Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю
Новости
Последние статьи и обзоры
За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю
-
Sailor Popeye
Member
Причому це буде якась корейська/китайська грінділка, це треба буде ще платити гроші, щоб цей ШІ гріндив та сам грав поки гравець спить)yariksom: ↑ 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю![]()
-
daesz
Member
Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
-
1234waltz
Member
Тим часом той самий "якісний контент від прохвесіаналів":При цьому він наголошує на тому, що єдиним способом зберегти можливість отримувати доступ до якісного контенту від професіоналів є пряма підтримка від аудиторії.
1. Джинса за грощі видавців, з нахвалюванням.
2. Написання статей на тему франшиз, без найменого уявлення про їх бекграунд.
3. Тонни копірайтерської води.
4. Ігнорування успішних інді тайтлів, за які не платять видавці (і яких оглядають тільки стрімери "непрофесіонали").
-
Ararat
Member
Втрата. Страта это казнь.daesz: ↑ 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
-
Sailor Popeye
Member
Враження найбільша причина це падіння переглядів цих сайтів, скандали з їх оглядами на ігри та оцінки, коли закривають очі на проблеми та витягують продукт.
Та і які вони журналісти, продовження піар компанії для чергової гри від виликого видавця.
Ось і дивляться зараз люди ютуберів, яким довіряють
Та і які вони журналісти, продовження піар компанії для чергової гри від виликого видавця.
Ось і дивляться зараз люди ютуберів, яким довіряють
-
unique-neon
Member
Який сором, повістку тепер навалить ШІ без душі.
Що цікаво, не знаю жодного звільненого ігрожура, видно не читав.
-
Polaroid1962
Member
Зменшення переглядів - основна причина. І вона напряму залежить від якості. Ігровий журналіст - це буквально мем.
-
yariksom
Member
Колись читав, що в грінділках (поки гравця в дома нема чи зайнятий) працювали живі китайці за немалу копієчку, тепер й вони втратять роботуSailor Popeye: ↑ 24.10.2025 08:58Причому це буде якась корейська/китайська грінділка, це треба буде ще платити гроші, щоб цей ШІ гріндив та сам грав поки гравець спить)yariksom: ↑ 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю![]()
Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.unique-neon: ↑ 24.10.2025 09:10 Який сором, повістку тепер навалить ШІ без душі.
Якщо все робитиме ШІ воно (на можу не вживати середнього роду відносно такого "інтелекту"), ніби в стані циклу, повторюватиме саме себе.
-
unique-neon
Member
Ото часи були, тепер же в китайських грінділках фармить західний світyariksom: ↑ 24.10.2025 09:27Колись читав, що в грінділках (поки гравця в дома нема чи зайнятий) працювали живі китайці за немалу копієчку, тепер й вони втратять роботу
-
yariksom
Member
Страта это американская запеканка или сытный омлет, приготовленный из слоев хлеба, яиц и сыра, а также может содержать мясо, овощи и другие ингредиентыArarat: ↑ 24.10.2025 09:02Втрата. Страта это казнь.daesz: ↑ 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
-
unique-neon
Member
На цю тему - коли щось шукаю на тему ігор чи техніки, часто потрапляю на сайти, де купа води і все самоповторюване. І так було ще до ШІyariksom: ↑ 24.10.2025 09:33Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.
Якщо все робитиме ШІ воно (на можу не вживати середнього роду відносно такого "інтелекту"), ніби в стані циклу, повторюватиме саме себе.
-
yariksom
Member
А тепер буде тільки і виключно воно.unique-neon: ↑ 24.10.2025 09:36На цю тему - коли щось шукаю на тему ігор чи техніки, часто потрапляю на сайти, де купа води і все самоповторюване. І так було ще до ШІyariksom: ↑ 24.10.2025 09:33Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.
Якщо все робитиме ШІ воно (на можу не вживати середнього роду відносно такого "інтелекту"), ніби в стані циклу, повторюватиме саме себе.![]()
-
unique-neon
Member
Мушу встрягнути в цю дискусію. Страта - це пласт, прошарокyariksom: ↑ 24.10.2025 09:35Страта это американская запеканка или сытный омлет, приготовленный из слоев хлеба, яиц и сыра, а также может содержать мясо, овощи и другие ингредиенты![]()
-
yariksom
Member
Ви помиляєтесь, "Страта" - роман Марини та Сергія Дяченків, що вийшов у 1999 році.unique-neon: ↑ 24.10.2025 09:38Страта
-
dead_rat
Member
А я так і уявив, що їх пострачувалиdaesz: ↑ 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
-
Shaolin_Style
Member
Зачем читать мнение продажных журналистов если можно читать нейрослоп от ИИ? 
-
Stamb
Member
Все заслужено, огляди які не мають нічого спільного із реальністю і стандартна картина коли так звані критики хвалять гру, а оцінки гравців - ні. Туди їм і дорога. Більше переглядів для адекватних ютюберів буде.
-
Draqoon
Member
пофіг, художник має бути підним шоб робити контент
-
MqM
Member
Вже зараз є ші, які грабть ігри! Навіть онлайн ігри, один ютубер натренував ші на гру КС2 з реальними людьми.yariksom: ↑ 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
З сюжетними іграми складніше, бо треба щоб хтось на ній натренував по всім патернам
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Саме тому ми бачимо багато творчості з гетто?Draqoon: ↑ 24.10.2025 12:36 пофіг, художник має бути підним шоб робити контент