Новости
Последние статьи и обзоры
Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії
Кто там говорил за лазерганы? Что сейчас скажите?)
-
xIIImaL
Member
Предлагаю обсудить Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії
Но всеравно снайперка в игре - гуано еще то
Но всеравно снайперка в игре - гуано еще то
-
proos
Member
xIIImaL
Почему?
Почему?
-
SmileKnight
Member
Хорошей игре, хорошие продажиproos: ↑ 17.10.2025 09:44 Предлагаю обсудить Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії
Хоть и имею траблы с подключением...но warp пока выручает
Жду компенсацию, про которую они мне говорили
-
Enjthesilence
Member
«команда розробників спиралася на думку фанатів і слідувала одній меті — створити найкращий Battlefield в історії.» - в них не вийшло.
Награв 50 годин - це кастрована трійка.
1) Поганий мап дизайн, дуже кастровані, маленькі карти. І не треба про «2042» в бф3-4 був ідеальний баланс розміру карт.
2) Замало техніки, які там човни, тут навіть літлбьорда нема. «Бф3-лайк»
кажете?
3) Один з найгірших мінусів, не знаю який дебіл це пропустив, але на портал серверах повноцінно працює статистика і мастерінг зброї. Тобто можливо спокійно набити захмарний кд і прокачати всі стволи на ботах за маленький проміжок часу, зробити душніну на прокачці зброї з 50 лвл і хп бусти продавати? Заходь за вечір на ботах прокачай і медальки пофарми всі, граєш на кд? Забудь, додік на ботах будет з кд 30 бігати.
4) як і казав, повна відсутність фішки номерної серії. Нема «леволюшена», нема абсолютно нічого нового.
5) вся зброя відчувається одноманітною, у 3-4 були унікальні стволи, у бф6 віддача слабша за код мв 2019.
Зампела зробив мутанта колди і бф, агресивний маркетинг і хайп зробили свою справу. З плюсів: норм оптимізація, це кращий бф з часів бф1 (2016). Ах, сюжетка - це сюр, я такого сміття давно не бачив. І не треба казати, що у бф сюжетки слабкі, бед компані, 3-4, бф1 2016 передають вітання. Нащо вони тут випустили це посміховисько, питання відкрите. Якщо це «кращий бф всіх часів», прикро за дайс, хоча від дайс там тільки назва. Ключеві люди давно працюють в інших студіях.
Награв 50 годин - це кастрована трійка.
1) Поганий мап дизайн, дуже кастровані, маленькі карти. І не треба про «2042» в бф3-4 був ідеальний баланс розміру карт.
2) Замало техніки, які там човни, тут навіть літлбьорда нема. «Бф3-лайк»
кажете?
3) Один з найгірших мінусів, не знаю який дебіл це пропустив, але на портал серверах повноцінно працює статистика і мастерінг зброї. Тобто можливо спокійно набити захмарний кд і прокачати всі стволи на ботах за маленький проміжок часу, зробити душніну на прокачці зброї з 50 лвл і хп бусти продавати? Заходь за вечір на ботах прокачай і медальки пофарми всі, граєш на кд? Забудь, додік на ботах будет з кд 30 бігати.
4) як і казав, повна відсутність фішки номерної серії. Нема «леволюшена», нема абсолютно нічого нового.
5) вся зброя відчувається одноманітною, у 3-4 були унікальні стволи, у бф6 віддача слабша за код мв 2019.
Зампела зробив мутанта колди і бф, агресивний маркетинг і хайп зробили свою справу. З плюсів: норм оптимізація, це кращий бф з часів бф1 (2016). Ах, сюжетка - це сюр, я такого сміття давно не бачив. І не треба казати, що у бф сюжетки слабкі, бед компані, 3-4, бф1 2016 передають вітання. Нащо вони тут випустили це посміховисько, питання відкрите. Якщо це «кращий бф всіх часів», прикро за дайс, хоча від дайс там тільки назва. Ключеві люди давно працюють в інших студіях.
