У мене вже запрацювала нормально, доступні всі режими та браузер серверів, алілуя... Але так, обісрались вони по повній з запуском, після такої бети кайфової це - зашквар(aaleksandrenko: ↑ 11.10.2025 00:44 Зі стім нормально заходить.
Але з ЕА якась лажа вийшла, ніхто не запустився.
А малась бути сама безбагова гра серед всіх серій батли![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
З’явилися технічні огляди та тести Battlefield 6
-
Джон_Иваныч
Member
-
Robostyle
Member
Grava
Шо за провайдер?
Шо за провайдер?
-
Misanthrop
Member
не знаю що за тести.
5070 ультра налаштування 170+ фпс у масових файтах
-
MqM
Member
І тільки хлібець з ікром має називатися бутербродом (канапкою).Vpupkin: ↑ 11.10.2025 00:26А з чого сміятися?Hotspur: ↑ 10.10.2025 18:59 За максимальних графічних налаштувань гра використовує від 12 до 15 гігабайтів відеопам’яті, з технологіями генерації кадрів близько 16 гігабайтів у 4K.
ну і все![]()
Ніби усе що варте називатися відеомапою має 16гб.
Добре, що у вашому світі всі накупилися відях по 16 гіг:) Всі ж міняють ледь не кожного року.
Правда статистика Стім не говорить про відчутну частину саме таких користувачів:)
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Ну головне додали античіт який вимагає налаштувань в Біос, а інше не таке суттєвеДжон_Иваныч: ↑ 10.10.2025 22:28++це фіаско)) не пускає в гру, проблема з ліцензією, ору, шо за дебіли...
Відправлено через 54 хвилини 24 секунди:
UPD
інфа з реддіта:
виправлення/обхідне рішення - мені допомогло:
Перейдіть до спільноти -> пошук -> сервер на верхній сторінці -> наведіть курсор на сервер -> натисніть X, щоб переглянути більше інформації -> спамте кнопку приєднанняЦе не панацея, але хоч якось пограти можна
- спойлер
- FIX/WORKAROUND - worked for me:
Go to community ->search-> top screen server -> hover over a server -> press X to view more info -> spam the join button
-
Grava
Member
Robostyle
Мегалан, в моему приватному секторі є тільки він і Діанет. Судячи з форуму підтримки EA де з'явився десяток тем від людей з Запоріжжя, ще кілька днів тому все працювало.
Мегалан, в моему приватному секторі є тільки він і Діанет. Судячи з форуму підтримки EA де з'явився десяток тем від людей з Запоріжжя, ще кілька днів тому все працювало.
-
Vpupkin
Member
Ну то хай оті у кого менше 16 гіг трохи спустять налаштування. Чи коли купили шось таке собі, то усе має літати на ультрах роками?MqM: ↑ 11.10.2025 03:22І тільки хлібець з ікром має називатися бутербродом (канапкою).
Добре, що у вашому світі всі накупилися відях по 16 гіг:) Всі ж міняють ледь не кожного року.
Правда статистика Стім не говорить про відчутну частину саме таких користувачів:)
-
Robostyle
Member
Grava
Да у меня тоже самое. 16х
Хотя бету норм все работало
Ну это как запорожсталь обложили антироссийскими санкциями, и до сих пор не разблчили. Или как фрилансерская биржа…уроды
Да у меня тоже самое. 16х
Хотя бету норм все работало
Ну это как запорожсталь обложили антироссийскими санкциями, и до сих пор не разблчили. Или как фрилансерская биржа…уроды
-
marvin1111
Member
это 1080р?Misanthrop: ↑ 11.10.2025 03:07 не знаю що за тести.
я на высоких в нативных 1440р вижу 120-170фпс, играется приятно, плавно, без задержек и фризов. на ультра одну катку поиграл, по ощущениям маловато фпс.
-
Misanthrop
Member
Да, 1080р. Одно только, tsr выключил нафиг чтобы мыла небылоmarvin1111: ↑ 11.10.2025 07:37это 1080р?Misanthrop: ↑ 11.10.2025 03:07 не знаю що за тести.
я на высоких в нативных 1440р вижу 120-170фпс, играется приятно, плавно, без задержек и фризов. на ультра одну катку поиграл, по ощущениям маловато фпс.
-
Grava
Member
Robostyle
Можна заходити з vpn або через мобільний, у головному меню перемикаюся на свого провайдера. Воно вікидує з помилкою, але дає реконектнутися и все працює. Але з іншим провайдером я вже договорився про підключення
Можна заходити з vpn або через мобільний, у головному меню перемикаюся на свого провайдера. Воно вікидує з помилкою, але дає реконектнутися и все працює. Але з іншим провайдером я вже договорився про підключення
-
MqM
Member
Я от згадуючи графу ще в беті залажся питанням відьулися сильні зміни чи що там саме жре 16 гігабайт?Vpupkin: ↑ 11.10.2025 03:46Ну то хай оті у кого менше 16 гіг трохи спустять налаштування. Чи коли купили шось таке собі, то усе має літати на ультрах роками?MqM: ↑ 11.10.2025 03:22І тільки хлібець з ікром має називатися бутербродом (канапкою).
Там явно не 4к текстури, крутих шейдерів пфектів немає. Невже пил від руйнувань та дим з вогнем все зїдає?) Було би смішно, якби ще той постфільтр кольоропередачі скільки забирав. Просто важко зрозуміти
-
Earanak
Member
MqM, добавили излишний режим графики которого не было, Overkill. Если поскидывать все на High, то у меня жрет 8-9гб в 1440p. А какая конкретно из настроек (кроме текстур и качества геометрии с ландшафтом) жрет больше всего - понятия не имею. Может там кэшируются все сетки заготовленных разрушений. Ну, еще учитывая что большая часть освещения в игре запечена, то наверное лайтмапы от теней тоже висят в памяти.
