Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

daesz
Я Chaos Zero Nightmare спробую, але не впевнений, що буду в неї грати. Arknights: Endfield також спробую і також не впевнений, що гратиму в неї. Найбільше чекаю Ananta та Azur Promilia.
Треба дропнути щось із того, в що зараз граю, щоб звільнити час для нової гри, але це складно зробити, бо в кожній грі є щось, що я хочу. Навіть в Wuthering Waves, яка мабуть одна із перших в черзі на дроп, я хочу скін для Чанлі і хочу Августу на рерані.
Але з виходом нових ігор треба буде або щось дропати, або переходити в повністю казуальний режим гри, коли ти заходиш в ігри коли хочеш, а не кожен день робиш дейліки, робиш всі івенти і намагаєшся хоч якось проходити ендгейм.
daesz
Member

Kirakishou: 25.09.2025 23:08Я Chaos Zero Nightmare спробую, але не впевнений, що буду в неї грати.
Аналогічно, геймплейно виглядає достатньо цікаво, щоб спробувати. Далі побачу.
Kirakishou: 25.09.2025 23:08Arknights: Endfield також спробую і також не впевнений, що гратиму в неї.
Цю от точно гратиму :)
Kirakishou: 25.09.2025 23:08Найбільше чекаю Ananta та Azur Promilia.
А от ананта/нтн мені щось так собі поки, ентузіазму не викликають. Про промілію бачив тільки відео від браксофона рік чи скільки тому, тому якихось великих надій на неї немаю, але візуально дуже симпатична.

Зараз граю тільки гфл2 та всякі сингли, тому в мене є місце для декількох гач. Просто вважаю, що грати більше 2, максимум 3 одночасно - шкідливо для саніті :gigi:
Kirakishou
Member

daesz
Як мені дропати ігри, в які я зараз граю, якщо я виграв Аду Вонг в Нікке, в БД2 я взагалі всіх виграю, в Зенлессі вчора виграв сігну для Евелін, а сьогодні забрав ту дівчину, про яку вчора писав, що вона зацензурена. Ще сьогодні забрав в ХСР нову Марч 7, котра типу зла. Не хочу я дропати ці ігри, принаймні поки що.
Можна було б дропнути Геншин, ВуВу і Лост Сворд. Але в Геншині зараз за виконання дейліків дають безкоштовні копії персонажів. В Лост Сворд я маю майже всіх персонажів, хоча заходжу в неї не кожен день і роблю тільки дейліки. В ВуВі хоч і програв на банері Августи і теж роблю в грі тільки дейліки, але все одно поки що не хочу її дропати, бо маю бажання колись забрати Кантареллу, Августу і скін для Чанлі, якщо будуть скидки на скіни і у мене буде бажання витратити на нього гроші.
lewerlin
Member

Kirakishou: 25.09.2025 23:08або переходити в повністю казуальний режим гри, коли ти заходиш в ігри коли хочеш, а не кожен день робиш дейліки, робиш всі івенти і намагаєшся хоч якось проходити ендгейм.
Пфф. Давно пора. В мене Вува і Азурка чисто в такому режимі. Раніше я так і в Геншин грав, поки не послав Хойо принципово.
daesz: 25.09.2025 23:16А от ананта/нтн мені щось так собі поки, ентузіазму не викликають.
Ананта поки що виглядає дуже сильно. Підліткове аніме-ГТА. Плюс монетизація через скін-лутбокси, а не гачу, що трохи знижує маржинальність, але прибирає купу ризиків і дає багато маневру(і паверкріп не потрібен). Плюс старт лише на ПК/ПС5(відразу мінус складність, плюс якість)

