Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

який сенс від вашого ФСР 4 - якщо в нових іграх він виходить тільки після того, коли всі давно ці ігри пройшли

Відправлено через 2 хвилини 41 секунду:
vsx: 25.10.2025 14:19 Последние тесты австралийцев показывают что 9070 ХТ всего на 7-8% в среднем быстрее своей младшей версии, если вы любите играть с апскейлером. Учитывая разницу в цене и энергопотреблении, ну как бы выводы напрашиваются сами собой. Так бывает когда типа разные карты делаются на одном чипе.
Но это все фигня т.к. народ все равно купит 5070 :rotate:

самий правдивий канал - який завжди показує незаагнажовану та непроплачену думку :lol:
на редіті їм давно радять перевдягнутися в одежу з певним логотипом
навіть місцеві Австалійські канали їх кожного разу на брехні ловлять
але ви звісно і далі можете їх дивитись
Последний раз редактировалось Vlaad13 25.10.2025 15:38, всего редактировалось 1 раз.
VodkaTM
Junior

FirstTDM: 25.10.2025 09:10
VodkaTM: 24.10.2025 19:25В асус туф хочаб вони э...... але ж ціни загнали.
MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC за 44К с гарантией 36 мес.
ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING за 46К с гарантией 36 мес.
VodkaTM: 24.10.2025 19:25Інфа з доків та Actually Hardcore Overclock схожа на те що купив і через роки 2 сгорів)
Кто и как сгорел за 2 года? :)

Щось мені сдається 100-120 хотспоту прям на PCB це не дуже круто для компонентів на платі)
FirstTDM
Member

VodkaTM: 25.10.2025 15:38Щось мені сдається 100-120 хотспоту прям на PCB це не дуже круто для конденсаторів та компонентів на платі)
И какой вывод из этого? Не покупать 5070? А как же сотни тысяч продаж? Юзеры не знают об этом? B-)
VodkaTM
Junior

FirstTDM: 25.10.2025 15:42
VodkaTM: 25.10.2025 15:38Щось мені сдається 100-120 хотспоту прям на PCB це не дуже круто для конденсаторів та компонентів на платі)
И какой вывод из этого? Не покупать 5070? А как же сотни тысяч продаж? Юзеры не знают об этом? B-)
Думаю юзери що купляють нвідіа (та і взагалі відеокарти) зазвичай навіть не знають що у них хостпот метрик нема, що вже говорити про моніторинг інфи про ропи чи щось інше)
Я більше к тому що з такими приколами я більше склоняюсь мабуть до 9070 серії.
Так-то от 4090 і 4080 також скупляли і поголовно мали проблеми поки кабеля не зробили нормальні) Але ж горіло у людей і знатно)
FirstTDM
Member

VodkaTM: 25.10.2025 15:47Так-то от 4090 і 4080 також скупляли і поголовно мали проблеми поки кабеля не зробили нормальні) Але ж горіло у людей і знатно)
Знаю про множество 4080 у которых нет никаких проблем - все эти юзеры что-то делали не так? :rotate:
VodkaTM: 25.10.2025 15:47Думаю юзери що купляють нвідіа зазвичай навіть не знають що у них хостпот метрик нема, що вже говорити про моніторинг інфи про ропи чи щось інше)
И это мешает им работать и играть на видяхах NVIDIA7 :D
VodkaTM: 25.10.2025 15:47Я більше к тому що з такими приколами я більше склоняюсь мабуть до 9070 серії.
Да на здоровье! Разве кто-то запрещает купить то, что нравится? :)
VodkaTM
Junior

FirstTDM: 25.10.2025 15:54
VodkaTM: 25.10.2025 15:47Так-то от 4090 і 4080 також скупляли і поголовно мали проблеми поки кабеля не зробили нормальні) Але ж горіло у людей і знатно)
Знаю про множество 4080 у которых нет никаких проблем - все эти юзеры что-то делали не так? :rotate:
VodkaTM: 25.10.2025 15:47Думаю юзери що купляють нвідіа зазвичай навіть не знають що у них хостпот метрик нема, що вже говорити про моніторинг інфи про ропи чи щось інше)
И это мешает им работать и играть на видяхах NVIDIA7 :D
VodkaTM: 25.10.2025 15:47Я більше к тому що з такими приколами я більше склоняюсь мабуть до 9070 серії.
Да на здоровье! Разве кто-то запрещает купить то, что нравится? :)
Я ж тому і питаю чи є у когось проблеми, поділитися інфою) Ато воно може й пофігу, а може черзе 2 роки відвалиться хто зна)
Последний раз редактировалось VodkaTM 25.10.2025 15:57, всего редактировалось 1 раз.
FirstTDM
Member

VodkaTM: 25.10.2025 15:55Я ж тому і питаю чи є у когось проблеми, поділитися інфою)
Не было проблем на 3080/4080, нет проблем на 5080... у многих юзеров в работе 5070/5070Ti - никто не жалуется ни на Asus, ни на MSI...
oversteve
Member

