Windows 11 отримає функцію для виявлення проблем з оперативною пам’яттю після збоїв

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Windows 11 отримає функцію для виявлення проблем з оперативною пам’яттю після збоїв

Та ну нафіг, не вірю! Вперше за 10 років в віндовсі корисне оновлення? До такого мене життя не готувало.
Lekrs
Member

Нормасік, не потрібно ліві проги юзати
stoned
Member

Gelonyrum: 29.10.2025 15:55корисне оновлення
Починаючи з .6901 пропозиції з магазину реклама в пошуку пуском ніяк, окрім видалення магазину з системи, не прибрати. :gigi:
Й запуск з хоча б одним непідписаним драйвером викликає перманентний Inaccessible_Boot_Device.
Покращення як вони є.
Евгений King
Member

stoned: 29.10.2025 16:08
Gelonyrum: 29.10.2025 15:55корисне оновлення
Починаючи з .6901 пропозиції з магазину реклама в пошуку пуском ніяк, окрім видалення магазину з системи, не прибрати. :gigi:
Й запуск з хоча б одним непідписаним драйвером викликає перманентний Inaccessible_Boot_Device.
Покращення як вони є.
6901, реклами в пуск і в пошуку немає
Непідписаний драйвер просто відвалився і система на нього поскаржилась, видалив і все
Може ви шинду якось не правильно "готуєте"?
Shaolin_Style
Member

прекрасно, давно пора.
unique-neon
Member

Не дуже вірю в ефективність цього тестера, але буде видно. Гідного ПЗ для тесту пам'яті всього кілька апок. Також було б не зле, як би вони нарешті гібридну графіку пофіксили, або едж який я не юзаю, але він чомусь мені вотсап хоче додати на робочий стіл

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Та і взагалі вінда усе більш трухлява, буде ще трухлявий тестер :D
Dr_Earnhardt
Member

Gelonyrum: 29.10.2025 15:55 Пропоную обговорити Windows 11 отримає функцію для виявлення проблем з оперативною пам’яттю після збоїв

Та ну нафіг, не вірю! Вперше за 10 років в віндовсі корисне оновлення? До такого мене життя не готувало.
Я більш скажу інсайдер версії "Windows 11 Insider Preview Build 26120.6760" ще не таке можна побачить.

"можливість виконувати вбудований тест швидкості мережі, доступний з панелі завдань. Запустити його можна через сторінки швидких налаштувань Wi-Fi і стільникового зв'язку або клацнувши правою кнопкою миші по значку мережі в системному треї. Інструмент відкривається у вашому браузері за замовчуванням і підтримує тестування з'єднань Ethernet, Wi-Fi та стільникового зв'язку. Ця функція допомагає оцінювати продуктивність мережі та підтримує виправлення неполадок."
speed-test1-300x212.png
waryag
Member

Я повірив, що буде краще за спеціалізовані тести
спойлер
:lol: :lol: :lol:
daesz
Member

stoned: 29.10.2025 16:08Починаючи з .6901 пропозиції з магазину реклама в пошуку пуском ніяк, окрім видалення магазину з системи, не прибрати.
Стоять всі актуальні апдейти, вінда з офф сайту, ніякої реклами не бачу :think:
спойлер
Изображение
Изображение
AR_De
Member

Евгений King, daesz
коли клацаєш в поле пошуку, - вилазить панель. не прям реклама реклама але зайве
kairo
Member

stoned: 29.10.2025 16:08реклама в пошуку пуском ніяк, окрім видалення магазину з системи, не прибрати
Все прекрасно прибирається.
спойлер
Screenshot 2025-10-29 204903.png
Mozdev
Member

О невже вони Memtest вкрадуть, або свій новий корявий велосипед зроблять :rotate:
Ekz0rcyst
Member

Mozdev
Ясна річ запхнуть мемтест.
Rucha
Member

"Мемтест" в вінді вже років з 10. Новина про те, що тепер цей "мемтест" буде викликатись автоматично після синього екрану.
Alexsandr
Member

Так спрятали проверку памяти, что народ не в курсе, что она там давно есть :) Теперь будет еще дольше исправлять несуществующие проблемы. Лучше бы смарт мониторился.
Аціо
Member

А новина в чому? В 10ці воно було, в 8ці воно було, та в 7ці воно було.

mdsched
deserteagle777
Member

AR_De: 29.10.2025 20:00 Евгений King, daesz
коли клацаєш в поле пошуку, - вилазить панель. не прям реклама реклама але зайве
Вимикається в цьому меню :up:
Вложения
Снимок экрана 2025-10-30 000340.png
Снимок экрана 2025-10-30 000404.png
Kassatka
Member

stoned: 29.10.2025 16:08 Й запуск з хоча б одним непідписаним драйвером викликає перманентний Inaccessible_Boot_Device.
Евгений King: 29.10.2025 16:19 Непідписаний драйвер просто відвалився і система на нього поскаржилась, видалив і все
Ну має ж бути якийсь спеціальний тестовий режим з текстовим попередженням поверх робочого столу (як це я в Windows 7 юзав), чи це вже без варіантів? Бо якось же треба системним програмістам писати й тестувати драйвери до того, як вони отримали схвалення. А як бути маленьким розробникам, які створюють одиничні екземпляри своїх власних пристров під специфічні задачі? Ну а для звичайних юзерів ситуація, що до усяких застарілих пристроїв може просто не бути взагалі підписаного драйверу, та й модифікувати драйвер можливо комусь було б корисно.
Dremjke
Member

Kassatka: 30.10.2025 00:20Ну має ж бути якийсь спеціальний тестовий режим з текстовим попередженням поверх робочого столу (як це я в Windows 7 юзав), чи це вже без варіантів? Бо якось же треба системним програмістам писати й тестувати драйвери до того, як вони отримали схвалення. А як бути маленьким розробникам, які створюють одиничні екземпляри своїх власних пристров під специфічні задачі? Ну а для звичайних юзерів ситуація, що до усяких застарілих пристроїв може просто не бути взагалі підписаного драйверу, та й модифікувати драйвер можливо комусь було б корисно.
На днях приперло мені прошити телефон через adb flash tool, а вінда11 не захотіла в нормальному режимі приймати непідписанний драйвер, для цього потрібно в відповідний режим перезавантажуватись. Було дуже ліньки це робити, но десктопі та ноуті багато чого відкрито + робота, тож запустив віртуалки з Linux Mint, там однією командою встановив adb, прокинув через usb телефон до віртуалки і через пару команд все зробив. Але сам факт, що через вінду також можна, хоч трохи з гемором.
OldGoodGames
Member

Gelonyrum: 29.10.2025 15:55 Пропоную обговорити Windows 11 отримає функцію для виявлення проблем з оперативною пам’яттю після збоїв

ще у він10 була штатна функція перевірки пам'яті але мало хто про неї знав, тут просто її виведуть примусово от усе, нічого дивного
Ответить