Новости
Последние статьи и обзоры
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
Filabatya
Member
кабелюку тільки требя як ... товщиною 
-
Smok
Member
додав сьогодні батку на 5квтг (тепер 5+5+5), але home assistant чомусь пише про помилку при коннекті, може хто стикався з таким?
кабель від rs485 до raspberry продзвонював, все ок
jkbms - rs485
кабель від rs485 до raspberry продзвонював, все ок
jkbms - rs485
-
Denon480
Junior
Привіт всім, підкажіть чи можна знизити нижній поріг відключення на такому інверторі?
На платі є 3 резистори, обвів червоним, може один із них якраз для цього? На фото 2000w а у мене 1500w 48 вольт
На платі є 3 резистори, обвів червоним, може один із них якраз для цього? На фото 2000w а у мене 1500w 48 вольт
- спойлер

-
Hotspur
Member
Повернувся в мережу в 0.2 ночі. ітого сидів в 23 години. ахахахаха. весело осінь почалась
Відправлено через 41 секунду:
Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Відправлено через 41 секунду:
можна все. коли ти зрозумієш до яких результатів це приведе. тому не требаDenon480: ↑ 11.10.2025 10:03Привіт всім, підкажіть чи можна знизити нижній поріг відключення на такому інверторі?
Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
дуже одобряюSmok: ↑ 10.10.2025 23:49додав сьогодні батку на 5квтг (тепер 5+5+5)
-
Denon480
Junior
Звичайно розумію, тому й питаю. Інвертор починає сигналити на 42 вольтах, якщо знаєш як підкажи.Hotspur: ↑ 11.10.2025 13:24можна все. коли ти зрозумієш до яких результатів це приведе. тому не треба
-
1985god
Member
Denon480 мені це більше схоже на захисні варистори
спробуй зробити макро зйомку або щоб було видно маркування що то
-
Denon480
Junior
1985god
- спойлер

-
Hotspur
Member
я вам трешачка приніс
Відправлено через 7 хвилин 22 секунди:
я на жаль не підкажуDenon480: ↑ 11.10.2025 14:43 якщо знаєш як підкажи.
-
Timedemo
Member
так тоді я купив, тепер немає)))))) через 3 тиждні і мені прийдуть.))))
-
1985god
Member
а якщо з інвертором то там ще й акція знижка на АКБ 20% https://ua.axioma.energy/aktsii/geka3250: ↑ 10.10.2025 21:15Ну якось так: гібридник 12В 1500вт і LFP АКБ 12.8В 100аг. Хіба по шуму рішення не проходить.Z440_User: ↑ 10.10.2025 21:03Тож яка альтернатива за 15 тис грн/комплект, щоб працював котел якому нуль правильний та синусоїда потрібні, інакше автоматика у захист падає, насос в ямі на воду в будинок з пусковим 800-1000Вт та робочими 250-300вт, ну і 12-14 годин витримки щоб... І шуму щоб не більше за холодильник (котел гучніше працює)?
А на олх за ці гроші можна знайти 12В гібрид з високовольтним МРРТ і швидкою зарядкою.
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 2 секунди:
Той що на додатковій платі ( окремій вертикальній) чіпати не потрібно, бо він відповідає за синус. Більше без схеми нічого сказати не можна. Вони не підписані на платі
-
Hotspur
Member
ось чому я проти дешевих ДБЖ під роутери. Краще вже павербанк+схема ніж оцей жах
-
Filabatya
Member
це як порівнювати ручку коробку і автомат. ці упси не тільки самі дешеві бувають
по тій самі причині так ціни на ці станції взлетіли в космос, люди просто хочуть автоматичне готове рішення
по тій самі причині так ціни на ці станції взлетіли в космос, люди просто хочуть автоматичне готове рішення
-
Hotspur
Member
паяєш на нормальних платах+радіатори охолодження+ по бажанню 5В вентилятори+корпус з Алі і воно чудове і вічне (я лінивий і просто спаяв перемикач на 10А кнопці +великий павербанк, якщо лінь відступить додам схему перемикання+контроль напруги)Filabatya: ↑ 13.10.2025 02:46по тій самі причині так ціни на ці станції взлетіли в космос, люди просто хочуть автоматичне готове рішення
-
Filabatya
Member
згадалося з якосьго шортсу американського, ти чого бездомний? купи собі дім)
-
Hotspur
Member
воно буде дешевше цього лайна. моя кнопка коштувала аж 90 центівFilabatya: ↑ 13.10.2025 02:54 згадалося з якосьго шортсу американського, ти чого бездомний? купи собі дім)
-
Filabatya
Member
та я не спорю, не встиг югрін купити по норм ціні тепер дивлюсь на нкон 4призматика під 4квтг за 180 євро ще бмс, яшик від інстурментів. 300 євро напевно вийде.Але може йоком токнути не хило, тай постійно перекидати зарядку з інвертором, гібридники дешеві горять. тому станції з деє і призматиками і не пересікаються 
в цій темі таке писати згадалась та дівчинка і купа негрів біля дівану
норм 2квтг вдвічі дорожча і в 4 рази буде мати меншу ємність, при теперішніх цінах)
в цій темі таке писати згадалась та дівчинка і купа негрів біля дівану
норм 2квтг вдвічі дорожча і в 4 рази буде мати меншу ємність, при теперішніх цінах)
Последний раз редактировалось Filabatya 13.10.2025 03:27, всего редактировалось 6 раз.
-
Hotspur
Member
я буду тащити 304 АЧ чи 314 АЧ по 42 долараFilabatya: ↑ 13.10.2025 03:00 та я не спорю, не встиг югрін купити по норм ціні тепер дивлюсь на нкон 4призматика під 4квтг за 180 євро ще бмс, яшик від інстурментів. 300 євро напевно вийде.Але може йоком токнути не хило, тай постійно перекидати зарядку з інвертором, гіборидники дешеві горять. тому станції з деє і призматиками і не пересікаються![]()
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
обернеш ізолентою викрутку (не жарт) і все окFilabatya: ↑ 13.10.2025 03:00Але може йоком токнути не хило
-
Hotspur
Member
псссс мурзік. батарею хочеш ?
-
murzik
Member
Hotspur
мені 48В 200 А*г хотілося б. але грошей нема.
і щоб заряджалось 60А в годину хоча б
і генератора інверторного про запас
і щоб війни не було
і щоб тепло було
мені 48В 200 А*г хотілося б. але грошей нема.
і щоб заряджалось 60А в годину хоча б
і генератора інверторного про запас
і щоб війни не було
і щоб тепло було
-
Hotspur
Member
оце точно гарні пункти плану