Quantic Dream раптово анонсувала MOBA-гру Spellcasters Chronicles

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Quantic Dream раптово анонсувала MOBA-гру Spellcasters Chronicles
Стилистика цікава, тре глянути.
Scoffer
Member

Скільки моба не анонсуй, а в кінці залишаться дота і лол :D
MqM
Member

“ Гравці самі визначатимуть зміни в ігровому світі за допомогою спеціального голосування”
Цікавий експеримент, гравці наголосують :) Головне аби між собою не повбивалися через протиріччя :gigi:
Enjthesilence
Member

мертва гра ще до виходу. rip квантік дрім
Kassatka
Member

Scoffer: 18.10.2025 12:55 Скільки моба не анонсуй, а в кінці залишаться дота і лол :D
Моба повинна бути з камерою дуже високо в пташиному польоті зверху, а не від третьої особи як тут. А так це фігня. Екшен від третьої особи у жанрі MOBA - це не класична моба, подібна до Dota 1 та інших кастомок у Warcraft 3.
Scoffer
Member

Kassatka
Це звісно так, але моба це дота і клон доти для підпивасників з поганою реакцією, і на тому потреба жанру перекрита на 100%. Всі спроби зайти в жанр і закріпитись зазнали невдачі в першу чергу тому що більше таких ігр банально й не треба.
Ekz0rcyst
Member

Scoffer: 18.10.2025 18:44 з поганою реакцією
Це цікаве твердження :) В таких випадках гарним тоном було б написати, що це ваша особиста позиція і не більше.
Vpupkin
Member

Scoffer: 18.10.2025 18:44Це звісно так, але моба це дота і клон доти для підпивасників з поганою реакцією, і на тому потреба жанру перекрита на 100%. Всі спроби зайти в жанр і закріпитись зазнали невдачі в першу чергу тому що більше таких ігр банально й не треба.
А може вони розірвуть шаблони і покажуть щось нове, а може повторять долю двічі покійного парагону.
daesz
Member

Scoffer: 18.10.2025 12:55Скільки моба не анонсуй, а в кінці залишаться дота і лол
Замість тисячі слів. МОВА завжди була комплексним жанром і складним геймплеєм. Бліз такі : ми зробимо казуальну мобу, зразу зі старту анонсували селфхостед турнір із велики призовими.
2 йерс лейтер : ми прийняли рішення про передення ХОТСу в мейнтененс мод :lamer:
Хлопчики, а що пішло не так?
Вони, зрештою, і на ринок мобілок хотіли ввірвались, із своїм арклайт рамблом. Навіть рік гра не протрималась перш ніж попасти в мейнтененс. От що трапляється, коли ти абсолютно не розумієш ринку.
Scoffer
Member

Ekz0rcyst: 18.10.2025 19:47В таких випадках гарним тоном було б написати, що це ваша особиста позиція і не більше.
Це факт, випливаючий з казуальності лолу. В лолі рідко трапляються ситуації коли героя випилюють за півсекунди. В доті - постійно. Не встиг зреагувати на якийсь летючий в тебе стан - сиди в таверні.

Відправлено через 5 хвилин 21 секунду:
А спели в доті ще й пошвидше летять, пошвидше :rotate:

Відправлено через 4 години 11 хвилин 20 секунд:
Я оце ще згадав, в лолі ж немає такого поняття як "анімація атаки", там ще й крипів добивати радикально легше. На треба по сто ігр звикати до кожного героя. Коротше типова казуальна фігня.
До речі не маю нічого проти, комусь же треба виконувати цю функцію. Але "третій зайвий". Для ще однієї моба місця більше немає.
Vpupkin
Member

Scoffer: 19.10.2025 00:37Для ще однієї моба місця більше немає.
От я ніколи не грав ні у доту ні у лол і взагалі не знаю шо таке моба, а оця нова мені зайде і я буду грати, може таке бути?
Scoffer
Member

Vpupkin: 19.10.2025 01:09може таке бути?
Сумнівно. Моба це не про соло-геймінг, це про токсичне комьюніті. :laugh:
waryag
Member

Куди їх понесло? RIP. А могли розвивати своє кінцо...

Відправлено через 9 хвилин 43 секунди:
Подивився трейлер... Вони справді сподіваються на успіх ЦЬОГО там, де провалилися навіть блізи?

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
Scoffer: 19.10.2025 02:08 Сумнівно. Моба це не про соло-геймінг, це про токсичне комьюніті. :laugh:
Моба про соло-геймінг в мультиплееєрній грі і токсичне комьюніті :gigi:
Tetronga
Member

Scoffer: 19.10.2025 00:37
Ekz0rcyst: 18.10.2025 19:47В таких випадках гарним тоном було б написати, що це ваша особиста позиція і не більше.
Це факт, випливаючий з казуальності лолу. В лолі рідко трапляються ситуації коли героя випилюють за півсекунди. В доті - постійно. Не встиг зреагувати на якийсь летючий в тебе стан - сиди в таверні.

Відправлено через 5 хвилин 21 секунду:
А спели в доті ще й пошвидше летять, пошвидше :rotate:

Відправлено через 4 години 11 хвилин 20 секунд:
Я оце ще згадав, в лолі ж немає такого поняття як "анімація атаки", там ще й крипів добивати радикально легше. На треба по сто ігр звикати до кожного героя. Коротше типова казуальна фігня.
До речі не маю нічого проти, комусь же треба виконувати цю функцію. Але "третій зайвий". Для ще однієї моба місця більше немає.
Господи, пост типового дотера. Прямо рівень інтелекту читається в цих рядках і буквах :lol:
Scoffer
Member

Tetronga
А у тебе пост типового підпивасника, котрий не осилив доту :laugh:
SaxOFFoN
Member

Нічого собі тут машина часу в треді, 2015 рік прямо :laugh:
Ответить