Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Raynor: 29.09.2025 23:44вона буде їх обмежувачем
Raynor: 29.09.2025 23:44ігри заручниками мобільної платформи до самого кінця :-/ :-/ .
Ви вперто не хочете зрозуміти, що таки ні, нічого її підтримка на разі не обмежує. На сьогодні можна портувати повноцінну ПК гру на Андроїд/Айос, якщо це дозволяє її рушій, жодних інших принципових нюансів не існує. Питання продуктивності вирішується урізаною графікою. На АРМі повноцінно, якщо не дивитись на ФПС, працює Кіберпанк.
Ваш аргумент "воно не може, бо мобілки" ніяк не б'ється з сьогоднішньою реальністю. Розробники просто роблять "ультра-лоу мод", як колись робили на калькулятори нижче системних вимог, і все. Косплеїти геймпад андроїд/айос навчились давно. Менюшки "під сенсор", самі по собі зручніші за "традиційні", незалежно від платформи.
Цей закостенілий погляд, змушує західний геймдейв просто так лишати азіатам жирнючий ринок.
daesz
Member

Зі всіх гача КК яких я хоча б чув разок в житті - каотік котік виявився єдиним який грав в ЗБТ. Це - "слей зе спайр мітс даркест данжн" як і очікувалось* :)
спойлер
(09:42 холі шЧіт)
Артстайл дуже зайшов, рідко в китайських гачах він настільки близький до японських аніме, але смайлгєйт - то корейці (то мб очікувано?), єдине що лост арк (інша гра смайлгєйтів) була (та й є) екстримально p2p w2p (iykyk), побачив що собою являє CZN :rotate:

Відправлено через 33 хвилини 8 секунд:
Анімації скілів просто бімба
спойлер
Відправлено через 2 години 23 хвилини 36 секунд:
Еназер бенґєр від Сайкі
спойлер
daesz
Member

Я напевно буду ре-ролити Реноа в CZN. Мені вона і візуально, і геймплейно найбільше сподобалась.
спойлер
З "танків" Магна та Каліпе - обидві доволі цікаві кіти мають, але з іншої сторони мені й кіт у Амір здався цілком достатнім як на сустейна. Якщо на якомусь з реролів, припустимо, попадеться Магна/Каліпе (одна з двох) та Рін/МеіЛін (одна із двох) - то також залишу :shuffle:
Raynor
Member

daesz
Виглядає круто, але в моєму випадку геншин та вува це мабуть останні гача ігри з системою дейліків та смоли в які я граю\грав, вже настільки нудить від цих дейліків, та системи яка диктує тобі скільки і коли грати, що ніяка графіка не заманить почати знову в щось таке грати.

lewerlin
Цікавий у нас з вами діалог, я вам про м'яке, ви мені про тепле. Ок, спробую ще раз пояснити свою точку зору. Якби куро з самого початку розробки гри орієнтувались на консолі та пк, враховували залізо, девайси якими грає аудиторія(геймпади\клавомиші), то вони могли б зробити гру набагато краще чим вона є зараз, а на данний момент вони займаються підтримкою і смартфонів і консолей і пк, відповідно їм доводиться балансувати між цими платформами і робити так щоб гравці всіх цих платформ могли якось грати, і ось наприклад візьмемо інтерфейс керування, ви не зможете зробити однаково ефективний інтерфейс керування у одному і тому ж клієнті гри для людей які грають використовуючи два великих пальці на сенсорному екрані, а також для людей які використовують всі пальці на клавіатурі та миші, очевидно що доведеться урізати можливості клавомиші на догоду мобільним гравцям. Далі, можна звернути увагу на дуже убогий в плані інтерактивності відкритий світ, тобто коли ви ходите в тій же Рінашіті, то бачите в місті всюди НПС-ів які просто стоять як статуї, нічого не роблять і з ними не можна ніяк взаємодіяти, це також жертва на користь мобілок, як би вони зробили більш менш нормальну імітацію системи життедіяльності в місті, то на смартфонах було б в кращому випадку 5 фпс. Тепер знову ж про сам вигляд інтерфейсу гри, всі ці безглуздо величезні іконки та меню, на них же буквально написано "Зроблено для мобілок". Ось що я маю на увазі коли кажу що підтримка мобільної платформи обмежує потенціал гри. Доречі багато з цього стосується також і геншина.
daesz
Member

