Новости
Последние статьи и обзоры
Ігровий WQHD-монітор Samsung Odyssey G60F отримав IPS-матрицю з частотою 350 Гц
-
millionerv
Member
Предлагаю обсудить Ігровий WQHD-монітор Samsung Odyssey G60F отримав IPS-матрицю з частотою 350 Гц
Что будет лучше? этот 2k 27" и на ips и 350 Гц за €480 или GIGABYTE MO27Q28G WOLED 27" 2к, 280 Hz но на оледе тандем за €510?
Что будет лучше? этот 2k 27" и на ips и 350 Гц за €480 или GIGABYTE MO27Q28G WOLED 27" 2к, 280 Hz но на оледе тандем за €510?
-
Noiseblocker
Member
Конечно OLED, тут и думать нечего. Это кардинально иной уровень восприятия. А разницу по герцовке всё равно не увидишьmillionerv: ↑ 07.10.2025 14:59 Предлагаю обсудить Ігровий WQHD-монітор Samsung Odyssey G60F отримав IPS-матрицю з частотою 350 Гц
-
MqM
Member
Гарне колірне охоплення
ось гарне пожднання як для ігор так і для роботи
-
Dilfin
Member
Звичайно WOLED краще, але не забувайте про вигорання монітора під час статичних зображень, звичайно що існують різні функції захисту, які дозволяють матриці працювати більше трьох років, але хто зна як вони реалізовані іменно в тому моніторі, який ви вибрали, це одному виробнику і відомо.millionerv: ↑ 07.10.2025 14:59 Предлагаю обсудить Ігровий WQHD-монітор Samsung Odyssey G60F отримав IPS-матрицю з частотою 350 Гц
-
zalizo_org
Member
Як задовбали ті малі діагоналі
-
VovaII
Member
А з такою частотою хіба він встигне вигоріти?
-
FirstTDM
Member
Хороший IPS монитор, может даже отличный. Но не совсем понятно его позиционирование как "игровой" - в нем же IPS - т.е. по скорости и цветовой насыщенности любому новому OLED проигрывает безапелляционно. Обсуждать преимущества 350Гц нет смысла - 240-280Гц на OLED за почти те же деньги, а если доплатить то и 500Гц есть кому надо.millionerv: ↑ 07.10.2025 14:59Предлагаю обсудить Ігровий WQHD-монітор Samsung Odyssey G60F отримав IPS-матрицю з частотою 350 Гц
С прошлого года 3-е поколение OLED мониторов, сейчас вышло 4-е - уже можно почти не беспокоится о выгорании. Посмотрим через 2-3 года на результаты новых массовых моделей - иначе это просто страшилки.Dilfin: ↑ 07.10.2025 16:25Звичайно WOLED краще, але не забувайте про вигорання монітора
-
ASTON
Member
Я теж боявся вигорання.Dilfin: ↑ 07.10.2025 16:25
Звичайно WOLED краще, але не забувайте про вигорання монітора під час статичних зображень, звичайно що існують різні функції захисту, які дозволяють матриці працювати більше трьох років, але хто зна як вони реалізовані іменно в тому моніторі, який ви вибрали, це одному виробнику і відомо.
Але дочекаюся початку продажів 20.10 і замовлю Gigabyte MO27Q28G одразу.
Чесно кажучи вже хочеться замінити 10-річний монітор свій.
Бо я скоріше вже вигорю, ніж монітор.
Жити треба тут і зараз. Бо так десь крякнеш несподіванно, а OLED монітора ніколи й не було, бо боявся, що через 2-3-4 роки він "вигорить".
-
Dilfin
Member
Залежно яка у вас відстань від очей, звичайно якщо монітор 27 дюймів стоїть за три метри від обличчя, то він замаленький.)zalizo_org: ↑ 07.10.2025 16:31 Як задовбали ті малі діагоналі
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
Так, не відмовляйте собі у маленьких радощах.) А технологія і справді цікава, коли кожен піксель світиться окремо і чорний справді чорний.)ASTON: ↑ 07.10.2025 16:48Я теж боявся вигорання.Dilfin: ↑ 07.10.2025 16:25
Звичайно WOLED краще, але не забувайте про вигорання монітора під час статичних зображень, звичайно що існують різні функції захисту, які дозволяють матриці працювати більше трьох років, але хто зна як вони реалізовані іменно в тому моніторі, який ви вибрали, це одному виробнику і відомо.
