EA показала кінематографічний трейлер Battlefield 6 із зірками кіно та спорту

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

waryag: 29.09.2025 13:56 Не смішіть нінтендо, бетезду і ко, які продають ігри раз за разом, десятиріччями, з мінімальними покращеннями.
Я нічого не маю проти старих ігор, просто вжив термін "допотопний" для 12-річної гри. ААА-шутани з упором на графіку старішають досить швидко. А Нінка ніколи не була про графіку.
SolarEchoes
Junior

Enjthesilence: 29.09.2025 11:09 Деградація, це так. Майже в кожній сучасній студії, їх минулі проекти мають кращу фізику, ставлення до деталей. Парадокс нової бф6, що це в глобальному плані рескін саме бф3 2011 року, тому що в 4 частині був крутий леволюшн, який змінював геймлей на карті, тут такого нема. Геймдев сьогодні в дупі, тому люди радіють грі 2011 року
Ніякої деградації у бф 6 нема. Те що сміття десь не лежить до кінця раунду, або по іншому руйнується то невелика втрата, бо у загальному хаосі цього ніхто помічати не буде. До біса той леволюшн у тому вигляді, у якому він був. Та і де він був, на трьох картах та на островах з ДЛС Навал страйк, коли починався шторм? Ті, хто грали у бф4 більше 100 годин, добре пам'ятають, що падіння хмарочоса на Шанхаї робило тільки гірше в плані геймплею.
OldGoodGames
Member

кінематографічний трейлер Battlefield 6 із зірками кіно та спорту
бібізянам не вистачає агрессії та насилля, то нехай їдуть до нас тут рельний Battlefield але з них хоч якась користь буде, підуть на м'ясо
Enjthesilence
Member

SolarEchoes: 29.09.2025 14:48
Enjthesilence: 29.09.2025 11:09 Деградація, це так. Майже в кожній сучасній студії, їх минулі проекти мають кращу фізику, ставлення до деталей. Парадокс нової бф6, що це в глобальному плані рескін саме бф3 2011 року, тому що в 4 частині був крутий леволюшн, який змінював геймлей на карті, тут такого нема. Геймдев сьогодні в дупі, тому люди радіють грі 2011 року
Ніякої деградації у бф 6 нема. Те що сміття десь не лежить до кінця раунду, або по іншому руйнується то невелика втрата, бо у загальному хаосі цього ніхто помічати не буде. До біса той леволюшн у тому вигляді, у якому він був. Та і де він був, на трьох картах та на островах з ДЛС Навал страйк, коли починався шторм? Ті, хто грали у бф4 більше 100 годин, добре пам'ятають, що падіння хмарочоса на Шанхаї робило тільки гірше в плані геймплею.
я грав, мені подобалось, питання? ну якщо для тебе бф6 - це еволюція в серії, рад за тебе що можу сказати. нецікаво тебе переконувати :yes: не кажу, що бф6 - погана гра, бетку грав - норм. але минулі частини привносили щось нове, леволюшн, бегемоти, батл роял (що?) в серію, а тут що нового? ну графіку підтягнули, все.
Grava
Member

Enjthesilence: 29.09.2025 15:14, а тут що нового?
Чому обов'язково повинно бути щось нове? Як на мене, чудова бетка була, саме те що я хотів.
Enjthesilence
Member

Grava: 29.09.2025 15:32
Enjthesilence: 29.09.2025 15:14, а тут що нового?
Чому обов'язково повинно бути щось нове? Як на мене, чудова бетка була, саме те що я хотів.
Та не має звичайно, розвиток серії, еволюція в жанрі. Я за такий двіж, рад що тобі зайшло, це ж добре. Он в черговий раз дадуть карту з бф3, пречудово
Telcontar
Member

waryag: 29.09.2025 13:56 Не смішіть нінтендо, бетезду і ко, які продають ігри раз за разом, десятиріччями, з мінімальними покращеннями.
Чудово, то як це відноситься до Battlefield?
Grava
Member

Enjthesilence: 29.09.2025 15:38розвиток серії, еволюція в жанрі
Ну от розвиток і еволюція серії призвели до того, що людям сподобалася бф6 - "копія гри 2011". Іноді треба не вигадувати якусь революцію, а дати гравцям те що вони хочуть).
MqM
Member

OldGoodGames: 29.09.2025 14:53
кінематографічний трейлер Battlefield 6 із зірками кіно та спорту
бібізянам не вистачає агрессії та насилля, то нехай їдуть до нас тут рельний Battlefield але з них хоч якась користь буде, підуть на м'ясо
Західні любителі колди їхали до нас добровольцями. А виявилося, що Колда далека від реалій. Проблема таких ігор в романтизації воєн, а в не самому насильстві.
Бо війни це страждання усіх учасників як від самих умов на позиціях до птср, а не лише біганина рембо по полю бою :D

Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
Enjthesilence: 29.09.2025 11:34
MqM: 29.09.2025 11:13 Ну про те, що на полі бою нічого не видно від пилу обломків вже начитався, типу інколи важко побачити противників
Серія бф саме про це з часів "бед компані": уламки, пил, руйнування і хаос - це візитна картка серії на фоні конкурента. Тому хейтити систему руйнувань в бф - це як, не знаю, хейтити спрей-контроль в кс)
Просто загляньте в обговорення в Стімі.
Я вже нічому не дивуюсь.
Мені особисто це не сильно заважало, єдине, що це доволі аркадні руйнування одним гранатометом пів фасаду, але при тому вибіркові будівлі. Та й люди які падають разом з поверхами та залишаються живими ще більше забавляє, наче ці стіни буквально картонні :D
Enjthesilence
Member

MqM: 29.09.2025 18:08
OldGoodGames: 29.09.2025 14:53
Західні любителі колди їхали до нас добровольцями. А виявилося, що Колда далека від реалій. Проблема таких ігор в романтизації воєн, а в не самому насильстві.
Бо війни це страждання усіх учасників як від самих умов на позиціях до птср, а не лише біганина рембо по полю бою :D
БФ1 2016 несе досить антивоєнний меседж, чого тільки "пролог" коштує. У код також були подібні частини, типу "ворлд ет вар", але чомусь вирішили що саме попкорнова клоуна продає гру сьогодні
Джон_Иваныч
Member

Enjthesilence: 29.09.2025 15:38
Grava: 29.09.2025 15:32
Та не має звичайно, розвиток серії, еволюція в жанрі. Я за такий двіж, рад що тобі зайшло, це ж добре. Он в черговий раз дадуть карту з бф3, пречудово

Бо бф3 мала кращий меп-дизайн, тому карти з неї і кочують вже в 3й раз. Я би взагалі до кожної нової частини батли випускав би ДЛС з мапами бф3\бф2 та БК2) А Бф4 - це як раз початок деградації, відверто примітивні, топорні мапи, половина з яких це напівпусте поле з ангарами, а друга половина, напівпусте поле з хмарочосами. Леволюшн - безпонтова фішка, більше про візуал, ніж про геймплей. По твоїй логіці виходить, що бф2042 - це просто шедевр, бо мапи там дуже схожі "по наповненню" на мапи з бф4, є той самий леволюшн, який скромно назвали "динамічними подіями" та щей геймплейних фішок завезли яких не було в попередніх частинах, на кшталт зміни снаряги "на льоту", вингсьют, допрацьований гак-кішка і т. ін. Тільки по факту немає сенсу навіть дискутувати, що це найбільший провал в серії після ХардЛайна'. Коли у грі складається враження, що більшість мап згенеровано ШІ, за описом стажера, а баланс зброї не піддається логіці, то як гру не прикрашай і які фішки не впроваджуй - все марно. А ще є золоте правило яке працює в багатьох сферах і для геймдеву підходить: не чіпай те, що і так добре працює. Ось зараз це до ЕА дійшло, тому вони і розвернулись до того, з чого починали, результат - 500 000 піковий онлайн в бетці, передзамовлення, мільйон переглядів трейлеру на ютубі за добу.
Tetronga
Member

Telcontar: 29.09.2025 13:27
Tetronga: 29.09.2025 12:51 В сенсі допотопна? БФ 4 це минуле покоління консолей.
Зараз багато сучасних ігор є, які в деталях сакс в порівнянні з іграми покоління пс4. БФ6 лиш одна з них :idea:
12 років тому вийшла ця гра, колись ігри встигали застарівати за 2-3 роки :shuffle:
Тоді і технології стрімко змінювались
Snikard
Member

