Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

daesz
Звичайний гравець все одно не отримає максимальну кількість круток, особливо в перші патчі, бо пройти ендгейм можуть тільки донатери.

Я кілька днів не грав в ігри, зараз знову повернувся і ловлю себе на думці, що NIKKE та BrownDust2 починають дратувати. Для цих двох ігор треба найбільше часу на дейліки. І хоч тут є автобій, але в кожній грі є купа менюшок, які потрібно клікати. Якщо в Chaos Zero Nightmare також буде купа менюшок, а швидше всього що так і буде, то я мабуть не буду в неї грати. Спробую, але якщо дейліки вимагатимуть багато часу, то нафіг треба.

В Honkai: Star Rail енгейм якось різко став дуже важким. До цього патчу я проходив весь ендгейм майже без проблем, а зараз не можу його пройти. І хоч я ледь-ледь зміг пройти Memory of Chaos завдяки новому безкоштовному Дань Хену, але і Pure Fiction та Apocalyptic Shadow стали важче. Для всього треба нові персонажі Амфореуса і бажано майже всі. Отримати без донату їх неможливо, навіть з підпискою та БП ти всіх не забереш, хіба що у тебе дуже лакерський аккаунт.
daesz
Member

Kirakishou
https://www.reddit.com/r/ChaosZeroNight ... bal_vs_cn/
x)

Що до круток, то тут швидше те, що р1999 мав вищі рейти (1.5% проти 1%), відсутність вепон банера повністю (хоча в ЦЗН імхо найкращий тейк на вепон банери взагалі, ти отримуєш ще одного персонажа, з окремим ВА, анімаціями, який присутній в кемпах під час відпочинку, це те, що 2 з половиною пікселі яких ти пів час бою ніколи не бачиш всерівно).
Що до дейликів - то тут сам геймплей буде займати купу часу, можу це вже зараз вам вказати; фактично побудова деки виглядає як : ти починаєш роуглайк ран тільки із базовими картами всіх персонажів (трьох), ціль на ран - позбутись всіх базових карт, та отримати всі едвенс карти, викинути карти можна тільки в спеціальних кімнатах під час рану і ці "кімнати" попадаються на рандомі, тобто не всі вийде викинути за перший же ран; олсо деякі карти мають епіфанії (щось типу мутацій в кращу версію самої себе) і в деяких випадках від епіфаній буде повністю залежати плейстайл того чи іншого персонажа, тож ще більше РНГ для роулайку. Тому доведеться пробувати доти, доки не попадеться той самий ран :)

Відправлено через 12 хвилин 59 секунд:
Щоб було більш зрозуміло :
спойлер
Изображение
Стандартні карти (оранжева рамка) - це з якими починаєш ран (+его скіл, типу улька), унікальні карти (червона рамка) - це ті які хочеш отримати (по при це викинувши стандартні, бо погодьтезь (в даному конкретному випадку) - 180%+100% за 1 "крок" це більше ніж просто 100% дамаги).
Далі, епіфанії; стандартної карти
спойлер
Изображение
чи унікальної
спойлер
Изображение
Епіфанію карти можна отримати тільки одну, і в залежності від плейстайлу - "найкраща" не завжди одна й та сама :)
Це на прикладі Реноа, остання епіфанія флауер оф девоуред фейт міняє плейстайл. Загалом - ти не хочеш грати її дірж булет взагалі, просто тримаєш в руці, в кінці ходу вони автоскидаються і дамагпють рандомного ворога за кожну скинуту карту, але якщо взяти останню епіфанію - кост падає з 1 до 0, тобто грати їх вигідніше, бо можна обирати ціль кого вони будуть атачити, але тоді одна із карт стає мертвою (резолют асаут), бо вона дискардить всі дірж булети з руки та отримує +80% дмг за кожну до величини нюка).
Последний раз редактировалось daesz 19.10.2025 21:56, всего редактировалось 2 раза.
Kirakishou
Member

