Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Moderator

Эта тема предназначена для вопросов связанных с апгрейдом, выбором комплектующих, подбором систем в целом.

Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.

Изображение

Замечу, эта тема предназначена для "комплексных" вопросов. Для выбора и советов по одиночным комплектующим существуют спец.ветки:
Выбор корпуса и БП
Процессоры
Материнские платы
Оперативная память
Видеокарты

Игнорирование правил конференции наказывается

Флуд, оффтоп и фанатизм будут удаляться с ВЫДАЧЕЙ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЙ!

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Подборка комплектующих. Вопросы/ответы часть 1
Валерий
Member

Volf54321
А отака мамка краще ?
Самі подивіться на відмінності
А 5 5600 то непотяне вище 9060 хт?
Залежить від гри та налаштувань.
В деяких іграх може і 9070 XT або RTX 5070 "витягувати", а в деяких і 5060 "не тянути"
Volf54321
Member

Валерий: 15.10.2025 20:49 Volf54321
А отака мамка краще ?
Самі подивіться на відмінності
А 5 5600 то непотяне вище 9060 хт?
Залежить від гри та налаштувань.
В деяких іграх може і 9070 XT або RTX 5070 "витягувати", а в деяких і 5060 "не тянути"
Та вроді та краща материнка геймінг шо без вайфаю

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
Озвучив разницю сказали собирать на ам4
Валерий
Member

Volf54321
Вона й дорожча. Та й Wi-Fi нема ;)
Volf54321
Member

300 грн разниця
Нема вайфаю
Врм не знаю повтикать нада
Др моси треба щоб були а не транзістори самі?

Відправлено через 34 секунди:
Ну радік в ній здоровий

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Ну радік в ній здоровий

Відправлено через 10 хвилин 49 секунд:
Отзиви. По ній погані браку повно по отзивам розетка

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
А геймінг блін

Відправлено через 30 хвилин 3 секунди:
Мінуси це ч щось нетак пишу? А плата топ?
Hells Angels
Member

Volf54321: 15.10.2025 22:18Мінуси це ч щось нетак пишу?
сложно понять что людям поднадоело давать советы человеку который не прислушивается? идите в брейн там вам подберут все что захотите за ваши деньги.
Volf54321
Member

Hells Angels: 15.10.2025 22:44
Volf54321: 15.10.2025 22:18Мінуси це ч щось нетак пишу?
сложно понять что людям поднадоело давать советы человеку который не прислушивается? идите в брейн там вам подберут все что захотите за ваши деньги.
Прислуховуюсь чому ні ?
В брейні там такі специ продать неможуть не то шо посовітувать ну сам магаз норм.а персонал так собі.

Відправлено через 1 годину 37 хвилин 13 секунд:
MSI B550M PRO-VDH WIFI є ж підтримка pci 4.0 x16бо в некоторих містах пишуть 3.0
Filabatya
Member

оце повезе якомусь магазу ам4 по фулл прайсу продати в 26році фактично :gigi:
Volf54321
Member

Шо є то є

Відправлено через 5 годин 53 хвилини 9 секунд:
MSI B550-A PRO гірша за vdh wi fi?
https://brain.com.ua/Materinskaya_plata ... 11930.html

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Msi vdh wi fi там вайфай норм чи краще її аналог без вайфаю і свисток за 500грн з таким же вайфай 5?

Відправлено через 24 хвилини 38 секунд:
Без вайфаю 3800 з вайфаєм 4500
daesz
Member

Filabatya: 16.10.2025 01:14оце повезе якомусь магазу ам4 по фулл прайсу продати в 26році фактично
Я от також вчора читав тему і неміг зрозуміти в чому суть покупки нового АМ4 в 2026, коли в +- ту ж ціну можна взяти АМ5 за чутьчуть більше :rolleyes:
Volf54321
Member

daesz: 16.10.2025 07:55
Filabatya: 16.10.2025 01:14оце повезе якомусь магазу ам4 по фулл прайсу продати в 26році фактично
Я от також вчора читав тему і неміг зрозуміти в чому суть покупки нового АМ4 в 2026, коли в +- ту ж ціну можна взяти АМ5 за чутьчуть більше :rolleyes:
Бо з мат платою асрок якось боязно і гарантії мало . А з дорожчими невміщаюся в бюджет
Filabatya
Member

