Ну добре, а лай..м нащо відеокарту намазали то
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS пропонує відеокарту Radeon RX 9070 XT у стилістиці Call of Duty: Black Ops 7
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить ASUS пропонує відеокарту Radeon RX 9070 XT у стилістиці Call of Duty: Black Ops 7
-
Leqi
Member
Але самої гри в комплекті не буде. 
-
Geinz21
Member
Генії маркетингу
-
FurryGentleman
Member
Напоминаю как выглядит "лучше" от амд
- спойлер

-
denizen
Member
8pin x 3 намано так живлення вони прикрутили
-
Afit
Member
Вже аж дикувато бачити беспроблемні роз'єми, в кількості більше 2 штукdenizen: ↑ 22.10.2025 10:39 8pin x 3 намано так живлення вони прикрутили
-
Евгений King
Member
Це ще й лімітед едішн, всього 1000шт по ціні золотих будуть відпускати.
-
bes
Member
а что за козел на ней нарисован ? это какой то лор COD ?
-
Enjthesilence
Member
8пін настільки ж "беспроблемні" як і 12vhpwrAfit: ↑ 22.10.2025 10:43Вже аж дикувато бачити беспроблемні роз'єми, в кількості більше 2 штукdenizen: ↑ 22.10.2025 10:39 8pin x 3 намано так живлення вони прикрутили![]()
-
Afit
Member
Вперше про проблеми з вигоранням я почув саме с приходом нового стандарту від Nvidia. Звертати увагу на випадки з недолугими перехідниками з molex, дешевими блоками, з тонкими проводами та ін, я до уваги брати не збираюсь.
-
Enjthesilence
Member
да ваше право звичайно) то ж просто кожен окремий випадок не фуфлижать на форумі, а так в гуглі все, що мені тут ще додати)Afit: ↑ 22.10.2025 13:28Вперше про проблеми з вигоранням я почув саме с приходом нового стандарту від Nvidia. Звертати увагу на випадки з недолугими перехідниками з molex, дешевими блоками, з тонкими проводами та ін, я до уваги брати не збираюсь.