спробуй "не цікавить"daesz: ↑ 07.10.2025 22:38 Свіже питання : на ютубі якщо клацнути контекстне меню кожного окремого відео (на стартовій сторінці) - можна вибрати "dont recommend channel". Питання власне : можна так зробити із тегом (щоб всі відео протегані конкретним тегом не кидало в рекомендації) чи грою?
Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
destructX
Member
-
daesz
Member
Мені здається, що "не цікавить" ("not interested" на англомовному ютубі) - це суто відноситься до конкретного відео, тобто всі інші відео на тому каналі, які не були відміченні таким чином - все ще можуть попасти в фід.destructX: ↑ 07.10.2025 23:19спробуй "не цікавить"daesz: ↑ 07.10.2025 22:38 Свіже питання : на ютубі якщо клацнути контекстне меню кожного окремого відео (на стартовій сторінці) - можна вибрати "dont recommend channel". Питання власне : можна так зробити із тегом (щоб всі відео протегані конкретним тегом не кидало в рекомендації) чи грою?
Мені з недавнього часу почало кидали в рекомендації відео з лего (конструкторами, так), це при тому, що я ніколи ними не цікавився і не дивився відео із ними. Після того як кидаю канали в "ігнор" - мені просто рекомендують відео із інших каналів на ту ж тематику
-
destructX
Member
Просто в мене "тематику" банить таким чином. Можливо просто рандом і я ще не натрапив на шось схожеdaesz: ↑ 07.10.2025 23:26Мені здається, що "не цікавить" ("not interested" на англомовному ютубі) - це суто відноситься до конкретного відео, тобто всі інші відео на тому каналі, які не були відміченні таким чином - все ще можуть попасти в фід.
Мені з недавнього часу почало кидали в рекомендації відео з лего (конструкторами, так), це при тому, що я ніколи ними не цікавився і не дивився відео із ними. Після того як кидаю канали в "ігнор" - мені просто рекомендують відео із інших каналів на ту ж тематику![]()
-
warchild2006
Member
Де придбати якiснi мiкрiкi на мишку ?
-
Shpoker
Member
warchild2006
Скорее не где, а какие, а так то хоть на проме
Скорее не где, а какие, а так то хоть на проме
-
dima1980
Junior
https://www.simant.com.ua/product/mikro ... 0_80m.htmlwarchild2006: ↑ 10.10.2025 16:20 Де придбати якiснi мiкрiкi на мишку ?
-
Filabatya
Member
Доброго часу доби, можливо хтось має порохотяг Thomas sky xt і міняв в ньому кнопку включення? де її замовити?
-
Mr_Volan
Member
я думаю надійніше розібрати та подивитися маркування самої кнопки. бо від партії може буде зовсім різні кнопкиFilabatya: ↑ 27.10.2025 19:17міняв в ньому кнопку включення? де її замовити?
-
Mr_Volan
Member
тоді робити фото під'єднання дротів (щоб не переплутати при встановленні), знімати кнопку і йти до радіомагазинуFilabatya: ↑ 27.10.2025 19:20маркування не видно)
-
murzik
Member
що можна повісити в під'їзді чи квартирі, щоб дворові собаки не заходили у під'їзд чи вище мого поверху? таке щоб в 220 включив і воно 24-7 працювало?
але не шкодило КОТАМ
але не шкодило КОТАМ
-
_VlaD_
Member
Є один варіант.murzik: ↑ 27.10.2025 22:43 що можна повісити в під'їзді чи квартирі, щоб дворові собаки не заходили у під'їзд чи вище мого поверху?
Спробуй повісити сусідів, які не зачиняють двері у під'їзд.
-
Rex
Member
Чи є зараз в продажі друковані авто журнали? По типу АвтоМир, АвтоРевю, Автоцентр та ін.
-
Filabatya
Member
Порадьте якусь нормальну свенку(на 5+ розеток) для пк не за всі гроші світу 
-
7mindfields
Member
Brennenstuhl 1153340115Filabatya: ↑ 10.11.2025 05:50 Порадьте якусь нормальну свенку(на 5+ розеток) для пк не за всі гроші світу![]()
-
Filabatya
Member
7mindfields
дякую придивлюсь до бундеса, а то вже тумав роетку фірми розетка брати за 700 грн, хоча нафіга мені там тайп сі на 20ват всього лиш)
дякую придивлюсь до бундеса, а то вже тумав роетку фірми розетка брати за 700 грн, хоча нафіга мені там тайп сі на 20ват всього лиш)
-
Shosya
Member
якою прогою краще відновити стерті файли з флехи?
-
Scoffer
Member
Shosya
DMDE, є фрішна версія, але шанс насправді невеликий. Більш-менш нормально відновлюються лише хдд, а флешкам і ссд спокійно не спиться і займаються всяким трімінгом і іншими фоновими процесами, котрі кораптять фізичну структуру на носії.
DMDE, є фрішна версія, але шанс насправді невеликий. Більш-менш нормально відновлюються лише хдд, а флешкам і ссд спокійно не спиться і займаються всяким трімінгом і іншими фоновими процесами, котрі кораптять фізичну структуру на носії.
-
Shosya
Member
вдалося, подякувавScoffer: ↑ 15.11.2025 12:56 Shosya
-
Filabatya
Member
Комради, можливо в когось ах200 працює на lga1155, якщо так то не підскажете на якій версії драйверів. а то мій сандік щось ніяк не хоче вафлю ловити через пісіа карту( Дякую