FirstTDM: 25.10.2025 15:54 Знаю про множество 4080 у которых нет никаких проблем - все эти юзеры что-то делали не так? :rotate:
вони купляли карти, а треба було не купляти, а реддіт читати, відоси дербауера і ко про поганий роз'єм дивитися і нити на форумах :D
VodkaTM
Junior

FirstTDM: 25.10.2025 15:57
VodkaTM: 25.10.2025 15:55Я ж тому і питаю чи є у когось проблеми, поділитися інфою)
Не было проблем на 3080/4080, нет проблем на 5080... у многих юзеров в работе 5070/5070Ti - никто не жалуется ни на Asus, ни на MSI...
Насправді дофіга інфи о проблемах 5000 серії. Прикладів, реальних ситуацій та тестів що не відповідають нормам) Те що люди купляють не завжди == все гуд) Осболиво якщо людина просто кожен рік переходить на нові GPU)

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
oversteve: 25.10.2025 15:58
FirstTDM: 25.10.2025 15:54 Знаю про множество 4080 у которых нет никаких проблем - все эти юзеры что-то делали не так? :rotate:
вони купляли карти, а треба було не купляти, а реддіт читати, відоси дербауера і ко про поганий роз'єм дивитися і нити на форумах :D
Чому ж сразу нити, 4090 якраз то і була у друга котрому я ставив все було круто поки в нього 12V не вдарило в ядро) Зараз сидить на 1070 старенькій)

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Просто цікаво що більшість про це думає, зазвичай задротів на цьому форумі достатньо)
oversteve
Member

VodkaTM: 25.10.2025 15:59

Насправді дофіга інфи о проблемах 5000 серії. Прикладів, реальних ситуацій та тестів що не відповідають нормам) Те що люди купляють не завжди == все гуд) Осболиво якщо людина просто кожен рік переходить на нові GPU)
проблеми завжди були, є і будуть, бо завжди є якийсь брак і криві руки, питання в тому наскільки вони масові :dontknow: ну а велика кількість блохерів і новинарень створюють викревлене уявлення про це

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
VodkaTM: 25.10.2025 16:01 Чому ж сразу нити, 4090 якраз то і була у друга котрому я ставив все було круто поки в нього 12V не вдарило в ядро) Зараз сидить на 1070 старенькій)
ну от треба дивитися чому туди 12в потрапило, це якось не дуже схоже на типові "поголовні" проблеми :dontknow:
FirstTDM
Member

VodkaTM: 25.10.2025 16:01Насправді дофіга інфи о проблемах 5000 серії.
Ну да... дофига проблем у самых массовых видях на сегодня - только вот если это выразить в виде 1-2% как обычно и бывает, то уже не так страшно B-)
vsx
Member

Vlaad13: 25.10.2025 15:37 самий правдивий канал - який завжди показує незаагнажовану та непроплачену думку :lol:
на редіті їм давно радять перевдягнутися в одежу з певним логотипом
навіть місцеві Австалійські канали їх кожного разу на брехні ловлять
але ви звісно і далі можете їх дивитись
Согласен, лучше зайти на тему и почитать очередную ахинею от Влада
oh_boy
Member

VodkaTM: 25.10.2025 16:01

oversteve: 25.10.2025 15:58
Чому ж сразу нити, 4090 якраз то і була у друга котрому я ставив все було круто поки в нього 12V не вдарило в ядро) Зараз сидить на 1070 старенькій)

Просто цікаво що більшість про це думає, зазвичай задротів на цьому форумі достатньо)
Тут не задроти, а фанатики конкретного табору :D
Котрі не тримали навіть в руках карти, але роздувають ефемерні проблеми та недолугі зауваження, які, до речі, були сформовані кимось до нього або під впливом різних дуже "авторитетних" джерел, шизою тощо.
Vlaad13
Member

oh_boy: 25.10.2025 17:02
VodkaTM: 25.10.2025 16:01

Котрі не тримали навіть в руках карти, але роздувають ефемерні проблеми та недолугі зауваження, які, до речі, були сформовані кимось до нього або під впливом різних дуже "авторитетних" джерел, шизою тощо.
амудешники до сих пір лають 12 пін роз'єм на основі новин що колись в когось при незрозуміло яких умовах він згорів (найчастіше це був кастомний кабель куплений у дяді Васі в місцевому ларьу) :lol:
але це точно не точно :laugh:
але звісно винуваті кляті корпортати з Нвідії та особисто пан Хуанг
те що ФСР гівно а ДЛСС норм теж винувата тільки клята Нвідія
це якщо коротко про пости місцевих червоних сектантів
VodkaTM
Junior