daesz
Ну, тоді нафіг таку гру. Мені не треба ще одна гра, яка буде жерти ще більше часу. Я майже повністю забив на інші хобі через ці гача-ігри. Просто якщо я почав грати в гру і навіть якщо я туди не донатив, то мені потім важки її дропнути. Навіть зараз я граю доти, доки не вигораю і тоді забиваю на всі ігри на деякий час, навіть не заходжу забирати куплені нагороди. Потім знову починаю грати. Буває, навіть встановлюю якусь, яку колись вже дропнув і продовжую в неї грати. Я можу дропнути гру якщо мене довго скамить гача і мені це набридає. Тоді зі злості можу видалити гру. Я вже тут не перший місяць розповідаю, що хочу дропнути половину з того, в що граю, але коли доходить до діла, то тупо не можу це зробити. Бо мені тоді тупо нічим зайнятися, я сиджу і туплю на ютубі. Не можу навіть нормально повернутися до перегляду аніме, потрібно робити зусилля, щоб почати. Але коли почав, то дивлюся його запоєм і отримую таку кількість емоцій, яку не дають гача-ігри.
daesz
Member

Kirakishou: 19.10.2025 21:50Я майже повністю забив на інші хобі через ці гача-ігри.
Саме тому я ніколи не граю більше двох гач одночасно. Якщо геймплей перестає мені приносити задоволення і я захожу в гру щоб якісь там 80 гемів в день получити, а не отримати задовлення - це рутина, а не задоволення :)

Якби всі аніме були одинаково цікаві, в мене бажання їх дивитись пропадає як тільки я попадаю на якусь "муру". І дропати не хочеться, і бажання дивитись немає. От зараз дивлюсь джуджуцу кайзен, не хоче висловлюватись, але якась відверта по*б*та. Але й глянув вже 17 епізодів, і не хочеться дропати :-/
Тож саме погана якість самих анімешок (в окремих випадках) заважає мені "повернутись" до перегляду анімешок в цілому.
Kirakishou
Member

daesz
Я теж колись не дропав аніме, але зараз легко його дропаю. Просто зараз я можу по кільком епізодам визначити, чи це аніме буде для мене цікавим. Буває, навіть по постеру чи опису все зрозуміло.
До речі, у мене закінчилися підписки в іграх і я думаю, що не буду їх продовжувати. Ця фігня якраз і є тим, що змушує тебе заходити в гру кожен день. Вони ще й так хитро зробили, що нагороди не приходять на пошту, а треба тупо заходити в гру. Хоча китайця приходять на пошту. А ще невідомо, чи взагалі буде можливість грати в ігри. У мене немає ноутбука, який їх потягне – у мене звичайні прості ноутбуки з вбудованою відеокартою. А екофлоу, який зможе потягнути мій ПК, є тільки на роботі. Грати на смартфоні з 30 фпс незручно. Може якраз відключення світла і будуть причиною дропнути деякі гача-ігри.
daesz
Member

Kirakishou: 19.10.2025 22:09Просто зараз я можу по кільком епізодам визначити, чи це аніме буде для мене цікавим.
Я після 6 епізодів розумів, що мені джуджуцу не подобається, але я чомусь надіявся, що воно стане кращим :-/ Теж саме в мене було із демон слеєром, глянув 1 епізод - і мені не зайшло (мальовка класна правда). Я не продовжував дивитись, а зараз от думаю, мб й глянув би 1 сезон після джуджуцу, вдруг воно дальше краще стане (хоча, напевно, не стане).
Kirakishou: 19.10.2025 22:09Ця фігня якраз і є тим, що змушує тебе заходити в гру кожен день.
Ця фігня - це якраз те, через що гачу потом важче дропнути, бо підсвідомість така "ну ти ж гроші на неї витратив" :(
Kirakishou
Member

daesz: 19.10.2025 22:18Ця фігня - це якраз те, через що гачу потом важче дропнути, бо підсвідомість така "ну ти ж гроші на неї витратив" :(
Це правда, але якщо гра перетворюється на відверте лайно, навіть це не допоможе змусити в неї грати. Багато донатерів спокійно дропнули Геншин і ХСР. Мене в іграх більше тримають персонажі, а не витрачені гроші. Ну і той факт, що грати в гачі вже стало звичкою.
В Стімі є ігри, які придбав, але навіть не пройшов їх. Тобто навіть гроші не змусять грати в гру, якщо зараз ти не хочеш в неї грати.
daesz
Member

Kirakishou
в мене комплексний підхід, мені в грі має подобатись все, щоб я на неї час витрачав. Якщо історія "шляпка" - це майже завжди перша причина лівнути, якщо дев вважає мене за ніщо і додає кілограми рутини - друга причина (я розумію, що в гачах без рутини неможливо, але геймплей має бути максимально різноманітним, щоб компенсувати цю рутину), якщо гача не достатньо щедра - ще одна причина. Артстайл/персонажі, хоча тут таке що сьогодні ніби й немає персонажів які подобаються, а завтра можуть додати.