для школьников норм трейлер
Enjthesilence
Member

Джон_Иваныч: 29.09.2025 19:12
Enjthesilence: 29.09.2025 15:38

Бо бф3 мала кращий меп-дизайн, тому карти з неї і кочують вже в 3й раз. Я би взагалі до кожної нової частини батли випускав би ДЛС з мапами бф3\бф2 та БК2) А Бф4 - це як раз початок деградації, відверто примітивні, топорні мапи, половина з яких це напівпусте поле з ангарами, а друга половина, напівпусте поле з хмарочосами. Леволюшн - безпонтова фішка, більше про візуал, ніж про геймплей. По твоїй логіці виходить, що бф2042 - це просто шедевр, бо мапи там дуже схожі "по наповненню" на мапи з бф4, є той самий леволюшн, який скромно назвали "динамічними подіями" та щей геймплейних фішок завезли яких не було в попередніх частинах, на кшталт зміни снаряги "на льоту", вингсьют, допрацьований гак-кішка і т. ін. Тільки по факту немає сенсу навіть дискутувати, що це найбільший провал в серії після ХардЛайна'. Коли у грі складається враження, що більшість мап згенеровано ШІ, за описом стажера, а баланс зброї не піддається логіці, то як гру не прикрашай і які фішки не впроваджуй - все марно. А ще є золоте правило яке працює в багатьох сферах і для геймдеву підходить: не чіпай те, що і так добре працює. Ось зараз це до ЕА дійшло, тому вони і розвернулись до того, з чого починали, результат - 500 000 піковий онлайн в бетці, передзамовлення, мільйон переглядів трейлеру на ютубі за добу.
так, давайте замість нових карт, продавати старі реворки. Я радий за всіх, кому це заходить, без питань. Щодо "леволюшена" чи "бегемотів" з бф1, розумієш, вони там хоча б були, що є в цій частині? портал з бф2042? :insane:, ганфайт і мувмент з мв19 року і карти з бф3? в мене до нової номерної частини в серії ігор є особисті запити і це стосується абсолютно всіх ігор, фільмів і тд. а паразитування на старому хоч і непоганому - це стагнація, криза ідей і бажання легкого заробітку :dontknow: от розробники і топи з того самого дайс, (ембарк студіо) зробили дуже нетиповий "файнлс" і в реліз вже скоро вийде "арк райдерс" - ось це прям буде добре, набагато цікавіша, сміливіша гра за цей м'який ребут бф3, такі ігри потрібні індустрії. і цей флекс цифрами онлайну і переглядів на ютубі, я тебе прошу, це взагалі не показник якості гри, а лише великого маркетингового бюджету, який ще й дуже агресивний в цей раз
waryag
Member

Telcontar: 29.09.2025 14:17Я нічого не маю проти старих ігор, просто вжив термін "допотопний" для 12-річної гри. ААА-шутани з упором на графіку старішають досить швидко. А Нінка ніколи не була про графіку.
Оновлення графіки коштує не так вже дорого, особливо при постійній роботі над іграми серії на цьому ж рушії.
waryag
Member

Enjthesilence: 29.09.2025 19:23так, давайте замість нових карт, продавати старі реворки. Я радий за всіх, кому це заходить, без питань. Щодо "леволюшена" чи "бегемотів" з бф1, розумієш, вони там хоча б були, що є в цій частині? портал з бф2042? :insane:, ганфайт і мувмент з мв19 року і карти з бф3? в мене до нової номерної частини в серії ігор є особисті запити і це стосується абсолютно всіх ігор, фільмів і тд. а паразитування на старому хоч і непоганому - це стагнація, криза ідей і бажання легкого заробітку :dontknow: от розробники і топи з того самого дайс, (ембарк студіо) зробили дуже нетиповий "файнлс" і в реліз вже скоро вийде "арк райдерс" - ось це прям буде добре, набагато цікавіша, сміливіша гра за цей м'який ребут бф3, такі ігри потрібні індустрії. і цей флекс цифрами онлайну і переглядів на ютубі, я тебе прошу, це взагалі не показник якості гри, а лише великого маркетингового бюджету, який ще й дуже агресивний в цей раз
Смішно, але певний час актиблізард продавала ремейки модерн варфаре.
У випадку БФ6 компанія спрямовано зробила крок назад (в бік фанатів) після дивних рішень останніх частин.
Enjthesilence
Member

waryag: 30.09.2025 14:14
Enjthesilence: 29.09.2025 19:23так, давайте замість нових карт, продавати старі реворки. Я радий за всіх, кому це заходить, без питань. Щодо "леволюшена" чи "бегемотів" з бф1, розумієш, вони там хоча б були, що є в цій частині? портал з бф2042? :insane:, ганфайт і мувмент з мв19 року і карти з бф3? в мене до нової номерної частини в серії ігор є особисті запити і це стосується абсолютно всіх ігор, фільмів і тд. а паразитування на старому хоч і непоганому - це стагнація, криза ідей і бажання легкого заробітку :dontknow: от розробники і топи з того самого дайс, (ембарк студіо) зробили дуже нетиповий "файнлс" і в реліз вже скоро вийде "арк райдерс" - ось це прям буде добре, набагато цікавіша, сміливіша гра за цей м'який ребут бф3, такі ігри потрібні індустрії. і цей флекс цифрами онлайну і переглядів на ютубі, я тебе прошу, це взагалі не показник якості гри, а лише великого маркетингового бюджету, який ще й дуже агресивний в цей раз
Смішно, але певний час актиблізард продавала ремейки модерн варфаре.
У випадку БФ6 компанія спрямовано зробила крок назад (в бік фанатів) після дивних рішень останніх частин.
до чого тут код з їх ремастерами? в мв2 навіть без онлайн режимів
Ответить