Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox

Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки" :mad: Цікаво, з нею щось зроблять? :think:
Mozdev
Member

Grava: 25.10.2025 10:50 Пропоную обговорити Анонсовано Halo: Campaign Evolved — ремейк класичного шутера Xbox

Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки" :mad: Цікаво, з нею щось зроблять? :think:
То ви мабуть спитали як пройти до бібліотеки? І вам не вірний маршрут, та ще й не в ту бібліотеку вказали :gigi:
А так гра була не погана, ремейк якщо гарно зроблять буде найс, але судячи з того як зараз на тяп-ляп роблять ремейки мені сумно.
Последний раз редактировалось Mozdev 25.10.2025 11:24, всего редактировалось 2 раза.
Dremjke
Member

Grava: 25.10.2025 10:50Колись гра мені дуже подобалась, але потім я дійшов до "бібліотеки"
Аналогічно. Така прям еталонна духота починається, якимось дивом змусив себе це до кінця пройти.
Georgin
Member

Так, щось я не дуже зрозумів. Це фактично ремейк ремейка?

Grava
Dremjke
"Бібліотека" - це там де ти 100500 годин скачеш за яскравою сферою і відбиваєшься від тонн зомбаків рою?
Якщо так, то я теж з натугою пройшов - дуже не люблю такі от геймплейні моменти. Думаєш - ну все, останні ворота, а потім щє одні і щє одні...

Взагалі з серії пройшов перші три частини і десь півчетвертої :) Закинув на моменті, де у якомусь здоровезному приміщенні мене автосейвом засейвило у момент підриву мого літачка
і перепроходити цей довжелезний рівень заново сил вже не було.
leif
Member

оце тут зборіще олдів сидить на форумі :lol:

грав у цю гру десь році так в 2003му, спогади залишились непогані в цілому. що ж, подивимось, що вийде з сабжем
tornadox
Member

Буквально рік назад проходив всі Halo з Master Chief Edition. Ще залишилася не пройдена Infinite.
На мою думку ремастер CE достатній.
Цікаво хто це купить при наявності ремастера.
Крім того сучасні шутери сильно відрізняються від духоти а шутерах 2000-х.
Васильович
Member

tornadox: 25.10.2025 12:05Крім того сучасні шутери сильно відрізняються від духоти а шутерах 2000-х.
Посмію уточнити - в кращу ж сторону, так?)
Tesseract
Member

Графіка якась дуже мультяшна. Таке враження наче дивишся ролик Lego Star Wars з іншими скінами.
Panasi
Member

Вони же розробляли Halo Infinite на власному двигунi. Навiщо Unreal Engine 5? Знову будуть статтери. Таке враження, що теперь абсолютнi всi будуть використовувати UE5.
Последний раз редактировалось Panasi 25.10.2025 14:02, всего редактировалось 1 раз.
OldGoodGames
Member

цікаво чи буде тут живий мультиплеєр?
Lekrs
Member

Чомусь всі ігри Хало здаються прісними
tornadox
Member

Васильович: 25.10.2025 12:34Посмію уточнити - в кращу ж сторону, так?)
я грав в хронологічному порядку, починаючи з Reach - це можна назвати сучасним шутером. А от наступні частини 1, 2, 3 - це вже застарілі. І що мені не сподобалося, це армії мобів, проти яких головний герой. Особливо The Flood. Останні рівні були настільки душні що хотілося просто видалити гру. Це моя думка.

Відправлено через 4 хвилини 21 секунду:
OldGoodGames: 25.10.2025 14:01цікаво чи буде тут живий мультиплеєр?
бігом треба написати коментар!
Також згадуються три нові сюжетні місії, а ось багатокористувацький режим відсутній.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Panasi
CD Project Red теж переходять на UE5
майбутнє ігрової індустрії з кожним роком все туманніше виглядає
Martix
Member

В геймплейном ролике какой-то лагодром :horror: . Походу оптимизации, как сейчас это модно, не завезут :tomat:
Dremjke
Member

tornadox: 25.10.2025 15:18Останні рівні були настільки душні що хотілося просто видалити гру. Це моя думка.
Сері Halo набагато веселіше грається в кооперативі. Одному дійсно душно.
Tetronga
Member

Ремейк ремейку гри епохи динозаврів :puke:
Scoffer
Member

Panasi: 25.10.2025 14:00Таке враження, що теперь абсолютнi всi будуть використовувати UE5.
Я давно казав що так і станеться. Причин дві:
- робити своє двигло якщо є стороннє з прийнятної якості і умов ліцензіювання це зайві витрати
- анріал це стандарт де-факто в індустрії і вільні розробники з ринку за замовчуванням вміють працювати з ним, а на власний треба навчати, що знову ж таки час і гроші
Kassatka
Member

а ось багатокористувацький режим відсутній
Ну хоча б якийсь плюс, незважаючи на те, що це шутер.
Vi
Member

Georgin: 25.10.2025 11:50 Так, щось я не дуже зрозумів. Це фактично ремейк ремейка?

Grava
Dremjke
"Бібліотека" - це там де ти 100500 годин скачеш за яскравою сферою і відбиваєшься від тонн зомбаків рою?
Якщо так, то я теж з натугою пройшов - дуже не люблю такі от геймплейні моменти. Думаєш - ну все, останні ворота, а потім щє одні і щє одні...

Взагалі з серії пройшов перші три частини і десь півчетвертої :) Закинув на моменті, де у якомусь здоровезному приміщенні мене автосейвом засейвило у момент підриву мого літачка
і перепроходити цей довжелезний рівень заново сил вже не було.
Там достойные внимания вторая, третья (несмотря на устаревшую на сегодня графику) и апогей серии - Рич :super: .
Первая ценна разве что тем, что она была первой и возникает чувство ностальгии, хотя сама по себе, конечно полный мусор как раз из-за знаменитого бектрекинга в самой безыдейной и душной локации библиотеки.

Можно ещё для разнообразия глянуть ODST (ODLC, как её прозвали на момент выхода) - всё, что будет начиная с четвёртой части, уже вообще не то, не от тех и не про то. :dontknow:
Хоть в технической части, даже не верилось в своё время, что на Х360 в принципе возможно было отрендерить такую графику, как в четвёрке.
Dremjke
Member

Kassatka: 25.10.2025 19:39Ну хоча б якийсь плюс, незважаючи на те, що це шутер.
Серія Halo орієнтована як раз на мультиплеєр, хоча сюжетні кампанії достойні уваги, окрім першої та Infinite. В коопі проходити значно цікавіше.
Vi
Member

tornadox: 25.10.2025 12:05 Буквально рік назад проходив всі Halo з Master Chief Edition. Ще залишилася не пройдена Infinite.
На мою думку ремастер CE достатній.
Цікаво хто це купить при наявності ремастера.
Крім того сучасні шутери сильно відрізняються від духоти а шутерах 2000-х.
При том, что в графической части не сильно то и отличаться будет в силу стилистики (разве что кроме пляжа), тогда как требования возрастут неадекватно - 100%
Да и ей не обновление графики нужно - нужна переделка структуры уровней, вырезание душных моментов и добавление каких-то новых вместо них (собственно, библиотекой разработчики компенсировали в своё время отсутствие времени на разработку игры - искусственно растянули, чем сделали только хуже) и возможно, какие-то геймплейные нововведения, хотя она и без того нормально играется.
Ответить