Огляд бездротової ігрової гарнітури Razer BlackShark V3 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Огляд бездротової ігрової гарнітури Razer BlackShark V3 Pro

Ого, воно ще випускається.
В мене були БлекШарк перші. Доволі непогана ігрова гарнітура свого часу була(і оригінальна зовні) .....поки не спробував студійні монітори. Після цього ніяких "Ігрових".
Ostin
Member

Пишу відразу про ціну - 14к :rotate:
звукова картина, налаштована для змагальної точності
тільки для іграшок
Загалом, для ігор можна було б взяти десь за соточку.
Enjthesilence
Member

мікрофон серед бездротових гарнітур тут норм, все. тай Logitech Astro A50 Gen5 серед ігрових бездротових йде з док станцією і швидким свапом на ходу між пк і консолю з дійсно дуже непоганим мікрофоном.
ender
Member

спойлер
Вага, грамів 367
300$ за кипрпич на голове :-/
За эти деньги наушники должны быть из самых современных материалов и весить не больше 250 граммов.
Hotspur
Member

Sanьka: 03.10.2025 14:34В мене були БлекШарк перші. Доволі непогана ігрова гарнітура свого часу була(і оригінальна зовні) .....поки не спробував студійні монітори. Після цього ніяких "Ігрових".
абсолютно точно :super:

Відправлено через 40 секунд:
Ostin: 03.10.2025 14:39Загалом, для ігор можна було б взяти десь за соточку.
ні, за соточку є нормальні навушники
Ostin
Member

Hotspur: 03.10.2025 15:52за соточку є нормальні навушники
Ну то я ще на вагу не звернув увагу. А якщо забути про вагу, то з мікрофоном + безпровід з невисокими затримками + гарна чутливість до шорохів у іграх - то скільки воно має коштувати на зараз? Не музику ж в них слухати, це ж інструмент. Але дійсно важкувате...
За 300 без варіантів, звісно.
Lekrs
Member

За таку ціну можна взяти дійсно якісні вуха, і досить не поганий мікрофон. Буде краще.
Enjthesilence
Member

Lekrs: 03.10.2025 16:33 За таку ціну можна взяти дійсно якісні вуха, і досить не поганий мікрофон. Буде краще.
Не буде краще, якщо потрібен 1 бездротовий пристрій.
Lekrs
Member

Enjthesilence: 03.10.2025 16:49
Lekrs: 03.10.2025 16:33 За таку ціну можна взяти дійсно якісні вуха, і досить не поганий мікрофон. Буде краще.
По звуку буде краще. + Можна буде й музику послухати. Геймерські гарнітури розраховані на дітлахів.
Enjthesilence
Member

Lekrs: 03.10.2025 16:53
Enjthesilence: 03.10.2025 16:49

По звуку буде краще. + Можна буде й музику послухати. Геймерські гарнітури розраховані на дітлахів.
честно, навіть не хочу продовжувати цей діалог, але давай)
кожен раз коли мова йде за бездротову гарнітуру, має з'явитися поціновувач гарного звуку для музики, пропонуючи все що завгодно, крім бездротової гарнітури.
в мене кент "аудіофіл" конкретний, я прийшов до нього зі своєю ГЕЙмерською бездротовою гарнітурою і о диво різниця в звуці звичайно була, але сказати, що це саме "кращий" звук неможливо, він просто "інший" в іграх взагалі різниці не зрозумів, от тільки прайс майже в 5 разів в нього більший і мікрофона нема, щей дріт звичайно, во прикол. Він почав мені задвигати що в моїх ушах слабкі графітові 40мм динаміки і тд, що вони тихі (мені доводиться до 50% зменшувати гучність в іграх, я не розумію навіщо там більша гучність, вбивати слух?) короче, аудіофіли - це окрема каста така, краще не сперечатись.
Lekrs
Member

Enjthesilence: 03.10.2025 16:55
Lekrs: 03.10.2025 16:53
кожен раз коли мова йде за бездротову гарнітуру, має з'явитися поціновувач гарного звуку для музики, пропонуючи все що завгодно, крім бездротової гарнітури.
в мене кент "аудіофіл" конкретний, я прийшов до нього зі своєю ГЕЙмерською бездротовою гарнітурою і о диво різниця в звуці звичайно була, але сказати, що це саме "кращий" звук неможливо, він просто "інший" в іграх взагалі різниці не зрозумів, от тільки прайс майже в 5 разів в нього більший і мікрофона нема, щей дріт звичайно, во прикол. Він почав мені задвигати що в моїх ушах слабкі графітові 40мм динаміки і тд, що вони тихі (мені доводиться до 50% зменшувати гучність в іграх, я не розумію навіщо там більша гучність, вбивати слух?) короче, аудіофіли - це окрема каста така, краще не сперечатись.
Діло не в аудіофілах, а в твоєму особистому сприйняті звуку. Хтось й різниці між мп3 і флак не чує....
Зручність бездротовості для пк бачу тільки в миші, хоча це також особисте сприйняття. Можливо ви бігаєте по хаті в тих бездротових вухах... :laugh:
Enjthesilence
Member

