Дивлячись на обстановку в штатах, я не впевнений, що після падіння Тайваню, США не погрузнуть в громадянській війні. Відповідно перенос виробництва з Тайваню у США нам європейцям ніяк не допоможе.
Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA і TSMC відзначають випуск першої кремнієвої пластини з чипами Blackwell на території США
-
GetOutTheWay
Member
Пропоную обговорити NVIDIA і TSMC відзначають випуск першої кремнієвої пластини з чипами Blackwell на території США
Дивлячись на обстановку в штатах, я не впевнений, що після падіння Тайваню, США не погрузнуть в громадянській війні. Відповідно перенос виробництва з Тайваню у США нам європейцям ніяк не допоможе.
-
KimRomik
Member
Для більшого пафосу вони забули дописати: «Made in Great America!»
-
mrigi
Member
У Тайваня очко жим-жим
-
Inqizitor2022
Member
"Навіть випущені в США пластини зараз доведеться відправляти до Тайваню, де вони будуть інтегровані в готовий продукт. Надалі TSMC планує запустити пакування чипів за передовими технологіями й на американському континенті, але для цього знадобиться ще чимало часу." - в чём тут вообще смысл? Кто и зачем так делает? Это почти отвёрточная сборка в стиле Москвича современного и прочих китайских "шедевров". 
-
zalizo_org
Member
Думаю, трамп все одно не буде вписуватися у війну з китаєм за Тайвань. Тому відсутність на території Тайваню топових виробництв - це скоріше аргумент "проти" війни ніж аргумент "за".mrigi: ↑ 19.10.2025 11:58У Тайваня очко жим-жим
-
yariksom
Member
Думав, що їх в Малайзії пакують.Inqizitor2022: ↑ 19.10.2025 11:59 "Навіть випущені в США пластини зараз доведеться відправляти до Тайваню, де вони будуть інтегровані в готовий продукт. Надалі TSMC планує запустити пакування чипів за передовими технологіями й на американському континенті, але для цього знадобиться ще чимало часу." - в чём тут вообще смысл? Кто и зачем так делает? Это почти отвёрточная сборка в стиле Москвича современного и прочих китайских "шедевров".![]()
-
Enjthesilence
Member
як це "в чому сенс?" вистава для донні, мейк амеріка грейт егейн. на фоні всіх "підсанкційних" поставок зелених карт до китаю, це все виглядає як шапіто)Inqizitor2022: ↑ 19.10.2025 11:59 "Навіть випущені в США пластини зараз доведеться відправляти до Тайваню, де вони будуть інтегровані в готовий продукт. Надалі TSMC планує запустити пакування чипів за передовими технологіями й на американському континенті, але для цього знадобиться ще чимало часу." - в чём тут вообще смысл? Кто и зачем так делает? Это почти отвёрточная сборка в стиле Москвича современного и прочих китайских "шедевров".![]()
Последний раз редактировалось Enjthesilence 19.10.2025 12:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
Не погрузнуть, демократи там настільки просрали всі полімери зі своїми гомотранснеграми, що трамп оно після того як його звинуватили в тому що хоче стати королем випустив ролик де надіває корону і всі йому вклоняються, і нічо йому за це не буде. І це все посеред протестів.GetOutTheWay: ↑ 19.10.2025 11:47я не впевнений, що після падіння Тайваню, США не погрузнуть в громадянській війні.
Штати просто перетворяться на аналог китаю, з політичної точки зору. Бо а чо китайцям можна, а америкосам ні
-
AssayMAS
Member
когда начнётся война - что бы завод по производству ключевых частей для дронов и ракет был уже готовый на территории и под контролем США. А что сча в убыток работает - главное что уже работает, что даёт политических очков при переговорах.Inqizitor2022: ↑ 19.10.2025 11:59в чём тут вообще смысл? Кто и зачем так делает?
-
MqM
Member
То ви ще не бачили тролінг де він на літаку бомбить відходами протестувальників. І йому зовсім не соромно в статусі президента таке поститиScoffer: ↑ 19.10.2025 12:17Не погрузнуть, демократи там настільки просрали всі полімери зі своїми гомотранснеграми, що трамп оно після того як його звинуватили в тому що хоче стати королем випустив ролий де надіває корону і всі йому вклоняються, і нічо йому за це не буде. І це все посеред протестів.GetOutTheWay: ↑ 19.10.2025 11:47я не впевнений, що після падіння Тайваню, США не погрузнуть в громадянській війні.
Штати просто перетворяться на аналог китаю, з політичної точки зору. Бо а чо китайцям можна, а америкосам ні![]()
-
Scoffer
Member
Бачив. Я не здивуюсь якщо ролик перетвориться на реальність. Зрештою північнокорейці бомбили гівниною південокорейців, а трамп черпає натхнення також з його друга кіма.MqM: ↑ 19.10.2025 12:24То ви ще не бачили тролінг де він на літаку бомбить відходами протестувальників.