Отправлено спустя 8 минут 33 секунды:
Kirakishou: 25.09.2025 23:48Як мені дропати ігри, в які я зараз граю, якщо я виграв Аду Вонг в Нікке, в БД2 я взагалі всіх виграю, в Зенлессі вчора виграв сігну для Евелін, а сьогодні забрав ту дівчину, про яку вчора писав, що вона зацензурена. Ще сьогодні забрав в ХСР нову Марч 7, котра типу зла. Не хочу я дропати ці ігри, принаймні поки що.
Можна було б дропнути Геншин, ВуВу і Лост Сворд. Але в Геншині зараз за виконання дейліків дають безкоштовні копії персонажів. В Лост Сворд я маю майже всіх персонажів, хоча заходжу в неї не кожен день і роблю тільки дейліки. В ВуВі хоч і програв на банері Августи і теж роблю в грі тільки дейліки, але все одно поки що не хочу її дропати, бо маю бажання колись забрати Кантареллу, Августу і скін для Чанлі, якщо будуть скидки на скіни і у мене буде бажання витратити на нього гроші.
Я грав в ХСР, з релізу, стріком в два роки. Буквально. На момент другої річниці, при всьому скамі, в мене був шикарний акк(я на ПвП ходив). І це гра, яка майже не вимагає часу.
Коли я її дропнув, наче гора з пліч звалилась. Жодного бажання вертатись зараз немає(дякуючи паверкріпу, воно втрачалось швидко). В Вуві мені достатньо кежуал режиму. Я навіть в Танки повернувся :gigi: (блін, там в Ермелінди така шикарна озвучка, гачі і поруч не стояли, крім Вуви і то з натяжкою).
daesz
Member

lewerlin: 26.09.2025 00:05Коли я її дропнув, наче гора з пліч звалилась.
Це от причина по якій мені подолась гфл2, дейлики займають 5хв, буквально. Історія раз в 3 тижні на пару годин, і, в принципі - все. Зараз додали тарков+ мод в цьому апдейті, це на годину, а мб й півтори роботи кожного тижня, і якщо б воно хоч було цікаве, а то суто рутина. Ще й з наступного тижня новий мод додають, незнаю, правда, як за часто в ньому буде рефрешитись контент, але по часу також на годину, а то й декілька роботи судячи зі всього :(
Не люблю, коли гра робить із тебе заручника.
Kirakishou
Member

lewerlin
Просто ви не так залежні від аніме-дівчат. Якщо геймплей набрид, ви дропаєте гру. Мені це не так просто зробити. Особливо, коли я вже маю тих, кого хочу. Або когось чекаю, як ту ж Сакуру Яе. Я мабуть ще до запуску гри, коли ще не було відомо, що в ХСР буде Сакура, вирішив, що хочу мати її в цій грі. Я теж з початком Амфореуса забив на сюжет, а зараз вперше за довгий час не можу повністю пройти МоС, але навіть так не хочу дропати гру. Я готовий взагалі не чіпати ендгейм, щоб не псувати собі настрій, але дропати ХСР не хочу. Як і Зенлесс, Нікке, БД2. Я можу дропнути Геншин і ВуВу, але думаю, що все одно потім заново їх встановлю і буду шкодувати, що не грав в них хоча б казуально.
alumem
Member

Kirakishou
Может пора перейти на хентай? :laugh:
Kirakishou
Member

alumem
Особисто не перевіряв, але зустрічав думку, що якісних ігор цього жанру з добре прописаними персонажами або немає, або дуже мало. А візуальні новели – це не ігри. Хоча вони дійсно мають хороших вайфу. В тому числі ті, що належать до жанру хентай, як Фейт/стей найт, який подарував світу Сейбер, Рін, Сакуру. Тому якщо ви залежні від аніме-дівчат, у вас вибір або грати в якісь японські рольові ігри типу Файнал Фентезі з їх Тіфою, Айріс та Юффі, або грати в гача-ігри. Та й взагалі кожен персонаж є унікальним. Якщо він тобі подобається, то навіщо шукати йому заміну в хентай-іграх?
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.09.2025 00:44Просто ви не так залежні від аніме-дівчат.
Аніме дівчата є не тільки в гачах. А вайфу так взагалі :laugh: (я навіть в Танках знайти примудрився :super: ).
От ті ж варгемінговські кораблики постійно з кимось колабляться, з Азуркой так по розкладу. Сейю присутні :gigi: .
Хойка/Стелларіс, аніме моди і погнали. Тоталвари аналогічно.
Он ДНА на носі, аніме Варфрейм(в оригіналі теж дівчата нічого, як що що). Навіть в Еліт Денджероус є вайфу(навіть на вибір), їм можна присягнути і битися за їх честь :pray: .
Kirakishou
Member