Імхо, якщо просто хочеться колекціонувати персонажів, то купляти статуетки напевно краще і дешевше :)

Відправлено через 10 хвилин 53 секунди:
https://www.reddit.com/r/ChaosZeroNight ... this_game/
Ось ця тема мб буде цікава вам :)

Відправлено через 2 години 8 хвилин 9 секунд:
lewerlin
щойно дізнався, що по аркнайтсу якісь турніри навіть влаштовують :gigi:
https://www.reddit.com/r/arknights/comm ... ames_2_pv/
Kirakishou
Member

Щойно дізнався інформацію про скін Вівіан в Зенлессі і офігів від того, як вони грають на фомо. Пам’ятаєте, я розповідав, що вони в Зенлессі дають симпатичний скін для Вівіан, якщо ти протягом двох патчів витратиш 180 круток. І проблем з цими крутками немає, судячи по підрахункам, їх можна буде отримати ф2п. Але цей скін після цього івенту буде недоступний в магазині протягом півроку. І хоч я витратив ці 180 круток, бо я хочу цього персонажа і скіпнув його минулого разу, але кому не подобається жоден із персонажів цього та наступного патчів не будуть зливати крутки. Хіба що будуть рерани якихось інших персонажів. І все тому, що після цих двох патчів, протягом яких можна отримати скін Вівіан, має бути персонаж рівня Міябі – також войд хантер, у якої ще й нормальний дизайн, на відміну від персонажів цього та наступного патчів. Вони хочуть щоб люди витратили всі крутки, щоб на патчі войд хантера люди купували паки.
daesz: 20.10.2025 01:48Ось ця тема мб буде цікава вам :)
Подивимося. Але враховуючи, що це корейська гра, я сумніваюся, що гра в плані дейліків та вікліків вимагатиме менше часу, ніж Зенлесс і ХСР. Я щойно хвилин за десять зробив дейліки в Геншині, ХСР та Зенлессі зі зливом смоли, а тепер вже півгодини роблю дейліки в Нікке і БД2, тобто в корейських іграх. І мені це починає набридати. Якщо там на дейліки також треба буде багато часу, то мені є в що грати. Заберу персонажа з улюбленою сейю та й на цьому заспокоюся. Тим більше, що на горизонті є інші нові ігри.
daesz
Member

Kirakishou: 20.10.2025 19:52Вони хочуть щоб люди витратили всі крутки, щоб на патчі войд хантера люди купували паки.
Це от ще один доказ тому, що жодна із цих компаній яка робить гача ігри - не є нашими "друзями". Їхня єдина ціль - заробляти гроші, а на комюніті їх грубо кажучи пофіг.
Kirakishou
Member

Як і очікувалося, вона в моєму смаку. Загалом вони вміють розвести на гроші такими трейлерами і персонажами. Втім я гроші витрачати не буду, у мене є крутки до піті. Якщо вчергове програю – тим більше не платитиму. Я ще на банері Лауми знав, що Нефер буде крута, але все одно не взяв підписку, бо набридло програвати 50/50 в Геншині.
спойлер
Відправлено через 24 хвилини 13 секунд:
Але трейлер крутий, що в плані візуала, що музика.

Відправлено через 44 хвилини 32 секунди:
Що не кажіть, але Хойо вміють робити трейлери. Трейлери Кафки з музикою Вівальді, трейлер Ахерон, а потім ще один з Ахерон та Лебедем, трейлер Спаркл. В Зенлессі також багато класних трейлерів.
До речі, в Едо має бути SP-версія Спаркл. А ще SP Хімеко. А ще вони релізнуть Констанцію в 3.8 – це та баришня з відео про банду, яку винесла Ахерон. Ну і очікувана мною Сакура Яе. Де б ще взяти круток на всіх цих персонажів?