Але дочекаюся початку продажів 20.10 і замовлю Gigabyte MO27Q28G одразу.
Чесно кажучи вже хочеться замінити 10-річний монітор свій.
Бо я скоріше вже вигорю, ніж монітор.
Жити треба тут і зараз. Бо так десь крякнеш несподіванно, а OLED монітора ніколи й не було, бо боявся, що через 2-3-4 роки він "вигорить".
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Якщо відчуваєш що можеш крякнути несподівано, то зазвічай турбуєшся за здоров'я, а не за монітор.ASTON: ↑ 07.10.2025 16:48Жити треба тут і зараз. Бо так десь крякнеш несподіванно, а OLED монітора ніколи й не було, бо боявся, що через 2-3-4 роки він "вигорить".
-
StTechnik
Member
У нас сейчас крякнуть можно со 100% здоровьем. Думаю понятно почему. Поэтому за монитор как раз есть смысл турбуватися.Nikolay Yeryomenko: ↑ 07.10.2025 16:56Якщо відчуваєш що можеш крякнути несподівано, то зазвічай турбуєшся за здоров'я, а не за монітор.ASTON: ↑ 07.10.2025 16:48Жити треба тут і зараз. Бо так десь крякнеш несподіванно, а OLED монітора ніколи й не було, бо боявся, що через 2-3-4 роки він "вигорить".
-
ADv
Member
Маркетологи совсем двинулись с ценообразованием. Ну кому нафиг нужны эти дутые герцы на IPS, даже без многозонной подсветки за цену топового олед монитора, который уже во всём лучше.
-
Геральт
Member
VovaII: ↑ 07.10.2025 16:32 А з такою частотою хіба він встигне вигоріти?
-
bez5dva
Member
так шоппинг же позитивно сказывается на менталочке, а от нее почти все беды со здоровьем)Nikolay Yeryomenko: ↑ 07.10.2025 16:56Якщо відчуваєш що можеш крякнути несподівано, то зазвічай турбуєшся за здоров'я, а не за монітор.ASTON: ↑ 07.10.2025 16:48Жити треба тут і зараз. Бо так десь крякнеш несподіванно, а OLED монітора ніколи й не було, бо боявся, що через 2-3-4 роки він "вигорить".
-
denizen
Member
я собі рік назад взяв oled, поки все ОК, немає ніякого вигоряння
-
bez5dva
Member
а какой сценарий использования у вас?denizen: ↑ 07.10.2025 17:59 я собі рік назад взяв oled, поки все ОК, немає ніякого вигоряння
-
Robostyle
Member
Вот лучше пусть не служит, а выгоряет интенсивно, шоб меняли без лишних дерганийDilfin: ↑ 07.10.2025 16:25 різні функції захисту, які дозволяють матриці працювати більше трьох років,
Ты эти 3и 4и в продаже видишь? Где 5К2К? Тут хоть бы второе найти и не напороться на первое
-
+Felix+
Member
Так то воно так, але питання було про конкретний недорогий олед.FirstTDM: ↑ 07.10.2025 16:37
С прошлого года 3-е поколение OLED мониторов, сейчас вышло 4-е - уже можно почти не беспокоится о выгорании. Посмотрим через 2-3 года на результаты новых массовых моделей - иначе это просто страшилки.
А ці нового покоління і коштують відповідно(?)
-
l-m
Member
Цей монітор тупо маркетингова локшина.
Для того щоб він встигав оновити повністю кожен кадр при 350 Гц, потрібен час відгуку менше 2.8 мс (1с/350). Але, таких швидких IPS матриць не ісує
Для того щоб він встигав оновити повністю кожен кадр при 350 Гц, потрібен час відгуку менше 2.8 мс (1с/350). Але, таких швидких IPS матриць не ісує
-
StTechnik
Member
Не знаю у кого какой сценарий, я тоже год назад пересел на ОЛЕД. И сценарий простой - используется тупо для всего. Игры, работа. Стоят в основном темные темы. Просто потому что нравятся. И на оледе это выглядит лучше всего. Короче вполне универсальный монитор. Кино не смотрю. Для кино три больших ТВ в квартире. В том числе и олед.bez5dva: ↑ 07.10.2025 18:00а какой сценарий использования у вас?denizen: ↑ 07.10.2025 17:59 я собі рік назад взяв oled, поки все ОК, немає ніякого вигоряння