-
Earanak
Member
Для меня самая большая проблема в игре, это ADS Блум. Хочешь меньше ADS Блума ? Собирай пушку в Precision жертвуя всем остальным. Или ставь курок и тапай как придурок с AR-ок, или стреляй не больше 6-7 пуль за раз, ну и дичь... Мне по этому поводу вспомнился CoD:Vanguard, единственная колда с ADS Блумом, очень неприятный экспириенс. Я будто вернулся во времена CS 1.6, где блум был на всех пушках кроме снайперок. Я че блин в World of Tanks играю по мнению разрабов, когда пытаюсь с SCAR-L спреить полным зажимом на жалкие ~50 метров
Вот само по себе наличие механики СвитСпота у снайперок - да, меня это прям раздражает. Лютая тупость, как по мне. Разрабы боятся что ли, что снайпера будут в ближнем бою ходить ваншотать ? Ну так, блин, в игре есть Дробовики, и че
Если кто не в курсе - суть в том что если противник слишком близко то снайперка нанесет меньше урона, а вот если враг в определенном диапазоне, например от 75 до 100 метров - то он получит 100% урона от Снайпы. Вот этот диапазон у снайперок - разный.
Enjthesilence, думаю во всей этой истории важнее то как разрабы будут игру допиливать и насколько активно и точечно будут ее патчить.
Или они растекуться на доработку Баттлпасса, Баттлрояля, DLC платных и забьют на основные проблемы. Посмотрим, посмотрим ))
Не понял про что речь. Первые две снайперки не сильно отличаются друг от друга, у них разный Sweet-Spot, и 5/10 пулек в магазине, но они схожие по своей сути. У третьей снайпы душный анлок и медленный ADS, но все эти 3 снайперки играбельны. Настильность у них даже без обвесов - годная и скорость полета пули позволяет лупить на 200 метров комфортно. У каждой снайпы главное докачать ее до затвора, что бы речамберить не выключая прицел. Еще снайперки получают сильный дебафф на не-Рекон классах. А еще у снайперок есть авто-зероинг, если поставить дальномер то зажимая кнопку B можно автоматом ставить пристрелку. В общем если имелось ввиду что Снайперки слишком оказуалили и с них легко лупить с счетом 50-5, то да, геймплей на снайперках слишком легенький
Вот само по себе наличие механики СвитСпота у снайперок - да, меня это прям раздражает. Лютая тупость, как по мне. Разрабы боятся что ли, что снайпера будут в ближнем бою ходить ваншотать ? Ну так, блин, в игре есть Дробовики, и че
Enjthesilence, думаю во всей этой истории важнее то как разрабы будут игру допиливать и насколько активно и точечно будут ее патчить.
Или они растекуться на доработку Баттлпасса, Баттлрояля, DLC платных и забьют на основные проблемы. Посмотрим, посмотрим ))
-
Enjthesilence
Member
Треба прибрати прогресію з кастомних серверів в першу чергу. Ганфайт зробити менш аркадним, перебалансити зброю, навіщо в грі зараз існують кулемети? Щось зробити з картами , це просто дм максимально хаотичний, і вони щей клоз квартрес 4х4 додають першим ділом, навіщо? Їм дуже потрібен свій "кол оф дюті". Джети імбові як і у бетці, теж саме з ударним вертіком. Я думаю ця історія на 2 тижні і все, особисто в мене не виникає бажання в це бігати довше. Там ще й реліз арк райдерс як раз, то цікавіший експіріенс, раджу спробувати.Earanak: ↑ 17.10.2025 10:10 Enjthesilence, думаю во всей этой истории важнее то как разрабы будут игру допиливать и насколько активно и точечно будут ее патчить.
