Абсолютная правда, если говорить про вин 11. Пол года на ней просидел, промучался с этим ужасным кривым интерфейсом где наслоили на старые виндовые окна ещё дополнительного бесполезного мусора так что приходилось отдельно сидеть донастраивать до удобоваримого варианта и отключать все эти рюшечки и свистоперделки. Вернулся на 10ку и аж вздохнул от облегчения. Вин 11 настолько же нужна как вин 8 после 7ки. Жду вин 12 может она будет нормальной.GipeR: ↑ 30.09.2025 10:36 да как так-то, ну умерла 10 винда, убогий древний дизайн, ужасный интерфейс (не понятно где и что), медленная работа, я сижу на 11 с её выхода и она стала просто идеальной, .
Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom припинить підтримку ігор серії Monster Hunter на Windows 10
-
Fen1xz
Member
-
DuckRider
Member
Шиза
-
n6407
Member
промучался на 11 с лета 2023 г.(попросил племмяник, прицепом поставил и себе) "прогорел" окончательно, на прошлой неделе вернулся на 10, кайфуюFen1xz: ↑ 30.09.2025 11:50Абсолютная правда, если говорить про вин 11. Пол года на ней просидел, промучался с этим ужасным кривым интерфейсом где наслоили на старые виндовые окна ещё дополнительного бесполезного мусора так что приходилось отдельно сидеть донастраивать до удобоваримого варианта и отключать все эти рюшечки и свистоперделки. Вернулся на 10ку и аж вздохнул от облегчения. Вин 11 настолько же нужна как вин 8 после 7ки. Жду вин 12 может она будет нормальной.GipeR: ↑ 30.09.2025 10:36 да как так-то, ну умерла 10 винда, убогий древний дизайн, ужасный интерфейс (не понятно где и что), медленная работа, я сижу на 11 с её выхода и она стала просто идеальной, .
-
Donate
Member
Ця шиза кожного релізу вінди. Такеж було що з ХП що 7, десятку хейтили ось вже люди без неї життя не уявляють.
Хоча практично це інтерфейс на якому віконця бігають
Якоїсь там принципової різниці нуль
-
DuckRider
Member
Перегон стада з болота в канаву з лайномDonate: ↑ 30.09.2025 13:04Ця шиза кожного релізу вінди. Такеж було що з ХП що 7, десятку хейтили ось вже люди без неї життя не уявляють.
Якоїсь там принципової різниці нуль![]()
-
Enjthesilence
Member
Ба більше кому кортить саме «дизайн» то можна і з 11 зробити «XP»Donate: ↑ 30.09.2025 13:04Ця шиза кожного релізу вінди. Такеж було що з ХП що 7, десятку хейтили ось вже люди без неї життя не уявляють.
-
MqM
Member
Бо тому, що ос дійсно стабільніша ніж 11та? Просто треба прочитати про всі ті проблеми, які виникали з нею за принаймні один останній рік, а якщо від часу існування, то вже не знаєш сміятися чи плакати
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Є Стім ОС суто для ігор, і чомусь переконаний без тупих проблем коли після оновлень щось перестає працюватиLekrs: ↑ 30.09.2025 09:29 Слоупкам дали першого пендуля. Так їх, так! Вони по іншому не рухаються.
Майкам потрібно при виході нової вінди, стару прикривати, зекономлять ресурси. І взагалі, де мій віндовс гейм едішн? Хочу гейм едішн, для тру геймерів.
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Ми вже помітили, мотиваційні зміни та події за посиланнямGipeR: ↑ 30.09.2025 10:36 да как так-то, ну умерла 10 винда, убогий древний дизайн, ужасный интерфейс (не понятно где и что), медленная работа, я сижу на 11 с её выхода и она стала просто идеальной, на ноутах тоже.
ИМХО: переходить на виндовс 11 стоит и нужно!!! только лучше будет.
https://www.unian.ua/techno/software/on ... 00784.html
https://www.rbc.ua/rus/styler/9-golovni ... 0.html/amp
Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
Ну це ви перебільшуєте - зміни є. Надіюсь у вас не такі уявлення, що ОС це суто інтерфейсDonate: ↑ 30.09.2025 13:04Ця шиза кожного релізу вінди. Такеж було що з ХП що 7, десятку хейтили ось вже люди без неї життя не уявляють.
-
divinity
Member
візуально вони однакові. У мене на ноуті 10ка, а на ПК 11ка, і я навіть не задумувався, що прям одне набагато краще ніж інше. Я ось може чогось не розумію, але можна і пошук менше зробити і прибрати, і меню пуск на тому ж місці зробити. Якщо інтерфейс це меню пуск - то кому воно потрібно? Ви в осі працюєте, чи ОС - це просто інструмент для запуску програм? Я звертаю на ОС 0 уваги, коли вже настроєно раз і все. Нашо мені та ос? Коли ти запускаєш програму чи гру і працюєш там 8 годин, тобі ВСЕ одно як виглядає пуск. А тут прям страждання по 11.big_bang: ↑ 30.09.2025 09:08 microsoft заявляли, що 10, то остання вінда...
