Можна по пунктах, в чому конкретно?Aleksandr1973: ↑ 07.03.2025 18:15Та автор на всі 100 правий
Новости
Последние статьи и обзоры
Черный список компьютерных фирм
-
AmigoPhoenix
Member
-
acm_fan
HWBOT OC Team
1) https://www.bequiet.com/en/wheretobuy/searchvalera60: ↑ 07.03.2025 16:43Пишут на рынке 12 лет. На hotline/ek.ua пишут "зарегистрирован пару месяцев".
Заказал у них БП be quiet
2) Обычные серовозы. У них минимум три клон-страницы в prom, отзывы нормальные.
https://soho-parts.prom.ua/ua/testimonials как первый пример.
Гарантийный случай через серяков может быть обработан даже быстрее, чем через украинские СЦ (в связи с войной там сроки "по закону" полностью игнорируются, к слову).
-
Aleksandr1973
Member
AmigoPhoenix
Ви считаете что покупателю можно навязать, то чего он не заказывал ? И по вашему это нормально ?
Ви считаете что покупателю можно навязать, то чего он не заказывал ? И по вашему это нормально ?
-
valera60
Member
Менеджер уверяла, что упаковка заводская. Это значит в плёнке и "язычок" крышки коробки проклеен скотчем? Или я ошибаюсь?wakee: ↑ 07.03.2025 18:03Перш за все дивись на коробку, стан трвару пломби. Якщо буде без пломб або коробка ніби її в жопі через кордон перевозили відмовляйсяvalera60: ↑ 07.03.2025 16:43 Всем доброго здоровья. Попал в эту ветку форума и "пошатнулось" внутреннее равновесие...Есть у кого опыт/информация по этому магазу: https://soho.com.ua/ua/about_us .
Пишут на рынке 12 лет. На hotline/ek.ua пишут "зарегистрирован пару месяцев".
Заказал у них БП be quiet, наложенный платёж, упаковка заводская, вчера (06.03), вчера и отправили, завтра (08.03) будет в отделении Новой почты. Магазин в Киеве. Посылка выслана с Ивано-Франковска, от ФОПа . Заказывал в Enko/Brain/Сomtrading приходило именно с магазина. В чём прикол х.з. может и нормально. При заказе спросил, как на счёт "гарантийного талона" или "что/чем/как" у них эта функция указывается. Сказала "чек о покупке", но, и/или, ещё можно у них купить гарантию на год, если правильно понял, 1000+грн., туда входит любое "вдруг что". По поводу "гарантии 10 лет" уже сомневаюсь. На стр.105, самое последнее сообщение от Schiller, есть пример. Появилась мысль отказаться от посылки...
p.s. В Эл.Мире даётся "гарантийный талон" и чек о покупке. Что может здесь прийти - загадка. Без какой бумажки/условия гарантия не выполняется, если она всё же работает.
По поводу "клонов" вы правы на все 100%. Отзывы тоже, как бы, придраться не к чему. Что вы имели ввиду по гарантийному случаю. Меня смущает то, что ФОП может "прекратить" свою деятельность в течении короткого времени, скажем 6-12 мес. может 2-5 лет, магазин может сказать, что не при делах...Или, в любом случае, гарантия у нас чисто "виртуальная"?acm_fan: ↑ 07.03.2025 19:141) https://www.bequiet.com/en/wheretobuy/searchvalera60: ↑ 07.03.2025 16:43Пишут на рынке 12 лет. На hotline/ek.ua пишут "зарегистрирован пару месяцев".
Заказал у них БП be quiet
Гарантийный случай через серяков может быть обработан даже быстрее, чем через украинские СЦ (в связи с войной там сроки "по закону" полностью игнорируются, к слову).
