Intel розпочала підвищення цін на процесори Core минулих поколінь

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

alexeygalas: 18.10.2025 09:15А мені що з думки блогерів? Зрозумійте - у мене немає любовних почуттів ні до амд ні до інтел - я беру під кожну задачу свій інструмент, який максимально вигідний.
Вам может и ничего, но вам же объясняют почему важна в первую очередь игровая производительность. И почему процы которые в играх хуже не только конкурентов, но и своего же прошлого поколения никогда не будут популярными и хорошо продаваться.
Lorichic: 18.10.2025 13:44Ненастроеный амд это меньшая производительность, а температуры и потребление в комфортных пределах, ненастроеный интел потенциальный труп,
Я в 9800х3д настроил ровно одну вещь - курву на -30. Все. В играх температуры за 50 крайне редко выходят.
alexeygalas
Member

erkins007: 18.10.2025 16:34Вам может и ничего, но вам же объясняют почему важна в первую очередь игровая производительность.
Я і сам це розумію. От тільки в зворотну сторону інші не розуміють, що погані показники в іграх не привід ставити хрест на всьому і позиціонувати продукт як повністю провальний. Так в іграх він не вистрілив. А от в обчисленнях і тепловиділенню він робить чудеса.
спойлер
Я пк на арроу лейк із 10л перебудував в запасний в 3.5л. І він навіть будучи затисненим в 65вт вибив 1620 балів в CB24. Це на 400 більше ніж вибиває мій 9800x3d із ppt 120w. Піка нажаль має низький ккд і брусок вирубається (при pl1 90w він тягне з розетки 180w)
Alligator
Member

alexeygalas: 17.10.2025 19:09Ти знов починаєш свою шарманку про ігрунів ))
У новині:
Intel розпочала підвищення цін на процесори Core минулих поколінь
Наприклад, у Німеччині модель Intel Core i5-14600K за останній місяць подорожчала майже на третину — до 195–200 євро.
Так Core це про Desktop лінійку, яка на 99% про ігри. Те що воно дешевше і майже так само справляется з задачами для робочих станцій замість Intel Xeon E-2ххх чи серверних Intel Gold то інша розмова :gigi:
Аціо
Member

alexeygalas: 18.10.2025 17:30
Я і сам це розумію. От тільки в зворотну сторону інші не розуміють, що погані показники в іграх не привід ставити хрест на всьому і позиціонувати продукт як повністю провальний. Так в іграх він не вистрілив. А от в обчисленнях і тепловиділенню він робить чудеса.
Та хто б сперечався, якби вони минулі покоління не чіпали, ще і після бракованої партії.
А так виходить вони що очікують, що мінус на мінус їм дасть плюс?
-Браковані процесори.
-Нове покоління поступається старим двом у іграх.
-Піднімають вартість на старі покоління процесорів.

Слухайте, та так ще трохи і вони своїми факапами чорну діру відкриють.
Це раніше був мем що кожен у світі став тупіше після цього, а тут я не знаю навіть аналогію важко привести, ну щось на кшталт - вилікуємо хвору ногу відрубанням голови бо у мертвих не буває хворих ніг!?
afhpwnd
Member

Ну просто генії!
Підштовхують до покупки AMD :up:
Vlaad13
Member

14600к на мертвій платформі все ще кращий за нову АМ5, тому ціна і росте.
Nekros
Member

Vlaad13: 19.10.2025 15:12 14600к на мертвій платформі все ще кращий за нову АМ5, тому ціна і росте.
Поменше казки від русні дивись, вони тобі і не таке розкажуть :gigi:
Vlaad13
Member

Nekros: 19.10.2025 17:14
Vlaad13: 19.10.2025 15:12 14600к на мертвій платформі все ще кращий за нову АМ5, тому ціна і росте.
Поменше казки від русні дивись, вони тобі і не таке розкажуть :gigi:
Тобто ти хочеш сказати що тест підроблений і таких фпс інтуль не видає? :laugh:
До речі навіть це тип признав що інтуль зараз топ проц, хоча цей блогер все життя топить за амуде
Найсмішніше те що місцеві червоні фанати ніколи не товаришували з логікою і не можуть дивитися на цифри
daesz
Member