Raynor: 03.10.2025 21:13вже настільки нудить від цих дейліків
Я просто ліваю із гри, коли починаю відчувати, що гра робить мене заручником.
Та й всі ці гача-ігри - це порівняно "квіточки" із тим, що має swgoh :D
Ось тут писав viewtopic.php?p=3979235&hilit=%D0%BF%D0 ... F#p3979235
lewerlin
Member

Raynor: 03.10.2025 21:13Якби куро з самого початку розробки гри орієнтувались на консолі та пк, враховували залізо, девайси якими грає аудиторія(геймпади\клавомиші),
Вони так і робили. Те що не зробили "краще" - проблема "ідей" розробників і цільової аудиторії, а не обмеження платформи.
Raynor: 03.10.2025 21:13ви не зможете зробити однаково ефективний інтерфейс керування у одному і тому ж клієнті гри для людей які грають використовуючи два великих пальці на сенсорному екрані, а також для людей які використовують всі пальці на клавіатурі та миші, очевидно що доведеться урізати можливості клавомиші на догоду мобільним гравцям.
Можливості урізались якраз мобілкам, бо це не пріоритетний ринок з чисто фінансової точки зору. Пріоритет віддавався ПК і консолям, бо вони приносять втричі більше грошей. Керування від початку робиться під геймпад. Всі тести ганяються на ПК. В ХСР навіть були прецеденти, коли патчі толком на телефони ніхто не тестив і їх версії допилювали після релізу.
Raynor: 03.10.2025 21:13Далі, можна звернути увагу на дуже убогий в плані інтерактивності відкритий світ, тобто коли ви ходите в тій же Рінашіті, то бачите в місті всюди НПС-ів які просто стоять як статуї, нічого не роблять і з ними не можна ніяк взаємодіяти, це також жертва на користь мобілок,
Це не жертва, це просто не потрібно цільовій аудиторії гача ігор(уточню - не мобільних, а саме гачі). Ви плутаєте причину і наслідок.
Те чого ви хочете не було б в грі все рівно, навіть будь вона з коробки екзом Соні. Підтримка мобілок тут ні до чого. В Сталкері А-Лайф не можуть довести до розуму через мобілки?
Raynor: 03.10.2025 21:13на смартфонах було б в кращому випадку 5 фпс.
Його просто вимкнули б на смартфонах, і все. Всі обмеження смартів на сьогодні виключно в площині продуктивності, котрі вирішуються "все в ультра ліво". Ніяких принципових обмежень на функціонал мобілки не накладають.
Raynor: 03.10.2025 21:13епер знову ж про сам вигляд інтерфейсу гри, всі ці безглуздо величезні іконки та меню, на них же буквально написано "Зроблено для мобілок".
Вони зручні насправді. Я якось був звик до Вінди 8 на роботі і перестав розуміти хейтерів "плиток". От що що, а інтерфейс "під сенсор" дуже зручний(привіт Парадоксам з їх "пиптиками" :mad: ). До речі в мобільних версіях багато чого урізано/перероблено, на ПК набагато зручніше користуватись.
Самі розробники виросли на "сенсорах", дай їм робити екз ПС/ПК, інтерфейс загалом все одно буде такий, це питання звички/смаку, а не платформи.
Raynor: 03.10.2025 21:13Ось що я маю на увазі коли кажу що підтримка мобільної платформи обмежує потенціал гри.
Причина не в мобілках. Вони не заважали зробити "живий" опен ворлд - він тупо не був потрібен цільовій аудиторії, це виключно місце грінду, як в якійсь Л2, і скріншотів. Багато хто навіть "горить" з опенворлду і рахує його в мінус.
Це повноцінні ПК ігри, ваші претензії в цілому виключно до жанру. Ви ж не вимагаєте від TWW повноцінної РПГ, хоча там і присутні окремі механіки.
Тут пріоритет:
1. Персонажі(гача ж)
2. Бойова система
3. Сюжет
Все інше йде як інструментарій/декорації.
Якщо потрібно щось інше - це до інших жанрів.
Kirakishou
Member

