно є й ті що і більше місяця відтарабанили.
Завод працював 24 години на добу у дві зміни 6 діб на тиждень. Тож, 6 змін на тиждень по 12 годин на працівника.

Отправлено спустя 6 минут 35 секунд:
Доречі, а по скільки годин зараз працюють наприклад у торгівлі?
Припустимо, магазин в якомусь ТЦ відкривається о 9-ій ранку та працює до 9-ої вечора. Скільки там годин на тиждень відпрацьовують робітники?
Геральт
Member

_VlaD_
Так, конвеєр, і ти після 3*12 починаєш в банку засовувати замість 20, 15 огірків. А після 5*12 банка летить на підлогу. Загалом, в таких умовах не працював, але приблизно уявляю, як падає ефективність/концентрація при накопиченні втоми. І я в житті не повірю, що так можна працювати місяцями. А висока текучка то і є ознака паршивого менеджменту/оплати/умов. Тому на такі шараги рівнятись не варто, а варто рівнятись на +/- норм. працедавців. В умовній Індії може і дітвора так працює, але я махав такі приклади.
DDt
Member

_VlaD_: 31.10.2025 17:22Доречі, а по скільки годин зараз працюють наприклад у торгівлі?
Припустимо, магазин в якомусь ТЦ відкривається о 9-ій ранку та працює до 9-ої вечора. Скільки там годин на тиждень відпрацьовують робітники?
как сейчас не скажу, но когда я работал в Фокстроте, у нас было две смены, одна с 9 до 18 и вторая с 12 до 21, или как-то так
и два подряд плавающих выходных
_VlaD_
Member

Геральт: 31.10.2025 17:23 А висока текучка то і є ознака паршивого менеджменту/оплати/умов.
А при чому тут паршивий менеджмент?
Якщо ти будеш платити високі зарплати за низькокваліфіковану працю, то ті росходи підуть в ціну товару. І твій продукт ніхто не купить, якщо такої ж якості концерви з іншого заводу будуть вдвічі дешевші.
Тобто, умови для всіх заводів повинні бути однакові. Всі повинні наймати працівникив офіційно. Повинна бути якась нормальна мінімальна оплата праці. Але, для того потрібна нормальна держава та відсутність корупції. Тобто, це все мрії та забаганки.

Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
DDt: 31.10.2025 17:30как сейчас не скажу, но когда я работал в Фокстроте, у нас было две смены, одна с 9 до 18 и вторая с 12 до 21, или как-то так
и два подряд плавающих выходных
Так то нормально. Працювали як білі люди.
Геральт
Member

бо то все неофіційно.
Що ви мені голову морочите. ТС також без оформлення на роботу шукає?

Сільпо працює змінами 2*12 (або 2*11, якщо обід враховано), два вихідні, наскільки знаю.
_VlaD_: 31.10.2025 17:34 А при чому тут паршивий менеджмент?
До того, що можна працювати умовно за 20%, а можна за 200%.
Ответить