-
AmigoPhoenix
Member
Aleksandr1973

-
tablestikus
Member
від того що любі варіанти розрахуватися окрім готівки будуть мати + декілька відсотків до ціни - до того що за відправку по гарантії в польшу прийдеться платити з власного кармануZey: ↑ 07.03.2025 18:23А всмысле? Ну к примеру у меня сейчас sams s22+ тоже серый,(на снапе) SM-S906B регион bri, агрегации норм 4g+ почти везде есть, ну разве в сховище дропает на h+)), мне главное чтоб б/у не всучили,
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
десь років 10 назад я брав сіряк асер і через 3 місяці по екрану пішла смуга яка є явно гарантійним випадком - тикнувся в оф сервіс - сказали телефон для китаю і вони не візьмуть, тикнувся в магаз - магазу не існує вже) ремонтував за власний кошт.valera60: ↑ 07.03.2025 20:12По поводу "клонов" вы правы на все 100%. Отзывы тоже, как бы, придраться не к чему. Что вы имели ввиду по гарантийному случаю. Меня смущает то, что ФОП может "прекратить" свою деятельность в течении короткого времени, скажем 6-12 мес. может 2-5 лет, магазин может сказать, что не при делах...Или, в любом случае, гарантия у нас чисто "виртуальная"?acm_fan: ↑ 07.03.2025 19:14
1) https://www.bequiet.com/en/wheretobuy/search
-
valera60
Member
tablestikus
Ясно. Рулетка одним словом.
Ясно. Рулетка одним словом.
-
SPEC1AL1ST
Member
Кстати про timesport.com.ua отпишусь. Имел с ними дело раз, но все понравилось (почти все).zoom: ↑ 24.10.2023 11:06 у этих 3 сайта:
redprice.in.ua
tomdom.com.ua
timesport.com.ua
Где сидит на звонках 2 или 3 девочки))))
Брал телевизор Philips 55PUS9206. Вернее как, сразу брал 8ю серию, скинул предоплату, прошло несколько дней и я попросил заменить на серию получше. Заменили без проблем.
Везли телик с Польши, а как раз там начали блочить границу. И получилось так что везли почти месяц. Но я почитав хотлайн в принципе верил им, а с телеком супер спешки не было. Пришел Новой почтой, открыл, проверил и решил им набрать чтобы сняли наложку. Доплатил 25к+ (точно сумму не помню уже) им на карту, чтобы не платить Новой почте за наложку, наложку в течении получаса сняли и выдали мне телевизор.
Было дело еще году в 22м, может что и поменялось, но вот мой отзыв таков.
-
5carface__
Member
Пусть здесь будет.
Купил проц Intel core i9 14900 KF на сайте apolo.com.ua , гарантия была 3 месяца от магазина, гарантия закончилась, проц вышел из строя, чек не скинули. Связался с магазином по поводу чека, чтобы обратиться к интелу по замене, на контакт не пошли, чек не дают.
Купил проц Intel core i9 14900 KF на сайте apolo.com.ua , гарантия была 3 месяца от магазина, гарантия закончилась, проц вышел из строя, чек не скинули. Связался с магазином по поводу чека, чтобы обратиться к интелу по замене, на контакт не пошли, чек не дают.
-
frostofrost
Junior
Відгук по Elmir.ua та Click.ua
Купував в Elmir материнську плату Асус
На коробці були якісь зайві наліпки з якимось номерами.
Після відкриття коробки помітив на пакуванні сліди використання. Плата була з царапинами на розьємі відеоркарти. Також на отворах материнської плати були сліди використання. Та ще брошура їнього сервісного центру. Ніби насміхаються
Повернув.
Замовив на другий раз в Click.ua і що ви думаєте все ті ж 2 наліпки на коробці. Історію цих наліпок мені відмовились повідомляти. Але з другох розмови визнали що клеїв їх саме магазин, а не постачальник.
Обходьте стороної ці 2 магазини.
Click.ua та Elmir.ua це один й той же магазин Харківський. З гарантією читав тут що також великі проблеми. Товар при повернені оглядають 5 днів. Вперше таке бачу. Всі комімсії слпачуєете Ви.
Купував в Elmir материнську плату Асус
На коробці були якісь зайві наліпки з якимось номерами.