Vlaad13: 25.10.2025 18:18
oh_boy: 25.10.2025 17:02

амудешники до сих пір лають 12 пін роз'єм на основі новин що колись в когось при незрозуміло яких умовах він згорів (найчастіше це був кастомний кабель куплений у дяді Васі в місцевому ларьу) :lol:
Ну мені все-одно було амд чи нвідія обирати, що зробленно краще і має менше проблем зараз, і не треба переплачувати х2 то і беру зазвичай.
Просто на зараз на жаль амд не хочу брати якраз через фігову підримку фср4 та проблеми с драйверами-обс-стрімингом. Хочу перейти на нвідія на своєму ПК, бо вже тестив на інших, і впринципі с кастомними сетапами (налаштування, стріминг, андервольтинг зберігання налаштувань) нвідія працює краще, амд останім часом що на 7800хt що на 6600хt збиває усі налашутвання кожен раз, вже задовбався перевстановляювати дрова кожен раз якщо чесно) Але і переплачувати за те-ж саме у вигляді нвідія не хочетья, і зараз гуглиш, а у нвідія майже те саме, що з дровами, що з температурами (привіт 89-90 на 9070хt) от куда ядер мені потрібно більше популярніть (може трохи аі) щоб потім продати відеокарту нормально можно було за 60-70% від ціни через роки 2, бо амд дропають ціни швидше) Та грейдитись адекватно кожні 2 роки).
І от 9070хт дешевша, але проблем також достаньо, чекати на дрова кожен раз для фіксів я вже звик але все-одно в лом, зазвичай + не люблю фср ну от ніяк (длсс також але на кваді чи 4к кволіті нууууу можно перетерпіти іноді). Але якщо у нвідія зараз такі-ж приколи то ну її нафіг)
Yurius
Member

vsx: 25.10.2025 16:48Согласен, лучше зайти на тему и почитать очередную ахинею от Влада
Це король дізлайків ,не чіпай його :gigi:

Відправлено через 59 секунд:
oversteve: 25.10.2025 15:58вони купляли карти, а треба було не купляти, а реддіт читати, відоси дербауера і ко про поганий роз'єм дивитися і нити на форумах
:lol:
oh_boy
Member

VodkaTM: 25.10.2025 19:15
Vlaad13: 25.10.2025 18:18
Ну мені все-одно було амд чи нвідія обирати, що зробленно краще і має менше проблем зараз, і не треба переплачувати х2 то і беру зазвичай.
Просто на зараз на жаль амд не хочу брати якраз через фігову підримку фср4 та проблеми с драйверами-обс-стрімингом. Хочу перейти на нвідія на своєму ПК, бо вже тестив на інших, і впринципі с кастомними сетапами (налаштування, стріминг, андервольтинг зберігання налаштувань) нвідія працює краще, амд останім часом що на 7800хt що на 6600хt збиває усі налашутвання кожен раз, вже задовбався перевстановляювати дрова кожен раз якщо чесно) Але і переплачувати за те-ж саме у вигляді нвідія не хочетья, і зараз гуглиш, а у нвідія майже те саме, що з дровами, що з температурами (привіт 89-90 на 9070хt) от куда ядер мені потрібно більше популярніть (може трохи аі) щоб потім продати відеокарту нормально можно було за 60-70% від ціни через роки 2, бо амд дропають ціни швидше) Та грейдитись адекватно кожні 2 роки).
І от 9070хт дешевша, але проблем також достаньо, чекати на дрова кожен раз для фіксів я вже звик але все-одно в лом, зазвичай + не люблю фср ну от ніяк (длсс також але на кваді чи 4к кволіті нууууу можно перетерпіти іноді). Але якщо у нвідія зараз такі-ж приколи то ну її нафіг)
На дев'ятому поколінні амуде якість стрімів стала кращою, порівнянно з шостим та сьомим поколінням. Я був власником 9070хт, все працювало як треба. Зараз є власником 5070ти, прикольно, але вау ефекту немає. Так, тут краще промені працюють... На цьому все :rolleyes:

P.S не чіпайте Владіка, без нього ця гілка не була б такою цікавою :gigi:
vsx
Member

Yurius: 25.10.2025 19:53 Це король дізлайків ,не чіпай його :gigi:
Мне просто интересно что у чувака с головой. Австралийцы видите ли ему не нравятся, а сам постоянно выкладывал какого-то дегенерата блогера в маске из россии и прочий мусор
Vlaad13
Member

vsx: 25.10.2025 20:21
Yurius: 25.10.2025 19:53 Це король дізлайків ,не чіпай його :gigi:
Мне просто интересно что у чувака с головой. Австралийцы видите ли ему не нравятся, а сам постоянно выкладывал какого-то дегенерата блогера в маске из россии и прочий мусор
з ваших авторитетних Австралійців рже весь закордонний Ютуб і Редіт (в тому числі інші місцеві Австралійські канали які не захотіли продаватися)
їх тести настільки абсурдні - що їм може повірити лише повний профан
але ви і далі можете продовжувати їх дивитись
з нетерпінням чекаю нового скандалу з їх відосом
Yurius
Member

Vlaad13: 25.10.2025 20:42з ваших авторитетних Австралійців рже весь закордонний Ютуб і Редіт (в тому числі інші місцеві Австралійські канали які не захотіли продаватися)
А з тебе весь наш форум , і шо?

А кого дивитесь,може оте русняве лайно,що ти завжди тулиш у кожній темі? :lol:

Відправлено через 51 секунду:
vsx: 25.10.2025 20:21Мне просто интересно что у чувака с головой. Австралийцы видите ли ему не нравятся, а сам постоянно выкладывал какого-то дегенерата блогера в маске из россии и прочий мусор
+
Ответить