lewerlin
Там є аніме-дівчата, але там немає Кафки. Це якщо не брати до уваги, що мені такі ігри як танки ніколи не подобалися і я не хочу в них грати. Ну а моди це взагалі зовсім інше.
Тут річ не про аніме-дівчат загалом, а про тих, які конкретно вам подобаються. З наших попередніх розмов я зрозумів, що у вас таких в ХСР мало, тому ви можете просто взяти і дропнути гру. Я радше не буду пробувати ендгейм, але дізнатися історію персонажів я хочу. Зарікатися звісно не буду, але зараз ХСР мене на настільки дратує, щоб її дропнути.
Kirakishou
Member

Я погоджуюся, що ендгейм в Геншині, ХСР та Зенлессі просто лайно. У всіх цих іграх ендгейм ускладнюється методом ХП інфляції. Крім цього, ще є всякі анімації босів, які не скіпаються. Також, хоч це більше Геншина стосується, вони так розміщують мобів, що за ними треба бігати по всій арені.
Про це багато людей каже, в тому числі на ютубі та реддіті, але нічого не змінюється. Розробники не звертають увагу на ці скарги. Більш того, розробники інших ігор також переймають цю практику, якщо це Хойо її придумали і до цього такого не було. Але як цьому протидіяти? Із доступних для гравців варіантів або дропнути ці ігри, або змиритися, або перестати витрачати гроші.
daesz
Member

Kirakishou: 26.09.2025 19:20У всіх цих іграх ендгейм ускладнюється методом ХП інфляції.
Мені здаєтсься, що це the case у поголовній більшості РПГ, тільки в звичайних іграх це щось по типу "одягни кольцо та тапки які дають +50 сили та +25 агіли замість своїх +20 сили та +5 агіли" щоб наносити в двічі більше шкоди, тож і інфляція НР типу "зникає", а в гачах це просто персонажі в яких вищі мультиплаєри на скілах :(
Ігри по типу соулслайків менше залежні від НР інфляції, хоча навіть в них якщо прийти перекачаним із мільйоном статів, то босів значно легше вбивати..
Kirakishou: 26.09.2025 19:20Крім цього, ще є всякі анімації босів, які не скіпаються.
Ненавиджу коли боси мають різені фази і вони невразливі між цими фазами.
Перше що згадалось - Івл Ліліт з БЛ3, фармити її було ще те задоволення з 30с інвулом (2:58)
спойлер
Kirakishou: 26.09.2025 19:20якщо це Хойо її придумали і до цього такого не було
Та ні, не вони, вже вище написав :(
Kirakishou
Member