Після відкриття коробки помітив на пакуванні сліди використання. Плата була з царапинами на розьємі відеоркарти. Також на отворах материнської плати були сліди використання. Та ще брошура їнього сервісного центру. Ніби насміхаються
Повернув.
Замовив на другий раз в Click.ua і що ви думаєте все ті ж 2 наліпки на коробці. Історію цих наліпок мені відмовились повідомляти. Але з другох розмови визнали що клеїв їх саме магазин, а не постачальник.
Обходьте стороної ці 2 магазини.
Click.ua та Elmir.ua це один й той же магазин Харківський. З гарантією читав тут що також великі проблеми. Товар при повернені оглядають 5 днів. Вперше таке бачу. Всі комімсії слпачуєете Ви.
-
mainoper33
Member
Не в захист цих магазинів, але з 2010го року ніяких проблем не було взагалі з Elmir. (За останній рік покупок більше 1 млн грн).
Історію наліпок пояснити не трудно, це повернутий товар на протязі 14 діб, в більшості випадків.
З гарантією Ви праві, але тут все офіційно, вони самі не дивляться, а відправляють в оф СЦ виробника та чекають відповідь від них. Може й на місяць затягнутись.
Click, кста, магазин дистрибʼютора DCLink. Тому ціни в них чуть нижче, точно так як і з Enko, який є магазином дистрибʼютора Elko.
В будь-якому випадку ніхто не застрахований від проблем з новою технікою, так саме могло й бути з розеткою та іншими крупними магазинами.

Історію наліпок пояснити не трудно, це повернутий товар на протязі 14 діб, в більшості випадків.
З гарантією Ви праві, але тут все офіційно, вони самі не дивляться, а відправляють в оф СЦ виробника та чекають відповідь від них. Може й на місяць затягнутись.
Click, кста, магазин дистрибʼютора DCLink. Тому ціни в них чуть нижче, точно так як і з Enko, який є магазином дистрибʼютора Elko.
В будь-якому випадку ніхто не застрахований від проблем з новою технікою, так саме могло й бути з розеткою та іншими крупними магазинами.
-
grezet
Junior
Не рекомендую замовляти на comtrading.ua там хоч і дешевше, але працівники які там працюють таке відчуття що це їх останній робочий день і можна забити на замовлення і на клієнта. Відмінив і замовив в іншому магазині.
Я замовив в п'ятницю ввечері, в суботу мені ніхто не передзвонив, хоча у них робочий день. Я писав на електрону пошту, без відповіді. Повторно написав в понеділок, потім я сам додзвонився в той же день і мені сказали що не змогли додзвонитись. Перед цим я почитав відгуки на hotline і мене це вже збентежило, але я вирішив ризикнути, бо різниця у них і в інших 1000грн.
Потім вирішив що якщо будуть проблеми з товаром і треба буде знову звертатись до comtrading то знову буде така ситуація. Тому вирішив відмовитись і замовити в іншому місці
Я замовив в п'ятницю ввечері, в суботу мені ніхто не передзвонив, хоча у них робочий день. Я писав на електрону пошту, без відповіді. Повторно написав в понеділок, потім я сам додзвонився в той же день і мені сказали що не змогли додзвонитись. Перед цим я почитав відгуки на hotline і мене це вже збентежило, але я вирішив ризикнути, бо різниця у них і в інших 1000грн.
Потім вирішив що якщо будуть проблеми з товаром і треба буде знову звертатись до comtrading то знову буде така ситуація. Тому вирішив відмовитись і замовити в іншому місці
-
Ektalion
Member
З сервісним центром КРОК ТТС дійсно часто погана ситуація по ремонту?
Перший раз маю з ними справи, поїхала кавомашина по гарантії. Якісь будуть рекомендації, як з ними вирішувати ремонт?
Для страховки записав декілька відосів роботи і пакування перед відправкою.
Перший раз маю з ними справи, поїхала кавомашина по гарантії. Якісь будуть рекомендації, як з ними вирішувати ремонт?
Для страховки записав декілька відосів роботи і пакування перед відправкою.
