Новости
Последние статьи и обзоры
ШІ-помічник Copilot у Windows 11 таємно спостерігає за користувачами під час ігор
-
Enjthesilence
Member
-
Draqoon
Member
Коли майкрософт зробить віндовс гейм

-
Аціо
Member
Скажемо так, років 6+ я був причетний до багатьох проектів "зародків" ШІ, майже ніхто не цікавився узагалі що будує, так кожен робив свої зазвичай прості патерни, субреакції, синтаксис.VovaII: ↑ 23.10.2025 12:57 Аціо
Схоже на правду.
А ще, мабуть, його навчають тримати язика за зубами, до пори до часу. А як в нього побільшає влади, то пуйло видасться ангелочком.
А мені було цікаво та я намагався дізнатись більше.
Тому відповім так - ви дуже оптимістична людина.
Адже ота так би мовити сутність, та після неї бал сатани з канібалістичною оргією здасться дитячим святом, все набагато гірше ніж уявляють собі найпесимістичніші песимісти.
А шлях якраз 11 вінди це надання засобів та можливостей ШІ.
Це вам не допоможе, 11ка сама все віддасть хоч Тор, хоч Локі, хоч Йормунганд.Геральт: ↑ 23.10.2025 13:01 Васильович
Для приватності тор. А гугл хай собі знає, що я на оверах зависаю )
Ну і шарінг пошукових запитів і шарінг інфи з перс ПК то таки трохи різні речі
Enjthesilence
Тут лише можна сподіватись, що жоден "геній" не здогадається оновити супровід ПЗ на атомних об'єктах, бо інакше дохнути масово почнуть не SSD вже.
Draqoon
Як то кажуть жарти не жарти - Майкрософт зробить фолаут для всіх, але є нюанс.
Так, саме так і треба - незламно потужна тощо!IronWithin: ↑ 23.10.2025 13:05 Читаю повідомлення, а бачу тільки «я же все брехав, нуб, нічого не розумію», хтось підскаже що не так, може воно так і треба?![]()
-
StTechnik
Member
А если у меня 11 стоит почти с момента ее первого выхода и у меня ничего не взломано/не пропало/без глюков/и т.д. - это я наверно какую то не такую 11 поставил? Или просто не так ею пользуюсь?Аціо: ↑ 23.10.2025 12:50ставте 11ку, все гаразд адже нічого страшного - якщо ваше майно ви подаруєте невідомим, наприклад нерухомість чи авто. А так 11ка дуже гарна, ну усього лише має доступ до ваших усіх даних та наприклад може скористатись за вас електронним підписом.
Я не специалист, поэтому спрашиваю когда мне начинать переживать.
-
Аціо
Member
А якщо росія стоїть вже років 300, і вона вас ще не пограбувала, не згвалтувала, не вбила - це ви напевно якось не ту росію маєте? Чи просто не так взаємодієте?StTechnik: ↑ 23.10.2025 13:50 А если у меня 11 стоит почти с момента ее первого выхода и у меня ничего не взломано/не пропало/без глюков/и т.д. - это я наверно какую то не такую 11 поставил? Или просто не так ею пользуюсь?
Я не специалист, поэтому спрашиваю когда мне начинать переживать.![]()
Ви не спеціаліст, тому питаєте коли перейматись.
Коли вб'ють тоді і переймайтесь, рожевим поні то непотрібно, та навіть шкідливе, м'ясо не смачне у рожевого поні буде, а ви ж не хочете образити смакові рецептори росіян!?
Аналогію сприймайте як вам зручно, адже "якщо не зі мною то і нема" чи люди "плоска земля" не мій профіль, тут я не фахівець.
-
StTechnik
Member
Ясно понятно. Дальше не читал.Аціо: ↑ 23.10.2025 14:49А якщо росія стоїть вже років 300
-
Gold_Star
Member
Аціо: ↑ 23.10.2025 14:49А якщо росія стоїть вже років 300, і вона вас ще не пограбувала, не згвалтувала, не вбила - це ви напевно якось не ту росію маєте? Чи просто не так взаємодієте?
А що якщо росією керує ШІ розроблений в майкрософті?Аціо: ↑ 23.10.2025 13:45Адже ота так би мовити сутність, та після неї бал сатани з канібалістичною оргією здасться дитячим святом, все набагато гірше ніж уявляють собі найпесимістичніші песимісти.