daesz: 01.10.2025 02:55Анімації скілів просто бімба
У першого ж персонажа, Аміри, — моя улюблена сейю, Хікаса Йоко. Та сама, що озвучує Евелін в Zenless Zone Zero та Августу в Wuthering Waves. Тобто Chaos Zero Nightmare одразу пішли з козирів.
Але поки що я не хочу дропати жоден із тайтлів, у які граю. Тому спробую просто додати ще одну гачу. Загалом, із часом на ігри проблем немає, але велика кількість тайтлів іноді морально виснажує.
Судячи з витоків, в Honkai: Star Rail буде нова Хімеко, нова Спаркл та, нарешті, Сакура Яе — на неї я особливо чекаю. В Zenless Zone Zero теж усе влаштовує. В Nikke й BrownDust2 у мене майже всі персонажі. В Nikke навіть вдалося зібрати всіх дівчат із колаби з Resident Evil.
В Wuthering Waves я маю гарант після програного 50/50 на банері Августи — і планую витратити його саме на її реран.
В Genshin Impact зараз роздають сузір’я (ейдолони) за дейліки.
От і виходить, що дропати нічого — усе подобається.

Відправлено через 1 годину 49 хвилин 6 секунд:
Круто, що виходить багато гача-ігор — конкуренція змушує всіх ставати кращими. Раніше й подумати не можна було про безкоштовні сузір’я в Геншині. Але є нюанс: якщо не хочеш кидати гру, яка подобається і в якій уже є персонажі, то для нових ігор треба якось шукати час у своєму розкладі. І це ще навіть не вийшли справжні конкуренти для великих гача-ігор.
Raynor
Member

daesz
Так справа в тому що напевно кожна гача гра розроблена таким чином щоб з самого початку зробити вас заручником, принаймі судячи з всіх тих гача ігор в які грав.

lewerlin: 03.10.2025 22:01 Можливості урізались якраз мобілкам, бо це не пріоритетний ринок з чисто фінансової точки зору. Пріоритет віддавався ПК і консолям, бо вони приносять втричі більше грошей. Керування від початку робиться під геймпад. Всі тести ганяються на ПК. В ХСР навіть були прецеденти, коли патчі толком на телефони ніхто не тестив і їх версії допилювали після релізу.
Що саме урізалось в мобілках? Та і звідки ви все це берете про пріорітетний ринок, скільки грошей вони приносять? Коли я заходжу в вуву, то бачу гру з мобільним інтерфейсом, і це для мене явна ознака на яку платформу вони орієнтуються, чи як мінімум намагаються всидіти на всіх стільцях одразу.
lewerlin: 03.10.2025 22:01 Це не жертва, це просто не потрібно цільовій аудиторії гача ігор(уточню - не мобільних, а саме гачі). Ви плутаєте причину і наслідок.
Те чого ви хочете не було б в грі все рівно, навіть будь вона з коробки екзом Соні. Підтримка мобілок тут ні до чого. В Сталкері А-Лайф не можуть довести до розуму через мобілки?
Вперше чую щоб цільовій аудиторії не було потрібно щоб їх гра виглядала краще. Про неписів в містах вуви це був лише один із прикладів де довелося чимось пожертвувати на користь сумістності з мобільною платформою, думаю якщо запитати самих розробників вуви, вони могли б привести таких прикладів ще дуже і дуже багато.
А Сталкер 2 випускався на мобілках?
lewerlin: 03.10.2025 22:01 Його просто вимкнули б на смартфонах, і все. Всі обмеження смартів на сьогодні виключно в площині продуктивності, котрі вирішуються "все в ультра ліво". Ніяких принципових обмежень на функціонал мобілки не накладають.
"Все в ультра ліво" можливо тільки з графічними налаштуваннями, тому що тут у них є деяка свобода дій, а от що стосується кількості алгоритмів\скриптів одночасно працюючих в грі "все в ультра ліво" не вийде.
lewerlin: 03.10.2025 22:01 Причина не в мобілках. Вони не заважали зробити "живий" опен ворлд - він тупо не був потрібен цільовій аудиторії, це виключно місце грінду, як в якійсь Л2, і скріншотів. Багато хто навіть "горить" з опенворлду і рахує його в мінус.
Куро випускають одну й ту саму гру на кількох платформах, це мобілки, консолі та пк. Якщо порівняти ці платформи, то очевидно що найбільші обмеження має мобільна платформа, тому що має найслабшу продуктивність, а також має найбільші обмеження в інтерфейсі керування для ігор, я ж сподіваюсь ви з цим не будете сперечатись? Тому в цьому випадку для Вуви вузьким місцем, пляшковою шийкою, слабшою ланкою є мобільна платформа, і починаючи саме з цієї платформи розроблялася вся гра, а вже потім вони намагалися щось покращити в клієнтах для інших платформ, тобто базою для цієї гри стала саме мобільна платформа. Якщо ви вважаєте що це не так, ну то приведіть мені бодай один приклад де змогли портувати яку небудь більш менш сучасну консольну\пк гру накшталт Відьмака 3, Хорайзон Зіро, Кіберпанк, Титанфол, той же Сталкер 2, на смартфони при цьому не вирізаючи більшу частину гри.
На рахунок опенворлду, ну в тому вигляді який він є в геншині і вуві він дійсно не потрібний :) .
lewerlin
Member