Lekrs: 03.10.2025 17:08
Enjthesilence: 03.10.2025 16:55

Діло не в аудіофілах, а в твоєму особистому сприйняті звуку.
Зручність бездротовості для пк бачу тільки в миші, хоча це також особисте сприйняття. Можливо ви бігаєте по хаті в тих бездротових вухах... :laugh:
мене бісять дроти, я їх мінімізую всюди де це можливо. от стоїть в мене докстанція, одночасно під'єднана до консолі і пк, жодних дротів, сів на диван, кнопку натиснув на гарнітурі, граю в консоль, сів за пк, зробив теж саме, краса. Дуже зручно + дійсно якісний мікрофон, але це для "дітлахів" все, нормальні дядьки під'єднають звукову карту, мікшер, ставлять на стіл мікрофон студійний і кайфують від музики, а на консолі можна і без навушників пограти, та й взагалі на чорта вона потрібна та приставка?
знову таки, навіщо ставити питання доцільності бездротової гарнітури? вона є, це основний плюс таких девайсів і порівнювати це з дротовими рішеннями, як мінімум дивно)

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
Lekrs: 03.10.2025 17:08 Зручність бездротовості для пк бачу тільки в миші, хоча це також особисте сприйняття. Можливо ви бігаєте по хаті в тих бездротових вухах... :laugh:
ну от теж саме, а в чому доцільність бездротової миші? по хаті бігаєш з нею, чи як? тупе ж питання
Lekrs
Member

Enjthesilence: 03.10.2025 17:13
Lekrs: 03.10.2025 17:08
Діло не в аудіофілах, а в твоєму особистому сприйняті звуку.
мене бісять дроти, я їх мінімізую всюди де це можливо. от стоїть в мене докстанція, одночасно під'єднана до консолі і пк, жодних дротів, сів на диван, кнопку натиснув на гарнітурі, граю в консоль, сів за пк, зробив теж саме, краса. Дуже зручно + дійсно якісний мікрофон, але це для "дітлахів" все, нормальні дядьки під'єднають звукову карту, мікшер, ставлять на стіл мікрофон студійний і кайфують від музики, а на консолі можна і без навушників пограти, та й взагалі на чорта вона потрібна та приставка?
знову таки, навіщо ставити питання доцільності бездротової гарнітури? вона є, це основний плюс таких девайсів і порівнювати це з дротовими рішеннями, як мінімум дивно)
Знову ж таки, діло в особистому факторі. Вставити кабель не така й то проблема, займає кілька секунд.
Дивно не порівнювати, так як функціонал однаковий ;)
Enjthesilence
Member

Lekrs: 03.10.2025 17:19
Enjthesilence: 03.10.2025 17:13

Знову ж таки, діло в особистому факторі. Вставити кабель не така й то проблема, займає кілька секунд.
Таки дивно, так само як ти виділив доцільність бездротової мишки. Якщо комусь потрібні бездротові навушники з мікрофоном, дивно рекомендувати купляти дротові навушники ще й окремо мікрофон, я до цього)
Lekrs
Member

Enjthesilence: 03.10.2025 17:23
Lekrs: 03.10.2025 17:19
Таки дивно, так само як ти виділив доцільність бездротової мишки. Якщо комусь потрібні бездротові навушники з мікрофоном, дивно рекомендувати купляти дротові навушники ще й окремо мікрофон, я до цього)
Це не рекомендація, а особисті вподобання.
Дріт на миші банально сковує рухи та погіршує контроль.
sagifire
Member

Є така характеристика в навушників як імпеданс - електричний опір випромінювачів. Зараз стандартом є 32 Ом.
Колись для компів був 20 Ом і в продажі ще можна знайти такі вуха, але сучасні інтегровані звукові нормально вивозять 32 Ом. А от в старих компах можна стикнутись з тим що 32 Ом будуть відчутно тихіше відтворювати звук.

