Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom припинить підтримку ігор серії Monster Hunter на Windows 10
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Capcom припинить підтримку ігор серії Monster Hunter на Windows 10
НУ, хоть и не пользовался 10 года с 20-21го так, но она хорошую долгую жизнь отжила.
НУ, хоть и не пользовался 10 года с 20-21го так, но она хорошую долгую жизнь отжила.
-
Matumba92
Member
Сейчас придут адепты Виндоус 10 и поднимут щиты за неё 
-
big_bang
Member
microsoft заявляли, що 10, то остання вінда...
а, якщо серьозно, то вдома в мене на техніці 10, бо візуально більше подобається
на роботі всі давно на 11 і чогось не заходить взагалі
а, якщо серьозно, то вдома в мене на техніці 10, бо візуально більше подобається
на роботі всі давно на 11 і чогось не заходить взагалі
-
proos
Member
Як же не хочеться вінду переставляти, це капець 
-
big_bang
Member
так оновлюйте
-
denizen
Member
так а навіщо?
-
big_bang
Member
а поговорити ?
-
Lekrs
Member
Слоупкам дали першого пендуля. Так їх, так! Вони по іншому не рухаються.
Майкам потрібно при виході нової вінди, стару прикривати, зекономлять ресурси. І взагалі, де мій віндовс гейм едішн? Хочу гейм едішн, для тру геймерів.
Майкам потрібно при виході нової вінди, стару прикривати, зекономлять ресурси. І взагалі, де мій віндовс гейм едішн? Хочу гейм едішн, для тру геймерів.
-
unique-neon
Member
Там же де й 10-ка скоро будеLekrs: ↑ 30.09.2025 09:29 І взагалі, де мій віндовс гейм едішн?
-
pelia
Member
Як на мене, то це просто стрільба по колінам, коли користувачів 10 вінди по стіму скільки, 35%? І вони ж не перейдуть на 11 в той же день, більшість буде сидіти до останнього, деякі ще досі на 7 сидять, а особливо відбиті навіть на ХР.
До речі, робив тест, мав на руках 2 абсолютно однакових Thinkpad A485, (r5 2500u, 1x 8gb ram, 250gb ssd), на один поставив 10 вінду, а на інший 11 (так, через обхід ТРМ, бо чомусь майкам не подобаються старі райзени), так ось, може це я упереджений, але після всіх оновлень і т.д. виявилось що 11 просто тупо лагає, все працює повільніше.
До речі, робив тест, мав на руках 2 абсолютно однакових Thinkpad A485, (r5 2500u, 1x 8gb ram, 250gb ssd), на один поставив 10 вінду, а на інший 11 (так, через обхід ТРМ, бо чомусь майкам не подобаються старі райзени), так ось, може це я упереджений, але після всіх оновлень і т.д. виявилось що 11 просто тупо лагає, все працює повільніше.
-
big_bang
Member
шо за тиранія ?Lekrs: ↑ 30.09.2025 09:29 Майкам потрібно при виході нової вінди, стару прикривати
-
unique-neon
Member
pelia
Пробував на древній ноут з інтел ставити, 6-те покоління, два ядра без ht, 8 gb ram. То в плані швидкодії різниці не бачив. Єдине через що не переходив довго, це деякий відсутній старий функціонал.
А, ну і вагома причина не переходити на 11 - мс офіційно не підтримує тепер старіше залізо
Пробував на древній ноут з інтел ставити, 6-те покоління, два ядра без ht, 8 gb ram. То в плані швидкодії різниці не бачив. Єдине через що не переходив довго, це деякий відсутній старий функціонал.
А, ну і вагома причина не переходити на 11 - мс офіційно не підтримує тепер старіше залізо
-
big_bang
Member
зібрав батькам новий пк під мультимедіа та офіс - все літає !
якось приходжу, а батько за ноутом який куплявся ще в 2011 році. там який celeron, 3гб озу і win7 - біль та страждання одним словом...
у нього там якийсь софт для роботи чпу та станків. він не запускається на новіших машинах, а перевстановити на щось нове немає можливості, бо інсталятори втрачені
якось приходжу, а батько за ноутом який куплявся ще в 2011 році. там який celeron, 3гб озу і win7 - біль та страждання одним словом...
у нього там якийсь софт для роботи чпу та станків. він не запускається на новіших машинах, а перевстановити на щось нове немає можливості, бо інсталятори втрачені
-
Draqoon
Member
Фіга се майки гайки будуть крутити 
-
Tetronga
Member
10 нема за що захищати. Такий же кал, як і 11. Єдине що тільки нарешті відчепились з кривими апдейтами і не пихають ШІ в блокнот
-
Conqistador
Member
Упоротая игра, ей нужен мод где монстрами забивают гигантские мечи
-
maxud_b
Member
О, як знайомо. В мене взагалі був досвід з станком для якого потрібно було працювати з дос під волков командер паралельно з хр для файлменеджмента і креслярських програм. Так він досі в цеху працює на залізі 2008 року, в пилюці, при температурі від -10 до 50С.big_bang: ↑ 30.09.2025 09:54 у нього там якийсь софт для роботи чпу та станків. він не запускається на новіших машинах, а перевстановити на щось нове немає можливості, бо інсталятори втрачені
Також не бачу проблем з переходом на 11. Хто хоче - перейде. А от для нішевої гри показувати 30% аудиторії що вони їй не потрібні...
-
big_bang
Member
так, ясноmaxud_b: ↑ 30.09.2025 10:19 Також не бачу проблем з переходом на 11. Хто хоче - перейде.
я в любому випадку перейду.
просто, мені не до вподоби вигляд оновленого інтерфейсу
-
Геральт
Member
насамперед це стосується онлайнових проєктів
Як добре, що в мене жодного онлайн проекту, а то б довелось переживати про підтримку
Як добре, що в мене жодного онлайн проекту, а то б довелось переживати про підтримку
-
GipeR
Member
да как так-то, ну умерла 10 винда, убогий древний дизайн, ужасный интерфейс (не понятно где и что), медленная работа, я сижу на 11 с её выхода и она стала просто идеальной, на ноутах тоже.
ИМХО: переходить на виндовс 11 стоит и нужно!!! только лучше будет.
ИМХО: переходить на виндовс 11 стоит и нужно!!! только лучше будет.