Відправлено через 9 хвилин 27 секунд:
daesz
Ось цей вам має сподобатися:
спойлер
Ну чи англійська версія:
спойлер
daesz
Member

Kirakishou
а я знайшов для вас відео :D
спойлер
План не змінився - хочу ролити Реноа, але якщо попадеться будь-яка із комбо МеіЛін+Магна/МеіЛін+Каліф/Рін+Магна/Вероніка+Магна - то напевно залишусь на ньому. Реноа+Магна буде ідеальним реролом в мому випадку :)
Kirakishou
Member

daesz: 21.10.2025 20:29а я знайшов для вас відео :D
Хікасу Йоко вони залишили наостанок, як вишеньку на торті. Мінімум половину цього аніме я дивився, про іншу половину або знаю, або планую подивитися, або починав дивитися, але дропнув. В плані сейю в грі просто вища ліга, та й на Токіо Гейм Шоу гру рекламували не якісь пересічні косплеєрші, а гравюр-айдоли. Думаю, що буду грати в неї. Але мабуть так, як граю в Нікке та БД2. Тобто просто крутитиму персонажів за ті крутки, які можу отримати граючи в гру просто по фану – тобто не напружуючись з ендгеймом та сюжетом, якщо він не цікавий. Власне я зараз так граю у більшість ігор, крім Зенлессу. Тому і можу одночасно грати в так багато ігор.
daesz
Member

Kirakishou: 21.10.2025 22:48сюжетом, якщо він не цікавий
Я бачив двоякі відгуки про сюжет, одні пишуть що лігою вище всього, що є на ринку (в гачах), інші кажуть 5-6/10.
Kirakishou
Member

Щойно встановив STOVE та зробив попереднє завантаження гри. Вже на етапі інсталяції STOVE видно, що в технічному плані це корейський софт. По замовчуванню інсталюється в папку ProgramData. Типова корейська фігня.
Наприклад, БраунДаст2 ти не можеш інсталювати нікуди, крім кореню диску. Ти можеш обрати диск, але встановити можеш тільки в корінь.
Нікке також має нюанси. Один із них це коли ти встановлюєш гру на один диск, але файли гри завантажуються тільки в папку користувача. І це не можна змінити. В БраунДаст2 є хоча б опція завантажити ресурси в ту ж папку, що й сама гра. А ще в Нікке під час оновлення чи завантаження відтворюється один і той же кліп, ще й з поганою якістю в плані картинки, і так може бути довго, бо завантажується кілька гігабайт. Треба тупо вимикати звук.
В Хаос Зіроу Найтмер при попередньому завантаженні відтворюється відео, яке оре на всю гучність. Нафіга вони так сильно викрутили гучність відео? А коли гра завантажилася, тобі показує вікно, що ресурси завантажилися, клікніть мишкою. Воно повертає на початковий екран, починає перевіряти ресурси і знову показує клікніть мишкою. І так по колу. Кнопки вийти з гри тупо немає. Потрібно закривати через комбінацію клавіш альт+ф4.
Впевнений, Хаос Зіроу Найтмер матиме технічні проблеми. Що Нікке, що БраунДаст2 іноді працюють нормально, а іноді мають якісь баги.
Я крім ігор Хойо, Куро та ще Сноубрейк та Р1999 більше із китайських гача-ігор ні в що не грав, але в технічному плані вони вище, ніж корейські. Можна посперечатися і сказати, що Нікке і БД2 це пнг-картинки, але той же Р1999 теж пнг-картинки і вона в технічному плані шикарна. І дохід у неї менший, ніж у Нікке.
Єдина величезна перевага корейських ігор над китайськими – в корейців немає цензури.
Ну а японці, нажаль, вже сильно відстали від корейців, не кажучи вже про китайців. Японці започаткували гача-ігри, але втратили лідерство. Якщо звичайні ігри завдяки відомим ІР вони ще можуть робити, то гача-ігри – ні. Виключення типу УмаМусуме є, але вона ближче до пнг-картинок. Це не гра рівня того ж Геншина.

