а ну тоді казали
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Nouriel
Member
oversteve
а ну тоді казали
а ну тоді казали
-
man1242
Member
Нова версія длсс, воно робить виправлення помилок + поліпшує шарп роблячи його менш контрастним, бо є багато ігор де шарп викручено до максимуму щоб таа виглядав більш пристойно але з длсс4 осбливо 310.2.1 то був жах з овершарпом.SPEC1AL1ST: ↑ 10.10.2025 09:31Ти про що?man1242: ↑ 10.10.2025 04:00 ну і де длсс 310.4.0 у реліз драйвері для нвідіа арр ? Хуанг щось здає
-
GreenMile
Member
Ну то нехай і далі кажуть, а я поки в експедішин 33 погамаю
-
SPEC1AL1ST
Member
Так а где ту версию смотреть?man1242: ↑ 11.10.2025 20:58Нова версія длсс, воно робить виправлення помилок + поліпшує шарп роблячи його менш контрастним, бо є багато ігор де шарп викручено до максимуму щоб таа виглядав більш пристойно але з длсс4 осбливо 310.2.1 то був жах з овершарпом.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
То кажеш на Super не варто чекати: 16 ГБ пам'яті вистачає для більшості ігор, окрім особливо обдарованних як Indiana?GreenMile: ↑ 12.10.2025 11:40Ну то нехай і далі кажуть
-
Nouriel
Member
у 7900хт більший середній і мінімальний фпс і памяті більшеGreenMile: ↑ 12.10.2025 11:40 я поки в експедішин 33 погамаю
-
GreenMile
Member
Nouriel: ↑ 12.10.2025 21:37у 7900хт більший середній і мінімальний фпс і памяті більшеGreenMile: ↑ 12.10.2025 11:40 я поки в експедішин 33 погамаю![]()

Відправлено через 35 хвилин 59 секунд:
Звісно не варто, але з іншої причини, 18Гб вже мало, треба не менше ніж 32Гб, бо в 2027 вже як повиходять ігри... яким не буле вистачати 18Гб, а 16Гб - то вже минуле сторіччя взагалі і на сьогодні вже недостатньо!!!Nikolay Yeryomenko: ↑ 12.10.2025 18:29То кажеш на Super не варто чекати: 16 ГБ пам'яті вистачає для більшості ігор, окрім особливо обдарованних як Indiana?GreenMile: ↑ 12.10.2025 11:40Ну то нехай і далі кажуть
- спойлер

-
andre_k
Junior
Якщо система з Sapphire 7800 стала дивно поводитися, кілька разів блимає монітор, після цього вилізають якісь піксельні артефакти окремими блоками на екрані, далі все висне зовсім, при цьому може йти дивний рипучий звук з колонок, це вже ремонт, чи можна перевірити щось? З монітором точно все ок, з портами теж, кабелі різні hdmi / DP, з навантаженням або без, зависання трапляється в випадковий момент. Але furmark чомусь проходить без проблем.
-
shnok
Member
Furmark давно не показник. Запустіть остт, тест проходить? Хоча з дуже великою ймовірністю він його не пройдеandre_k: ↑ 13.10.2025 11:02 Якщо система з Sapphire 7800 стала дивно поводитися, кілька разів блимає монітор, після цього вилізають якісь піксельні артефакти окремими блоками на екрані, далі все висне зовсім, при цьому може йти дивний рипучий звук з колонок, це вже ремонт, чи можна перевірити щось? З монітором точно все ок, з портами теж, кабелі різні hdmi / DP, з навантаженням або без, зависання трапляється в випадковий момент. Але furmark чомусь проходить без проблем.
-
Nouriel
Member
andre_k
я б бж спочатку перевірив, кабелі і роз'єми, бо я мав випадки коли і в 2д режимі були глюки через це
я б бж спочатку перевірив, кабелі і роз'єми, бо я мав випадки коли і в 2д режимі були глюки через це
-
oversteve
Member
питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
-
Yurius
Member
Це асус "особливий",теж саме як у Вас перекидає.oversteve: ↑ 13.10.2025 17:59питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
-
Геральт
Member
-
oversteve
Member
що саме смішне через проксю зайти на український сайт можна...Yurius: ↑ 13.10.2025 18:01Це асус "особливий",теж саме як у Вас перекидає.oversteve: ↑ 13.10.2025 17:59питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
-
Геральт
Member
-
oversteve
Member
Геральт
пошуковик видає лінки на наш сайт, але коли переходиш, то або зразу перекидає на руснявий, або пускає на нашу сторінку, а потім якщо на ній шось вибрати, то робить редірект на русню
пошуковик видає лінки на наш сайт, але коли переходиш, то або зразу перекидає на руснявий, або пускає на нашу сторінку, а потім якщо на ній шось вибрати, то робить редірект на русню
-
Геральт
Member
oversteve
Поклацав трохи, не редіректить. Куки, історія, що там ще чистять...
Поклацав трохи, не редіректить. Куки, історія, що там ще чистять...
-
oversteve
Member
Геральт
навіть з різних браузерів і в інкогніто
навіть з телефона через київстар
навіть з різних браузерів і в інкогніто
навіть з телефона через київстар
-
Ektalion
Member
Треба добре почистити куки та історію. Таке буває, коли раніше лазити на сруські сайти.oversteve: ↑ 13.10.2025 18:20 навіть з різних браузерів і в інкогніто![]()
навіть з телефона через київстар![]()
-
daesz
Member
Починаючи з цього поста і вниз на 2 сторінки.oversteve: ↑ 13.10.2025 17:59 питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
Не виходить навіть з еджа, в якому заходив тільки в дискорд, тобто історія та кукі - чисті.Ektalion: ↑ 13.10.2025 20:31Треба добре почистити куки та історію. Таке буває, коли раніше лазити на сруські сайти.