Battlefield 6 — огляд шутера нового покоління та графічних технологій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Яке там нове покоління і графічні технології? Там навіть тіні на картах запечені, а не рілтайм, ніби це гра із нульових. І в грі навіть RTX немає, яким хизувалась БФ5. Тобто гра технічно навіть примітивніше, ніж попередня велика частина :D
mult
Member

Vlaad13
Скручування налаштувань в нуль в онлайн іграх, то мабуть для людей яким важлива лише прокачка.
Ну я так підозрюю по крайній мірі :) це люди для яких головна ціль максимально ефективно качатись мабуть.
Стати імбою і всіх нагибать і тп.
Я наприклад не хочу робити з онлайн розваги роботу.
Рутини і в житті вистачає.
Я захожу в них відволіктись, розважитись і насолодитись процесом.
І картинка в цьому грає далеко не останню роль як естетика.
В тих парі онлайн ігор в які я заходжу відпочити в мене графіка максимальна яку тягне ПК.
Хіба що прибираю фсяку фігню типу вінєтки, хроматику, розкачки камери і тп.
Мені головне красота процесу і цікавий геймплей, а прокачка то вже як паралельне доповнення.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди :)
Vpupkin
Member

Tetronga: 17.10.2025 19:12 Яке там нове покоління і графічні технології? Там навіть тіні на картах запечені, а не рілтайм, ніби це гра із нульових. І в грі навіть RTX немає, яким хизувалась БФ5. Тобто гра технічно навіть примітивніше, ніж попередня велика частина :D
За те типу добре працює на старому залізі. Як виявилося це краще продає онлайн шутан ніж тіні і промені, а можна було б і те і те зробити.

Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
mult
Тут немає істини, кожен як хоче, так і грає, на те налаштування і дані. Хай кібератлети ганяються за 0.00001%, то їхня справа.
_Andrik_
Member

mult: 17.10.2025 19:14 Vlaad13
Скручування налаштувань в нуль в онлайн іграх, то мабуть для людей яким важлива лише прокачка.
Ну я так підозрюю по крайній мірі :) це люди для яких головна ціль максимально ефективно качатись мабуть.
В тих парі онлайн ігор в які я заходжу відпочити в мене графіка максимальна яку тягне ПК.
Мені головне красота процесу і цікавий геймплей, а прокачка то вже як паралельне доповнення.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди :)
Все набагато простіше, просто набагато комфортніше грати , а БФ6 має такий темп , що розглядати метеликів ніколи.

Чи ви хочете сказати , що в мульті маєте ціль текстури порозглядати , а не захопити точку . При чому навіть на мінімалках оточення виглядає непогано.Прокачка нідочого, ціль перемогти противника :teacher:
Vpupkin
Member

_Andrik_: 17.10.2025 19:26Чи ви хочете сказати , що в мульті маєте ціль текстури порозглядати , а не захопити точку .
Та якось бісить чикати жертву мордою в мило і дивитися як трава перед носом виростає, ну і тіні у квардатик окреме задоволення, все це видно у динамічній грі.
mult
Member

Vpupkin
Ну я ж і пишу, що кожен заходить за своїм :)
У нас тут на форумі мабуть немає кібератлетів, але люди теж скручують графіку.
Значить комусь це треба.
Аби тільки скручуванням графіки все і закінчувалось, а про чіти щоб люди взагалі забули як явище, ото було б чудово :)

Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
_Andrik_
Для мене картинка має дуже велике значення.
Як я і писав вище, це естетична і геймплейна насолода.
Заходиш в гру відпочивати, і насолоджуватись епіком, а для цього потрібна красота :)
Звісно результати будуть по гірше ніж у тих у кого все скручено і можливо навіть роздільна здатність зменшена, щоб коаще все бачити.
Я це все чудово розумію.
Як писали вище, в кожного своя ціль гри.
Хтось максити по повній, хтось відпочивати.
Для мене все скручувати, це вже по суті рутина і робота.
Це вже не відпочинок.
Кожному своє, я не засуджую тих хто скручує графіку.
На то ці налаштування там і присутні, значить розробник це дозволяє.
Vpupkin
Member

mult
Тому у мене і 5090, щоб мати найкраще поєднання картинки і продуктивності з можливих. DLSS допомогає отримати помітний буст при майже непомітній втраті якості.
mult
Member