Vlaad13: 19.10.2025 17:21хоча цей блогер все життя топить за амуде
"вірю, я повірив" (с) :D
Vlaad13
Member

daesz: 19.10.2025 17:28
Vlaad13: 19.10.2025 17:21хоча цей блогер все життя топить за амуде
"вірю, я повірив" (с) :D
Це один з перших фанів Амуде ютубу ( звісно після хардварів)
Тільки на відміну від хардварів він тести чесні робить :laugh: і іноді може визнати що в деяких випадках Амуде гірше за інтуль
Nekros
Member

Vlaad13: 19.10.2025 17:37 Це один з перших фанів Амуде ютубу ( звісно після хардварів)
Вірю, я повірив.
Якийсь руснявий ноунейм у масці з вушками з 30к підписниками :gigi:
daesz
Member

Vlaad13: 19.10.2025 17:37Це один з перших фанів Амуде ютубу
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Пєрвий парєнь на дєрєвню, а в дєрєвнє адін дом.
Ferix
Member

купіть нове, а то старе - дорожче :lol:
Vlaad13
Member

daesz: 19.10.2025 19:19
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Пєрвий парєнь на дєрєвню, а в дєрєвнє адін дом.
Гейм ван давно не випускає відосів - до чого він тут?

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Nekros: 19.10.2025 18:29
Vlaad13: 19.10.2025 17:37 Це один з перших фанів Амуде ютубу ( звісно після хардварів)
Вірю, я повірив.
Якийсь руснявий ноунейм у масці з вушками з 30к підписниками :gigi:
а в тебе скільки підписників?
якщо я тобі скину тести де будуть ті самі цифри з каналу де 140к підписників тебе це задовольнить?
чи тобі тільки там де мільон є?
Nekros
Member

Vlaad13: 19.10.2025 23:09 а в тебе скільки підписників?
Я не техно блогер. Звісно що каналу потрібна репутація що би йому довіряти, а там руснявий клоун у масці з вушками сидить 3роки з смішними 30к.
Це теж саме як довіра до твоїх слів, юзеру з рейтингом -5200, ти навіть божевільного Володю переплюнув :gigi:
daesz
Member

Vlaad13: 19.10.2025 23:09Гейм ван давно не випускає відосів
По-перше, до чого тут випускає чи ні?
По-друге, давно = 3 місяці :D
Все життя = 3 роки аж раптом відео робить, з яких навіть менше про амуде :lol:
спойлер
Vlaad13
Member

daesz: 19.10.2025 23:23
Vlaad13: 19.10.2025 23:09Гейм ван давно не випускає відосів
По-перше, до чого тут випускає чи ні?
По-друге, давно = 3 місяці :D
Все життя = 3 роки аж раптом відео робить, з яких навіть менше про амуде :lol:
спойлер
щось я не розумію от що ми зараз конкретно з вами обговорюємо і до чого тут геймван?
я тупо не розумію до чогу тут його канал

Відправлено через 35 секунд:
Nekros: 19.10.2025 23:14
Vlaad13: 19.10.2025 23:09 а в тебе скільки підписників?
Я не техно блогер. Звісно що каналу потрібна репутація що би йому довіряти, а там руснявий клоун у масці з вушками сидить 3роки з смішними 30к.
Це теж саме як довіра до твоїх слів, юзеру з рейтингом -5200, ти навіть божевільного Володю переплюнув :gigi:
ви не відповіли на запитання
на скільки підписників вам потрібен канал? щоб ви повірили відосу
daesz
Member

Яких перших? Ноунейм з каналом якому 3 роки. Це дає якусь авторитетність його тестам (ніт) чи думці (знову ніт), чи робить його першим (взагаєте? ніт).
Навіть гейван з його відео 8 (ВОСЬМИ) річної давності не робить його першим ;)
Vlaad13
Member

daesz: 19.10.2025 23:45
Яких перших? Ноунейм з каналом якому 3 роки. Це дає якусь авторитетність його тестам (ніт) чи думці (знову ніт), чи робить його першим (взагаєте? ніт).
Навіть гейван з його відео 8 (ВОСЬМИ) річної давності не робить його першим ;)
гейм ван не дуже то і топив за амуде - він просто показував його плюси (хоча коли пішов Коструба то вже той тип що залишився топив :laugh: )
а цей тип ходить в червоній куртці і як би топить
ну добре на рахунок тесту що скажете?
він як корректний чи ні?
Nikolay Yeryomenko
Member

Vlaad13
14600K це рівень 7700(X), 9700X. До того ж i5-ті деградують теж. Не даром Intel випустила Core Ultra, бо у Core i(ай) доля тільки опалювати будинки.
Ответить