Новости
Последние статьи и обзоры
У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
-
mult
Member
MqM
Я не казав що всі олені чи погані.
Просто не люблю таке, мені або самому, або з друзями.
Бо в мене хоч і мікрофон є непоганий на навушниках.
Але умови проживання не дозволяють грати і спілкуватись з командою.
Та і взагалі, як писали вище, я теж думаю, що батл рояль це соло, всі проти всіх і виживає найсильніший.
Я не казав що всі олені чи погані.
Просто не люблю таке, мені або самому, або з друзями.
Бо в мене хоч і мікрофон є непоганий на навушниках.
Але умови проживання не дозволяють грати і спілкуватись з командою.
Та і взагалі, як писали вище, я теж думаю, що батл рояль це соло, всі проти всіх і виживає найсильніший.
-
Diablique
Member
Чим далі, тим цікавіше, це вже не Батла, це копія Варзон,тільки сліпий не помітить, вони перетягують людей з колоди, це їхня основна задача, пріоритет віддадуть роялю, грошей він буде приносити нормально, гра в першу чергу робиться для гравців колди, аудиторія велика.
-
KimRomik
Member
Diablique
Тільки от вони по суті перевинаходять велосипед. Треба щось новеньке, революційне, а в цьому вони майже не здатні, бо ліниві. Вони вміють лише брати чужі ідеї. Сором таким великим конторам. Вони навіть не поміняли анімацію заміни бронежилета, а тупо скопіпастили у Варзони.
Тільки от вони по суті перевинаходять велосипед. Треба щось новеньке, революційне, а в цьому вони майже не здатні, бо ліниві. Вони вміють лише брати чужі ідеї. Сором таким великим конторам. Вони навіть не поміняли анімацію заміни бронежилета, а тупо скопіпастили у Варзони.
-
Martix
Member
Сыграл одну катку. Похоже на поворот не туда. Как будто в калду зашёл
. Мне не зашло 
-
Diablique
Member
KimRomik
Так в цілому що тут можна хотіти, гравці код, готові купувати одну і теж саму гру кожного року, їх доїти і доїти, ось і зробили для них, не для тих хто любив батлфілд. Я зараз зайшов в якийсь режим, ну це чисто копія.
Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
Martix
Во во, теж саме, я колись грав в Варзон, набридло швидко, зайшов, йо майо, та цеж Варзон повернувся, та і дуже схоже все, техніка, скіни, головне меню це просто копіпаст, з цими сидячими оперативниками.
Так в цілому що тут можна хотіти, гравці код, готові купувати одну і теж саму гру кожного року, їх доїти і доїти, ось і зробили для них, не для тих хто любив батлфілд. Я зараз зайшов в якийсь режим, ну це чисто копія.
Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
Martix
Во во, теж саме, я колись грав в Варзон, набридло швидко, зайшов, йо майо, та цеж Варзон повернувся, та і дуже схоже все, техніка, скіни, головне меню це просто копіпаст, з цими сидячими оперативниками.
-
Pushkinyan
Junior
Спробував, темп сподобався, як відчувається стрільба - зайшло, дійсно непогано. Схоже на колоду, но більш в реалізм, короче хвилин 30 в день можна, чому ні.
-
Sailor Popeye
Member
В новій зброї взагалі інтересу нема. Бо навіть ту що є до 50 ще качати і качати.
Думав буде більш-менш швидко, а вже після 30 рівня йде дуже повільно
Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
Думав буде більш-менш швидко, а вже після 30 рівня йде дуже повільно
Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
Треба ще мати друзів які будуть хотіти грати і вільний час співпадав. В арені коли грати з рандомами, то такі турбо тіпи попадають, що через хвилину бою вже в ангарі або чисто бомжом добігти до якогось сейфу і вмерти.Earanak: ↑ 28.10.2025 21:45 Лично мне, хоть там будет лучший в мире игрок и приятнейший человек на свете, да мне плевать, не в этом же дело - у меня баттлрояли ассоциируются исключительно с соло режимом. Это единственная причина по которой я например не играл в Apex. А когда играл в CoD:Блэкаут, PUBG, Варзону, я 95% времени играл в Соло, и лишь 5% с друганами, когда получалось собраться. Все эти дуо-квады, лично для меня это фановый прицеп а не мейн режим. Если для кого - иначе, окей. Ноу проблем. Я специально почеркнул что я говорю конкретно за свои хотелки. С техникой, когда тебя трахает танк а ты обоссанный нищук - я еще бы смирился, но меня тупо не устраивают командные режимы в БР. Та же история у меня с Экстракшенами, когда например в Arena Breakout приходится играть соло против сквадов, до 30лвла, и лишь потом тебе дают возможность в соло играть, ну афигеть, дегроды на разрабах![]()
-
osmose
Member
Спеціально рояль щробили подібним до варзона щоб підкреслити його лайновість, нова мапа в патчу збс без змін, рояль реально лажа, ніби так і планувли
-
MSiAventador
Member
P.S. Але мапа мені справді сподобалась.