Відправлено через 3 хвилини :
daesz: 21.10.2025 23:19Я бачив двоякі відгуки про сюжет, одні пишуть що лігою вище всього, що є на ринку (в гачах), інші кажуть 5-6/10.
Сюжет кожен по-своєму сприймає. Наприклад, мені сюжет Зенлессу дуже подобається, але Saintontas на ютубі каже, що він просто дно. Тому тут треба самому читати.
daesz
Member

Kirakishou: 21.10.2025 23:52Щойно встановив STOVE та зробив попереднє завантаження гри. Вже на етапі інсталяції STOVE видно, що в технічному плані це корейський софт. По замовчуванню інсталюється в папку ProgramData. Типова корейська фігня.
Так підбісив цей стов вчора, що слів нема. Маю на диску F папку "Games", куди інсталюю всі не стімовські дрібні ігри + дрібні гачі. Воно по замлвчуванню в папці games створює ще одну папку games, а потім вже всередині другої папки створює папку із грою. Довелось перейменувати games в games1, потім поставити CZN зі стову в games, а після того перекопіювати все з g1 в g.
Kirakishou: 21.10.2025 23:52В Хаос Зіроу Найтмер при попередньому завантаженні відтворюється відео, яке оре на всю гучність.
Я просто мутнув у вінді. Це проблема ще із бети зі слів гфл2 согільдійців.
спойлер
Изображение
Kirakishou: 21.10.2025 23:52Я крім ігор Хойо, Куро та ще Сноубрейк та Р1999 більше із китайських гача-ігор ні в що не грав, але в технічному плані вони вище, ніж корейські.
Я з корейських гач тільки в нікке грав, але буквально декілька тижнів. Але наче не мав із нею жодних проблем.
Kirakishou: 21.10.2025 23:52Ну а японці, нажаль, вже сильно відстали від корейців, не кажучи вже про китайців.
Я із японських пробував тільки ательє реслеріану, вона реально і виглядає, і грається дуже "дейтед" :(
Kirakishou: 21.10.2025 23:55Наприклад, мені сюжет Зенлессу дуже подобається, але Saintontas на ютубі каже, що він просто дно.
Мені він посередньо зайшов, але саме через те, що він старається догодити всім аудиторіям і через має "дитячі" сторітелінг прийоми.
Kirakishou: 21.10.2025 23:55Сюжет кожен по-своєму сприймає.
Факт, мені подобаються серіали по типу true detective (перший сезон), boardwalk empire, the wire, breaking bad, ozark, narcos, narcos mexico. Анімешки, нажаль, рідко "деліверять" на такому рівні. Але я, зрештою, через це й не зациклююсь на перегляді тільки анімешок (і саме через те якщо дивлюсь щось посереднє - мені потім важко заставити себе почати щось інше дивитись) чи тільки серіалів.
Kirakishou
Member

daesz: 22.10.2025 00:02Я просто мутнув у вінді.
Та я теж так роблю, щоб не слухати одне і те саме. Нормальні ігри мають лаунчер, який завантажує ресурси. Корейські ігри якщо і мають лаунчер, то вони через нього завантажують якісь незначні оновлення, а вже потім в самій грі качають гігабайти.
У мене зараз Нікке працює нормально, але раніше гра дуже статтерила. Потрібно було з неї вийти, зайти заново і тоді вона нормально працювала. Ще у Нікке кінчений лаунчер, який накручує перегляд своїх відео на ютубі та постів в твіттері. Це лайно іноді може сильно вантажити процесор. Тому треба блокувати через фаєрвол той браузер, за допомогою якого лаунчер дивиться ютуб.
Atelier Resleriana це просто дно, я теж її пробував. Не кажучи вже про те, що японські ігри мають взагалі неадекватну гачу в плані цін.
Надіюся, що японці хоча б аніме китайцям не просруть. Бо останнім часом з’являється все більше китайських мультиків. І якщо для мене сейю мають значення, для більшості людей сейю пофіг, вони взагалі дивляться в дубляжі. Втім поки що аніме-індустрія нормально заробляє, вони зрозуміли, що аніме можна продавати не тільки в Японії. Зараз вони отримують більше прибутків з глобалу. Та й в плані сюжету, а також в плані цензури китайці нічого зробити не зможуть. Тому це заспокоює.
daesz
Member

