World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Alanis: 03.10.2025 18:57Эти грабли снова положили на видное место, в последний раз на тигромаусе такое провернули.
тигромаус чудова штука якщо є т3 закалка :D
lewerlin
Member

Alanis: 03.10.2025 18:57Это что обязательное условие?
З власного досвіду, вже Т2 лікує "критосбірність".
Alanis: 03.10.2025 18:57И вообще, а где тогда вариативность оборудки, если жёстко заставляют ставить определённые модули?
Річ не в жорсткості, а в кривому балансі. Експериментальні турбіна і закалка, вже на т2 надто корисні.

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Hotspur: 03.10.2025 19:31тигромаус чудова штука якщо є т3 закалка :D
Я собі Вазіка забрав(114). Комфортна машина, чимось Е75 нагадує, тільки гармата краща.
destructX
Member

Alanis: 03.10.2025 18:57 lewerlin
И вообще, а где тогда вариативность оборудки, если жёстко заставляют ставить определённые модули?
Эти грабли снова положили на видное место, в последний раз на тигромаусе такое провернули.
Всім німцям (важким) вибивають двигун в нлд. Майже всим амерам виносять бк в борт/нлд. Таке компонування мабуть з початку гри в танках)
До введення експериментального обладнання катав з компонуванням на деяких німцях спеціально поки фармив/мітки брав, зараз т3 загартування лікує майже кожен танк в вразливими двигунами/бк

Відправлено через 56 секунд:
lewerlin: 03.10.2025 19:47 Я собі Вазіка забрав(114). Комфортна машина, чимось Е75 нагадує, тільки гармата краща.
вазіку зробили нормальну пушку? його апали там якось, я не знаю
раніше у нього стаба як у арти була, я не знаю шо там повинні були зробити шоб це чудо було краще за е75 по пушці :laugh:
Alanis
Member

destructX
Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
destructX
Member

Alanis: 03.10.2025 20:33 destructX
Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
Ну тут так, але на мейн тт кого це бустить - мастхев
lewerlin
Member

destructX: 03.10.2025 20:22раніше у нього стаба як у арти була
Апнули стабу і швидкість зведення. З точністю і раніше проблем не було, балістика шикарна.

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Alanis: 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
Прямо відчувається вже Т2. далі апати сенсу вже не дуже, турбач пріоритетніше.
Qwerty1987
Member

Совковые ст похуже будут в этом плане, там бк и баки во лбу, я когда т3 закалку первую получил- сразу на 430у поставил)
Hells Angels
Member

Alanis: 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся.
тут як би картопля за бабло підкинула можливість таскати всю оборудку окрім бонового по танкам, не хочеш купувати вот+ крути денні задачки на демонтажні набори
destructX
Member

Hells Angels: 03.10.2025 21:14
Alanis: 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся.
тут як би картопля за бабло підкинула можливість таскати всю оборудку окрім бонового по танкам, не хочеш купувати вот+ крути денні задачки на демонтажні набори
експериментальне обладнання знімається за компоненти, на них не діють набори/голда
Hells Angels
Member

destructX: 03.10.2025 21:21експериментальне
світ клином на ній не зійшовсь, 803 норм катаєтся закалка турбач дос .. трофейне
Alanis
Member

Собственно господа вопрос,- иногда забываю глянуть что в дропс насыпало или там на другой сервер перешёл или вышел, есть ли какой лог игре глянуть что насыпало? Может есть в клиенте журнал сообщений центра уведомлений?
Hotspur
Member

Alanis: 05.10.2025 18:29 Собственно господа вопрос,- иногда забываю глянуть что в дропс насыпало или там на другой сервер перешёл или вышел, есть ли какой лог игре глянуть что насыпало? Может есть в клиенте журнал сообщений центра уведомлений?
напиши в тех підтримку вони скажуть що упало в них є логи

Відправлено через 38 секунд:
забрав за трейд ін йолку - ну скажу я вам веселий танк :lol: аж згадав часи т49 в 2012-2013
Alanis
Member

Hotspur
Каждый раз в поддержку писать то такое, хотелось самому по необходимости зайти и глянуть.(попробую написать для пробы)Тут просто японский тайный дропс твич подсунул, засчитало, а вот в клиенте не написало, причём другие дропсы видно было. Цикаво, а шо ж то було.
И сайт лёг, просто прелесть.
Hotspur
Member

ELC EVEN 90 - оце йолка хто не в курсі з назв
lewerlin
Member

Hotspur: 05.10.2025 18:31забрав за трейд ін йолку - ну скажу я вам веселий танк :lol:
Її ж на халяву роздавали.
Hotspur
Member

lewerlin: 05.10.2025 20:21Її ж на халяву роздавали.
дуже давно
Hells Angels
Member

Hotspur: 05.10.2025 21:39дуже давно
прем 8 не роздававсь на холяву вроді як
Qwerty1987
Member

А я то думаю откуда столько елок в рандоме, а их опять в трейд-ин завезли, ну мой 432 и ебр дождались своего часа :rotate:
destructX
Member

Qwerty1987: 05.10.2025 23:22 А я то думаю откуда столько елок в рандоме, а их опять в трейд-ин завезли, ну мой 432 и ебр дождались своего часа :rotate:
Частково це ще пов'язано на нових лбз та віклі задачках. Там прямо змушують грати на лт або арті, а йолка в трейд-іні по кд, їх дуже багато в рандомі
Alanis
Member

Получил пт за лбз3.0, закрыв где-то половину задач неспешно добиваю остальные и тут меня посетил вопрос, а куда идут очки сектор3 что начисляются, что то мне кажется что они сгорают, на дравец счётчик очков пустой. Выходит что лучше открывать дравец, а не проходить остаток? Я так понял что добив все получу только стиль и нашивку на виндхунд. Я ничего не упустил?
Ответить