Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

кабелюку тільки требя як ... товщиною :gigi:
Smok
Member

додав сьогодні батку на 5квтг (тепер 5+5+5), але home assistant чомусь пише про помилку при коннекті, може хто стикався з таким?
кабель від rs485 до raspberry продзвонював, все ок
jkbms - rs485
Denon480
Junior

Привіт всім, підкажіть чи можна знизити нижній поріг відключення на такому інверторі?
На платі є 3 резистори, обвів червоним, може один із них якраз для цього? На фото 2000w а у мене 1500w 48 вольт
спойлер
ИзображениеИзображение
Hotspur
Member

Повернувся в мережу в 0.2 ночі. ітого сидів в 23 години. ахахахаха. весело осінь почалась

Відправлено через 41 секунду:
Denon480: 11.10.2025 10:03Привіт всім, підкажіть чи можна знизити нижній поріг відключення на такому інверторі?
можна все. коли ти зрозумієш до яких результатів це приведе. тому не треба

Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Smok: 10.10.2025 23:49додав сьогодні батку на 5квтг (тепер 5+5+5)
дуже одобряю
Denon480
Junior

Hotspur: 11.10.2025 13:24можна все. коли ти зрозумієш до яких результатів це приведе. тому не треба
Звичайно розумію, тому й питаю. Інвертор починає сигналити на 42 вольтах, якщо знаєш як підкажи.
1985god
Member

Denon480 мені це більше схоже на захисні варистори :shuffle: спробуй зробити макро зйомку або щоб було видно маркування що то
Denon480
Junior

1985god
спойлер
Изображение
Hotspur
Member

я вам трешачка приніс :D

Відправлено через 7 хвилин 22 секунди:
Denon480: 11.10.2025 14:43 якщо знаєш як підкажи.
я на жаль не підкажу
Timedemo
Member

1985god: 10.10.2025 19:32
Timedemo: 10.10.2025 09:26

де є дейки пробішки по 750 баксів?
Дуже довго думав вони були тиждень тому , тепер через 3 тиждні
так тоді я купив, тепер немає)))))) через 3 тиждні і мені прийдуть.))))
1985god
Member

geka3250: 10.10.2025 21:15
Z440_User: 10.10.2025 21:03Тож яка альтернатива за 15 тис грн/комплект, щоб працював котел якому нуль правильний та синусоїда потрібні, інакше автоматика у захист падає, насос в ямі на воду в будинок з пусковим 800-1000Вт та робочими 250-300вт, ну і 12-14 годин витримки щоб... І шуму щоб не більше за холодильник (котел гучніше працює)?
Ну якось так: гібридник 12В 1500вт і LFP АКБ 12.8В 100аг. Хіба по шуму рішення не проходить.
А на олх за ці гроші можна знайти 12В гібрид з високовольтним МРРТ і швидкою зарядкою.
а якщо з інвертором то там ще й акція знижка на АКБ 20% https://ua.axioma.energy/aktsii/

Відправлено через 1 годину 5 хвилин 2 секунди:
Denon480: 11.10.2025 16:07 1985god
спойлер
Изображение
Той що на додатковій платі ( окремій вертикальній) чіпати не потрібно, бо він відповідає за синус. Більше без схеми нічого сказати не можна. Вони не підписані на платі :( . Тобто нічим допомогти не можу
Hotspur
Member

ось чому я проти дешевих ДБЖ під роутери. Краще вже павербанк+схема ніж оцей жах
Filabatya
Member

це як порівнювати ручку коробку і автомат. ці упси не тільки самі дешеві бувають
по тій самі причині так ціни на ці станції взлетіли в космос, люди просто хочуть автоматичне готове рішення
Hotspur
Member

Filabatya: 13.10.2025 02:46по тій самі причині так ціни на ці станції взлетіли в космос, люди просто хочуть автоматичне готове рішення
паяєш на нормальних платах+радіатори охолодження+ по бажанню 5В вентилятори+корпус з Алі і воно чудове і вічне (я лінивий і просто спаяв перемикач на 10А кнопці +великий павербанк, якщо лінь відступить додам схему перемикання+контроль напруги)
Filabatya
Member

згадалося з якосьго шортсу американського, ти чого бездомний? купи собі дім)
Hotspur
Member

Filabatya: 13.10.2025 02:54 згадалося з якосьго шортсу американського, ти чого бездомний? купи собі дім)
воно буде дешевше цього лайна. моя кнопка коштувала аж 90 центів
Filabatya
Member

та я не спорю, не встиг югрін купити по норм ціні тепер дивлюсь на нкон 4призматика під 4квтг за 180 євро ще бмс, яшик від інстурментів. 300 євро напевно вийде.Але може йоком токнути не хило, тай постійно перекидати зарядку з інвертором, гібридники дешеві горять. тому станції з деє і призматиками і не пересікаються :rolleyes:
в цій темі таке писати згадалась та дівчинка і купа негрів біля дівану :D
норм 2квтг вдвічі дорожча і в 4 рази буде мати меншу ємність, при теперішніх цінах)
Последний раз редактировалось Filabatya 13.10.2025 03:27, всего редактировалось 6 раз.
Hotspur
Member

Filabatya: 13.10.2025 03:00 та я не спорю, не встиг югрін купити по норм ціні тепер дивлюсь на нкон 4призматика під 4квтг за 180 євро ще бмс, яшик від інстурментів. 300 євро напевно вийде.Але може йоком токнути не хило, тай постійно перекидати зарядку з інвертором, гіборидники дешеві горять. тому станції з деє і призматиками і не пересікаються :rolleyes:
я буду тащити 304 АЧ чи 314 АЧ по 42 долара :gigi: (4200 Wh номінала десь). станції таких розмірів велика переплата

Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Filabatya: 13.10.2025 03:00Але може йоком токнути не хило
обернеш ізолентою викрутку (не жарт) і все ок :gigi:
Hotspur
Member

псссс мурзік. батарею хочеш ? :gigi:
murzik
Member

Hotspur
мені 48В 200 А*г хотілося б. але грошей нема.
і щоб заряджалось 60А в годину хоча б
і генератора інверторного про запас
і щоб війни не було
і щоб тепло було
Hotspur
Member

murzik: 13.10.2025 15:49і щоб війни не було
і щоб тепло було
оце точно гарні пункти плану
Ответить