Raynor: 04.10.2025 13:19 Та і звідки ви все це берете про пріорітетний ринок, скільки грошей вони приносять?
Стата по мобільних платформах є у відкритому доступі, стата про доходи компаніїї загалом - теж. Друге мінус перше, у випадку Куро і Хойо, дадуть доходи на ПК/ПС.
Raynor: 04.10.2025 13:19Вперше чую щоб цільовій аудиторії не було потрібно щоб їх гра виглядала краще.
"Краще" - поняття суб'єктивне. У них інші критерії "краще". Он у Kirakishou горить, що Кантареллі "верблюжу ногу" прибрали ради цензури, для нього це капець як гірше. В мене горить з паверкріпу і тупих кокоблоків в хайлвл контенті. Нам обом чхати на поведінку НПС, вони декорації/статисти в квестах.
Для Kirakishou "краще" - більше фансервісу, менше цензури.
Для мене "краще" - грамотний баланс і щось цікавіше тупого +хп+кокблоки.
Raynor: 04.10.2025 13:19А Сталкер 2 випускався на мобілках?
Ну так про те й річ. Чистокровна ПК гра, а проблеми ті ж. Не в мобілках діло.
Raynor: 04.10.2025 13:19вони могли б привести таких прикладів ще дуже і дуже багато
Не могли б, бо те чим вони жертвували, зі своїх хотілок, платформи не стосувалось :gigi: . От ЗБТ сценарієм пожертвували. В сценариста був "фетіш" на приниження, а народ не оцінив. Хотіли постапок в дусі Нієр Автомата, а Тенцент нагнув "треба геншин"(вийшло щось середнє).
Raynor: 04.10.2025 13:19Якщо порівняти ці платформи, то очевидно що найбільші обмеження має мобільна платформа, тому що має найслабшу продуктивність, а також має найбільші обмеження в інтерфейсі керування для ігор, я ж сподіваюсь ви з цим не будете сперечатись? Тому в цьому випадку для Вуви вузьким місцем, пляшковою шийкою, слабшою ланкою є мобільна платформа, і починаючи саме з цієї платформи розроблялася вся гра, а вже потім вони намагалися щось покращити в клієнтах для інших платформ, тобто базою для цієї гри стала саме мобільна платформа.
Знову з ніг на голову. Спочатку роблять для "великих" платформ - потім ріжуть для мобілок. Кроссплатформа досягається вибором відповідного рушія.
Raynor: 04.10.2025 13:19Відьмака 3, Хорайзон Зіро, Кіберпанк, Титанфол, той же Сталкер 2, на смартфони при цьому не вирізаючи більшу частину гри.
В3, КП - РедЕнджин
Хорайзон - Деціма
Тітанфол - Сурс(перший)
І лише Сталкер2 має рушій, здатний в кроссплатформу з мобілками і питання в голій продуктивності.
Вся сумісність починається і закінчується на виборі Рушія. Можливості розробників лімітуються рушієм, платформа лімітує лише продуктивність.
Хойо лімітовані Юніті, а не андроїдом
ВуВа лімітована УЕ4, а не мобілками.
Питання продуктивності вирішують "все вліво"(як ультра-лоу текстури в танках свого часу)
Raynor: 04.10.2025 13:19на смартфони при цьому не вирізаючи більшу частину гри.
Її ріжуть вже на мобілках. Робити урізану гру від початку - позбавлено сенсу, це втрата приблизно половини потенційного доходу.
daesz
Member