-
Earanak
Member
А да еще меня немножечко бесит то что у дефибриляторов нету задержки никакой. Хотя я сам 99% времени на Саппорте играю. Т.е ты буквально в подкате можешь свитчнуться на дефибрилятор 1 раз кликнуть и дальше себе полететь. Или просто сделать 10 кликов в пачку трупов и все реснутся. Думаю если сделали бы хотя бы 1 секунду задержки, это было бы справедливо. Я вот 99% времени играю в Breakthrough/Rush режимах, врываюсь убиваю пачку и сдыхаю, буквально в 10 метрах от меня идет сквадмейт, заходит туда а там все уже лежат на пузе живые.
-
proos
Member
SmileKnight
Я бы сказал шикарной игре шикарные продажи)
А что с подключением не так?
Я бы сказал шикарной игре шикарные продажи)
А что с подключением не так?
-
Earanak
Member
proos, может речь про то что они все Запорожье заблокировали ?
Тут недавно скидывали - https://itc.ua/news/poka-bez-battlefiel ... aporozhya/
Тут недавно скидывали - https://itc.ua/news/poka-bez-battlefiel ... aporozhya/
-
proos
Member
Earanak
Ну если это так, то это не очень смешно
Скорее всего купил в еа лаунчере
Ну если учитывать какое гoвнo выходило после бф1, то очень даже вышлоEnjthesilence: ↑ 17.10.2025 10:03в них не вийшло
-
Enjthesilence
Member
Логіка працює в тебе. Я написав, що це точно не найкращий бф, але після бф1 - це найкраще що робили дайс. Бф3 все ще кращий за бф6.proos: ↑ 17.10.2025 10:58 Earanak
Ну если учитывать какое гoвнo выходило после бф1, то очень даже вышлоEnjthesilence: ↑ 17.10.2025 10:03в них не вийшло
-
Grava
Member
Це відноситься до всіх сервісів ЕА, навіть на сайті не дає у профіль зайти якщо IP запорізької області.proos: ↑ 17.10.2025 10:58Скорее всего купил в еа лаунчере
Взагалі гра вийшла кайфова, навіть незважаючи на деякі невеликі баги.
Последний раз редактировалось Grava 17.10.2025 11:12, всего редактировалось 1 раз.
-
_Andrik_
Member
Польська озвучка шикарна , від традиційної "курва" , до "я пердоле" і "спердаляй" 
-
proos
Member
Enjthesilence
Я не правильно прочитал, сори, быканул)
Мне во главе угла атмосфера, это старая добрая батла. Главное чтобы её не заруйнили питушиными скинами и другой чушью.
Grava
Там помимо Запорожья была проблема в еа лаунчере, зампела сказал что бы покупали в стиме
Я не правильно прочитал, сори, быканул)
Мне во главе угла атмосфера, это старая добрая батла. Главное чтобы её не заруйнили питушиными скинами и другой чушью.
Grava
Там помимо Запорожья была проблема в еа лаунчере, зампела сказал что бы покупали в стиме
Так!Grava: ↑ 17.10.2025 11:09Взагалі гра вийшла кайфова
-
lamer
Member
Більш за все в серії батлфілд мене дратує інтерфейс. а в 6-ці він містами просто ідіотичний.
-
Devijack
Member
Всрата ЕА забанила Запоріжжя, не в новий БФ не програти не в старий.
-
Sashr
Member
Маленькі мапа це прям дно. В мене вже приступи клаустрофобії. Не для цього я Батлу купував.
-
Samilo
Member
Малі мапи. Той же Харк в 3 був більшим, в 6 він зовсім дрібненький. Тому куди не підеш, майже скрізь своє "метро".
Ну і знову кастрований лідер загону. Що заважає розвинути ідеї п'ятірки не розумію.
І знову відсутній леволюшин. Та і взагалі таке відчуття, що в беткі якось більше об'єктів розносилося. А так, батла як батла
Ну і знову кастрований лідер загону. Що заважає розвинути ідеї п'ятірки не розумію.
І знову відсутній леволюшин. Та і взагалі таке відчуття, що в беткі якось більше об'єктів розносилося. А так, батла як батла
-
Earanak
Member
Инфа про изменения в ближайшее время :
- спойлер