Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Advanced Member

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Изображение

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Последний раз редактировалось siruf 28.08.2012 16:34, всего редактировалось 9 раз.
Striker
Member

Буде чим зайнятися на вихідних.
спойлер
Изображение
antihope
Member

а підкажіть якісь популярні, розповсюджені моделі корпусів під xl-atx для пошуку на олх (крім фрактал діфайн хл і корсар обсідіан)
Striker
Member

Зібрав в суботу Uniface Mini RGB. Корпус прикольний, купа місця для кабелів. На диво дуже тихі комплектні кулери. Не знаю, чому в ютубах казали, що продув не найкращий, в мене після ігрового тесту все чудово по температурам. Відеокарта турбіна, яка викидує гаряче повітря відразу за корпус, але і зі звичайною було б все ок. Коротше, маленька прикольна коробка, виглядає дуже стильно.
спойлер
Изображение

Изображение

Плівку зі скла ще не знімав.
:tomat:
спойлер
Изображение
Купу зайвих проводів від блока вдалося укласти збоку, бо перед блоком всередині вони б заважали потоку повітря для нижньої перфорації під відеокарту. А так там зараз все чисто, внизу в лотку 1x HDD і 1x SSD також чудово охолоджуються, температури мінімальні.
sdbndfgn
Member

Вітаю!
Наразі маю FD Node 202 і планую апгрейд (r5 3600 > r7 5800x3d; itx 3060 > 9070xt), тобто ланую переїзд в звичайну коробку, але щоб mini-tower без RGB і вікон, але має буть гарний потік повітря і багато посадкових місць кулерів для нього. Підкажіть, а Vinga зовсім поганої якості? Не знаю, чи хочу витрачати багато грошей на корпус під столом.

Якщо Vinga гівно, порадьте міні-тауер без свістоперделок під велику башту і довгу відяху.
oversteve
Member

sdbndfgn: 08.10.2025 12:23 Вітаю!
Наразі маю FD Node 202 і планую апгрейд (r5 3600 > r7 5800x3d; itx 3060 > 9070xt), тобто ланую переїзд в звичайну коробку, але щоб mini-tower без RGB і вікон, але має буть гарний потік повітря і багато посадкових місць кулерів для нього. Підкажіть, а Vinga зовсім поганої якості? Не знаю, чи хочу витрачати багато грошей на корпус під столом.

Якщо Vinga гівно, порадьте міні-тауер без свістоперделок під велику башту і довгу відяху.
вінга це збірна солянка від різних виробників для нашого ринку, так що там може бути різна якість в залежності від того, про який конкретно корпус мова
sdbndfgn
Member

oversteve: 08.10.2025 12:29
sdbndfgn: 08.10.2025 12:23 Вітаю!

вінга це збірна солянка від різних виробників для нашого ринку, так що там може бути різна якість в залежності від того, про який конкретно корпус мова
Зрозуміло. Тоді, наприклад C316B, Dagger.
Striker
Member

sdbndfgn: 08.10.2025 12:23mini-tower без RGB і вікон, але має буть гарний потік повітря і багато посадкових місць кулерів для нього
1700 грн
https://telemart.ua/ua/products/cougar- ... dyEALw_wcB
Такий, як в мене, без лгбт, правда з вікном. По якості хороший, 1 кулер 120-ка в комплекті ззаду, спереду можете поставити 3х120 або 2х140, і зверху ще 2 на видув 120 або 140 (достатньо одного, інший буде відразу витягувати повітря з переднього кулера). За ці гроші не знаю, що можна взяти краще, я зупинив свій вибір саме на цьому, інші не вразили.
sdbndfgn
Member

Striker Дякую. Теж дуже подобається.
Nouriel
Member

sdbndfgn: 08.10.2025 12:23Якщо Vinga гівно, порадьте міні-тауер без свістоперделок під велику башту і довгу відяху.
вінга гост щупав то норм, але там немає вентиляторів тому вони і дешевші. можна пак арктіків взяти це ще +~1500грн до ціни корпуса в 1200грн
або когуар як у Striker за 2000грн з 3 вентиляторами непогано, докупити 1 на верх, якшо водянки не буде
sdbndfgn
Member

Nouriel
всього 1 кулер позаду в комплекті за 1700
Striker
Member

sdbndfgn: 08.10.2025 22:14всього 1 кулер позаду в комплекті за 1700
Тому я взяв за 2150 (зараз 2250) з 3 кулерами.
https://telemart.ua/ua/products/cougar- ... -bp-black/
За ту ж різницю в ціні сам би ще докупляв, а так ще й лгбт контролер в подарунок. Буду вмикати на Новий рік замість гірлянди. :D
Валерий
Member

sdbndfgn
1976 грн
Охолодження в комплекті: передня панель 2×140 мм ARGB LED, задня панель 1×120 мм ARGB LED
sdbndfgn
Member

Striker
Валерий
Дуже дякую!
анти__бот
Member

Панове підкажіть будь ласка а є на форумі теми чисто про збірки міні пк?
daesz
Member

анти__бот: 17.10.2025 23:19 Панове підкажіть будь ласка а є на форумі теми чисто про збірки міні пк?
Чисто міні ПК немає, але в цій темі viewtopic.php?t=52&start=15440 інколи міні ПК бувають.
Yurius
Member

Хто знає корпуса под АТХ плату + вода 360 з сіткою замість скла, щось надоїлі ці скляні боковини ,хочу щось типу такого:
спойлер
Снимок экрана 2025-10-25 235817.png
Снимок экрана 2025-10-25 235951.png
Hyte x50air на фото вище подобається, але він прям здоровенний,може ще щось є. :)
ilcattivo
Member

анти__бот: 17.10.2025 23:19 Панове підкажіть будь ласка а є на форумі теми чисто про збірки міні пк?
Тут немає, але на реддіті є тема r/mffpc
daesz
Member

Yurius
фрактал норс має варіацію із сітчаною кришкою.
https://www.fractal-design.com/products ... alk-white/

Відправлено через 8 хвилин 20 секунд:
For PCs that are too small for r/PCMR and the full tower subs, but too big for r/sffpc,
mffpc = matx збірки.
Yurius
Member

daesz: 26.10.2025 00:58Yurius
фрактал норс має варіацію із сітчаною кришкою.
https://www.fractal-design.com/products ... alk-white/
Це теж,як і новий Хайт, велнтенська труна.

з.і. сорян переплутав з ХЛ версією,взяв на замітку його,дякую :)
daesz
Member

Yurius: 26.10.2025 07:29з.і. сорян переплутав з ХЛ версією,взяв на замітку його,дякую
:D :up:
Взагалі, якщо дуже хочеться невеликий сітчаний корпус з хорошим продувом :
https://ssupd.co/products/cases-meshlic ... 9170178232
https://www.reddit.com/r/mffpc/comments ... rum_but_i/
Рекомендую брати на яйцях і замовляти рейзер окремо на тао від adt-link'а.
Ответить