Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Гра повернула мені мій 2011 рік)
А мінусують гру в основному касапи :D
Sashr
Member

proos: 11.10.2025 10:13 Предлагаю обсудить Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Чим той недорозвинений нарід незадоволений цього разу?
VolandInferno
Member

Я так розумію, що весь наступний тиждень кожна перша новина буде про це
Earanak
Member

Sashr: 11.10.2025 10:38Чим той недорозвинений нарід незадоволений цього разу?
Все по классике - Нет русского. Клятое Нато. Сложно включить Secure Boot и TPM 2.0, игра не продается в Ру-Регионе. Плохо работает на GTX 560.
stoned
Member

proos: 11.10.2025 10:13 Гра повернула мені мій 2011 рік
Тільки тут замість шиї жирафа рандомні польоти трупів, ну майже як в сталкері з 1.5 патчем.
Последний раз редактировалось stoned 11.10.2025 11:20, всего редактировалось 1 раз.
Lekrs
Member

Sashr: 11.10.2025 10:38
proos: 11.10.2025 10:13 Предлагаю обсудить Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Чим той недорозвинений нарід незадоволений цього разу?
Воооот якби -85% на релізі... :gigi:
stoned
Member

Earanak
В українських рецензіях, що характерно, теж саме. :laugh:
yariksom
Member

Знаю що накидають мінуси, я не граю в онлайн, а просто за сюжетку вкупі з онлайном платити не готовий. :rolleyes:
Grava
Member

yariksom: 11.10.2025 11:20я не граю в онлайн
Батла це саме про онлайн, я, наприклад, не впевнений що колись у сюжетку зайду :D
_Andrik_
Member

Це мабуть перший БФ за десятиліття працююча без проблем, вильотів .За 5+ годин жодного багу :super: . Не рахуючи звісно пару годин після релізу проблему з входом на сервери :shuffle:
Tetronga
Member

На пс5 графіка місцями зовсім погана і режимі 120 фпс :rolleyes:
Польоти трупів місцями виглядають дуже кумедно
Гра вдалась. Нарешті Батлфілд, який не помре через рік по онлайну :pray:

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
yariksom: 11.10.2025 11:20 Знаю що накидають мінуси, я не граю в онлайн, а просто за сюжетку вкупі з онлайном платити не готовий. :rolleyes:
Сюжетка в грі відстій повний, навіть не дивись в цей вбік. Пограй ліпше сюжет бф3-4
Kullerok
Member

Игра очень неплохая. Но мне чёт быстро надоело ещё на бетке.
waryag
Member

stoned: 11.10.2025 11:18 В українських рецензіях, що характерно, теж саме. :laugh:
Багато росіян користується саме українським стімом.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
yariksom: 11.10.2025 11:20Знаю що накидають мінуси, я не граю в онлайн, а просто за сюжетку вкупі з онлайном платити не готовий. :rolleyes:
Для КОД і БФ сюжетка вже давно стала прологом для мультиплеєру. Від неї навіть пробували позбавитися - не вийшло.
Vader
Member

Полная шляпа!На бете такого не было!Из 10 штурмов,штурманули 1 раз..Так же приблензительно и в защите..Постоянно выигрываем..Не могут штурмануть..Короче беда..
Васильович
Member

VolandInferno: 11.10.2025 10:57Я так розумію, що весь наступний тиждень кожна перша новина буде про це
І це абсолютно нормально, оскільки вихід Battlefield 6 - справжня подія у світі ігропрому.
Хайп та рівень очікувань захмарні, яскравіше в найближчому майбутньому буде тільки з GTA 6, як на мене.
Afit
Member

"Это командная игра" потому я в неё не играю. Предыдущие пробовал сколько раз - не зашли. Наверное интересно, координируя действия командой играть, но увы
VolandInferno
Member

Васильович
Ну, кожному своє. Я ні в одну взагалі не грав ні хвилини, мені це банально не цікаво, ні в батлу, ні в колду. Сидіти задротити, розбиратись з механіками, що, куди, як, звідки і навіщо. Нє, спасіба) Я вже застарий.
zalizo_org
Member

Grava: 11.10.2025 11:25Батла це саме про онлайн, я, наприклад, не впевнений що колись у сюжетку зайду
А я якраз навпаки. Купив всі Battlefield (крім останніх двох) і не вмикав онлайн ніколи
StTechnik
Member

VolandInferno: 11.10.2025 13:55 Васильович
Ну, кожному своє. Я ні в одну взагалі не грав ні хвилини, мені це банально не цікаво, ні в батлу, ні в колду. Сидіти задротити, розбиратись з механіками, що, куди, як, звідки і навіщо. Нє, спасіба) Я вже застарий.
Ну надо себя как то заставлять. :D Я вот наверняка старше, но как то ж играю :-) Сначала компания (для тренировки), потом может и онлайн побегаю.
VolandInferno
Member

StTechnik
Нє, спісіба)
Ответить