Я встигаю по ходу битви насолодитись і епічними падінням літаків і пролітаннями куль і снарядів поряд і вибухами і картинкою.
Мені це приємно від епіка :)
Vlaad13
Member

mult: 17.10.2025 19:14 Vlaad13
я так само думаю тому в мене графа зажди на максимум
_Andrik_
Member

mult
Vlaad13
Vpupkin
Там відмінностей як кіт наплакав :lol:
А в 4к взагалі
Vlaad13
Member

_Andrik_: 17.10.2025 19:55 mult
Vlaad13
Vpupkin
А в 4к взагалі
їх типу мало згоден
але мені так більше подобається - я з цим нічого не можу зробити
_Andrik_
Member

Vlaad13: 17.10.2025 20:05
Vlaad13
Vpupkin
А в 4к взагалі
їх типу мало згоден
але мені так більше подобається - я з цим нічого не можу зробити
Кожен має свій смак , можливості та інше .
Як же є то файно що гра досить непогано оптимізована на старті і налаштуваннь до стобіса, що кожен може підкрутити без особливих втрат в графіці :beer: під свої залізяки
mult
Member

_Andrik_
Ну я мав на увазі не тільки Battlefield.
А і інші онлайн проекти.
Наприклад я ще граю у вар тандер.
В ньому якраз чудово видно різницю між мінімальними і максимальними налаштуваннями графіки.
В мене втановлений максимальний графічний пак більше 100 гігабайт.
Vpupkin
Member

Vlaad13
Vpupkin
А в 4к взагалі
Я по мильтубчику не порівнюю і скоріше за все взагалі ніколи не поставлю низьки налаштування бо, а нахіба? Коли і так добре працює.
_Andrik_
Member

Vpupkin: 17.10.2025 20:21
Vlaad13
Vpupkin
А в 4к взагалі
Я по мильтубчику не порівнюю і скоріше за все взагалі ніколи не поставлю низьки налаштування бо, а нахіба? Коли і так добре працює.
Ну як я написав вище, кожному своє .

Але для себе помітив ще в BF3/4 , хоч на ультрах фпс впирається в 200 , при відключенеі деяких графічних опцій стає набагато комфортніше грати , не знаю як це пояснити, але як є . І чіткіше , і плавніше , і відгук миттєвий при майже непомітний різниці в картинці між ультра та кілька пунктів ультра ,а решта лоу :shuffle:
Vpupkin
Member

_Andrik_: 17.10.2025 20:42І чіткіше , і плавніше , і відгук миттєвий при майже непомітний різниці в картинці між ультра та кілька пунктів ультра ,а решта лоу
А отут вже по-різному може бути, я наприклад не дуже люблю агритися на кущь який внізапна намалювався з нікуди.
У битлі традиційно погані лоди та тіні, куди там знижувати коли воно і на ультрах дно ганебне.
Diablique
Member

Не знаю кому як, але для мене чомусь бф3 був саме тим некстгеном, виглядало шикарно, бф4 вже так не дивувала, але гралося не меньше круто, а потім не моє було, так 5, 1, 2042, потрохи, не скажу що погані ігри, але вже не ті емоції, 2042 купував набагато пізніше, коли Зампела її почав курочити, 6, в цілому прикольна, графона тут не побачив, але ефекти вогонь, ну короче батла, як вона є, єдине що бісить, це меню, плитки, інше думаю ребаланснуть.
Juv4uk
HWBOT OC Team

На мою скромну думку батла одна з небагатьох ігор які стають тільки краще і краще :super:
erkins007
Member

tornadox: 17.10.2025 16:39Збільшує затримку
Вы путаете генератор с апскейлером.
Апскейлер наоборот снижает задержку. Если же брать про ДЛАА, то там задержка увеличивается ровно на разницу в фпс с ТАА - на 3%
stoned
Member

Як би там не було, проте баги з колізією (коли відлітаєш на метрів пять догори) особисто мене змушують завжди посміхатись. :gigi:
Ответить