Якщо правильно пам’ятаю, то до виходу Сумеру в Геншині я взагалі не чіпав безодню і мене не дратувало те, що я щось там не можу пройти. Допоки у мене не закінчився термін дії банківської картки. Пластику в банку тоді не було, тому вони просто продовжили термін дії картки. Вона працювала на покупку товарів в магазині, але не працювала на оплату в інтернеті. Відповідно, я перестав купувати підписку і почав пробувати проходити безодню, щоб отримати ті дві-три крутки. Так само й Зенлесс. Я довго не чіпав в ньому ендгейм. Зараз проходжу інколи на всі зірки, інколи не отримую від півкрутки до двох круток. 33 зірки в ХСР теж можна отримати будь-ким, ти не отримуєш півкрутки за останній поверх. Тобто це просто смішно.
Якби Хойо сильно перегнули палку в цьому плані, то казуальні гравці дропнули б ці ігри і вони б загнулися, але їм вдається балансувати, щоб і казуали отримали свої кілька круток, і щоб хардкорні гравці чи кити могли протестувати своїх Е6S5 персонажів.
Звісно, неприємно, що не вдається пройти на максимум. Але винагороди за ці зусилля та інвестиції, в тому числі фінансові інвестиції, просто смішні. Я ось забрав сігни для деяких персонажів в Зенлессі, але вони не вплинули на проходження ендгейму. Як проходив перші п’ять поверхів на S, а 6 та 7 на А, так і з сігнами проходжу. Тільки раз пройшов все на S. Я сінги більше крутив для колекції та заради візуальних ефектів, які вони дають.
Просто про ігри Хойо та ВуВу постійно на ютубі говорять, тому ця проблема видається значною. Але якщо тверезо оцінити, то ти не отримуєш кілька круток на місяць, тобто одного персонажа на кілька років. Але завдяки блогерам це прям дуже значна проблема через яку тобі обов’язково треба дропнути гру. Я радше через сюжет її дропну. Або через те, що набридне робити одноманітні дейліки та івенти. Ну або через програні 50/50 в гачі. Ось це дійсно те, чому я можу дропнути гру. Грати в гачу, коли вона тебе скамить, не дуже цікаво.
lewerlin
Member

daesz: 26.09.2025 19:27Мені здаєтсься, що це the case у поголовній більшості РПГ, тільки в звичайних іграх це щось по типу "одягни кольцо та тапки які дають +50 сили та +25 агіли замість своїх +20 сили та +5 агіли" щоб наносити в двічі більше шкоди, тож і інфляція НР типу "зникає", а в гачах це просто персонажі в яких вищі мультиплаєри на скілах :(
В інших іграх існують балансні патчі.
Kirakishou: 26.09.2025 20:09Але якщо тверезо оцінити, то ти не отримуєш кілька круток в місяць,
Ви так і не зрозуміли. Суть не в крутках і не в нагородах. Суть у відношенні. Вчинки, рішення, відношення формують реальність.
Мразотне відношення формує мразотну реальність. Ірраціональне мразотне відношення взагалі...
Паверкріп не приносить прямо унікальної вигоди, це тупо простіший для розробника. Не компанії, а саме розробника - як дати начальнику результат і зробити по менше. Він токсичний. Він мразотний. Чи отримує компанія за його рахунок щось унікальне? Ні. Чи грає він в мінус репутації і іншим речам? Так. Загальний баланс на дистанції від'ємний. І все одно це лайно тулиться. А значить його будуть переймати і воно буде скрізь. Я от чогось такого ніде не хочу.
Kirakishou: 26.09.2025 20:09і щоб хардкорні гравці чи кити могли протестувати своїх Е6S5 персонажів.
От до речі за С6. Багато старих персонажів С6 не можуть пройти цю безодню. Не можуть в руках турнірних задротів з близько ідеальними збірками.
Це нонсенс. Людям, котрі кинули 1к+ зелені в монітор просто наклали на голову. Хочете ігри, де ви донатите, як кит, а вас ставлять в позу? Захищайте Хойо далі.