-
firestarter256
Member
Scoffer
Трампу осталось 2,5 года и следующими Республиканцы, с его косяками и маразмом не будут! А что с трансгенными не так, тебе жить хорошо не дают? Мне на них пофиг, у меня главное семья, сейчас Маму перевожу и пытаюсь дом продать в Крыму
Трампу осталось 2,5 года и следующими Республиканцы, с его косяками и маразмом не будут! А что с трансгенными не так, тебе жить хорошо не дают? Мне на них пофиг, у меня главное семья, сейчас Маму перевожу и пытаюсь дом продать в Крыму
-
Scoffer
Member
Будуть. Буде і сам трамп якщо доживе до тогоfirestarter256: ↑ 19.10.2025 12:29с его косяками и маразмом не будут!
Взагалі-то так, не дають. Перший день повномасштабного вторгнення і бідон розповідає що треба оцих самих рятувати. А інших не треба. Інші то так, скот на убій.firestarter256: ↑ 19.10.2025 12:29А что с трансгенными не так, тебе жить хорошо не дают?
-
dead_rat
Member
Трампу 79, звичайно йому не довго лишилося, але я б не ставив на 2.5 роки
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Тим паче його "дружбани" сі і пу активно лякають за продовження життя. То і цей буде в малому стилі нагинать медиків.dead_rat: ↑ 19.10.2025 13:56Трампу 79, звичайно йому не довго лишилося, але я б не ставив на 2.5 роки
В стосовно Тайваню, думаю буде такий собі гібридний сценарій, зброєю побрякає але потім підуть в радную говєнь через вибори.
-
Scoffer
Member
GetOutTheWay
До піпла все не може дійти в якій реальності вони опинились
Хто не бачив то от відос:
https://www.facebook.com/TELEGRAPH.CO.U ... 964811110/
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
І ще один від венса
https://www.instagram.com/reel/DP-PW_EjRzm/
Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Про рельси вони розказують.
льси.
Нікчемщина, до речі, не сильно відстає, там фашисти вже перші в рейтингу, а ще не вибори. До виборів доберуть скільки там треба голосів і почнуть благодатну справу прочищення населення, все за лекалами 33го року, тоді теж чесно на виборах виграли
До піпла все не може дійти в якій реальності вони опинились
Хто не бачив то от відос:
https://www.facebook.com/TELEGRAPH.CO.U ... 964811110/
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
І ще один від венса
https://www.instagram.com/reel/DP-PW_EjRzm/
Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Про рельси вони розказують.
Нікчемщина, до речі, не сильно відстає, там фашисти вже перші в рейтингу, а ще не вибори. До виборів доберуть скільки там треба голосів і почнуть благодатну справу прочищення населення, все за лекалами 33го року, тоді теж чесно на виборах виграли
-
firestarter256
Member
Scoffer
Ты же в курсе что это пока Трамп есть, не будет его сразу отменят! Там Плешивого нет, чтоб сидеть вечно
Ты же в курсе что это пока Трамп есть, не будет его сразу отменят! Там Плешивого нет, чтоб сидеть вечно
-
Scoffer
Member
firestarter256
Ніхто нічого не відмінить. Забудь про своїх ліваків. Республіканці це на довго. Навіть якщо трамп здохне, то посадять якогось венса, а він неменш кончений ніж трамп.
Ніхто нічого не відмінить. Забудь про своїх ліваків. Республіканці це на довго. Навіть якщо трамп здохне, то посадять якогось венса, а він неменш кончений ніж трамп.
-
firestarter256
Member
Scoffer
Я живу в Колородо (с запахом марихуаны) в Самом Республиканском штате, и да тут Рыжий всех уже достал! Ладно я кофе допил спишемся вечером, то есть утром
Я живу в Колородо (с запахом марихуаны) в Самом Республиканском штате, и да тут Рыжий всех уже достал! Ладно я кофе допил спишемся вечером, то есть утром
-
Scoffer
Member
firestarter256
Трамп - всього-навсього вивіска для мага, котрі намагаються замутити в штатах класичну таку олігархію, і що саме цікаве - їм вдається. Хто буде наступною вивіскою взагалі значення не має. Трамп - значить трамп, не трамп - значить не трамп. Трамп в соло не зміг би всі ці мутки мутити, там працює дуже обширна команда. Так що повторюю свою тезу що про рельси, шпали і якісь там стримування і противаги можна забути. Штати і до того тяжіли до олігархату, але стараннями демократів створили благодатний грунт невдоволення народних мас лівими ідеологіями, на котрому цей самий олігархат нарешті можна виростити. Людь простить все аби лише навели порядок з тими бомжетранснарками і іншими "сильно ображеними" недобитками на дотаціях і позитивних дискримінаціях, котрих навіть у в'язницю не відправляли.
Трамп - всього-навсього вивіска для мага, котрі намагаються замутити в штатах класичну таку олігархію, і що саме цікаве - їм вдається. Хто буде наступною вивіскою взагалі значення не має. Трамп - значить трамп, не трамп - значить не трамп. Трамп в соло не зміг би всі ці мутки мутити, там працює дуже обширна команда. Так що повторюю свою тезу що про рельси, шпали і якісь там стримування і противаги можна забути. Штати і до того тяжіли до олігархату, але стараннями демократів створили благодатний грунт невдоволення народних мас лівими ідеологіями, на котрому цей самий олігархат нарешті можна виростити. Людь простить все аби лише навели порядок з тими бомжетранснарками і іншими "сильно ображеними" недобитками на дотаціях і позитивних дискримінаціях, котрих навіть у в'язницю не відправляли.