Жах :apes:
Volf54321
Member

А якщо мат плата не асрок різниця 5-6тис.грн велика для людей які заробляють 6+-тис в місяць

Відправлено через 30 секунд:
Я порівняв ціни спитав сказали дорого

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Розумію що ам5 краще сказали карти дорожчої за 400 баксів небуде ніколи .якщо так є сенс в ам5?

Відправлено через 51 секунду:
Комп для школяра чисто
daesz
Member

Volf54321: 16.10.2025 08:07Бо з мат платою асрок якось боязно і гарантії мало
Взяв азрок рік вже як виявилось півтори роки тому за 150$ (бо в нас за аналогічну треба було відвалити 8-9к) з США, без жодних гарантій :popcorn:
Изображение
Последний раз редактировалось daesz 16.10.2025 08:23, всего редактировалось 1 раз.
Ostin
Member

На АМ4 можна взяти платформу з рук за невеликі гроші. Тобто мамку + проц відразу ще й пам'ять. Бо воно майже нікому не треба зараз. Сенсу вкладуватись в уже застаріле залізо немає.
Я сам не дуже прихильник б\в, але в даному контексті це має сенс.
Filabatya
Member

А школяр шо не людина, райзен 6 не хоче собі, як школу закінчить :lol:
daesz
Member

Ostin: 16.10.2025 08:21Я сам не дуже прихильник б\в, але в даному контексті це має сенс.
Я от також не розумію суті покупки НОВОЇ в550 за 5к, коли можна взяти б/в х570 хоч і трохи простішу (ну або реально хорошу в550 знову ж таки з рук).
Volf54321
Member

Filabatya: 16.10.2025 08:22 А школяр шо не людина, райзен 6 не хоче собі, як школу закінчить :lol:
13 років на кіберспорт йому всеодно як надумає потім перепродасть .а бу нехочуть його батьки
Filabatya
Member

Volf54321
https://hard.rozetka.com.ua/ua/asrock-b ... 99EALw_wcB
Візьміть цю мамку, 7600 на олх з кулером прізм від нього новий чи б у операху там жеж ссд на терабайт кіохію г2 розетка чи олх блок не самий дішман корпус можна дішман. Буде інтеграха все преревірите без відухи. Відуху б у на олх 4060 з залишковою гарантією за 10к -все як вони хочуть. Я би майже все на олх з залишковою гарантією взяв укр поштою олх доставкою :lol:
Але це гемор і топ пк за 1к баксів, простіше фуфла затарити по рітейлу в розетці наприклад)
Последний раз редактировалось Filabatya 16.10.2025 08:47, всего редактировалось 2 раза.
Volf54321
Member

Filabatya: 16.10.2025 08:39 Volf54321
https://hard.rozetka.com.ua/ua/asrock-b ... 99EALw_wcB
Візьміть цю мамку, 7600 на олх з кулеорм прізм від нього новий чи б у операху там жеж ссд на терабайт кіохію г2 розетка чи олх блок не самий дішман корпус можна дішман. Буде інтеграха все преревірите без відухи. Відуху б у на олх 4060 з залишковою гарантією за 10к -все як вони хочуть.
Нема можливості їздить на пошту мені!
І забирати а родичі нерозуміються а підсунуть можуть все
Тому бу нерозглядаю бу
Filabatya
Member

Складіть цю мамку і 7600 на розетці скільки вийде, операху топову не беріть і той ссд шо я писав, блок підіть гілку почитайте вибір бж, корпус не так важливо. Відуху в оплату частинами, це ж шкільний пк там має бути норм відуха)))
Ответить