Перша частина душнина, тупо юбисофт стайл.
Новости
Последние статьи и обзоры
Ghost Of Yōtei для PlayStation 5 отримує високі оцінки від критиків
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Ghost Of Yōtei для PlayStation 5 отримує високі оцінки від критиків
-
Lekrs
Member
Напрочуд, перша частина доставила массу задоволення.
-
kalakawa
Member
На то они и критики, чтобы прославлять игры sony, ea и ubisoft. Как партия приказала
-
big_bang
Member
так, не розводити паніку !
я тут Цусіму лише почав рятувати і поки подобається)))
я тут Цусіму лише почав рятувати і поки подобається)))
-
Enjthesilence
Member
Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
-
IronWithin
Member
А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тутEnjthesilence: ↑ 26.09.2025 14:20 Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
-
daesz
Member
Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
-
Enjthesilence
Member
Мені подобається ця тенденція, все просто) ексклюзивна гра від соні, з ретрейс модом не так часто подібне випускаютьIronWithin: ↑ 26.09.2025 19:20А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тутEnjthesilence: ↑ 26.09.2025 14:20 Цікаво, що в грі є режим "трасування променів".
-
IronWithin
Member
Ну це заслуга амдEnjthesilence: ↑ 26.09.2025 20:11Мені подобається ця тенденція, все просто) ексклюзивна гра від соні, з ретрейс модом не так часто подібне випускаютьIronWithin: ↑ 26.09.2025 19:20
А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тут
P.S це далеко не перша гра з частковим рт на пс5 якщо що, в пресетах графіка доволі часто бачу щось з промінчиками
Відправлено через 6 хвилин 9 секунд:
З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також?daesz: ↑ 26.09.2025 19:30 Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
-
VirusikZloy
Member
Жаль на пк нету … ну ничего подождем
-
Геральт
Member
Рік максимум, а може й раніше. Соні викупила фішку, що порт на ПК також грошенята заробляє.IronWithin: ↑ 26.09.2025 20:57 З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також?![]()
-
IronWithin
Member
А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))Геральт: ↑ 28.09.2025 09:48Рік максимум, а може й раніше. Соні викупила фішку, що порт на ПК також грошенята заробляє.IronWithin: ↑ 26.09.2025 20:57 З радістю пограю на пару років раніше за вас, в комплекті бетатест дружини, бажаєте замовити також?![]()
-
Dremjke
Member
Да хоть черрез 10 років - начхати. Це не та гра, яка варта якихось очікувань. З урахуванням того, що попередня - це дженерік асасінкрід.IronWithin: ↑ 28.09.2025 16:10А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Сонібої чомусь вирішили, що їх ексклюзиви - це якісь мегаігри, які є тільки у них, а всі інші мають слюни пускати. Сила маркетингу - то воістину велика сила, буквально повітря можна продавати довбозграям.
-
IronWithin
Member
Мова взагалі не за це йшла, але якщо ви вирішили власнику соні свою думку втюхати, то чхати я на неї хотів, якось так, не хворійте… більшеDremjke: ↑ 28.09.2025 16:48Да хоть черрез 10 років - начхати. Це не та гра, яка варта якихось очікувань. З урахуванням того, що попередня - це дженерік асасінкрід.IronWithin: ↑ 28.09.2025 16:10А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))
Сонібої чомусь вирішили, що їх ексклюзиви - це якісь мегаігри, які є тільки у них, а всі інші мають слюни пускати. Сила маркетингу - то воістину велика сила, буквально повітря можна продавати довбозграям.
-
bes
Member
да после того как я ее через два года раздадут всем по подпискеdaesz: ↑ 26.09.2025 19:30 Надіюсь соснольщики проведуть достойний бетатест перед релізом для тру геймерів.
-
Dremjke
Member
Дякую, вашими молитвамиIronWithin: ↑ 28.09.2025 17:02не хворійте… більше
-
MqM
Member
Так передбачення майбутнього ваша фішкаIronWithin: ↑ 28.09.2025 16:10А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))Геральт: ↑ 28.09.2025 09:48
Рік максимум, а може й раніше. Соні викупила фішку, що порт на ПК також грошенята заробляє.
А тепер чомусь гидуєте
Пс Сонібойство тепер мені дещо пояснило, це практично завжди ревнісні фанатики, а я то думав хто би мені так завзято щось би доводив
-
daesz
Member
Сонібоям так легко дупу підірвати, що я не втримався вчергове це зробити в цій теміMqM: ↑ 28.09.2025 20:59Сонібойство тепер мені дещо пояснило
-
IronWithin
Member
Ну так я висміюю саме Геральта за те що його слова(не тільки в цій темі, а взагалі) до реальності мають приблизно нульове відношення, а я наскільки памʼятаю коли щось стверджую наперед то з реальністю сходиться, дивно що ви цього не помітили коли стверджували що не варто критикувати то й же сталкер наперед до виходу, як так що всі розуміли це, а ви ні?) Чи ви вирішили гулю набити й в кожній темі про ігри писавши що не треба аналізувати попередні проєкти студій та їх маркетинг бо це «може» не повторитися?))MqM: ↑ 28.09.2025 20:59Так передбачення майбутнього ваша фішкаIronWithin: ↑ 28.09.2025 16:10
А якщо більше року, що будемо з вами робити? Йдіть гуляйте зі своїм передбаченням майбутнього))![]()
А тепер чомусь гидуєте
Пс Сонібойство тепер мені дещо пояснило, це практично завжди ревнісні фанатики, а я то думав хто би мені так завзято щось би доводив![]()
![]()
![]()
Назвати мене сонібоєм це ви вирішили «вгадати» використавши непритаманний для вас метод, чи з ваших слів це відразу залізобетонний факт?
Одночасно нагадаю намагаєтесь забути про обіцянки які дали публічно, «присоромивши» тих хто з вами не згоден, і як після всього сприймати вас сурйозно пане?
Відповідь така, до поки перемноження ваших обіцянок/ствердженнь/висновків на дії дає нуль, я дозволю собі ігнорувати таке інформаційне «сміття»
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Метрикою успіху буде те що вам в принципі відповіли, чи як ви пропонуєте вимірювати свій успіх/невдачу?) Я б сказав що не вдалося, та хто я такий у порівнянні з … ?daesz: ↑ 28.09.2025 21:54Сонібоям так легко дупу підірвати, що я не втримався вчергове це зробити в цій теміMqM: ↑ 28.09.2025 20:59Сонібойство тепер мені дещо пояснило![]()
Последний раз редактировалось IronWithin 29.09.2025 00:04, всего редактировалось 1 раз.
-
Dremjke
Member
IronWithin
Ти бухий? Схоже, що так.
Що конкретно Геральт не так написав в цій темі? Це ж факт, що Соні з часом свої ігри портують на PC. А ти, в свою чергу, займаєшся пустодзвіном та суцільне бла-бла-бла, свою "експертну" і неймовірно "важливу" думку намагаєшся втюхати, як єдину вірну та безальтернативну і з якогось біса вирішив, що можеш вказувати, що і кому робити.
Хлопче, попустись.
Ти бухий? Схоже, що так.
Що конкретно Геральт не так написав в цій темі? Це ж факт, що Соні з часом свої ігри портують на PC. А ти, в свою чергу, займаєшся пустодзвіном та суцільне бла-бла-бла, свою "експертну" і неймовірно "важливу" думку намагаєшся втюхати, як єдину вірну та безальтернативну і з якогось біса вирішив, що можеш вказувати, що і кому робити.
Хлопче, попустись.