Новости
Последние статьи и обзоры
рідкі термопрокладки Zezzio ZT-PY6 Thermal Putty
-
my4a4oc
Member
Доброго дня, хтось користувався? Бо на аліку ціна гарна на 50 грам баночку, а відгуків не багато, оглядів взагалі немає, може хтось вже замовляв та користується?
-
Donate
Member
Навіщо якщо можна купити перевірені?
-
my4a4oc
Member
бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)Donate: ↑ 06.10.2025 17:12 Навіщо якщо можна купити перевірені?
-
Georgin
Member
my4a4oc
Зазвичай це трапляється так - хтось ризикує, витрачає гроші, тестує і постить результати для суспільства. А суспільство дружньо аплодує цьому герою.
Не хочете стати таким героєм?
Зазвичай це трапляється так - хтось ризикує, витрачає гроші, тестує і постить результати для суспільства. А суспільство дружньо аплодує цьому герою.
Не хочете стати таким героєм?
-
waryag
Member
А може почнуть вбивати відяхи і не стануть.my4a4oc: ↑ 06.10.2025 17:56 бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)
Ці експерименти мають сенс для сервісів, де можна перевірити (а разі чого і вимазати) на залізі, якого не шкода, а потенційна вигода перекриє потенційні збитки.
-
my4a4oc
Member
та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про щоwaryag: ↑ 06.10.2025 21:30А може почнуть вбивати відяхи і не стануть.my4a4oc: ↑ 06.10.2025 17:56 бо можливо колись і ці стануть перевірені, а як інакше це повинно траплятися)
Ці експерименти мають сенс для сервісів, де можна перевірити (а разі чого і вимазати) на залізі, якого не шкода, а потенційна вигода перекриє потенційні збитки.
-
daesz
Member
Це не те щоб показник якостіmy4a4oc: ↑ 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали
-
waryag
Member
Вважаєте, що розетка і брейн проводять тестування перед початком продажу товару? Чи просто повертають гроші, якщо товар зовсім поганий?my4a4oc: ↑ 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про що
Також, гарна ціна на аліку може означати банальну підробку.
-
my4a4oc
Member
Я гадаю що вони хоча б не продають те шо може вбити те що обслуговуєте) а на аліку там ота фігня святиться, чойс типу. Замовив, а там будь шо будеwaryag: ↑ 07.10.2025 07:34Вважаєте, що розетка і брейн проводять тестування перед початком продажу товару? Чи просто повертають гроші, якщо товар зовсім поганий?my4a4oc: ↑ 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали, на розетці 5 відгуків, ну ні про що
Також, гарна ціна на аліку може означати банальну підробку.
Отправлено спустя 43 минуты 57 секунд:
Так, тут людина пише шо воно може пошкодити техніку, ми за це розмовляємо, шо розетка чи брейн може продавати термопрокладку яка коротне? Чи все таки ми тут розмовляємо за те, що ну максимум там будуть температури вище чим до обслуговування?daesz: ↑ 06.10.2025 22:36Це не те щоб показник якостіmy4a4oc: ↑ 06.10.2025 21:49 та ну, ви не перегибайте, вони і на хотлайні продаються, не думаю шо розетка, чі брейн таке б продавали![]()
-
daesz
Member
Я не думаю, що розетка чи брейн провіряють їх перед тим як виставляти на продаж. Але я також не думаю, що воно прям коротнути може. Якісно, думаю, там "шляпа", ну типу на рівні якогось gd-900my4a4oc: ↑ 07.10.2025 09:01шо розетка чи брейн може продавати термопрокладку яка коротне?