А шлях якраз 11 вінди це надання засобів та можливостей ШІ.
-
n+gibat[]r
Member
Все там норм на Windows 11, але з одним "Але" - ставити не новiше нiж 23H2MqM: ↑ 23.10.2025 13:12 Зе один аргумент перейти на Віндовс 11, так прибічники нової вінди?![]()
Приватність до побачення![]()
Все що новiше вже пишуть не досвiдченi iндуси за миску рису як було за часiв Windows XP/7/8/8.1/10 а бiльшою частиною ШI, i багiв там тепер немiряно
-
doc-oc
Member
Хотят учить свои продукты благодаря моим действиям?! Пусть хорошо мне за это платят, иначе на х… идут 
-
Тихий Зверь
Member
Ші більш послідовніша ніж мразі-расіязі.Gold_Star: ↑ 23.10.2025 15:01Аціо: ↑ 23.10.2025 14:49А якщо росія стоїть вже років 300, і вона вас ще не пограбувала, не згвалтувала, не вбила - це ви напевно якось не ту росію маєте? Чи просто не так взаємодієте?А що якщо росією керує ШІ розроблений в майкрософті?Аціо: ↑ 23.10.2025 13:45Адже ота так би мовити сутність, та після неї бал сатани з канібалістичною оргією здасться дитячим святом, все набагато гірше ніж уявляють собі найпесимістичніші песимісти.
А шлях якраз 11 вінди це надання засобів та можливостей ШІ.![]()
-
dead_rat
Member
Ладно ігри, ця зараза спалить пароль до банку 
-
daesz
Member
Сорян wcftech, у мене немає game bar сміття взагалі.
-
Draqoon
Member
Яка приватність коли ракета чи дрон залетить...це взагалі пофіг, СБУ, дбр та тцк про мене всю інфу знає...MqM: ↑ 23.10.2025 13:12 Зе один аргумент перейти на Віндовс 11, так прибічники нової вінди?![]()
Чекаю коли шахеди будуть палити банківські картки через сімки як орлани і викрадати гроші у людей в тилу....
-
MqM
Member
Якась цілковита паранойяDraqoon: ↑ 23.10.2025 17:41Яка приватність коли ракета чи дрон залетить...це взагалі пофіг, СБУ, дбр та тцк про мене всю інфу знає...MqM: ↑ 23.10.2025 13:12 Зе один аргумент перейти на Віндовс 11, так прибічники нової вінди?![]()
Чекаю коли шахеди будуть палити банківські картки через сімки як орлани і викрадати гроші у людей в тилу....![]()
Дрони про вас точно не знають, і особисто за вами полюють *намагаюся заспокоїти*
-
Nehrk
Member
shutUp10++ надеюсь все в курсе? Спросите своего консультанта ChatGPT Claude/Gemini:)
-
Rosberg
Member
ШІ - це велика, роздута бульбашка. Пхають оце... всюди. Скоро унітази будуть зі ші.
-
Draqoon
Member
Я думаю краще знаю, що за мною полює. Найгірше це ждун на оптоволокніMqM: ↑ 24.10.2025 04:34Якась цілковита паранойяDraqoon: ↑ 23.10.2025 17:41
Яка приватність коли ракета чи дрон залетить...це взагалі пофіг, СБУ, дбр та тцк про мене всю інфу знає...
Чекаю коли шахеди будуть палити банківські картки через сімки як орлани і викрадати гроші у людей в тилу....![]()
![]()
Дрони про вас точно не знають, і особисто за вами полюють *намагаюся заспокоїти*
Відправлено через 26 секунд:
Японці 100% вже таке зробилиRosberg: ↑ 24.10.2025 08:59 ШІ - це велика, роздута бульбашка. Пхають оце... всюди. Скоро унітази будуть зі ші.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Взагалі-то вже і унітази з ним.Rosberg: ↑ 24.10.2025 08:59 ШІ - це велика, роздута бульбашка. Пхають оце... всюди. Скоро унітази будуть зі ші.
Навіть матраци вже роблять з ШІ, матраци, Карл!
І воно починає творити дичину, коли гепається AWS, тому що... тому! Світ підписок-сервісів-бла-бла-бла.
https://www.cnet.com/health/sleep/owner ... ws-outage/
-
SergiusTheBest
Member
Там можуть бути питання з ліцензією на контент. А тут користувачі самі добровільно віддають все.
P.S. Переходьте на Linux.