-
aaleksandrenko
Member
Не знаю, мені сподобався поки батл рояль.
Раніше з друзями в варзон бігали, але набридло і чітаки часто попадали. Ніколи не асоціював КБ як соло бо це крисина фігня замість динамічної гри виходить.
Кому немає з ким пограти то друг зробив класний сервак в діскорді по 6 батлі - UABF
Так що залітайте
Раніше з друзями в варзон бігали, але набридло і чітаки часто попадали. Ніколи не асоціював КБ як соло бо це крисина фігня замість динамічної гри виходить.
Кому немає з ким пограти то друг зробив класний сервак в діскорді по 6 батлі - UABF
Так що залітайте
-
mythorns
Junior
Калл эта игра!
-
firestarter256
Member
Enjthesilence
Дык эту батлу делал создатель код'а
Дык эту батлу делал создатель код'а
-
Phos4
Member
Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:07це просто клон іншої гри.
Так її вся ідеологія це відірвати шматок аудиторії колди яка незадоволена тим що гра перетворюється в фортнайт, випустити клон варзони це дуже логічно.це просто клон іншої гри.
-
Wahoo
Member
М-м-м-м-м-м, ху... ой, тра-та-та...
-
SmileKnight
Member
Ох уж ці відчайдушні фани каЛЛовдутєри)Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, різнокольорова "рідкість" стволів з ящиків в залежності від модулів, інтерфейс, ахах)
Так, усе як у Warzone... тільки от Apex це зробив за рік до Warzone
В Apex (та навіть раніше в Titanfall 2 начебто) вже був, кольоровий лут за 'рідкістю' броня, аптечки і т.д) Всі батлроялі тирять щось під себе)
-
Enjthesilence
Member
Я розумію, що таке «запозичення», але бф6 редсек - це абсолютна калька на варзон, починаючи від інтерфейсу, закінчуючи геймплеєм. Анімації, ще, червона зброя заготовлена гравцем у суплай дроп - це також в апекс було? Прокачка зброї з основного мультиплеєру у бр, це виключно тема варзони. Достатньо було пограти годинку у варзон, щоб зрозуміти всю вторинність бр від дайс. І я не кажу, що варзон - це щось хороше, я лише констатую факт того, що у зампели стояла задача зробити для еа «кол оф дюті» і вони це зробили. Тепер будуть батлпаси в які будуть додавати «метову» зброю, а в майбутньому бр буде ділити контент з новими частинами бф, як це робить варзон. «Хочеш швидко прокачати зброю для бр? Купляй основну гру і качай в мультиплєрі, або купляй бусти хп за 750 грн» це тільки фанати не розуміють цього, як і того, що клоунські різнокольорові скіни вже у грі, а їх абсурдність буде лише погіршуватись з кожним батлпасомSmileKnight: ↑ 29.10.2025 11:27Ох уж ці відчайдушні фани каЛЛовдутєри)Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, різнокольорова "рідкість" стволів з ящиків в залежності від модулів, інтерфейс, ахах)
Так, усе як у Warzone... тільки от Apex це зробив за рік до Warzoneбо Apex ще у 2019 вже мав кольоровий лут, плейти й рідкість спорядження. Warzone просто зробила свою версію з тим же набором — нічого нового
клон - клона і т.д)
В Apex (та навіть раніше в Titanfall 2 начебто) вже був, кольоровий лут за 'рідкістю' броня, аптечки і т.д) Всі батлроялі тирять щось під себе)
-
SmileKnight
Member
