Интересно было бы посмотреть на температуры, насколько она эффективнее обычной меди. Но к сожалению ее судьба стоять экспонатом под стеклом. Думаю там даже тепловые трубки не функциональны
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS показала, як створювалася золота версія GeForce RTX 5090 за $500 тисяч
-
s1nedus
Member
Предлагаю обсудить ASUS показала, як створювалася золота версія GeForce RTX 5090 за $500 тисяч
Интересно было бы посмотреть на температуры, насколько она эффективнее обычной меди. Но к сожалению ее судьба стоять экспонатом под стеклом. Думаю там даже тепловые трубки не функциональны
-
Tiufin
Member
Це ж було вже. Кілька місяців тому така ж сама новина. Хоча там золото було погано оброблене, тут наче краще, чи то просто фото такі
-
MqM
Member
« Поверхня поєднує піскоструминну обробку та полірування, є гравіювання із зображенням хмар, що символізує удачу»
Виявляється це хмари, а не наче школяр розписував ручку в зошиті на полях
Гравіювання примітивне далі нікуди
Виявляється це хмари, а не наче школяр розписував ручку в зошиті на полях
Гравіювання примітивне далі нікуди
-
big_bang
Member
шо там по hotspot ?

-
ronemun
Advanced Member
а чому вентилятор не з золота? крильчатка ідеально підходить - блиск і переливи полірованої гнутої поверхні
за такі гроші явно недоробка
за такі гроші явно недоробка
-
big_bang
Member
-
Hotspur
Member
Люди з розуму сходять
-
D_ad
Member
Наступною прикольною новиною буде, коли і в цієї моделі згорить конектор живлення.