Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

oversteve
а ну тоді казали :laugh:
man1242
Member

SPEC1AL1ST: 10.10.2025 09:31
man1242: 10.10.2025 04:00 ну і де длсс 310.4.0 у реліз драйвері для нвідіа арр ? Хуанг щось здає
Ти про що?
Нова версія длсс, воно робить виправлення помилок + поліпшує шарп роблячи його менш контрастним, бо є багато ігор де шарп викручено до максимуму щоб таа виглядав більш пристойно але з длсс4 осбливо 310.2.1 то був жах з овершарпом.
GreenMile
Member

Nouriel: 10.10.2025 20:20 oversteve
а ну тоді казали :laugh:
Ну то нехай і далі кажуть, а я поки в експедішин 33 погамаю :laugh:
SPEC1AL1ST
Member

man1242: 11.10.2025 20:58
SPEC1AL1ST: 10.10.2025 09:31

Ти про що?
Нова версія длсс, воно робить виправлення помилок + поліпшує шарп роблячи його менш контрастним, бо є багато ігор де шарп викручено до максимуму щоб таа виглядав більш пристойно але з длсс4 осбливо 310.2.1 то був жах з овершарпом.
Так а где ту версию смотреть?
Nikolay Yeryomenko
Member

GreenMile: 12.10.2025 11:40Ну то нехай і далі кажуть
То кажеш на Super не варто чекати: 16 ГБ пам'яті вистачає для більшості ігор, окрім особливо обдарованних як Indiana?
Nouriel
Member

GreenMile: 12.10.2025 11:40 я поки в експедішин 33 погамаю
у 7900хт більший середній і мінімальний фпс і памяті більше :laugh:
GreenMile
Member

Nouriel: 12.10.2025 21:37
GreenMile: 12.10.2025 11:40 я поки в експедішин 33 погамаю
у 7900хт більший середній і мінімальний фпс і памяті більше :laugh:
Изображение

Відправлено через 35 хвилин 59 секунд:
Nikolay Yeryomenko: 12.10.2025 18:29
GreenMile: 12.10.2025 11:40Ну то нехай і далі кажуть
То кажеш на Super не варто чекати: 16 ГБ пам'яті вистачає для більшості ігор, окрім особливо обдарованних як Indiana?
Звісно не варто, але з іншої причини, 18Гб вже мало, треба не менше ніж 32Гб, бо в 2027 вже як повиходять ігри... яким не буле вистачати 18Гб, а 16Гб - то вже минуле сторіччя взагалі і на сьогодні вже недостатньо!!!
спойлер
Изображение
andre_k
Junior

Якщо система з Sapphire 7800 стала дивно поводитися, кілька разів блимає монітор, після цього вилізають якісь піксельні артефакти окремими блоками на екрані, далі все висне зовсім, при цьому може йти дивний рипучий звук з колонок, це вже ремонт, чи можна перевірити щось? З монітором точно все ок, з портами теж, кабелі різні hdmi / DP, з навантаженням або без, зависання трапляється в випадковий момент. Але furmark чомусь проходить без проблем.
shnok
Member

andre_k: 13.10.2025 11:02 Якщо система з Sapphire 7800 стала дивно поводитися, кілька разів блимає монітор, після цього вилізають якісь піксельні артефакти окремими блоками на екрані, далі все висне зовсім, при цьому може йти дивний рипучий звук з колонок, це вже ремонт, чи можна перевірити щось? З монітором точно все ок, з портами теж, кабелі різні hdmi / DP, з навантаженням або без, зависання трапляється в випадковий момент. Але furmark чомусь проходить без проблем.
Furmark давно не показник. Запустіть остт, тест проходить? Хоча з дуже великою ймовірністю він його не пройде
Nouriel
Member

andre_k
я б бж спочатку перевірив, кабелі і роз'єми, бо я мав випадки коли і в 2д режимі були глюки через це
oversteve
Member

питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
Yurius
Member

oversteve: 13.10.2025 17:59питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
Це асус "особливий",теж саме як у Вас перекидає.
Геральт
Member

спойлер
Изображение
Веде на ua-ua
oversteve
Member

Yurius: 13.10.2025 18:01
oversteve: 13.10.2025 17:59питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
Це асус "особливий",теж саме як у Вас перекидає.
що саме смішне через проксю зайти на український сайт можна...
Геральт
Member

oversteve
Покрутіть налаштування браузера/пошуковика.
спойлер
Изображение
oversteve
Member

Геральт
пошуковик видає лінки на наш сайт, але коли переходиш, то або зразу перекидає на руснявий, або пускає на нашу сторінку, а потім якщо на ній шось вибрати, то робить редірект на русню
Геральт
Member

oversteve
Поклацав трохи, не редіректить. Куки, історія, що там ще чистять...
oversteve
Member

Геральт
навіть з різних браузерів і в інкогніто :dontknow:
навіть з телефона через київстар :banghead:
Ektalion
Member

oversteve: 13.10.2025 18:20 навіть з різних браузерів і в інкогніто :dontknow:
навіть з телефона через київстар :banghead:
Треба добре почистити куки та історію. Таке буває, коли раніше лазити на сруські сайти.
daesz
Member

oversteve: 13.10.2025 17:59 питання трохи не по темі - мене сайт асуса перекидає постійно на русню, це у всіх так, чи мій провайдер особливий?
Починаючи з цього поста і вниз на 2 сторінки.
Ektalion: 13.10.2025 20:31Треба добре почистити куки та історію. Таке буває, коли раніше лазити на сруські сайти.
Не виходить навіть з еджа, в якому заходив тільки в дискорд, тобто історія та кукі - чисті.
Ответить