Та, погоджуюсь — видно, що орієнтувались на Warzone. Але й сама Warzone багато чого взяла з Apex і навіть PUBG (я думаю всі це розуміють).Enjthesilence: ↑ 29.10.2025 11:49Я розумію, що таке «запозичення», але бф6 редсек - це абсолютна калька на варзон, починаючи від інтерфейсу, закінчуючи геймплеєм. Анімації, ще, червона зброя заготовлена гравцем у суплай дроп - це також в апекс було? Прокачка зброї з основного мультиплеєру у бр, це виключно тема варзони. Достатньо було пограти годинку у варзон, щоб зрозуміти всю вторинність бр від дайс. І я не кажу, що варзон - це щось хороше, я лише констатую факт того, що у зампели стояла задача зробити для еа «кол оф дюті» і вони це зробили. Тепер будуть батлпаси в які будуть додавати «метову» зброю, а в майбутньому бр буде ділити контент з новими частинами бф, як це робить варзон. «Хочеш швидко прокачати зброю для бр? Купляй основну гру і качай в мультиплєрі, або купляй бусти хп за 750 грн» це тільки фанати не розуміють цього, як і того, що клоунські різнокольорові скіни вже у грі, а їх абсурдність буде лише погіршуватись з кожним батлпасомSmileKnight: ↑ 29.10.2025 11:27
Ох уж ці відчайдушні фани каЛЛовдутєри)
Так, усе як у Warzone... тільки от Apex це зробив за рік до Warzoneбо Apex ще у 2019 вже мав кольоровий лут, плейти й рідкість спорядження. Warzone просто зробила свою версію з тим же набором — нічого нового
клон - клона і т.д)
Вчора трішки побігав, виглядає гарно, руйнування круті як завжди, але..АЛЕ ще є куди їм рости, ще сировато виглядає)
Хотілось би соло мод щоб зробили, лута щоб стало більше (а то я 3 будинки двохповерхових перевірив - нічого не знайшов) думаю пофіксять 100%)
-
Enjthesilence
Member
Лут - 100% шляпа, я у варзоні завжди грав агресивно, багато ресурсів давала гра на файт, бф6 тупо спонукає грати крисою тому що банально плейтів на пару файтів виключно, ще будинки абсолютно пусті, наче не встигли просто доробити інтерʼєри, могли вже й гулаг «запозичити» не догледіли напевно, або не встиглиSmileKnight: ↑ 29.10.2025 12:02Та, погоджуюсь — видно, що орієнтувались на Warzone. Але й сама Warzone багато чого взяла з Apex і навіть PUBG (я думаю всі це розуміють).Enjthesilence: ↑ 29.10.2025 11:49
Я розумію, що таке «запозичення», але бф6 редсек - це абсолютна калька на варзон, починаючи від інтерфейсу, закінчуючи геймплеєм. Анімації, ще, червона зброя заготовлена гравцем у суплай дроп - це також в апекс було? Прокачка зброї з основного мультиплеєру у бр, це виключно тема варзони. Достатньо було пограти годинку у варзон, щоб зрозуміти всю вторинність бр від дайс. І я не кажу, що варзон - це щось хороше, я лише констатую факт того, що у зампели стояла задача зробити для еа «кол оф дюті» і вони це зробили. Тепер будуть батлпаси в які будуть додавати «метову» зброю, а в майбутньому бр буде ділити контент з новими частинами бф, як це робить варзон. «Хочеш швидко прокачати зброю для бр? Купляй основну гру і качай в мультиплєрі, або купляй бусти хп за 750 грн» це тільки фанати не розуміють цього, як і того, що клоунські різнокольорові скіни вже у грі, а їх абсурдність буде лише погіршуватись з кожним батлпасом
Вчора трішки побігав, виглядає гарно, руйнування круті як завжди, але..АЛЕ ще є куди їм рости, ще сировато виглядає)
Хотілось би соло мод щоб зробили, лута щоб стало більше (а то я 3 будинки двохповерхових перевірив - нічого не знайшов) думаю пофіксять 100%)
-
bes
Member
«За Limp Bizkit в танке придётся заплатить» — радио с лицензированной музыкой в Battlefield 6 оказалось платным.
Как и обещали, в игру добавили радиостанцию с треками топ-исполнителей (Pantera, Red Hot Chili Peppers, Prodigy и других).
Но послушать её смогут только обладатели Battlefield Pro — баттлпасса за $25. Остальным функция недоступна.
Как и обещали, в игру добавили радиостанцию с треками топ-исполнителей (Pantera, Red Hot Chili Peppers, Prodigy и других).
Но послушать её смогут только обладатели Battlefield Pro — баттлпасса за $25. Остальным функция недоступна.
-
Kullerok
Member
KimRomik: ↑ 28.10.2025 22:51 Diablique