Kirakishou: 04.10.2025 11:35конкуренція змушує всіх ставати кращими
Yuzhong : hold my bear :gigi:
Raynor: 04.10.2025 13:19Так справа в тому що напевно кожна гача гра розроблена таким чином щоб з самого початку зробити вас заручником, принаймі судячи з всіх тих гача ігор в які грав.
Більшість сучасних гача-ігор (на мою думку) дуже лояльні до часу користувача. Дейлики займають буквально 5-15 хв в день 9в залежності від конкретної гри). З однієї сторони - ця рутина з часом надоїдає, з іншої сторони - коли воно займає реально 5 хв (як було на початку з ГФЛ2), то це не помічається взагалі.
Kirakishou
Member

lewerlin: 04.10.2025 14:43"Краще" - поняття суб'єктивне. У них інші критерії "краще". Он у Kirakishou горить, що Кантареллі "верблюжу ногу" прибрали ради цензури, для нього це капець як гірше. В мене горить з паверкріпу і тупих кокоблоків в хайлвл контенті. Нам обом чхати на поведінку НПС, вони декорації/статисти в квестах.
Для Kirakishou "краще" - більше фансервісу, менше цензури.
Мене розізлило не те, що вони прибрали "камелтоу", а сам факт: спершу його показали в промо, потім продали, а вже після цього прибрали. Але цензурою я вважаю не відсутність "камелтоу" — про таке тільки мріяти, адже в звичайних гачах цього майже немає, а оці довгі плащі й сукні, які повністю закривають персонажа ззаду. Це ж просто сідниці — навіщо їх прикривати? Таке є в Вазерінг Вейвз, в Хонкай: Стар Рейл, трохи в Геншин Імпакт і ще менше в Зенлесс Зон Зіроу.
На мою думку, це і є цензура — коли вони бояться показати навіть сідниці.

Відправлено через 14 хвилин 21 секунду:
Від паверкріпу усім притомним людям неприємно. Особливо тим, хто крутить по вайфу-фактору — адже паверкріп не дає можливості грати улюбленими вайфу. Ще гірше, коли є і паверкріп, і довбана цензура.
daesz
Member

Kirakishou: 04.10.2025 20:16адже паверкріп не дає можливості грати улюбленими вайфу
А якщо ще й маєш вайфу пак в межах тієї ж самої механіки, а вони релізять мейл персонажа який паверліфтить цей пак на некст лвл :(
спойлер
Изображение
lewerlin
Member

Raynor: 04.10.2025 13:19Вперше чую щоб цільовій аудиторії не було потрібно щоб їх гра виглядала краще.
Kirakishou: 04.10.2025 20:16Мене розізлило не те, що вони прибрали "камелтоу", а сам факт: спершу його показали в промо, потім продали, а вже після цього прибрали. Але цензурою я вважаю не відсутність "камелтоу" — про таке тільки мріяти, адже в звичайних гачах цього майже немає, а оці довгі плащі й сукні, які повністю закривають персонажа ззаду. Це ж просто сідниці — навіщо їх прикривати? Таке є в Вазерінг Вейвз, в Хонкай: Стар Рейл, трохи в Геншин Імпакт і ще менше в Зенлесс Зон Зіроу.
На мою думку, це і є цензура — коли вони бояться показати навіть сідниці.