-
Kassatka
Member
Потрібно брати нативний натив і виставляти зглажування DLAA або аналог від AMD/Intel при 100% рендері, а про мильний TAA забути як про страшний сон і залишити його в історії. Проти фреймгену, як і Геральт, не маю нічого проти, як безкоштовно підвищити плавність, а от апскейл - то костилі й потрібні в винятковому випадку, коли FPS вкрай не вистачає. Я на RX 6800 в 4K ще в жодній грі не стикався з нестачею FPS, тож апскейл вмикав лише на GTX 960 в Diablo 4, а от Fidelity зглажування при 100% рендері вмикаю замість TAA завжди, якщо є така можливість.kairo: ↑ 10.10.2025 18:45 Ви коли розповідаєте про нативний натив, забуваєте про таку прекрасну річ, як ТАА, яка милить картину по чорному. Можна звісно, як пан Геральт, вимкнути його в конфіг-файлі і грати без АА взагалі та з артефакти, але більшість на таке збочення не погодиться. DLSS та FSR4, якісно скейлить картинку та прибирає аліасинг, що майже завжди краще за мило ТАА. В 4К, там взагалі немає про що говорити, це мастхев опція.
Мило ненавиджу, а проти перешарпу в принципі нічого не маю.
Последний раз редактировалось Kassatka 11.10.2025 16:44, всего редактировалось 2 раза.
-
Vpupkin
Member
MqM
Пам'ять жере не тільки якість текстур, а й їх кількість. Ви ж не рахували скільки унікальних текстур на одній мапі є і скільки текстур на солдатиків з технікою іде?
Пам'ять жере не тільки якість текстур, а й їх кількість. Ви ж не рахували скільки унікальних текстур на одній мапі є і скільки текстур на солдатиків з технікою іде?
-
kairo
Member
Фреймген дає артефакти та збільшує затримку. Імхо, рідко їм користуюсь. Апскейл вмикаю навіть там, де карта може витягнути в DLAA, бо не бачу різниці в 4К.Kassatka: ↑ 11.10.2025 16:37 Проти фреймгену, як і Геральт, не маю нічого проти, як безкоштовно підвищити плавність, а от апскейл - то костилі й потрібні в винятковому випадку, коли FPS вкрай не вистачає.
-
MqM
Member
Я якраз помітив купу повторювальних асетів (включно з текстурами). І десятки тисяч текстур я тут не помітив:)Vpupkin: ↑ 11.10.2025 16:40 MqM
Навіть останній Ласт оф ас, де дуже багато деталей чомусь скільки не вижирав)
Ой тих солдатиків кіт наплакав, мовчу поо техніку де в кращому разі на полі одночасно до десятка одиниць.
Я сам карти роблю, і можу привести приклад карти Кеш, яка загалом важить 3 гіга, але там на кожному кроці унікальні асети. З карт бети найбільша карта це в таджицьких горах, але й там переважна більшість текстур це природа, і воеи постійно повиорюються.
Загалом я не побачив детальних pbr текстур де кожна можна важити десяток мегабайт.
В беті вистачало текстур, що можна і пікселі впритул порахувати. Ох ці фанати Батли, що тільки не придумають заради вмправдання халтурної оптимізації
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Щодо руйнувань це цілком можливо, але здається переважно це все прораховано і немає наново обчислюватися, окрім випадків коли туди вїжає танк:)Earanak: ↑ 11.10.2025 11:55 MqM, добавили излишний режим графики которого не было, Overkill. Если поскидывать все на High, то у меня жрет 8-9гб в 1440p. А какая конкретно из настроек (кроме текстур и качества геометрии с ландшафтом) жрет больше всего - понятия не имею. Может там кэшируются все сетки заготовленных разрушений. Ну, еще учитывая что большая часть освещения в игре запечена, то наверное лайтмапы от теней тоже висят в памяти.
Ну я не побачив детальних лайтмап, то ж дійсно загадка чому їсть памяті як будь яка передова гра на тому ж уе5, але при тому візуал відчутно відстає
-
Vpupkin
Member
У мене 32гб vram і я в це грати не збираюся.MqM: ↑ 11.10.2025 19:33Ох ці фанати Батли, що тільки не придумають заради вмправдання халтурної оптимізації
-
MqM
Member
Щаслива людина з такою відяхоюVpupkin: ↑ 11.10.2025 19:36У мене 32гб vram і я в це грати не збираюся.MqM: ↑ 11.10.2025 19:33Ох ці фанати Батли, що тільки не придумають заради вмправдання халтурної оптимізації
-
Vpupkin
Member
Дрібниці життя.MqM: ↑ 11.10.2025 22:03Щаслива людина з такою відяхою
Заздрю людям які вважають жор пам'ті у стриляльках, проблемо.
-
kairo
Member
"VRAM usage looks very high at first, we saw 12 GB—at 1600x900, 13 GB at 1080p, 16 GB at 4K with frame generation. This is with the HD texture pack installed though, and it seems the engine really likes to fill up as much memory as possible, only trimming unused data rarely. Our benchmark data shows the 8 GB vs 16 GB VRAM doesn't make a significant performance difference at 4K."MqM: ↑ 11.10.2025 11:43Там явно не 4к текстури, крутих шейдерів пфектів немає.