-
daesz
Member
Аналогічна ситуація була рік тому, замовив ВК (7800хт), в п'ятницю до обіду (з розрахунком на те, що ще встигнуть відправити), передзвонили в межах 30 хв і повідомили, що відправлять в понеділок, при тому субота у них робочий день. Брав останню на той момент ВК, переживав, щоб в понеділок не передзвонили й не сказали, що закінчилась (це був тиждень після офіційного релізу 7800 і з наявністю було туго всюди, а до понеділка ще й ціни по хотлайну стрибнули в середньому на 1.5-2к). За винятком цього - більше ніяких пробем із магазином не мав.grezet: ↑ 22.09.2025 18:40Я замовив в п'ятницю ввечері, в суботу мені ніхто не передзвонив, хоча у них робочий день.
-
sensey
Member
Возять неробоче, ремонтують і перепродають тут. Гарантія відповідна на їх розгляд.frostofrost: ↑ 14.07.2025 11:15
-
grezet
Junior
Замовив у них ще раз по предоплаті, на цей раз вже сам подзвонив, потім мені передзвонили і повідомили що гроші зайшли і сьогодні відправлять.daesz: ↑ 24.09.2025 00:05Аналогічна ситуація була рік тому, замовив ВК (7800хт), в п'ятницю до обіду (з розрахунком на те, що ще встигнуть відправити), передзвонили в межах 30 хв і повідомили, що відправлять в понеділок, при тому субота у них робочий день. Брав останню на той момент ВК, переживав, щоб в понеділок не передзвонили й не сказали, що закінчилась (це був тиждень після офіційного релізу 7800 і з наявністю було туго всюди, а до понеділка ще й ціни по хотлайну стрибнули в середньому на 1.5-2к). За винятком цього - більше ніяких пробем із магазином не мав.grezet: ↑ 22.09.2025 18:40Я замовив в п'ятницю ввечері, в суботу мені ніхто не передзвонив, хоча у них робочий день.
Отримав, все добре, чек і гарантія на місці.
-
daesz
Member
Незнаю із чим зв'язане їхнє "пофігістичне" відношення до клієнтів, але брав у них оперативку, один з М.2 та попередню ВК і не мав жодних проблемgrezet: ↑ 24.09.2025 11:52Замовив у них ще раз по предоплаті, на цей раз вже сам подзвонив, потім мені передзвонили і повідомили що гроші зайшли і сьогодні відправлять.daesz: ↑ 24.09.2025 00:05
Аналогічна ситуація була рік тому, замовив ВК (7800хт), в п'ятницю до обіду (з розрахунком на те, що ще встигнуть відправити), передзвонили в межах 30 хв і повідомили, що відправлять в понеділок, при тому субота у них робочий день. Брав останню на той момент ВК, переживав, щоб в понеділок не передзвонили й не сказали, що закінчилась (це був тиждень після офіційного релізу 7800 і з наявністю було туго всюди, а до понеділка ще й ціни по хотлайну стрибнули в середньому на 1.5-2к). За винятком цього - більше ніяких пробем із магазином не мав.
Отримав, все добре, чек і гарантія на місці.
-
grezet
Junior
Що таке ВК?daesz: ↑ 24.09.2025 17:20Незнаю із чим зв'язане їхнє "пофігістичне" відношення до клієнтів, але брав у них оперативку, один з М.2 та попередню ВК і не мав жодних проблемgrezet: ↑ 24.09.2025 11:52
Замовив у них ще раз по предоплаті, на цей раз вже сам подзвонив, потім мені передзвонили і повідомили що гроші зайшли і сьогодні відправлять.
Отримав, все добре, чек і гарантія на місці.![]()
-
daesz
Member
Відеокарта (7800хт в мому випадку).grezet: ↑ 24.09.2025 17:51Що таке ВК?
-
DaKaR
Member
Оплатив через оплату частинами Ігрове крісло Cougar Speeder One Black на https://flick.zone 07.10.25
Товар не відправили, гроші не повернули. На зв'язок перестали виходити.
Товар не відправили, гроші не повернули. На зв'язок перестали виходити.