Новости
Последние статьи и обзоры
Qualcomm показала незвичайні міні-комп’ютери на платформі Snapdragon X2 Elite
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить Qualcomm показала незвичайні міні-комп’ютери на платформі Snapdragon X2 Elite
Ну такое, лучше бы сделали универсальное крепление на заднюю крышку мониторов.
Ну такое, лучше бы сделали универсальное крепление на заднюю крышку мониторов.
-
jumanji
Member
Под файлопомойку самое оно, добавить бы 3 ссд.
-
Seva1223
Member
Кто то подумает, что был выбор сделать охлаждение дорого и малоэффективно - с ультразвуком или дёшево, просто, тихо и надежно - отводом через приплюснутую термотрубку на корпус (с возможностью масштабировать путём выноса корпуса на сквознячок) .
Но на самом деле выбора и не было.
Но на самом деле выбора и не было.
-
Afit
Member
Яскравий приклад переважання форми над змістом
-
Creature4O
Member
якщо, а точніше коли воно стане спроможне на щось більше ніж ютуб, то варінт з доком під моніком класна річ щоб таскати з роботи\школи додому. Але погано, що це не лептоп, бо ще більше звужує аудиторію покупців.
Круглий на CD плейєр схожий. У мене й доcі десь такий від панасонік валяється.
Круглий на CD плейєр схожий. У мене й доcі десь такий від панасонік валяється.
-
waryag
Member
Двухсторонний скотчYalg: ↑ 25.09.2025 15:56 Ну такое, лучше бы сделали универсальное крепление на заднюю крышку мониторов.
-
Graveworm
Member
арм завдає удару у відповідь
-
Keyser Soze
Member
Лунтикам дизайн зайдёт на ура

-
IronWithin
Member
Я б ще подумав дивлячись на це чим воно краще/вигідніше за 5-ту ягідку
-
mrigi
Member
Ну тобто трохи жиденько обісравшись з випуском звичайних, вирішили що незвичайні шайби все порішають і можна буде їх продавати за всі гроші світу. План надійний як та доза наркоти що вони приняли.
-
VovaII
Member
А нащо воно? ТВ приставка за купу грошей? Крім ютубу і друкарської машини ще щось може?
-
OldGoodGames
Member
незвичайність полягає у тому, що ці "пк" не можна використовувати ні для роботи, ні для ігорQualcomm показала незвичайні міні-комп’ютери на платформі Snapdragon X2 Elite
-
VovaII
Member
OldGoodGames
— А коштує так само?незвичайність полягає у тому, що ці "пк" не можна використовувати ні для роботи, ні для ігор
-
Coftantin
Member
Один з цих)Nick_888: ↑ 25.09.2025 17:10 А блок живлення принципово не показують?)
- спойлер
-
МОНАХ
Member
► "Красівоє..." (С)...
► А от все інше в плані сенсу такого форм-фактора, як на мене, максимально сумнівно; сам зараз активно шукаю неттоп чи міні-комп і зі своєї точки зору можу оцінити даний поробок поки що як цікавий дизайнерський хід - ну, по принципу "шоп-було".
► А от все інше в плані сенсу такого форм-фактора, як на мене, максимально сумнівно; сам зараз активно шукаю неттоп чи міні-комп і зі своєї точки зору можу оцінити даний поробок поки що як цікавий дизайнерський хід - ну, по принципу "шоп-було".
-
VovaII
Member
Якщо воно може бути таким маленьким, то в складі ноутбука може довго від акумулятора тримати? День+?МОНАХ: ↑ 26.09.2025 08:39Красівоє