Це все відговоркиmaster: ↑ 30.09.2025 09:18В Україні Wi-Fi 7 неліцензований, тому AFC цілком недоречна. Та й користі без підключення до Cloud database рівно "нуль", а ця БД ведеться поки що тільки для СШАVolandInferno: ↑ 29.09.2025 13:01 Дивно що в огляді не розказали за саму кіллєр-фічу цього роутера, яка впринципі є sell-point, а саме AFC.
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS ROG STRIX GS-BE18000. Той самий Wi-Fi 7, якого так довго чекали!
-
VolandInferno
Member
-
Scoffer
Member
Ні, це просто не працює. AFC це всього-навсього набір пресетів з найближчими радарами/аеропортами/радіотелескопами/іншими подібними об'єктами. Немає пресетів = немає роботи. Ну і для домашніх вайфаїв воно нафіг не потрібне, не ті потужності, це для радіорелейок і публічних точок що на кілометри світять.VolandInferno: ↑ 30.09.2025 10:29Це все відговорки
-
Scoffer
Member
Якщо ти думаєш що AFC розрулить частотний діапазон в умовній 18-поверхівці то це не так, для цього знадобилась би геолокація з точністю до метра в усіх трьох площинах, а до мене кур'єри по навігатору вже кілька років їздять в сусідній будинок 
-
Tesseract
Member
master
Це зрозуміло, що не всім цікаво бавитись з таким конструктором. Тим не менше за вдесятеро меншу ціну я отримав залізо із вдвічі потужнішим процесором. Споживання у мене звичайно приблизно вдвічі більше, якщо рахувати увесь комплект. Але це якось не компенсує різницю в ціні. Асус явно впарює посереднє залізо під виглядом преміального.
Це зрозуміло, що не всім цікаво бавитись з таким конструктором. Тим не менше за вдесятеро меншу ціну я отримав залізо із вдвічі потужнішим процесором. Споживання у мене звичайно приблизно вдвічі більше, якщо рахувати увесь комплект. Але це якось не компенсує різницю в ціні. Асус явно впарює посереднє залізо під виглядом преміального.
-
VolandInferno
Member
Scoffer
Є надія шо грамотєї шось придумають:)
От дивлюсь на цей роутер, ну все влаштовує, но чому ж такий ублюдочний дизайн. Вже б придбав би, якби не цей фактор.
От дивлюсь на цей роутер, ну все влаштовує, но чому ж такий ублюдочний дизайн. Вже б придбав би, якби не цей фактор.
-
master
Member
Це як привезти теслу в село без електрикиVolandInferno: ↑ 30.09.2025 10:29Це все відговоркиmaster: ↑ 30.09.2025 09:18
В Україні Wi-Fi 7 неліцензований, тому AFC цілком недоречна. Та й користі без підключення до Cloud database рівно "нуль", а ця БД ведеться поки що тільки для США
-
master
Member
Не впарюють. Преміум то ROG RAPTURE, а це - STRIX, для народуTesseract: ↑ 30.09.2025 11:05 master
-
master
Member
От вам не догодиш. Антен багато - погано, антен нема - теж. А шо треба? Яйце? Куб? Чи може конус?VolandInferno: ↑ 30.09.2025 11:42 Scoffer
-
FirstTDM
Member
ПрикольноVolandInferno: ↑ 30.09.2025 11:42От дивлюсь на цей роутер, ну все влаштовує, но чому ж такий ублюдочний дизайн. Вже б придбав би, якби не цей фактор.
А вот я лично радуюсь - наконец-то нормальный дизайн без "ублюдочных" торчащих антен
-
VolandInferno
Member
Взагалі не в антенах справа, а в самій компоновці(ну і дизайнmaster: ↑ 30.09.2025 19:27От вам не догодиш. Антен багато - погано, антен нема - теж. А шо треба? Яйце? Куб? Чи може конус?
Я ось так хочу щоб було
- спойлер

Залишимось у статусі кво. Побачимо.master: ↑ 30.09.2025 19:25Це як привезти теслу в село без електрики
-
master
Member
Я майже впевнений, що Asus НЕ випустить 3-діапазонний RT-BE86U Pro. Бо він вже випущений, тільки виіншому дизайні і називається RT-BE96U (такий собі напів-ROG). Навіщо їм робити конкурентів в середині модельного ряду?VolandInferno: ↑ 30.09.2025 19:32Взагалі не в антенах справа, а в самій компоновці(ну і дизайнmaster: ↑ 30.09.2025 19:27От вам не догодиш. Антен багато - погано, антен нема - теж. А шо треба? Яйце? Куб? Чи може конус?). Хочу типу як в корпусі RT-AX86. До речі, я думаю, що вони випустять десь в рамках +/- пару місяців щось типу RT-BE86U Pro на заміну RT-BE86U, по аналогії як це було з попередньою моделлю.
Я ось так хочу щоб було
- спойлер
Залишимось у статусі кво. Побачимо.master: ↑ 30.09.2025 19:25Це як привезти теслу в село без електрики
-
VolandInferno
Member
Так, я знаю про нього, але в нього конфігурація антен гірша. Поживемо - побачимо:)master: ↑ 01.10.2025 17:04Я майже впевнений, що Asus НЕ випустить 3-діапазонний RT-BE86U Pro. Бо він вже випущений, тільки виіншому дизайні і називається RT-BE96U (такий собі напів-ROG). Навіщо їм робити конкурентів в середині модельного ряду?