Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
dr-kart
Member
По KZ Castor вопросы.
1.Актуально или есть лучше за +/- теже деньги?
2.Правда что комплектный кабель шлак, нужно менять на например QKZ T1 ?
3.Комплектные амбушуры тоже под замену? (если да, то на что)
1.Актуально или есть лучше за +/- теже деньги?
2.Правда что комплектный кабель шлак, нужно менять на например QKZ T1 ?
3.Комплектные амбушуры тоже под замену? (если да, то на что)
-
анти__бот
Member
Вітаю, підкажіть а що можна розглянути на заміну баєрам 990 про, бо щось мене не вставляє в них слухати ню рок і ню метал, все інше в них плюс мінус норм грає
-
heidfeld
Member
дай примеры песен.анти__бот: ↑ 15.10.2025 17:12 Вітаю, підкажіть а що можна розглянути на заміну баєрам 990 про, бо щось мене не вставляє в них слухати ню рок і ню метал, все інше в них плюс мінус норм грає
-
анти__бот
Member
-
Radio Bay
Member
Звісно, перша думка про Сенхи, 505/550, наприклад, послухати можливість є? Що за джерело?анти__бот: ↑ 15.10.2025 17:12а що можна розглянути на заміну баєрам 990 про
-
анти__бот
Member
Radio Bay
Фіо к7 бт, та ось і проблема що немає можливості десь послухати
Фіо к7 бт, та ось і проблема що немає можливості десь послухати
-
Radio Bay
Member
Вже не погано, бюджет?анти__бот: ↑ 15.10.2025 18:30Фіо к7 бт
Відправлено через 22 хвилини 55 секунд:
Моя думка, поlзвонити у Era in Ear та домовитися взяти на прослуховування під заставу
https://era-in-ear.com/sennheiser-hd-550
-
анти__бот
Member
Radio Bay
Та я думав щось до 25к, зробити собі на новий рік подарунок
Та я думав щось до 25к, зробити собі на новий рік подарунок
-
Radio Bay
Member
Чудова ідея. Сума така, що бавитися не треба, тим більш, що є власні преференції. Пропоную домовитися з Ерою та поїхати самому послухати, Київ/Харків 250-300 км. Із своїм Фііо прям можна, обов`язково із своїм музоном. Там є лінійка Сенхів та планари, ті ж Hifimanанти__бот: ↑ 15.10.2025 21:07Та я думав щось до 25к, зробити собі на новий рік подарунок
-
анти__бот
Member
Radio Bay
Дякую зрозумів, може колись доля занесе в ті краї
Дякую зрозумів, може колись доля занесе в ті краї
-
Radio Bay
Member
Я не про те, а про то, що взяти бабла у руки та цілеспрямовано поїхати та купити навушникианти__бот: ↑ 15.10.2025 21:42Дякую зрозумів, може колись доля занесе в ті краї
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Або домовитися під заставу
-
Filabatya
Member
проблема 505 550 що є 6хх на дропі по 200 баксів, а до цього були по 180
https://drop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx
і так більше 10тки без прослуховування тупувато тратити
https://drop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx
і так більше 10тки без прослуховування тупувато тратити
-
Radio Bay
Member
Проблема в тому, що у людини свої преференції та непоганій бюджет. Я запропонував варіант, як 100% влучити в точку, але, здається, то для нього складно.Filabatya: ↑ 16.10.2025 01:22проблема 505 550 що є 6хх на дропі по 200 баксів, а до цього були по 180
Тут головне питання - динами чи планари. Якщо пальцем у небо, то нехай ці бере або нові Веруми. Кине монетку
Думка була у тому, що при такому бюджеті ліпше витратити більше, але отримати 100% влучання, яке буде працювати багато років, а там вже джерело змінювати можнаі так більше 10тки без прослуховування тупувато тратити
Последний раз редактировалось Radio Bay 16.10.2025 01:36, всего редактировалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
то треба 2-3 пари одночасно брати на прослуховування 
-
Radio Bay
Member
Це проблема, тому я запропонував домовитися та поїхати 250 км до КиїваFilabatya: ↑ 16.10.2025 01:36то треба 2-3 пари одночасно брати на прослуховування
-
анти__бот
Member
Ну можливості їхати і слухати поки немає і не скоро буде, так що відкладу до її появи
-
Mano
Junior
Всім доброго дня, прошу поради з вибором вух для побутового використання, ігри, музика, фільми на ПК. Розглядаю 2 моделі - SUPERLUX HD-660 PRO та JVC HA-RX700. Бюджет невеликий, до 2.5 тис. грн., беруть сумніви на рахунок Суперлюксів, вони позиціонуються як студійні, чи підійдуть для моїх потреб. В наявності свисток Creative Sound BlasterX G1.
-
Neuromantic
Member
Takstar Pro 82 на АліЕкспресMano: ↑ 22.10.2025 11:47 Всім доброго дня, прошу поради з вибором вух для побутового використання, ігри, музика, фільми на ПК. Розглядаю 2 моделі - SUPERLUX HD-660 PRO та JVC HA-RX700. Бюджет невеликий, до 2.5 тис. грн., беруть сумніви на рахунок Суперлюксів, вони позиціонуються як студійні, чи підійдуть для моїх потреб. В наявності свисток Creative Sound BlasterX G1.
-
Ostin
Member
Студійні вуха треба обережно брати під широке коло завдань. Особливо якщо під терміном "студійні" мається на увазі +\- рівна ачх та підсушений звук. Для ігор буде ок, для музики\фільмів не завжди, якщо користувач полюбляє більш "м'ясистий" звук.Mano: ↑ 22.10.2025 11:47студійні
-
Mano
Junior
Ну слухаю в основному рок та металOstin: ↑ 22.10.2025 12:26Студійні вуха треба обережно брати під широке коло завдань. Особливо якщо під терміном "студійні" мається на увазі +\- рівна ачх та підсушений звук. Для ігор буде ок, для музики\фільмів не завжди, якщо користувач полюбляє більш "м'ясистий" звук.Mano: ↑ 22.10.2025 11:47студійні