Потужні часи вимагають потужних рішень
Новости
Последние статьи и обзоры
Intel розпочала підвищення цін на процесори Core минулих поколінь
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить Intel розпочала підвищення цін на процесори Core минулих поколінь
-
Donate
Member
Все ще грають в лідера ринку 
-
Mozdev
Member
Ось це ПОТУЖНІСТЬ 
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Генії... 
-
МОНАХ
Member
► Тактика "миттєвих сокетів" не спрацювала так, як було задумано - наявна кількість "мамонтів" не перекрила бізнес-план - пішла в хід перевірена роками, більш пряма та нагла тактика
... ще б АМД в природі не існувало, е-ге-гей-пістня була б.
-
leif
Member
як вино 
-
Reinmar
Member
МОНАХ
Так у амд вже ціни вище,якщо рівняти аналогічні моделі. Топовий проц взагалі вже 1000$, все ще ціни для людей, народні?
Так у амд вже ціни вище,якщо рівняти аналогічні моделі. Топовий проц взагалі вже 1000$, все ще ціни для людей, народні?
-
leif
Member
а який стосунок має топовий проц до "народних" цін? народне це щось там типу 7500ф і в такому дусі. або навіть пропозиції на вічноживому ам4.Reinmar: ↑ 17.10.2025 13:49Топовий проц взагалі вже 1000$, все ще ціни для людей, народні?
ну і компанія яке має краще іміджеве становище на ринку (кожен школяр знає, що райзен = круто, а інтел то якась пенсіонерська двіжуха) буде ставити вище ціни просто тому що це все одно дозволяє тримати попит на бажаному рівні. безпощадні закони риночку
-
Джон_Иваныч
Member
"Топовий продукт" та "народні ціни" це в принципі поняття несумісні. Топовий продукт це для тих, у хто готовий платити "топову" ціну і так не тільки у амдReinmar: ↑ 17.10.2025 13:49 МОНАХ
-
МОНАХ
Member
► Reinmar, на жаль (для нас), так і саме цей ціновий зазор дає для Інтел (трохи дурнувате, звісно, бо самі ж знижують ціни на нову продукцію, щоб урвати перед АМД, але разом з тим все-одно паразитують тільки на тих, хто таки хоче взяти Інтел, підвищуючи ціни на більш-менш вдалу минулу продукцію) переконання, що "ще не все втрачено". Але тут не цінові зазори потрібно - "як востаннє в житті" - вибирати, а продукт свій робити і пропонувати більш тверезо, а не оці всі "тік"-"так" (з новим, окремим сокетом для "тік"-у і окремим для "так"-у), "енергоефективні" відбраковки як головний тред у повноформатних комп'ютерах і т.д..
► Не являюсь злістним хейтером Інтела (як не був ним по відношенню до АМД в їх дурдомні роки), але цю "стюардесу" (інтеловський маркетинг і т.д.) вже давно пора "закопувати" тим чи іншим чином, бо... цей "цирк" вже попердолило відверто за рамки всякого розумного (і навіть досить давно вже відверто не дуже розумного) "манежу".
Відправлено через 8 хвилин 30 секунд:
"кохав" я такий топ навіть за дійсно народними цінами.
► Не являюсь злістним хейтером Інтела (як не був ним по відношенню до АМД в їх дурдомні роки), але цю "стюардесу" (інтеловський маркетинг і т.д.) вже давно пора "закопувати" тим чи іншим чином, бо... цей "цирк" вже попердолило відверто за рамки всякого розумного (і навіть досить давно вже відверто не дуже розумного) "манежу".
Відправлено через 8 хвилин 30 секунд:
► Може малось на увазі, що от якраз у Інтела зараз їхні топові продукти за народними цінами - по крайній мірі в даному відношенні Інтел ближче до народу і тому в більшій мірі маст-хев, але...Джон_Иваныч: ↑ 17.10.2025 14:01 "Топовий продукт" та "народні ціни" це в принципі поняття несумісні...
-
erkins007
Member
9800х3д 450$Reinmar: ↑ 17.10.2025 13:49 МОНАХ
-
MqM
Member
Навіть в умовному 2004 році топові процесори не були настількими доступними аби бути народними.Reinmar: ↑ 17.10.2025 13:49 МОНАХ
-
Reinmar
Member
MqM
Не знаю, як в 2004, але в 2010 я брав Феном ІІ 965 за півціни від вартості i7...
Не знаю, як в 2004, але в 2010 я брав Феном ІІ 965 за півціни від вартості i7...
-
MqM
Member
Швидше виключеня. А брали на релізі чи під кінець виробництва процесора?Reinmar: ↑ 17.10.2025 14:46 MqM
-
Sanьka
Member
Відчуття, що Інтел скоро сама буде доплачувати аби взяли ту ультру 200 
-
Earanak
Member
Дык у Интела и нету аналогичного старшего мейнстрим проца с Кэшом.Reinmar: ↑ 17.10.2025 13:49 МОНАХ
У нас по Хотлайну новый BOX-овый 9950X3D от 29к грн.
А 9950X от 20к. Не особо понял про какие 1000$ речь идет.
Если уж хочется побухтеть на цены у AMD, то это вам к Тредриперам.
Последний раз редактировалось Earanak 17.10.2025 15:41, всего редактировалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
leif
В точку
В точку
-
alexeygalas
Member
35K в офіціалів. 29 це усілякі сировози.Earanak: ↑ 17.10.2025 15:36У нас по Хотлайну новый BOX-овый 9950X3D от 29к грн.
285K офф має прайс в 29 на сьогодні.
Але так - $1K це вже старт серверного/ws сегменту
Последний раз редактировалось alexeygalas 17.10.2025 15:49, всего редактировалось 1 раз.
-
Earanak
Member
alexeygalas, ну пчел сказал чет там про 'народные' а местные форумчане я так смотрю привыкли вообще с пердей Китайских процы брать по талонам за пачку доширака, так что наши серовозы это еще не так страшно в общем то )))
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Intel розпочала підвищення цін на опалювальні процесори Core минулих поколінь