Kirakishou: 22.10.2025 00:34Нормальні ігри мають лаунчер, який завантажує ресурси.
ГФЛ2, нажаль, також не нормальна. Але тут хоча б є базовий набір функціоналу на логін скріні.
спойлер
Изображение
Kirakishou: 22.10.2025 00:34Надіюся, що японці хоча б аніме китайцям не просруть.
Японцям не завадило б трохи збільшити варіантивність в жанрах анімешок. Такого стилю як, скажімо, зомбі апокаліпсис в аніме немає взагалі. Та й просто апокаліпсис часто йде як саб жанр, а не основний (до якогось умовного сайберпанку, наприклад; тобто умовний gits, akudama drive чи ergo proxy - умовно можна віднести до апокаліпсису (останній навіть до пост-апо), але швидше завдяки тому, що всі 3 дуже добре вписуються в сетинг самого сайберпанку, а не вибиють тільки якісь певні критерії жанру, щоб оправдати обраний жанр).
Kirakishou: 22.10.2025 00:34вони взагалі дивляться в дубляжі
Я дивлюсь виключно в дубляжі. Але якщо тайтл мені ну дуже зайшов - то я при повторному перегляді дивлюсь в оригіналі (таких тайтлів насправді не багато - aot, gits, psycho-pass, ergo proxy, akudama drive, frieren, akira, grimgar та й ніби все, ще думав vinland saga десь в оригіналі глянути). Ще додам, що дуже багато персонажів, які сподобались в англ дубляжі - не сподобались в оригіналі (японською) взагалі. Але були випадки, коли було й навпаки - персонаж в дубляжі був посередньо озвучений, а в оригіналі він був значно колоритнішим (знову ж таки - вибірка для порівняння у мене не велика, тож якою мовою недограють частіше важко сказати).
Kirakishou
Member

Покрутив банер Нефер в Геншині. У мене було рівно 80 круток, на банері вже було вкинуто 5, якщо не помиляюся. Кидаю 70 – ніфіга. І дає по одній четвірці за 10 круток ще й часто зброю, яка дає мало кешбеку – тобто тотальний скам. Кидаю останні 10 – на першій же крутці Тігнарі, тобто чергова програна 50/50. Думаю, може до кінця ще буде Нефер. Ні, ніфіга. Ну так, то й так. Купувати підписку, а тим більше купувати пак я точно не буду. Міняю кешбек на ще дев’ять круток, кидаю дві чи три крутки – отримую Нефер. І така ситуація у мене вже третій раз майже підряд. До цього я просто програвав на хардпіті і потім отримував на хардпіті. Але коли перестав донатити – теж програю 50/50, але на наступних 10-20 круток отримую персонажа по гаранту.
За п’ять років гри у мене тільки раз був персонаж на першій десятці. Маю на увазі саме банер персонажів, бо в стандарті та сігнах були. Це точно не підкрутка?

daesz
Просто зомбі це не популярна тема в Японії. Але таке аніме є. Особисто я дивився як мінімум два тайтла – Highschool of the Dead та Kabaneri of the Iron Fortress. Але є ще, просто я теж не фанат зомбі. Постапокаліпсис в аніме теж є. Але ви маєте рацію, в більшості випадків це не є основною темою тайтла.
Половину з перерахованих вами серіалів я дивився і я є прихильником першого сезону Тру Детектив, я передивлявся його десятки разів. Просто аніме це дещо інше. Навіть японське кіно чи дорами це інше. Загалом, весь азійський кінематограф. Не треба шукати в них замінник американських серіалів.
Щодо озвучування – особисто для мене кращого озвучування ніж японське просто не існує. Особливо я не люблю американське озвучування аніме. Саме американське. Вони намагаються імітувати японських сейю, але виходе у них це так собі. Навіть деякі ютубери кажуть, що краще б компанії наймали британців озвучувати гача-ігри та аніме.
Простий приклад, я про це ще вчора хотів написати.
спойлер

Американка говорить з однією інтонацією, а Танака Ріе так міняє голос, що непідготовлена людина може не зрозуміти, що це одна людина. Це сейю Хімеко.
Я вам купу таких прикладів можу накидати. Я колись спеціально порівнював американські релізи аніме в плані якості відео, заодно і слухав, як вони озвучують. Більше я цього робити не хочу. Фільми в оригіналі – так, можна. Але не аніме.
daesz
Member

Отримав раннього 5* в 3 клієнтах з 6 з першого ж реролу лол. Магна/Рін/Вероніка (станню не заскрінив), непоганий старт :)
спойлер
Изображение
Изображение
Ответить