Відправлено через 14 хвилин 21 секунду:
Від паверкріпу усім притомним людям неприємно. Особливо тим, хто крутить по вайфу-фактору — адже паверкріп не дає можливості грати улюбленими вайфу. Ще гірше, коли є і паверкріп, і довбана цензура.
daesz: 04.10.2025 20:26А якщо ще й маєш вайфу пак в межах тієї ж самої механіки, а вони релізять мейл персонажа який паверліфтить цей пак на некст лвл :(
Raynor
Розумієте? От такі речі хвилюють мейн аудиторію, а не інтерактив з НПС.
daesz
Member

Изображение

Я навіть не знав, що вона релізнулась, ще й непогано так схоже.
Изображение
Raynor
Member

daesz: 04.10.2025 17:35 Більшість сучасних гача-ігор (на мою думку) дуже лояльні до часу користувача. Дейлики займають буквально 5-15 хв в день 9в залежності від конкретної гри). З однієї сторони - ця рутина з часом надоїдає, з іншої сторони - коли воно займає реально 5 хв (як було на початку з ГФЛ2), то це не помічається взагалі.
Ну це така собі лояльність, вони штучно обмежують ваш прогрес в грі, наприклад сьогодні міг би кілька годин побігати, але після витрати смоли за 15 хвилин, що в Геншині, що в Вуві більше нема чого робити. Судячи по собі, навіть хай воно займає 30 секунд, але цей форс заходити в гру кожен день, також набридає.

lewerlin: 04.10.2025 14:43
"Краще" - поняття суб'єктивне. У них інші критерії "краще". Он у Kirakishou горить, що Кантареллі "верблюжу ногу" прибрали ради цензури, для нього це капець як гірше. В мене горить з паверкріпу і тупих кокоблоків в хайлвл контенті. Нам обом чхати на поведінку НПС, вони декорації/статисти в квестах.
:lol: :lol: :lol:
А ще там потім була історія про Флерделіс з її трусами які недостатньо прикривали сідниці :D :D .
А якщо серйозно, то ми наче обговорюємо технічну сторону, а не геймплейну.
Ну так про те й річ. Чистокровна ПК гра, а проблеми ті ж. Не в мобілках діло.
Не знаю про що тут річ, А-лайф це якась ексклюзивна технологія живого світу яку вони не доробили, до чого тут мобілки?
Знову з ніг на голову. Спочатку роблять для "великих" платформ - потім ріжуть для мобілок. Кроссплатформа досягається вибором відповідного рушія.
Про рушій це само собою.
lewerlin: 04.10.2025 14:43 В3, КП - РедЕнджин
Хорайзон - Деціма
Тітанфол - Сурс(перший)
І лише Сталкер2 має рушій, здатний в кроссплатформу з мобілками і питання в голій продуктивності.
Вся сумісність починається і закінчується на виборі Рушія. Можливості розробників лімітуються рушієм, платформа лімітує лише продуктивність.
Хойо лімітовані Юніті, а не андроїдом
ВуВа лімітована УЕ4, а не мобілками.
Питання продуктивності вирішують "все вліво"(як ультра-лоу текстури в танках свого часу)
Коли я просив вас привести приклад, я мав на увазі не саме ці ігри, а щось такого ж калібру, але можете не напружуватись ви не зможете привести цей приклад, бо таких ігр не існує. От як ви кажете Сталкер 2 теоретично міг би бути кросплатформою, то чому ж його не випустили зразу і на мобільну платформу? Правильно, тому що смартфонам не вистачить продуктивності, для того щоб зробити цю гру іграбельною на смартфонах з прийнятним фпс-ом, доведеться не просто "всі повзунки вліво", а ще й викинути добру частину функцій та механік гри, але за такого розкладу це вже буде інша гра.
daesz: 04.10.2025 17:35 Її ріжуть вже на мобілках. Робити урізану гру від початку - позбавлено сенсу, це втрата приблизно половини потенційного доходу.
В цьому є сенс якщо ви плануєте заробляти і на мобілках, тому Хойо і Куро випускають мобільні ігри які портують на консолі та пк, а не навпаки як ви стверджуєте.
lewerlin
Member