От реально, коли я зніму капелюха, це якщо побачу повноцінні балансі патчі, з хоча б 2/3 персонажів в патч ноуті, як це відбувається в ті й же Доті.
Не буде? Ну йдуть пі****** на 3 букви. :rolleyes:
daesz
Member

lewerlin: 26.09.2025 20:39В інших іграх існують балансні патчі.
Скажу більш просто : в умовному вові різниця між лвл20 та лвл40 мобом - це кількість НР (за винятком інших балансних костилів по типу експертизи за хіт рейтингу у ранніх експаншинах), і більше статів банально дозволяють "танчити" демедж від мобів + наносити хоч якийсь дамаг. Балансні патчі тут ні до чого :)
Kirakishou
Member

lewerlin
Для мене суть в першу чергу саме в нагородах. В усіх гачах. Бо за нагороди я отримую персонажів. Мені цей геймплей майже зі старту гри був пофіг, я 99,9% часу граю на авто. Як і у більшості гач, в які зараз граю. Я ніколи не був хардкорним геймером. У мене були періоди, коли я взагалі ні в що не грав. Я жодного разу не грав в доту. В танки колись спробував провести один бій на аккаунті колеги, але мені набридло і я навіть не дограв його до кінця.
Таке відношення у Хойо було мало чи не зі старту, вони на річницю дарували три крутки та в конкурсах розігрували 100 примогемів на мільйон гравців. Але ж ви все одно після Геншина два роки грали в ХСР, а також грали в Зенлесс. Ви тоді не розуміли, що це мразотна компанія, а зрозуміли зараз? Пам’ятається, коли я хейтив Хойо за мразотну 50/50 в гачі, або за вкрадені цикли в МоС, ви навпаки їх хвалили, що це приватна компанія, яка змогла, а Тенсент це мразотні корпорати.
Я теж не можу пройти цей МоС, вперше за півтора роки. У боса 11,7 мільйонів ХП, а він ще й сильно б’є. Жоден з моїх сустейнів не справляється. Про що я напишу їм в опитуванні. Вплинути якось інакше я не можу. Якщо ви не витрачаєте гроші на гру, то пофіг, чи ви в неї граєте чи ні, на їх безпосередні прибутки це не вплине. Навіть навпаки, бо ви забиратимете ресурси серверу. А в те, що з гри лівне левова частка казуалів, я не вірю. Для цього має відбутися щось таке, що змінить правила гри в ігровій індустрії. Наприклад, вихід Ананти з безкоштовними персонажами. Якщо Ананта буде цікава і матиме крутих персонажів, я й сам можу дропнути ХСР після того, як заберу Сакуру Яе. Про історію Кафки та Ахерон я можу і потім почитати, для цього не обов’язково кожен день сидіти в грі.

Відправлено через 40 хвилин 31 секунду:
Чесно, не можу пригадати, щоб я був радий якійсь черговій ротації безодні. Типу "от круто, новий складний контент, зараз як пограю". Майже завжди я його сприймаю як "знову це лайно, як же воно вже набридло, але треба пробувати пройти, бо попереду якась крута вайфу і дві-три крутки лишніми не будуть". Що мене справді радує, то це нові персонажі. Але ми це вже колись обговорювали, що для вас в першу чергу важливий саме геймплей, а для мене персонажі. Думаю, що 50% це персонажі, 30% сюжет і 20% геймплей. Це щодо ігор Хойо. Бо в Нікке чи БД2 мене ні геймплей, ні сюжет майже не цікавлять, я там просто колекціоную вайфу.
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.09.2025 21:45Ви тоді не розуміли, що це мразотна компанія, а зрозуміли зараз?
Вони були просто компанією, яка заробляє гроші. І робили чимало вірних речей. Суть не в нагородах(я взагалі дещо негативно до халяви відношусь).
Я в цілому зрозумів би, реалізуй вони щось хижацьке. Лівнув би, але не хейтив особливо, так для проформи, бо ж просто бізнес, ринок би все розставив.
Але просто творити дичину, бо комусь ліньки, і замість грамотного фансервісу, дизайну, продакшену, крутити скейли - вибачте.
Завтра прийде воук-геймдиз, навидає вам своєї "бази", раді будете? А це буде, бо всі звикли, що гравцям пофіг, халявою приправ і з'їдять.
Kirakishou: 26.09.2025 21:45А в те, що з гри лівне левова частка казуалів, я не вірю. Для цього має відбутися щось таке, що змінить правила гри в ігровій індустрії.
Дефолт помилка простої людини. Якщо чогось явно не відбувається, то цього не відбувається. Я вже кидав статистику за роки - тренд на відтік стійкий, піки онлайну нових регіонів з кожним разом все нижче.
Ще всі дивляться на гачаревеню, де лише мобілки. Тим часом 3/4 доходу -ПК і ПС, а том поки одна ВуВа, зі своїми нюансами. Просто конкурентів поки нема, крім одного, з яким можна цілеспрямовано "воювати" в медіа. Тому "все добре прекрасна маркіза". І вже навіть в умовну Азурку фігню везуть, "а чого ж, нам теж можна".
daesz
Member

