нео65 кор плюс підвезли
- спойлер
колір -- монблан, обважувач-латунь, солдер пцб, алю плейт, додаткові вставки з нержавійки в відсіки для батарей.
і навіть плейт форк в комплект поклали, що направду приємно. користуєтесь такою штукою? вкрай корисний інструмент
Відправлено через 1 годину 18 хвилин 51 секунду:
підбиває запаяти блеки мх2а, але з іншого боку скільки вже можна цих черрі блеків
була ідея запаяти оригінальні франкен BCP, але лонг-полли щось не хочеться, дістав альпаки в2, вирішую між ними і блеками поки змащую стаби
Відправлено через 1 годину 30 хвилин 17 секунд:
дуже несподівано в протистоянні світчів на запаювання перемогли
- спойлер
- черрі блек мх2а (L+F+SS)
- спойлер
-
- спойлер

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
у нео і у кукея такі маленькі отвори для металевих пінів світчів, що в них навіть мілл-макси не лізуть
не те, щоб у мене були наміри мілл-максити цю пцбшку, просто спостереження
комплектні стаби прямо класні! краще ніж дюроки в3, які поклали до ткд pt. 1/75
нео їх значно покращили з часів комплектних стабів, які йшли з принаймні з моїм нео ерго
(цей борд і зараз продається, може зараз вже кладуть оновлену ревізію)
відкрутив латунний обважувач, щоб вставити в відсіки для батарей куплені SS-брусочки, а вони там вже стоять, курча мать
- спойлер

ну йоли пали, 5 баксів в трубу
але, скоріше за все це я десь не дочитав, що вони йдуть в такій комплектації з wired pcb-шками
на вибір юзеру пропонуються 2 варіанти маунту: о-рінг й отакі гаскет-ніжки, які я і обрав:
- спойлер

при штучному освітленні навряд гейфон дозволить передати колір, але, на мій смак, це прям 10/10
- спойлер

дизайн же в цілому досить простий, але нічим особливо не напрягає, нормальний дизайн за ці гроші. мені не дуже подобається новий логотип нео на обважувачі, але його не видно в роботі тож можна сказати мінус не суттєвий
поки остаточно не визначився, наскільки він сюди пасує, але спробував поставити поки гмк коппер, заради чого я його нарешті розпакував:
- спойлер

Відправлено через 36 хвилин 33 секунди:
що стосується перших вражень по звуку, то одним словом це імба. той випадок, коли це наіменування як ніколи доречне. у мене трохи є з чим порівняти звучання фоамлесс клавіатури з черрі блеками на фулл-алю, і я в захваті від цього бюджетного борду. як можна ставити аж настільки невисокі ціни на ТАКЕ я фіг його знає

схоже враження у мене було хіба що від сайкл7, але він дещо інший, не краще і не гірше, просто інший.
в тому варіанті білда, який я описав вище, тайпінг однозначно не м'який, хоча тим, кому захочеться пом'якше, завжди варіант поставити орінг маунт, трохи втративши в звучанні. ну і звісно можна взяти пластиковий плейт. я до того як отримав посилку навіть було подумав, що дарма я взяв тільки алю, але послухавши клавіатуру вживу, то це скоріше той випадок, коли алю це саме те, що лікар прописав, максимально пасує, як на мій смак. пластиковий плейт може якось докуплю, як буду щось у них ще замовляти, наприклад нео 80ку, хєхє, але це зовсім не обов'язково саме в цьому випадку
Відправлено через 25 хвилин 22 секунди:
якщо порівняти з буквально недавно зібраним ткд 1/75
(теж чудовій клавіатурі, імхо), то, поклавши руку на серце, нео справив навіть краще враження. Що б я виділив особливо:
+ оригінальний, незвичний колір та відмінний анод
(як завжди у квертікейс)
+ продумана конструкція, два варіанти маутну, можна навіть зібрати плейтлесс
+ важкенька і якісно зроблена
+ дуже дешево коштує
але враховуйте доставки! 2 в сумі (китай->штати, та штати->Україна) обійшлись майже в $80)
+ в комплекті жирні стаби та щедрий набір аксесуарів
+ ультра потужний звук за ці гроші
+ повноцінна ХС пцб, доступні бездротові варіанти, для тих кому це цікаво
вердикт -- дуже важко знайти причини не купувати цю клавіатуру, якщо ви обираєте щось подібне в цьому бюджеті. перше, що приходить в голову це:
- вам подобається більш глибоке, дещо м'ютед звучання
але в цьому випадку треба просто брати той же нео65 але з Cu-серії
решта мінусів, на мій погляд, є несуттєвими і навряд можуть стати ділбрейкерами. комусь, звісно щось типу відсутності ргб може стати на заваді, але я висловлюю тільки свій погляд і на істину в останній інстанції, як і завжди, не претендую