Для кейсів коли критична якісний звук із мінімальним рівнем спотворень (тут мова не про АЧХ а про появу артефактів - паразитні гармонічні/негармонічні обертона).
Для таких випадків використовують навушники де випромінювачі мають більш високий імпеданс, починаючи з 42 Ом і більше. Можуть бути навіть 100 Ом і вище.
Чим більший імпеданс ти більш потужний сигнал їм потрібний (по закону Ома), на більш потужному сигналі при одинаковій силі звуку фактори конструкції випромінювача які впливають на спотворення звуку менше себе проявляють.
Такі навушники треба підключати через усілок або до окремої звукової карти що підтримує більш високий імпеданс. Також грає роль якість самого сигналу, на нього впливає якість ЦАП (перетворювач цифрового сигналу в аналоговий) та якість підсилення.

Тепер на арену виходять USB та бездротові навушники. Їх ключова особливість в тому що вхідний сигнал у них цифровий і вони мають встроєні ЦАП + усілок на "борту".
Чи можуть такі навушники мати випромінювачі з високим імпеданс та якісні ЦАП + усілок - так можуть!
Колись це було проблемою але зараз вже є доступні масові рішення в мікросхемах для виробників, тому виробляються безпровідні навушники для аудіофілів і проф ніші.
Важливий мінус - високий імпеданс означає в рази більший жор заряду батареї.
Також у випадку таких навушників виключається опція міняти ЦАП + усілок по своєму побажані/потребі.

Чи потрібний високий імпеданс масовому споживачу ?
Відповідь ні - він потрібний для кейсів де потрібно цілеспрямовано та уважно вслухуватись в звук вже натренованим слухом, аналізувати його. При біглому прослуховувані 99% людей різниці не замітить. Навіть та сама "елітна" кагорта аудіофілів.
Ну і технології на місці не стоять появляються нові і нові покоління випромінювачів де кількість спотворень кожен раз стараються зменшити.

Отже резюме: працюєш професійно зі звуком або готовий за нього перегризти горло в черговому холіварі то тоді дротові "професійні" рішення + звукова карта або проф. бездротове рішення із космічним цінником. В інших випадках сучасні бездротові навушники виглядають більш вигідно.
Zealoth
Member

Не понял почему мышь без провода заходит, а вот наушники уже считаются баловством. Это же намного удобнее, когда нет поводка от наушников, не цепляется, не перекручиваешь провод, можешь отойти в случае надобности не снимая наушники и т.д. У меня к примеру из проводного осталась только клавиатура, ибо 1) не охота тратиться, 2) постоянно включена на ней подсветка и думаю у беспроводной она будет быстро садить аккум.
xIIImaL
Member

Все обсуждают что за эту цену должно быть чуть не аудиопедофильское качество итд .. :facepalm: . Но главное достоинство этих и подобных ушей это далеко не качество, а "типа" обьемный звук в ыграх , который нужно как-то получить из двух динамиков . Что создается обычным фазовым сдвигом и звучит соответственно, тоесть плоско и никак . Если вам нужен настоящий обьемный звук то и уши должны быть многоканальные . На сегодня и на протяжении уже 5 лет , лучшие с настоящим обьемом это ROG Theta 7.1 . А с двумя динамиками лучше сенхайзеры или баердинамики какие нибудь берите , хоть музыку нормально будет слушать в сравнении с сабжем.
Oxygen2002
Junior

В мене Razer BlackShark V2 Razer USB soun card яка була в комплекті і скажу от так, що коли був вибір між 2 та 2 про, я обрав дріт. А бездріт міркував про Kraken v3 pro. Користуючись я зрозумів що бездріт не потрібен для мене. А звукова картка вирішила проблему, бо якісний звук на материнках часто відсутній, або має якійсь нюанси. Так як все Razer відповідно софт 1 і тоді не є якась проблема. Все - то миша, клава, гарнітура. Скажу, що продукт має певні проблеми хоча коштує не мало. А за цю гарнітури просити 13к грн щось якось круто як на мене.
То що шумодав коли гарнітура працює - працює дуже класно це факт який є і реально ним задоволений. АЛе йти по вулиці з таким шумодавом і нічого не чути то я ну не знаю )
Ітог - вага для мене не є якесь принципово як і налаштування, а ось ціна за них реально велика.
Dragobes
Member

У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
Саме цю модель я бачу для себе в ролі ігрової гарнітури :think:

А якщо по темі. Чи можно ці Razer BlackShark V3 Pro порівняти з SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ?
Ответить