а, якщо серьозно, то вдома в мене на техніці 10, бо візуально більше подобається
на роботі всі давно на 11 і чогось не заходить взагалі
Напевне, все ж 11 повільніша, але якщо залізо нове то не принципово. Мені і 7ка заходила, навіть коли її зняли з підтримки, все одно ВСЕ працювало. А от умовні старі принтери 20 річної давнини можуть вже не працювати на 11ці.
по-перше є програми, що роблять інсталятор з вже встановленої програми, включаючи всі ключі в біос. По-друге, вручну доволі просто перенести. Єдине, це неможливо, коли це ПО з апаратними ключами, але тоді не в вінді діло, а в прив'язці до конкретного ПК.big_bang: ↑ 30.09.2025 09:54 зібрав батькам новий пк під мультимедіа та офіс - все літає !
якось приходжу, а батько за ноутом який куплявся ще в 2011 році. там який celeron, 3гб озу і win7 - біль та страждання одним словом...
у нього там якийсь софт для роботи чпу та станків. він не запускається на новіших машинах, а перевстановити на щось нове немає можливості, бо інсталятори втрачені
-
unique-neon
Member
Для мене є контрпродуктивні речі в 11 порівняно з 10:divinity: ↑ 30.09.2025 19:22Я ось може чогось не розумію, але можна і пошук менше зробити і прибрати, і меню пуск на тому ж місці зробити.
- поламана анімація перемикання робочих столів, користуюсь часто, є вокераунд - відключити віндові анімації впринципі, мене влаштовує
- погризене меню в провідинку, користуюсь часто, є воркераунд - хаки з реєстром
- нема вертикального таскбару, користувався постійно на 10-ці, економить вертикальне місце, особливо на лептопах, воркераунду нема, з часом перевчився зі схованим таскбаром працювати (не дуже потрібен з віртуальними десктопами, втім де поламана анімація в першому пункті)
- з коробки засраний таскбар, воркераунд є - повідключати/повидаляти всяке
-
daesz
Member
- спойлер

Як і між 10 та 11, раз рашатував і користуєшся до наступної віндиDonate: ↑ 30.09.2025 13:04Якоїсь там принципової різниці нуль
-
ramm
Member
Лише ще більше телеметрії і ШІ сканує вміст на твоєму ПК та робить рандомні скриншоти. 12 вінда буде ще вирпавляти те, що пишеш в Інтернеті - "ваш коментар занадто агресивний і може зашкодити вразливим людям, можливо ви хотіли написати ось це ...".daesz: ↑ 30.09.2025 22:20Як і між 10 та 11, раз рашатував і користуєшся до наступної вінди
-
Elegante
Junior
Пост идеально сочетается с аватаркой.GipeR: ↑ 30.09.2025 10:36 да как так-то, ну умерла 10 винда, убогий древний дизайн, ужасный интерфейс (не понятно где и что), медленная работа, я сижу на 11 с её выхода и она стала просто идеальной, на ноутах тоже.
ИМХО: переходить на виндовс 11 стоит и нужно!!! только лучше будет.
-
Alexsandr
Member
Пробовал 3ххх проц стоит и на более новых, не хочет обновлять до 11. Только установка без сохранения софта.big_bang: ↑ 30.09.2025 09:11 так оновлюйте
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Вопрос в количестве. вот 8-ку сняли с поддержки даже раньше времени. виста тоже не прижилась.Donate: ↑ 30.09.2025 13:04 Ця шиза кожного релізу вінди. Такеж було що з ХП що 7, десятку хейтили ось вже люди без неї життя не уявляють.
-
MqM
Member
Нууу дивлячись наскільки токсичні коментарі в інтернеті багатьом особам це треба примусово поставитиramm: ↑ 01.10.2025 10:18Лише ще більше телеметрії і ШІ сканує вміст на твоєму ПК та робить рандомні скриншоти. 12 вінда буде ще вирпавляти те, що пишеш в Інтернеті - "ваш коментар занадто агресивний і може зашкодити вразливим людям, можливо ви хотіли написати ось це ...".daesz: ↑ 30.09.2025 22:20Як і між 10 та 11, раз рашатував і користуєшся до наступної вінди
Пс а взагалі Вінда обростає сервісами, які лише висять в памяті і забирають ресурси.
От навіщр навіть на тій 10тці мені сервіси Іксбокс, Клауд, новин і тд якщо ними не користуюся?
-
Lukash
Member
Користувався віндою з 98. Як на мене найбільш "збалансованою" була 7.
Нинішні перевантажені усякими "свістєлками та пєрдєлками", які фіг відключиш.
Нинішні перевантажені усякими "свістєлками та пєрдєлками", які фіг відключиш.