тигромаус чудова штука якщо є т3 закалкаAlanis: ↑ 03.10.2025 18:57Эти грабли снова положили на видное место, в последний раз на тигромаусе такое провернули.
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
lewerlin
Member
З власного досвіду, вже Т2 лікує "критосбірність".Alanis: ↑ 03.10.2025 18:57Это что обязательное условие?
Річ не в жорсткості, а в кривому балансі. Експериментальні турбіна і закалка, вже на т2 надто корисні.Alanis: ↑ 03.10.2025 18:57И вообще, а где тогда вариативность оборудки, если жёстко заставляют ставить определённые модули?
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Я собі Вазіка забрав(114). Комфортна машина, чимось Е75 нагадує, тільки гармата краща.
-
destructX
Member
Всім німцям (важким) вибивають двигун в нлд. Майже всим амерам виносять бк в борт/нлд. Таке компонування мабуть з початку гри в танках)Alanis: ↑ 03.10.2025 18:57 lewerlin
И вообще, а где тогда вариативность оборудки, если жёстко заставляют ставить определённые модули?
Эти грабли снова положили на видное место, в последний раз на тигромаусе такое провернули.
До введення експериментального обладнання катав з компонуванням на деяких німцях спеціально поки фармив/мітки брав, зараз т3 загартування лікує майже кожен танк в вразливими двигунами/бк
Відправлено через 56 секунд:
вазіку зробили нормальну пушку? його апали там якось, я не знаюlewerlin: ↑ 03.10.2025 19:47 Я собі Вазіка забрав(114). Комфортна машина, чимось Е75 нагадує, тільки гармата краща.
раніше у нього стаба як у арти була, я не знаю шо там повинні були зробити шоб це чудо було краще за е75 по пушці
-
Alanis
Member
destructX
Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
-
destructX
Member
Ну тут так, але на мейн тт кого це бустить - мастхевAlanis: ↑ 03.10.2025 20:33 destructX
-
lewerlin
Member
Апнули стабу і швидкість зведення. З точністю і раніше проблем не було, балістика шикарна.destructX: ↑ 03.10.2025 20:22раніше у нього стаба як у арти була
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Прямо відчувається вже Т2. далі апати сенсу вже не дуже, турбач пріоритетніше.Alanis: ↑ 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся. А ап с Т2 на Т3 некислая наценка.
-
Qwerty1987
Member
Совковые ст похуже будут в этом плане, там бк и баки во лбу, я когда т3 закалку первую получил- сразу на 430у поставил)
-
Hells Angels
Member
тут як би картопля за бабло підкинула можливість таскати всю оборудку окрім бонового по танкам, не хочеш купувати вот+ крути денні задачки на демонтажні набориAlanis: ↑ 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся.
-
destructX
Member
експериментальне обладнання знімається за компоненти, на них не діють набори/голдаHells Angels: ↑ 03.10.2025 21:14тут як би картопля за бабло підкинула можливість таскати всю оборудку окрім бонового по танкам, не хочеш купувати вот+ крути денні задачки на демонтажні набориAlanis: ↑ 03.10.2025 20:33Я не против Т3 на половину своих машин поставить, но компоненты очень медленно фармятся.
-
Hells Angels
Member
світ клином на ній не зійшовсь, 803 норм катаєтся закалка турбач дос .. трофейнеdestructX: ↑ 03.10.2025 21:21експериментальне
-
Alanis
Member
Собственно господа вопрос,- иногда забываю глянуть что в дропс насыпало или там на другой сервер перешёл или вышел, есть ли какой лог игре глянуть что насыпало? Может есть в клиенте журнал сообщений центра уведомлений?
-
Hotspur
Member
напиши в тех підтримку вони скажуть що упало в них є логиAlanis: ↑ 05.10.2025 18:29 Собственно господа вопрос,- иногда забываю глянуть что в дропс насыпало или там на другой сервер перешёл или вышел, есть ли какой лог игре глянуть что насыпало? Может есть в клиенте журнал сообщений центра уведомлений?
Відправлено через 38 секунд:
забрав за трейд ін йолку - ну скажу я вам веселий танк
-
Alanis
Member
Hotspur
Каждый раз в поддержку писать то такое, хотелось самому по необходимости зайти и глянуть.(попробую написать для пробы)Тут просто японский тайный дропс твич подсунул, засчитало, а вот в клиенте не написало, причём другие дропсы видно было. Цикаво, а шо ж то було.
И сайт лёг, просто прелесть.
Каждый раз в поддержку писать то такое, хотелось самому по необходимости зайти и глянуть.(попробую написать для пробы)Тут просто японский тайный дропс твич подсунул, засчитало, а вот в клиенте не написало, причём другие дропсы видно было. Цикаво, а шо ж то було.
И сайт лёг, просто прелесть.
-
Hotspur
Member
ELC EVEN 90 - оце йолка хто не в курсі з назв
-
lewerlin
Member
Її ж на халяву роздавали.
-
Hotspur
Member
дуже давноlewerlin: ↑ 05.10.2025 20:21Її ж на халяву роздавали.
-
Hells Angels
Member
прем 8 не роздававсь на холяву вроді якHotspur: ↑ 05.10.2025 21:39дуже давно
-
Qwerty1987
Member
А я то думаю откуда столько елок в рандоме, а их опять в трейд-ин завезли, ну мой 432 и ебр дождались своего часа 
-
destructX
Member
Частково це ще пов'язано на нових лбз та віклі задачках. Там прямо змушують грати на лт або арті, а йолка в трейд-іні по кд, їх дуже багато в рандоміQwerty1987: ↑ 05.10.2025 23:22 А я то думаю откуда столько елок в рандоме, а их опять в трейд-ин завезли, ну мой 432 и ебр дождались своего часа![]()
-
Alanis
Member
Получил пт за лбз3.0, закрыв где-то половину задач неспешно добиваю остальные и тут меня посетил вопрос, а куда идут очки сектор3 что начисляются, что то мне кажется что они сгорают, на дравец счётчик очков пустой. Выходит что лучше открывать дравец, а не проходить остаток? Я так понял что добив все получу только стиль и нашивку на виндхунд. Я ничего не упустил?