Kirakishou: 26.09.2025 22:25Типу "от круто, новий складний контент, зараз як пограю". Майже завжди я його сприймаю як "знову це лайно, як же воно вже набридло, але треба пробувати пройти, бо попереду якась крута вайфу і дві-три крутки лишніми не будуть"
Говорячи про це - останні 3 чи навіть 4 ротації в ГФЛ2 було ну нереально прості, я все думав зараз додадуть якихось босів під хайдро персонажів, яких вони останні патчі релізили, а я всіх скіпав (бо вирішив скіпнути весь хайдро та фріз елементи, щось не дуже персонажі подобаються), а вони так і не додали :D
lewerlin: 26.09.2025 22:26Дефолт помилка простої людини.
Стільки вже було тих зривів покровів та бойкотів проти хойо, а я досі знаю купу людей які в нього грають вже 4тий чи який там рік. Навіт ьв моїй гфл2 гільдії з 38 людей набереться напевно з десяток тих, що досі його грають. Та ще й заносять.
Kirakishou
Member

lewerlin
lewerlin: 26.09.2025 22:26Завтра прийде воук-геймдиз, навидає вам своєї "бази", раді будете? А це буде, бо всі звикли, що гравцям пофіг, халявою приправ і з'їдять.
Не радий. Але цього не буде, ви й самі це розумієте. В Китаї таке не пройде цензуру. Це не кажучи про реакцію гравців, яка на відміну від реакції на звичний паверкріп і ХП інфляцію, точно буде.
lewerlin: 26.09.2025 22:26Тим часом 3/4 доходу -ПК і ПС, а том поки одна ВуВа, зі своїми нюансами.
Якби це було так, то в ХСР не додали б длсс з виходом Амфореуса. А в Зенлессі в наступному патчі буде не тільки длсс, а й повноцінне трасування променів. Якщо твій дохід це смартфони, то навіщо заморочуватися з покращенням версії для ПК? Ну і вихід ігор не тільки на плейстейшн, а й на Хбокс.

daesz
daesz: 26.09.2025 22:28Говорячи про це - останні 3 чи навіть 4 ротації в ГФЛ2 було ну нереально прості, я все думав зараз додадуть якихось босів під хайдро персонажів, яких вони останні патчі релізили, а я всіх скіпав (бо вирішив скіпнути весь хайдро та фріз елементи, щось не дуже персонажі подобаються), а вони так і не додали :D
Мені таке підходить. Мені ХСР тим і подобається, що я можу альт+табнути на інше вікно і займатися чимось цікавим, а не проходженням чергової безодні. Шкода, що в Зенлессі цього нема. З іншого боку, там під час боїв дівчата в різних цікавих позах, тому нормально.
daesz
Member

Kirakishou: 26.09.2025 22:55Мені таке підходить. Мені ХСР тим і подобається, що я можу альт+табнути на інше вікно і займатися чимось цікавим, а не проходженням чергової безодні.
Мені здається, що в гфл2 деякі "безодні" мають типу рерани, бо останні 3 мали маркування ЕМ-31, ЕМ-22 та ЕМ-23 і я точно бачив перше та третє маркування раніше.
Ответить