Raynor: 05.10.2025 11:16А якщо серйозно, то ми наче обговорюємо технічну сторону, а не геймплейну.
З технічного боку принципових обмежень немає. Нічого розробникам не заважає, крім власного бажання, реалізувати всі ваші хотілки.
Приплітання технічних причин, безглузде. Якщо рушій дозволяє мультиплатформу, жодних обмежень, крім продуктивності - немає. Продуктивність вирішується оптимізацією конкретної версії. Крапка.
Raynor: 05.10.2025 11:16В цьому є сенс якщо ви плануєте заробляти і на мобілках
За перші два місяці, 25го, Куро заробили на мобілках - ~45 млн, загалом - 250+.
Хойо, з 19 по 24, заробили на мобілках ~8лярдів, загалом 30+.
"Загалом" - це великі платформи плюс мобілки. Мінусуєте мобілки, отримуєте дохід великих платформ.
Одним з основних інвесторів розробки Геншину виступала Соні.
З чисто мобільних Гач, лише LaD(мужики в глибокому космосі :gigi: ) періодично можуть стрельнути 50лям місяць. Решта заробляє 5-10, з піком 20-30 раз на рік.
"Великі" гачі на мобілках заробляють більше виключно за рахунок аудиторії старших платформ, яка "опускається" інколи зробити дейліки/задонатити(дуже багато донатили/донатять в Геншин через український/бразильський гуглплей, бо ціни х0.5)

Це не аргументи, просто інформація, для розуміння, що відбувається на ринку і які пріоритети у розробників. Пріоритет на мобілки - це закопування власних доходів на порядки.
Ігри, від початку зроблені під мобілки, це, наприклад, ГФЛ2 або Хі3. Просто порівняйте.

Я особисто можу стверджувати, що інтерфейс Геншину і ХСР на ПК набагато зручніший, ніж на Андроїді. На телефоні воно місцями відчувається, наче я по RDP на робочий стіл вінди вліз(я таким часто займаюсь).
Є велика різниця, між тим, як виглядає і як є насправді.
Raynor
Member

lewerlin: 05.10.2025 13:05 З технічного боку принципових обмежень немає. Нічого розробникам не заважає, крім власного бажання, реалізувати всі ваші хотілки.
Приплітання технічних причин, безглузде. Якщо рушій дозволяє мультиплатформу, жодних обмежень, крім продуктивності - немає. Продуктивність вирішується оптимізацією конкретної версії. Крапка.
Я ж вам наче на прикладі того ж Сталкера показав які є обмеження, але ви всеодно наполягаєте на своєму. Ладно, пропоную на цьому закінчити цю дискусію, бо бачу що в ній немає сенсу, тому що кожен з нас залишиться при своїй думці.
Kirakishou
Member

daesz
Ви робили попередню реєстрацію в Chaos Zero Nightmare? Якщо так, то через яку платформу?
Чи варто взагалі вказувати свій справжній вік у гача-іграх? Якщо під час реєстрації зазначаєш, що ти доросла людина, то, якщо в грі є підкрутка, вона може менше "насипати" дорослій платоспроможній людині, ніж якомусь бідному студентові. А ще, якщо гра бачить, що ти дорослий і все одно граєш у гача-ігри, то ти для неї — ідеальний клієнт.
daesz
Member

Kirakishou
так, через stove :)
Я завжди вказую справжню дату і 2000 рік (не справжній), дату вказую справжню, щоб якщо прийшлось відновлювати акк - не сидіти й не згадувати яку саме дату вказав :gigi:
Kirakishou
Member

daesz
Теж зробив попередню реєстрацію через Stove і вказав свій справжній вік. Власне, я завжди його зазначаю під час реєстрації, тож чому б і в цій грі не зробити так само. Усе одно Амір мають дати безкоштовно.
До речі, я запитав про це в ChatGPT, і він відповів, що немає сенсу приховувати свій вік, бо гра аналізує твою поведінку й таким чином визначає не лише приблизний вік, а й зацікавленість витрачати на неї гроші.
Ответить